Bij de offerteaanvraag van de warmtepomp beloofde men koeien men gouden horens, maar bij de eerste problemen, gemeld medio november 2025 begon de ellende. 29 december kwam de 1e monteur langs, hier... Ver mais
Airco laten plaatsen door De Eilanden techniek. Van aanvraag offerte t/m plaatsen heel tevreden. Goed advies en prima uitvoering van de klus. Netjes gewerkt en goede uitleg over werking via afstandbed... Ver mais
Eerste kennnismaking, advies was goed, montage prima m.u.v het afwerkniveau dit was beneden maats. Afwerking met tape aan bestaande leidingen, isolatie slordig en niet compleet, losse onderdelen en v... Ver mais
Zeer tevreden over Installatiebedrijf De Eilanden! Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering verliep alles professioneel en netjes. Ronald is een echte vakman die duidelijk weet waar hij mee be... Ver mais
De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.
Provincialeweg 12, 3252lr, Goedereede, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 11% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
De werkzaamheden zijn volgens de afspraken uitgevoerd. De wachttijden waren wel wat lang
Wij zijn ruim 9 jaar trouwe klant geweest bij de Eilanden. 2 ketels geplaatst en 2x zonnepanelen niet omdat ze zo snel kapot gingen maar vanwege verhuizing. Op de cv-ketels altijd een service contract gehad. Tenminste dat dachten wij. Echter bij de 2de ketel moest je dit apart aangegeven. Aangezien wij al jaren bij hun zaten gingen wij er vanuit dat dit automatisch mee zou gaan dit bleek dus niet het geval. Normaal kregen we altijd bericht via e-mail dat er een afspraak ingepland stond echter nu kregen we bericht dat onderhoud nodig was en of we een contract wilde afsluiten??? Ik heb hier op gereageerd dat we al een onderhoudscontract hadden. Nou nee dus en het nieuwe af te sluiten contract was ook nog eens 20 eur duurder dan het jaar ervoor aangeboden in de offerte. Ik heb gebeld met de Eilanden maar Ronald van Essen is onverwurwbaar en het antwoord was NEE. Niet voor die 20 eur maar uit principe mag Ronald van Essen het onderhoudscontract op een plekje douwen waar de zon nooit schijnt ;-) en heb we een ietsjes duurder maar net zo goed contract afgesloten bij warmteservice eens kijken of zij trouwe klanten wel waarderen, die overigens ook nog eens nieuwe klanten aanbrengen, want dat doet meneer Ronald van Essen niet. Erg jammer en gemiste kans. Wat is ook alweer de eerste les die je krijgt betreffende klantenbinding en de waarde van vaste klanten meneer Ronald van Essen???? Mensen weet dat je bij de firma de Eilanden als klant niet gewaardeerd wordt dat is wel overduidelijk.
zo als bij de vorige woning duidelijk en heldere afspraken goede montage en oplossing van storingen
al met al weer blij dat we bij jullie onze zonnepanelen gekocht hebben en laten monteren
Communicatie was vriendelijk en prettig. Offerte zonnepanelen was helder en overzichtelijk. Het voorwerk en plaatsen was volgens afspraak. De monteurs waren vriendelijk en correct. Een kleine storing werd binnen een paar dagen opgelost. Als extra service heeft deze monteur-Joey- op onze mobiel een energie app geïnstalleerd. Al met al is dit bedrijf een aanrader.
We kwamen zomaar even binnenlopen, werden uitstekend voorgelicht. Einde dag de offerte op de mail. Vooraf een inspectie ter plaatse en 5 juni naar volle tevredenheid door 2 superrelaxte monteurs netjes 2 airco’s geïnstalleerd.
Omvormer zonnepanelen storing vandaag netjes opgelost door Joey. Moest eigenlijk wachten op de RMA melding bij Goodwe voor omruilen omvormer maar Joey had nieuwe omvormer in auto en heeft de kapotte toch alvast omgeruild. Toppie!! ik kan weer profiteren van de zon.
Snelle service. Binnen een paar dagen al de offerte ontvangen voor de zonnepanelen en weer een paar dagen later al geplaatst.
Joey en Jimmy hebben hard gewerkt ondanks een brandende zon.
Snelle offerte en aansluitend opname op locatie en vandaag plaatsing van 13 PV panelen . Uitgevoerd door monteurs Arjan en Kevin. Omdat het warm zou worden vroegen zij of zij eerder konden beginnen. Tijdens het installatiewerkzaamheden werd alle goed afgestemd en in overleg de werkzaamheden aangepast. Prima installatiebedrijf en maken van afspraken en dit nakomen. Kan menig andere installatie bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Deze week zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen.
Na telefonisch contact is er vrij snel (na 1,5 week) iemand geweest voor de opname en binnen 3 weken was alles geplaatst!
De aardige monteurs deden goed hun werk met enthousiasme voor het vak.
Zeker gezien de scherpe prijzen en de goede service raad ik dit bedrijf echt aan!
Groeten een zeer tevreden klant.
Wij zijn erg content met het geleverde werk.
Zeer blij met de zonnepanelen en de aftersales omtrent de app was zeer goed.
Erg behulpzame klantenservice bij vragen. Soms niet gelijk antwoord, maar komen hier snel op terug na afspraak. Goed geholpen en duidelijk informatie en afspraken. Fijn contact gehad!
Zonnepanelen laten monteren, offerte was er snel en goed en kundig overleg. Voor vragen altijd iemand beschikbaar. De monteurs die ze kwamen monteren waren ook kundig en heel vriendelijk. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
Je krijgt een offerte voor de levering van een kachel in combinatie met een UNIEKE Summersale actie ;13 jaar volledige all-in-garantie op de ketel in combinatie met een onderhoudsabonnement voor deze periode voor een prijs van Euro 89 per jaar . Je accepteert dit alles : mooi geregeld en 13 jaar zekerheid voor een vaste prijs
Mis dus ! Allereerst begrijpen zij niet dat een geaccepteerde offerte een voor beide partijen bindend contract is . Volgens het bedrijf is op het onderhoud een afzonderlijk contract van toepassing , waarin de standaard Uneto-Vni voorwaarden van toepassing worden verklaard . Dit zogenaamde standaard contract - wat zij in mijn geval ook maar even niet toegestuurd hebben - zou de rechtvaardiging moeten zijn voor een prijsverhoging van 9,5% in 2023 .Grappig , want de standaardvoorwaarden eisen bij dit soort verhogingen aankondiging 2 maanden van te voren ! Oeps , in dit geval feitelijk 4 dagen , dus de verhoging dient achterwege te blijven . En als je daar dan met hen over in discussie gaat beëindigen zij eenzijdig het contract . Deze beëindiging wederom in strijd met de standaardvoorwaarden , die zeggen dat een tussentijdse beëindiging door de onderneming gedurende de contractsperiode niet mogelijk is . Spijt dat ik een kachel gekocht heb bij dit bedrijf . Maar wel heel erg blij dat ik mijn zonnepanelen via Vereniging Eigen huis bij een keurige onderneming heb gekocht . En wat doe ik met mijn offerte van De Eilanden voor levering van een hybride warmtepomp ? Dat is wel duidelijk obv bovenstaande ervaring toch ?
Na eerste telefonisch contact maakte het bedrijf een goede indruk. Uitgelegd dat wij een dak hebben met originele leien, maar dat was geen probleem om daar zonnepanelen op te plaatsen. De benodigde haken voor de panelen zouden door mijn eigen dakdekker worden geplaatst. Dus offerte aangevraagd en gezegd dat de akkoord was. Een medewerker zou de zaak komen bekijken en opmeten. Een uur voordat hij op de afgesproken datum zou komen, belde hij op dat ze geen panelen op een leien dak wilden plaatsen. Nadat hij op mijn verzoek overleg met de zaak had gehad, ging hij toch akkoord en zou de zaak uitwerken. Had mijn originele tekeningen van mijn dak meegenomen, en hij gaf aan dat er binnen een week een definitief legplan zou komen met de uitgewerkte offerte. Na 14 dagen hebbik gebeld omdat er nog geen offerte lag. Weer 2 weken later gebeld waar de offerte bleef. Deze zou binnen een paar dagen komen. Na 1,5 maand nog steeds niets gehoord. Dus maar een mail gestuurd dat ik met zo’n onbetrouwbare firma geen zaken wilde doen en verzocht mijn tekening terug te zenden. Binnen een dag een excuusbrief met een kletskoek verhaal dat zij zaten te wachten op een plan van hun eigen dakdekker hoe de haken konden geplaatst!!! Dat was niet nodig omdat mijn eigen dakdekker dit zou doen op basis van het door de Eilanden te maken legplan.
Ik begrijp dat de installateurs het druk hebben. Maar besteedt je tijd aan het nakomen van je afspraken en niet met klanten aan het lijntje te houden en tijd te stoppen in het bezoeken van klanten die vervolgens niets meer te horen krijgen.
Hopelijk komt er weer tijd dat dit soort firma’s het minder voor de wind gaat en de klant weer fatsoenlijk wordt behandelt.
Conclusie: doe geen zaken met deze installateur.
Geen afspraak mee te maken.ze komen niet opdagen, telefonisch zo slecht te bereiken. Ik heb het opgegeven.
Bij de Eilanden eind maart 2022 Rhema Elga Ace 4Kw warmtepomp besteld, geplande levering medio november. Medio november weten niet wannneer we kunnen leveren en hebben ook geen verwachte leverdatum. Hierop bericht gestuurd en gewezen op Uneto voorwaarden en in gebreke gesteld en schadeclaim kenbaar gemaakt. Dit leidde ertoe dat medio december er alsnog geleverd werd en geplaatst werd. Door vorst en ziekte is dit uiteidelijk eind december afgerond.Meermaals langdurig gemaild om duidelijkheid te krijgen om een optimale instelling in te regelen door hen, echter geen reactie.
Meer dan teleurgesteld dat de wijziging van de standaard instelling uit bij 0 graden en aan bij 2 graden van de warmtepomp achteraf niet mogelijk is maar wel ingesteld zou zijn. Kortom aftersales is bedroevend!!! en liegen is stuitend.
Vandaag 6 februari zijn 2 medewerkers van De Eilanden langs geweest hebben alle vragen middels praktische toepassing uitgelegd en ook advies gegeven hoe e.e.a. moet worden begrepen. TOP Blij met de ondersteuning.Vertrouwen hersteld,
De geleverde Remeha Tzerra Ace 39c bevalt goed. Prima geholpen bij de keuze voor het type en grootte van de ketel. De levertijd was in verhouding kort en de montage is netjes verlopen. De gratis bijgeleverde E-twist thermostaat was even wat puzzelwerk maar is ook goed verlopen. In de offerte was deze instelling uitgesloten. Mogelijk is het verstandig deze installatie tegen een meerprijs aan te bieden. We hebben nog geen problemen dus over de service na levering hebben we geen mening.