D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfølgende påsmø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Den største ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven på sig, flere lag af mørtel og maling på gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udført på en enkelt dag... Ver mais
Vi fik afhøvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og håndværkerne mødte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhøvling af unde... Ver mais
Fantastisk god service og flot arbejde Svarer utroligt hurtigt på mailhenvendelser og diverse spørgsmål inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til pun... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
DBF Gulvservice ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!
Informações de contato
Krondalvej 9 A, 2610, Rødovre, Dinamarca
- +45 44 52 19 00
- www.dbf-gulvservice.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk firma.
Fantastisk firma.
Har udført et super flot stykke arbejde, til en rigtig god og konkurrencedygtig pris. Super punktligt, hurtigt og ultra professionelt!
Derudover ydet service ud over hvad man normalt forventer!
Vores flyttemænd lavede desværre en kæmpe stor og dyb ridse ca 12 dage efter gulvet var blevet slebet og lakeret (som de nægter at dække eller gøre noget ved). Efter en kort snak med David (blot mhp på rådgivning og ang. noget støv der sad i lakken et enkelt sted) har DBF gulvservice forsøgt at redde gulvet lidt ved, at slibe lidt ved håndkraft over ridsen og beskytte mod yderligere skade med lak oven på, da træet var blevet blottet. Dette helt uden beregning! Vi er SÅ taknemmelige!
Jeg vil til enhver tid anbefale dette firma! Og skal jeg have slebet gulve igen bliver der 100% hos D.B.F. Gulvservice igen!
Stor tilfredshed
Vi var meget tilfredse. Vi lavede en aftale, gulvsliberne kom til tiden, udførte deres arbejde på den estimerede tid. Vi havde forinden fået en skriftlig forklaring om hvordan vi skulle forberede gulvslibningen og hvad vi skulle gøre bagefter. Meget professionelle og venlige og ovenikøbet til en billigere pris end andre tilbud.
Meget flot arbejde!
Meget flot arbejde sammenlignet med hvad jeg har set fra andre firmaer. Flinke folk. Fornuftig pris.
Jeg fik ordnet gulve og malet 4 rum…
Jeg fik ordnet gulve og malet 4 rum præcist som aftalt både tidsmæssigt og kvalitetsmæssigt helt i top.
Fed oplevelse!
Fed oplevelse. Godt håndværk: til tiden, til aftalt pris og levede op til fuld forventning.
Anbefales klart.
Punktlige, effektive og til en konkurrencedygtig pris. Meget tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Davids…
Jeg kan varmt anbefale Davids gulvservice. Professionelt og effektivt team og super flinke. Rimelige priser. Min ny 3-v lejligheds gamle og misfarvede plankegulve blev flottere end jeg havde regnet med, de er nu som nye! Tak!
Upåklageligt gulv -og malerarbejde.
Kom til tiden og udførte opgaven som aftalt - både gulvbehandling og malerarbejde var tiptop.
Vi er yderst tilfredse med alt
Vi er yderst tilfredse med alt fra kontakt til udførelse af opgaven. De var professionelle, effektive og dygtige. Stor anbefaling herfra 😊
Super god service og virkelig flotte gulve
Super god service og virkelig flotte gulve, der var 2 små urenheder som D.B.F Gulvservice kom og rettede prompte. Virkelig tilfreds.
Super service og et meget
Super service og et meget, meget flot resultat. Kan helt klart anbefale dette firma.
Grundig afdækning
Godt arbejde . Pris og tidsaftaler holdt fuldstændigt. Meget omgængelig gulvmand (Robert ) på stedet
Second star is only for the good attitude…
Second star is for the good attitude and money return.
We ordered for the white lak for our only 2 years old sildebensparkett, and we even delayed our move in just to give the floor extra time to dry. We trusted the worker so much so we waited 2 days to check the end result, but he completely screwed up the colouring, the whole floor comes with white cloudy-like pattern, even though they are very nice on the phone and fast to redo it again, but only made it worse! Then they told us is because of our floor is with damage/uneven that’s why we can’t have white lak on, and they said we should just have no colour lak.... this is like you don’t know how to put on make up so you put blame on the face..
So we went for another company instead and they told us that the reason causes the white cloudy colour is because the floor wasn’t sanded down, and this second company delivered a very nice job in 2 days, which means it is possible to fix our floor with white lak and the floor has NOTHING wrong.
However, D.B.F administration people has been having very good attitude and they return full amount in no time, so they deserve the second star.
But after all, you are a company suppose to sell good result on flooring, good attitude won’t take you long if your work is not up to standard.
Flot arbejde.
Vi vil varmt anbefale D.B.F Gulvservice. Venlig og kompetent behandling lige fra bestilling til aflevering af et meget flot stykke arbejde. Vi er blevet vejledt både telefonisk og da gulvmanden kom ud til os med de aftalte prøver. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke.
Ikke god nok vejledning :(
Føler desværre ikke at jeg blev ordentligt vejledt i efterbehandling af gulv. :(
DBF var nemme at komme i kontakt med og vi fik hurtigt aftalt tid og dato. Jeg snakkede i tlf med David som fortalte mig at jeg på dagen ville få vist et prøvebræt med efterbehandlinger, så jeg derfra kunne vælge hvad der var bedst for os.
På dagen d. 16/9 ankommer en gulvmand som aftalt til tiden og spørger hvilken behandling jeg skal have. Jeg bliver lidt forvirret og svarer at jeg ikke rigtig ved det endnu. Forklarer at vi ønsker et gulv som nemt kan vaskes/tørres af, da vi har børn. Jeg havde desværre svært ved at forstå ham, men jeg bad ham kigge på gulvene ovenpå, da jeg ønskede samme type gulvbehandling. Han fortæller mig at det er naturlud jeg skal have og vi aftaler en pris på 5.780kr, som jeg betaler med det samme.
Da vi ankom senere på dagen så gulvet super flot ud, men det ligner ikke rigtig det ovenpå - og vi fandt hurtigt ud af at selv fire sæbebehandlinger (som jeg blev vejledt i at give gulvet) ikke er nok til at holde fedtpletter og misfarvning væk. Vi tørrer gulvet af med det samme, alligevel kan jeg se det er trængt ned i træet. :( Med børn er det rigtig svært at undgå madspild etc.
Hvis jeg havde vidst at træet var så modtageligt overfor væske, fedt, misfarvning og snavs så havde jeg ikke bedt om den efterbehandling. Vi er kede af vi ikke så prøvebræt inden og at kommunikationen ikke var tydelig nok. Jeg føler mig ikke ordentlig vejledt, desværre.
Vi ender nok med at måtte betale for en ny efterbehandling, så vores ellers så flotte trægulve ikke bliver ødelagte.

Resposta da D.B.F. Gulvservice
Super kvalitet, kundeservice og pris
Vi kunne ikke være mere glade for vores nye gulve. cirka 70 m2 meget mørkt plankegulv med fernis, har dbf gulvservice slebet og givet 4 gange hvid lak på én dag!, og det er blevet flot. Det er blevet lige som vi ville have det. Der er allerede flere, der har spurgt os, hvem der har lavet vores gulve, og I har vores varmeste anbefaling. Både på kvaliteten af jeres arbejde, men også jeres kunderservice. Og så var det endda et af de billigste tilbud, vi indhentede fra forskellige gulvfirmaer.
Tusinde tak for de flotte hvidlakerede plankegulve i vores nye lejlighed.
Bedste hilsner,
Maja & Emil
Great floor and painting job
D.B.F did a great job sanding and polishing our old floors. They also painted our entire house, and it turned out great. They finished all the work earlier than expected, which was very much appreciated.
Would definitely recommend them.
Vi var blevet brændt af af et andet…
Vi var blevet brændt af af et andet firma. Fik kontakt med D.B.F kl 8.50, de var på adressen kl 11 og færdige kl 18. Det skal de have så mange skulderklap for! At gulvene så samtidig er helt afsindig flotte, gør jo kun fornøjelsen komplet. Kan på det varmeste anbefale D.B.F!!
En anbefaling værdig
Rigtig flot arbejde og god service. Vi var meget tilfredse med resultatet.
Aftaler der holder og godt håndværk
Aftaler der holder og godt håndværk. Kan anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.