Danwest Årgab. Super imødekommende og smilende personale. Vi havde problemer med en bippende røgalarm, som vi ikke kunne finde. Straks kom en medarbejder og løste problemet. Huset vi lejede var pæ... Ver mais
A empresa respondeu
Dan West udlejning er et fantastisk bureau med et "velsmurt og godt kørende maskinrum"! Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en go... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er ok. Har dog haft en dårlig oplevelse med et møg beskidt sommerhus og DanWest ville ikke give afslag eller betale for rengøring ved afgang. Sommerhuset blev afleveret mere rent ved afgang (s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan klart anbefale Dan West ferie udlejning. Jeg oplevede, at sommerhusene generelt var lidt billigere, og standarden var ok. Pris og standard som forventet. Alt foregik problemfrit. Jeg følte mi... Ver mais
A empresa respondeu
DanWest er specialister i udlejning af sommerhuse i Danmark ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi udlejer kun kvalitetshuse som vi kan stå inde for og sørger for en behagelig ferie for dig.
Sønder Klitvej 20, Årgab, 6960, Hvide Sande
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkeligt skønt sommerhus og super god service fra start til slut😀

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Super service før under og efter booking. Dejligt rent og fint hus. Rart med oplevelse af lokalt firma.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
God service hele vejen igennem, lige fra vi booket huset og under ferie opholdet

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Virkelig dejligt hus og super service fra Danwest.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Sommerhuset var klar før tid - blev mødt af venligr og imødekommende personale i Søndervig.
Sommerhuset var pæn rent, og det er dejligt at DanWest selv står for dyner og puder, så bliver man ikke mødt af klamme, gamle dyner og puder.
Vi har nu lejet to år i træk, har været tilfreds begge gange.
Samtidig er det dejligt, at man får besked, når sommerhuset er klar, på den måde gør det indtjening nemt, da vi ikke står en masse kø.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Det har været en god oplevelse at leje sommerhus hos DanWest. De skrev mail til os når tiden var inden til at betale, så man husker det, det var rart. Jeg blev også ringet op nogle dage før, da de lige ville være sikker på vi selv var klar over vi havde valgt et hus uden mulighed for at se tv2 og Tour de France.. dejlig service så havde vi chance for at tá vores egen tv pakke med hjemmefra..

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Dejligt hus og skøn beliggenhed!
Men huset var ikke rent! Specielt køkkenet manglede grundig rengøring!

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Huset var helt som beskrevet i kataloget.
Alt vedrørende afhentning og aflevering af nøgler fungerede perfekt incl. Afregning af forbrug.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
God servise på kontoret, men ingen dansk tv før mandag eftermiddag.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Haus Sondervang 28. Nörre Nebel.
Bei Regen besteht keine Möglichkeit ohne Stiefel ins Haus zu kommen da das Grundstück unter Wasser steht.
Laut Beschreibung deutsche Tv Sender. Gerade einmal vier Stück. Wenn man beim Duschen nicht aufpasst steht das halbe Badezimmer unter Wasser.
Im Jahre 2024 kann man eigentlich erwarten das zumindest in den Lampen sparsame Glühbirnen sind.
Lange Rede kurzer Sinn
Dieses Haus werden wir bestimmt nicht noch einmal buchen.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Organisation og modtagelse fejlede intet. Det forgik hurtigt og venlig, så havde vi vores nøgler. Det som DanWest klart havde forsømt var at sikre sig, at huset var pænt, rent og i orden. Det var den ikke!
Vi lavede en rapport som vi sendte til DW og de sendte en lille kompensation til mig. Så det er okay, men vi vil checke næste gang FØR vi ankommer til et nyt hus.

Dårligste oplevelse
Huset var indrettet til sommer og ikke vinter til 4 værelser. I virkeligheden står huset med 2 værelser klar til gæster i vinter. Et værelse er uden I garage kold med en lille bitte radiator. Et værelset i huset har haft hele perioden døren som giver adgang ude defekt og stående åbn. Der er ikke muligt at bruge spa da vandet blev kold når der er halvvejes tømt. Vi betalte for 4 værelser og vi har fået 2, spa kun som model, gulvet er ikke varme hele tiden og ved siden køkken døren er helt kold.

Resposta da DanWest Feriehusudlejning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.