Decathlon Nederland Avaliações 3.560

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

4 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam

Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft alles weer perfect in orde gemaakt tegen acceptabel tarief. Ook voor de gratis servicebeurt kon ik gelijk komen en kreeg ik de fiets snel terug. Ik zou helemaal gek worden zo druk die man het heeft dus vandaar dat ik ff wil melden dat ik over fiets en service voor de fiets zeer tevreden ben.

24 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

B-twin wielerschoenen Decathlon huismerk.

Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mij doen. Blijkt nu een ouder model te zijn die ze niet meer verkopen en kan er dus niet meer terecht voor onderdelen.
B-twin is een Decathlon huismerk????
Kan nu dus mijn schoenen weggooien.
Zeer duurzaam Decathlon.
Gewoonweg belachelijk.

25 de abril de 2026

365 dagen retour is maar 30 dagen retour

Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al dat je over de binnentent een buitentent moest trekken wat mij alleen niet gaat lukken. Dus nog voordat hij naar buiten ging alweer ingepakt. Geen probleem want bij decathlon mag je binnen 365 dagen ruilen. Een uur naar decathlon Best gereden zodat ik de tenten kan zien en nieuwe kan uitkiezen. Krijg ik daar te horen dat retour termijn maar 30 dagen is omdat het van een externe leverancier af komt. Tja als je heel goed de kleine letters keest dan staat dat er inderdaad. Slechte service voor een goede klant.

25 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne winkels en webshops met snelle…

Fijne winkels en webshops met snelle levering. Ruim assortiment en vaak schappelijke prijzen. Zoals andere recensies zeggen is het aanbod via partners wel eens afwachten maar de decathlon merkproducten vind ik goed.

23 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

klantenservice niet bereikbaar wacht al…

klantenservice niet bereikbaar wacht al 3 weken op een reactie na meerdere mailtjes met vraag of ze zouden willen reageren

21 de fevereiro de 2026

Hi,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht contact mee te krijgen, alleen via hier

Na aanleiding van de reactie van decathlon nog een mail gestuurd naar het mailadres wat ze opgaven. Nog steeds geen reactie gehad...

22 de abril de 2026

Hi Rachelle,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Retourneren alleen via een DHL exprespunt

Helaas voldeed het bestelde product niet aan mijn verwachtingen. Dus stuurde ik het terug. Echter bleek toen pas dat het retour moest naar een partner van Decathlon en kon het niet via een DHL-pakketpunt in mijn buurt verzonden worden. Ik moest 10 kilometer verder fietsen. De locatie van dit DHL-exprespunt ligt nl. niet in een omgeving waar ik vaak kom.
Dus nooit weer zal ik iets bestellen bij Decathlon.

22 de abril de 2026

Hi JvR,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent!
Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Aankopen van een partner mogen inderdaad terug naar de partner en niet naar ons. Dit staat ook op onze website vermeld. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen we een oplossing bieden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don't shop here unless you like being treated like garbage

Extremely upsetting experience at the Rotterdam Coolsingel store with the security. I've probably spent hundreds at this store over the years and was treated like dirt by the staff here.

21 de abril de 2026

Hi Katherine,

Thank you for your review!

I'm sorry to hear that you are not satisfied with Decathlon! Of course we have sent your feedback to the store so they can improve the service. We are very sorry for the inconvenience.

We wish you a nice day!

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geld kwijt, geen pakket en een onbeschoofte klantenservice

Mijn recente ervaring met een online bestelling bij Decathlon (Order: NL5FKG7TDUG5) is werkelijk beneden alle peil. Volgens hun systeem zou het pakket op 8 april om 13:30 uur zijn afgeleverd. Een aperte leugen: ik stond op dat exacte tijdstip met meerdere collega’s pal voor de ingang van het gebouw te pauzeren. Er is geen busje gezien, geen bezorger uitgestapt en er is absoluut niets overhandigd.
De afhandeling van dit probleem door de klantenservice is nog stuitender dan de vermiste levering zelf:
1. Loze beloftes: Op 10 april werd mij plechtig beloofd dat ik binnen 5 dagen uitsluitsel zou krijgen. We zijn inmiddels 11 dagen verder (21 april) en het blijft oorverdovend stil.
2. Onbeschoft gedrag: Toen ik vandaag opnieuw belde voor de status van mijn eigen geld, werd ik door de medewerkster aan de lijn simpelweg uitgelachen. Het is een schande dat je als klant voor de gek gehouden wordt én vervolgens wordt getrakteerd op dergelijke arrogantie.
Het gaat hier gelukkig slechts om een bedrag van € 14,95, maar het principe is simpel: Decathlon incasseert het geld, levert niet, en lacht de klant vervolgens in zijn gezicht uit.
Mijn advies: Bespaar jezelf de frustratie en bestel hier NIETS online. Tenzij je, net als ik, je geld wilt weggooien aan een bedrijf dat totaal geen respect heeft voor haar klanten.

21 de abril de 2026

Hi David,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Voor wat betreft het uitblijven van de reactie van de partner zijn wij afhankelijk van de snelheid waarmee ze reageren. Mijn excuses dat dit langer heeft geduurd als aangegeven.
Ik heb het telefoongesprek van 10 april even terug geluisterd en hier kan ik niet in terug horen dat er gelachen werd. De medewerker heeft je keurig geholpen binnen haar macht.

Ordernummer NLFFW027039342

Ordernummer: NLFFW027039342

Bij mijn bestelling van een power rack werd een levertijd van 3 dagen gecommuniceerd. Inmiddels ben ik echter al 2 weken verder en wacht ik nog steeds op een ontbrekend pakket, waardoor mijn bestelling onbruikbaar en incompleet is.
Wat deze situatie extra problematisch maakt, is de tegenstrijdige en onjuiste informatie die ik ontvang:
* Door een storing zou het pakket vertraagd zijn geraakt.
* Er is een onderzoek gestart bij Extra@Home.
* Afgelopen zaterdag is mij telefonisch bevestigd dat dit onderzoek is afgerond en dat het probleem lag bij een foutieve inscan van het pakket.
* Daarbij werd expliciet aangegeven dat het ‘proactieve team’ op dat moment al bezig was met het oplossen van het probleem.
Gister heb ik opnieuw contact gehad via de chat met medewerker Urre. Tot mijn verbazing geeft hij aan dat ik moet wachten tot het onderzoek is afgerond, terwijl mij eerder expliciet is bevestigd dat dit onderzoek al afgerond is.
Dit betekent concreet dat:
1. Ik onjuist of tegenstrijdig word geïnformeerd
2. Ik mogelijk bewust verkeerd ben geïnformeerd om het gesprek af te sluiten
3. Mijn probleem al 2 weken voortduurt zonder concrete oplossing
Dit vind ik onacceptabel. Ik zit met een groot, onafgemaakt pakket in huis en de situatie zorgt voor onnodig ongemak, zeker in combinatie met een pasgeboren baby

11 de abril de 2026

Hi Koen,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wat balen dat alles niet soepel verlopen is. Ik zie wel dat er inmiddels voor het ongemak een compensatie is aangeboden. Blijf met onze klantenservice in contact zodat we je ook tot het einde juist van dienst kunnen zijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Karate pak en tas besteld bij…

Karate pak en tas besteld bij decathlon. Betaald bij decathlon. Dit is even belangrijk. Want ik weet niet waar mijn pakketje vandaan komt, ik hoef het niet te weten en het interesseert me niet. Ik heb besteld en betaald bij decathlon en zij hebben dus de verantwoordelijkheid.

Ik kon maar uit 1 leverdatum kiezen. Namelijk 16 april. Keurig gedaan, betaald 3en gewacht. Dit was op 2 april 2026. Op 7 april krijg ik een email dat het pakketje eerder bezorgd gaat worden. Ik heel blij. Nieuwe leverdatum is 9 april. Zelfs de postNL stuurde een melding dat op 9 april het pakketje bezorgd zal worden tussen 12:00 en 16:00u .

Maar op 9 april komt er niks. En ook postNL heeft de status veranderd naar "onbekend". Als reden geven ze aan dat het pakketje niet fysiek is overgedragen. Balen...

Maar goed, omdat de originele leverdatum 16 april was, dacht ik dat het dan wel zou worden geleverd. Maar dus ook niet.
Decathlon gebeld, niet bereikbaar. Een vestiging gebeld, stuurt je door maar wederom niet bereikbaar. Mails verstuurd, geen enkele reactie. Niks. Het is stil, mijn pakket is foetsie en mijn geld (70 euro) is dus ook weg.

Dus koop je spullen niet bij decathon. Service is er totaal niet. Alleen een AI die onherroepelijke jouw de schuld geeft. Telefoon word niet beantwoord. Mails worden niet beantwoord. Ik heb veel meegemaakt, maar zo slecht heb ik het nog nooit beleefd. Ik ga nu kijken of ik mijn geld terug kam krijgen. Maar zal moeilijk worden denk ik.

9 de abril de 2026

Hi Kobus,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie dat de bestelling wordt geleverd door een partner maar jammer genoeg kan ik niet terug vinden waarom deze zo vertraagd is geweest.
Wel zie ik via de Trace & Trace dat deze vandaag wordt geleverd bij je. Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

super goede prijs/kwaliteit

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.

Waardeloze retour service

Waardeloze retour service. Bokspaal kwam beschadigd/vol met krassen aan. Mail gestuurd: ik kon het product retourneren door sticker te printen, naar afhaalpunt te gaan en daar product weer op te sturen. Zou bedrag retour krijgen exclusief verzendkosten/servicekosten (en nog steeds geen bokspaal)

5 de janeiro de 2026

Hi Marieke,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie dat het om een aankoop van oktober 2025 gaat. Er is bij ons geen retour zending bekend of verwerkt. Kun je het verzendbewijs onder vermelding van je bestelnummer sturen naar onze klantenservice? Dan kijken we even of we nog wat voor je kunnen doen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een chagerijnig personeel in de…

Wat een chagerijnig personeel in de winkel

Hi Mish,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wat balen dat je ervaring in de winkel niet prettig is geweest. Je mag ons altijd laten weten welke winkel dit is geweest zodat we je feedback kunnen doorgeven ter verbetering van de service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop nooit via het platform van…

Koop nooit via het platform van Decathlon bij 1 van hun partners, als je het terug wil sturen moet via een retour formulier door hun aangemaakt. Geen punt behalve wanneer ze je een verkeerd retour label sturen, de enige reactie die je krijgt is dan moet je bij de partner zijn en ze lezen de mail helemaal niet en reageren er ook niet op, de enige reactie is we sluiten het dossier. Dus we zijn het geld kwijt

2 de abril de 2026

Hi Peter,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tijd tot verzending na aankoop klopt niets van!

De producten zijn goed, maar de verzending binnen de opgegeven aantal werkdagen daar houden ze zich niet aan. En als een product in je bestelling van een partner is dan kan je je cadeaubon niet verzilveren. Wat heel raar is. Je kan toch als bedrijf instellen dat dat bedrag er dan alleen af gaat voor de eigen producten.
Tijdens het bestellen zag ik dat de sokken binnen 1 werkdag geleverd zouden worden. Het swimsuit via een partner zou 3-5 werkdagen zijn, maar dat veranderde bij het afmaken van de bestelling ineens naar 7-10 dagen... Een lang verhaal kort het swimsuit was er binnen 2 dagen en op de bestelling van Decathlon zelf zit ik nog steeds te wachten. Op 7 april besteld en vandaag (16 april) wordt het als het goed is geleverd. De bestelling die je kan volgen op de website is pas op 13 april in voorbereiding genomen. Dan gaat er toch echt iets helemaal fout in de logistiek bij hen.
Het lijkt erop dat Decathlon een hele goede winkel is en mee wil met de tijd met een webshop, maar daar de skills niet voor heeft. Doe 1 ding goed en niet iets extra's er half bij omdat andere grote aanbieders dat ook doen...hier kan en moet echt op gehandeld worden binnen het bedrijf, want dit kost je klanttevredenheid -> dus klanten en dus geld!!! En dat wil je niet als bedrijf lijkt mij!!!

Hi Carolien,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! De verwachte levertijd op de website is een schatting. Deze wordt in je winkelmandje aangepast naar gelang de items die je graag wilt ontvangen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb online artikel besteld

Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde link voor retourzending gestuurd te hebben. Daardoor artikel naar verkeerd adres gestuurd, waardoor ik mijn geld niet terug krijg ! Wordt van kastje naar de muur gestuurd maar krijg mijn geld niet terug ondanks fout gemaakt door declathon waarvoor ik bewijzen ook al div keren gestuurd heb. BESTEL NIET bij Decathlon ! Had ik maar eerder de reviews gelezen.

19 de março de 2026

Hi Carin,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie dat ze vanuit de klantenservice al voor je bezig zijn met de partner om een oplossing te zoeken. Om die reden wil ik je nog even om je geduld vragen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retourlabel partner werkt niet, Decathlon: bekijk het maar

Aankoop gedaan via een verkooppartner. Retourlabel gemaakt maar dat werkt niet, onbekend bij DHL.
Chat met Decathlon, oplossing is een link naar de website van Regatta, waar ik helemaal niets kan dan nog een keer het label printen. Decathlon zegt niets te kunnen doen, bekijk het maar. Kortom, koop NOOIT bij een partner bij Decathlon tenzij je heel zeker weet dat je het wilt houden.

15 de abril de 2026

Hi OO,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super producten voor mooie prijs

Super producten, hele goede prijs-kwaliteit en goed geholpen door de medewerkers met het uitzoeken van mijn fiets. Levering was binnen twee weken, dat is sneller dan andere e-bike producenten. Ik ben er erg blij mee, dank Decathlon!

1 de setembro de 2025

Hi Eline,

Onlangs een zeer prettige ervaring bij Decathlon Roermond

Onlangs een zeer prettige ervaring gehad bij Decathlon. De veter van een net gekochte wandelschoen was kapot gegaan. Bij het aangeven dat de schoenen pas het afgelopen weekend waren aangeschaft, werd dit direct en zonder discussie opgelost door de veter te vervangen voor een nieuwe.
Wat vooral opviel was de duidelijke focus op klantenservice: vriendelijk, daadkrachtig en meedenkend. Dit soort service maakt echt het verschil. Complimenten aan Decathlon — houd dit vast.

14 de abril de 2026

Hi Alexander,

Decathlon.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.