D.B.F. Gulvservice Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfølgende påsmø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den største ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven på sig, flere lag af mørtel og maling på gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udført på en enkelt dag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi fik afhøvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og håndværkerne mødte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhøvling af unde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og flot arbejde Svarer utroligt hurtigt på mailhenvendelser og diverse spørgsmål inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til pun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Residenciais

Informação fornecida por fontes externas variadas

DBF Gulvservice ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afslibning og lak af fyretræs gulv.

Afslibning og lak af fyretræs gulv.

Først var jeg rigtig glad nu er der gået 1 år og jeg har helt fra start tænkt at det var mærkeligt at alle hjørner og op til fejelister er helt ru på både vores gulv i køkken og stue det umuligt at vaske dem da kluden hænger fast, og flere steder på gulvet er det mat, ved ikke om det ikke er slebet godt nok eller mangler lak.
Grunden til denne sene tilbagemelding er at vi troede at det ville ændre sig, det er ikke sket.
Jeg sidder nu efter den dårlige anmeldelse og ser på mit flotte gulv. Jeg blev dagen efter anmeldelsen kontaktet af firmaet som ville sende en mand ud for at se på det, manden som kom ud gav os helt ret det var ikke noget godt arbejde , dagen efter blev vi igen kontaktet af firmaet som undskylder og siger at det vil de selvfølgelig rette op på, og det har de sandelig gjordt godt. Hvis alle firmaer var så kvikke så havde vi da ikke mange utilfredse mennesker i DK. STORT TAK FOR DET.

30 de junho de 2020

Kan stærkt anbefale D.B.F Gulvservice

D.B.F har lavet et utrolig flot arbejde, og vi er meget tilfredse. Et andet firma havde desværre lavet store fejl og mangler, men D.B.F har gjort en kæmpe indsats for at redde gulvet. De kom ud med meget kort varsel, og vi er nu meget tilfredse med gulvet. Rigtig venlig og imødekommende medarbejdere, det er let at få fat i dem, og de overholder tidsplan og aftaler.

26 de junho de 2020

Perfekte gulve

Perfekt arbejde ikke en finger at sætte på noget og jeg er selv håndværker så jeg ved godt hvordan tingene skal se ud
Kan kun anbefale David’s byggefirma hvilket jeg faktisk allerede har gjort

25 de maio de 2020

Jeg kan varmt anbefale DBF Gulvservice

Jeg har fået anbefalet DBF Gulvservice af min far, der også har været rigtig glad for deres udførte arbejde og finish.
Professionelt udført arbejde, hurtigt og effektivt, med sans for detaljer og finish og med præcis og udførlig kommunikation.
Hermed bedste anbefalinger herfra.
Hilsen
Rasmus

15 de maio de 2020

Resultat over al forventning

Vi fik slebet og lakeret et gulv, som var meget slidt. Vi fik god vejledning inden og resultatet blev over al forventning.
De kom til aftalt tid og var færdige før tid.
Vi er meget glade for, at vi fandt dette firma og vil klart anbefale dem.

12 de maio de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt produkt i god kvalitet

God telefonisk kundeservice med oplysning om pris og proces. Det var en tryg oplevelse at der var en person som kendte processen og som kunne rådgive og vejlede telefonisk. Vi havde et fastpris tilbud som blev overholdt. De kom som aftalt og leverede et pænt resultat. Ryddede pænt op. Alt i alt en god oplevelse med et rigtig fint resultat. Ingen skrammer på vægge eller skidt efter de var færdige. Så dygtige og omhyggelige håndværkere.

13 de novembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde god kontakt med David fra…

Jeg havde god kontakt med David fra start til slut. Han satte sine kollegaer godt ind i arbejdet og vi følte os i det hele taget meget forstået og godt behandlet. Vi blev ligeledes kontaktet i god tid da de var færdige. Vi fik slebet og voksbehandlet vores gulve, som vi fik super vejledning til.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var meget glad for lakeringen af mit…

Var meget glad for lakeringen af mit gulv. Der var et par steder som var for slidt til at blive ordentlig pæne af de to lakeringer jeg fik, men han kom tilbage et par dage senere med en rest lak han gav mig og viste mig hvordan jeg kunne give det et par lag til så det blev rigtig godt. Super service!

Alt spillede!

Alt spillede. De kom som aftalt, arbejdede seriøst, koordinerede, fulgte op og ryddede op efter sig. Og frem for alt så er resultatet blevet så flot. Vi fik slebet gulvene og derefter lakeret først med 3 gange hvid matlak og dernæst med to-komponent lak. Det kan jeg anbefale. Vil helt sikkert bruge D.B.F. Gulvservice en anden gang.

Meget tilfreds

Meget tilfreds og har kun gode ting at sige. Fik slebet gulv og efterbehandlet med olie. Flot resultat. God rådgivning. Fagligt dygtige. Vil helt sikkert bruge DBF igen.

14 de outubro de 2019

Gennemført og præcist arbejde

Gennemført og præcist arbejde.
D.B.F. formåede at forny vores gulve i 4 rum med afslibning og lakering. Gulvene var hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse og vi var i tvivl om hvordan resultatet kunne blive. Gulvene fremstår nu som nye. Kommunikationen var klar og præcis og de gav gode råd med forberedelsen. Bla. hvordan vi skulle håndtere fuger i det ældste gulv. De tre medarbejdere var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores 4-5 sals taglejlighed med en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Der var ingen skader i gulvet, paneler eller omgivelser. Der var pænt rengjort bagefter.
Kan klart anbefales.

17 de junho de 2019

slebet og lakeret parketgulv

Jeg har lige haft DBF til at slibe gulv i min nye lejlighed, først i den ene halvdel, hvor der havde været gulvtæppe tidligere. Det blev virkelig flot, de var bare dygtige. Jeg fik et skriftligt tilbud med flere muligheder for finish, og god vejledning undervejs. De var også rigtig søde til at forklare, hvordan jeg selv kunne friske gulvet op i den anden halvdel af lejligheden.
Jeg endte med at være så glad for deres arbejde, at jeg bad dem om at gøre det. Jeg fik et godt tilbud som tilbagevendende kunde :-) og det blev vildt flot der også.
Ingen skrammer på noget, pænt ryddet op, rigtig god service og flinke folk. Min eneste anke var, at man skulle betale på dagen, jeg ville foretrække at kunne betale en faktura, men dette er åbenbart normalt i branchen (jeg fik samme betingelse fra andre firmaer).

15 de junho de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais