Decathlon Nederland Avaliações 3.560

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde li... Ver mais

Detalhes da empresa

4 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don’t Trust What They Claim!

I bought a training machine online and requested home delivery because it was large and heavy. Instead, it was left downstairs, and I had to carry it upstairs myself, despite having back pain. A few days later, I decided to return it due to poor quality and performance. The company told me I had to take it to a drop-off point myself. I requested assistance and home pick-up, but no one responded. In the end, I had to carry the machine to the drop-off point on my own, which caused a lot of pain and discomfort.

If you want to avoid frustration and trouble, do not buy anything from this shop.

19 de fevereiro de 2026

Hi Ali,

Thank you for your review!

I'm sorry to hear that you are not satisfied with Decathlon! Could you please send your order number to klantenservice@decathlon.nl ? We will try to find out what the problem is and hopefully solve the issue for you.

We wish you a nice day!

Kind regards,

Twee keer broeken besteld

Twee keer broeken besteld, en tot twee keer toe is mijn pakket weer retour verstuurd zonder dat ik het pakket uberhaupt had gekregen!

16 de fevereiro de 2026

Hi Sandra,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik heb geen zich op waarom je pakket weer is geretourneerd, mijn excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelde Waterzak voor trailrunning blijkt lek.

Bestelde Waterzak voor trailrunning 1 liter blijkt lek. Dat betekent een natte backpack, natte kleding en natte spullen. En dat met 2 graden. Wat een desillusie!!

18 de fevereiro de 2026

Hi An,

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ik heb een duur racket gekocht en na nog geen twee maanden is het al kapot, terwijl het normaal gebruikt is. In plaats van met een oplossing te komen, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. In de winkel was de expert niet eens aanwezig en moest ik de volgende dag terugkomen. Vervolgens wordt er gezegd dat er “naar gekeken is”, maar dat voelt totaal niet serieus of grondig.

Voor een product in deze prijsklasse verwacht ik kwaliteit én service. In plaats daarvan krijg ik discussie en geen enkele verantwoordelijkheid vanuit de winkel. Ik voel me als klant totaal niet serieus genomen en zelfs misleid.

Dit was voor mij een enorme teleurstelling en ik zou hier persoonlijk niet nog een keer iets kopen.

Hi Munir,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! De winkel bekijkt inderdaad of een reparatie plaats kan vinden of eventueel een andere oplossing.

Illegale fiets verkoop

Pas op! Verkoopt illegale e-bikes die door de politie in beslag kunnen worden genomen. Bij retour wegens illegaliteit houden ze onterecht €200 in voor 'krasjes'. Decathlon dekt deze illegale handel. Melding gedaan bij ILT.

P.S. Jullie reactie is misleidend. Volgens de huidige handhaving is een e-bike die via software eenvoudig naar 40 km/u kan, niet legaal op de openbare weg, ongeacht of de functie aan- of uitstaat. Ik word nu voor €200 beboet voor het proberen van een fiets die, in tegenstelling tot jullie bewering, juridisch niet deugt en invorderbaar is.

Hi Vlad!

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afwikkeling van je retour. We leggen je graag uit waarom we in dit geval hebben vastgehouden aan een waardevermindering van €200.

Bij de aankoop van de e-bike voldeed het product volledig aan de Nederlandse wet- en regelgeving. De door jou genoemde 'speed unlock' is een optionele softwarefunctie die standaard niet is geactiveerd. In de originele staat is de fiets gewoon legaal voor de openbare weg.

Hoewel onze partner de retourzending in eerste instantie wilde weigeren omdat de fiets duidelijk in gebruik is genomen en niet meer in nieuwstaat verkeerde, hebben we in overleg met de partner toch besloten de koop te ontbinden om je tegemoet te komen.

Bij de fysieke controle van de fiets zijn echter duidelijke gebruikssporen en krassen vastgesteld, onder andere op de accu en de pedalen. Hierdoor is de fiets niet meer als nieuw verkoopbaar. In onze eerdere correspondentie op 15 januari gaf je bovendien zelf aan dat je een redelijke aftrek voor deze waardevermindering zou accepteren. De inhouding van €200 is dan ook gebaseerd op de daadwerkelijke staat waarin de fiets is ingeleverd.

We vinden het jammer dat we er op deze manier niet samen uit zijn gekomen, maar we staan achter deze beslissing vanwege de duidelijke gebruikssporen van het product.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Team Decathlon Nederland

Eerste keer online besteld

Eerste keer online besteld, ging super makkelijk en snel. Werd ook aangegeven dat het product alleen online te koop is! Top.... scheelt onnodig naar de een winkel te moeten.

Hi Monique!

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon.

Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen. Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vraag over retourzending via partnerproducten

Onlangs heb ik een aantal producten retour gestuurd die onderdeel waren van een bestelling via het partnernetwerk. Deze producten heb ik in een Decathlon-doos geretourneerd, zoals aangegeven in de instructies. Helaas is mij nu verteld dat deze artikelen niet teruggevonden kunnen worden op jullie afdeling. Verder geeft de klantenservice aan niks meer voor mij te kunnen betekenen.

UPDATE:
Naar aanleiding van de reactie van Decathlon wil ik dit corrigeren.

Ik heb alle artikelen gelijktijdig retour aangemeld en direct een retourlabel ontvangen. Op basis daarvan heb ik het pakket verzonden (verzendbewijs aanwezig). Pas daarna ontving ik aparte labels van partners.

Een deel van de retour is inmiddels door Decathlon bevestigd ontvangen. Het pakket is dus in hun retourcentrum aangekomen. Het probleem betreft interne verwerking en niet het niet retourneren.

Ik verzoek daarom alsnog om een inhoudelijke herbeoordeling of escalatie naar een leidinggevende.

16 de fevereiro de 2026

Hi!

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze online klantenservice!

Ik heb even met je mee gekeken naar de betreffende situatie. Aan de hand van het contact dat je met ons hebt gehad kan ik zien dat je wel vanuit ons de juiste retour informatie hebt ontvangen, helaas kreeg je daar een foutmelding van. Nog voordat wij hiervoor navraag hebben kunnen doen heb je op eigen initiatief je retour naar ons eigen magazijn gestuurd in plaats van het retour adres van de partner. Je hebt je hierdoor dus ook niet aan de aangegeven retour instructies gehouden.

Doordat je de retour niet volgens de door ons aangegeven instructies hebt verstuurd kunnen wij je helaas niet verder helpen.

Wanneer je pakket in ons retourcentrum gevonden wordt en te herleiden is naar de juiste order/partner zullen mijn collega's dit intern voor je doorsturen naar de juiste partner. Wij kunnen geen garantie geven of en wanneer dit het geval gaat zijn.

Wij snappen je frustratie echter kunnen wij niks anders voor je betekenen en zullen we de situatie moeten afwachten.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Wij hopen je ondanks je onvrede snel weer te zien in onze webshop of winkel!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doe hier geen online aankopen

Doe hier geen online aankopen!
Ik heb een trainingsbroek besteld en het duurt 12 werkdagen om deze te leveren. In welke tijd leeft het bedrijf? Ik heb weer vergeten om op Trustpilot de reviews te bekijken, anders had ik geen bestelling geplaatst. Onvoorstelbaar slecht.

10 de fevereiro de 2026

Hi Jili Plot,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer het product via een partner van ons komt kan het zijn dat de levertijd inderdaad langer als wenselijk is, mijn excuses voor het ongemak. De verwachte leverdatum staat ook altijd in je winkelmandje aangegeven.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit voor een goede prijs

Oplichters. Tip: koop hier niks. Ik betaalde met een Decathlon giftcard, en na de retour die is bevestigd, heb ik nooit het geld terug gezien, ook niet in de vorm van een functionerende giftcard. Sowieso nooit meer bestellen bij deze rommel winkel. De account omgeving is sowieso rommelig en onduidelijk ingericht. Na de bevestiging retour staat de retour niet eens bij retouren.

11 de fevereiro de 2026

Hi Ronald,

Fiets gekocht bij Decatlon

Fiets gekocht bij Decatlon. Toen er een defect was gaf Decathlon niet thuis.

Ik heb een afspraak gemaakt bij de werkplaats van Decathlon in Amsterdam. Daar aangekomen wilde ze me niet helpen. De fiets was een partnerproduct en die repareren ze niet. Voor niks naar amsterdam en mijn dochter een dure fiets gekocht die ze niet meer kan gebruiken omdat Decathlon geen onderdelen/reparatie kan/wil leveren.

Lijkt erop dat ze de fietsen alleen doorverkopen (beetje marge pakken) en je verder met alle problemen laten zitten! Koop niet bij Decathlon!

12 de fevereiro de 2026

Hi Albert,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Bij aankoop van een partner product is de partner inderdaad verantwoordelijk voor de afhandeling ook rondom de garantie. Vanuit Decathlon kunnen we dit inderdaad niet repareren omdat wij de fiets simpelweg niet zelf verkopen. Blijf met onze klantenservice in contact zodat we de partner kunnen vragen een oplossing te bieden.

OPGELICHT door een retournering

Wat een waardeloos bedrijf.
Ik heb 2 wielrenbroeken retour gestuurd met een fitness short. Kreeg van hun 1 sticker om het retour te sturen via Post-NL. Alles dus in 1 pakket terug gestuurd.

Fitness short wel retour verwerkt en van mijn Klarna bedrag afgehaald maar de wielrenbroeken niet.

Eindstand € 93,00 moeten betalen voor de wielrenbroeken die ik terug gestuurd heb. Anders liep mijn Klarna steeds hoger op.

Klantenservice reageert maar wanneer ze zin hebben en zijn mega traag met reageren.

Vieze oplichters! Mijn advies bestel hier niets met Klarna en pas op spullen retour sturen.

1 ster is nog te veel !

11 de fevereiro de 2026

Hi Tom,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen we een oplossing bieden.

WAARDELOOS

WAARDELOOS. Wat een verschrikkelijk bedrijf. De webshop werkt alleen maar met partners samen. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ze doen er ook niets aan om het fatsoenlijk op te lossen. Het is van een of ander vaag pools bedrijf waar geen contact mee te krijgen is. Ib bestel NOOIT meer bij Decathol. Alsjeblieft doe je zelf een plezier en doe het NIET

2 de fevereiro de 2026

Hi Robbin,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Naast onze eigen producten werken wij inderdaad veel samen met partners. Wanneer je dit niet prettig vindt kun je via de filteropties kiezen bij verkoper voor Decathlon. Dan krijg je alleen onze eigen producten te zien.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Roze en blauwe bandana gekocht

Roze en blauwe bandana gekocht, prijs stond op 3.99 aan de artikelen zelf. Aan de kassa gaf die 4.99. Mijn vriend is terug gaan kijken of wij verkeerd gezien hadden, maar stond op 3.99 geprijsd. Terug aan de self service kassa, uitleg gedaan van prijsverschil. Er werd een medewerker opgeroepen, in gesprek onderling met microfoontje en die bleef vrij lang weg. Toen die er aan kwam , allen samen terug gaan kijken en de roze en blauwe bandana stond op 4.99, maar dezelfde zwarte die ertussen hing, wel op 3.99!!!! Uitleg verkoper, zal een ouder model zijn....maar zijn alle drie identiek! Heel raar...het zijn digitale prijsaangevers en we kregen sterk de indruk dat die prijzen ondertussen aangepast waren. Van de roze en de blauwe....

Hi Sonja,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Omdat dit om een prijsverschil in de winkel gaat wil ik je vragen terug te gaan naar de winkel wanneer je niet tevreden bent. Vanuit de webshop kunnen we hierin geen oplossing bieden, excuses voor het ongemak.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Groot aanbod, maar dan moet je geen giftcard hebben

Het bedrijf heeft een vrij groot assortiment van veel verschillende merken, maar er zijn ook veel artikelen/merken die je niet kan betalen met een giftcard. Dat vind ik wel een behoorlijke beperking, waarmee het ruime assortiment ineens een heel stuk kleiner wordt.

Hi John,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.
Naast onze eigen producten zijn wij ook een verkoopplatform voor partners. Wanneer je een aankoop doet bij zo een partner wordt de Decathlon cadeau kaart niet geaccepteerd omdat het geen Decathlon product is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

inwisselen van punten wanneer je…

inwisselen van punten wanneer je decathlon en niet decathlon spunnen hebt is een drama. de punten zijn ook alleen voor decathlon spullen en blijkbaar is een hoop niet van decathlon wat je ziet in de decathlon winkel

Hi Jan,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Met de punten die je verdient ontvang je uiteindelijk een Decathlon giftcard. Een Decathlon giftcard is inderdaad alleen in te wisselen op producten van ons zelf. Dit is ook terug te lezen op onze website.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

niet online bestellen partner producten

ik kocht een spinningsfiets op site van decathlon. Helaas was deze kapot. Hiervoor heb ik een retour melding aangemaakt. de partner zou een afspraak maken voor ophalen. Helaas zijn ze zonder afspraak langsgekomen en was op dat moment niet thuis. word nu van het kastje naar de muur gestuurd. tot op heden nog geen reactie van zowel decathlon als partner ( dus ook men geld nog niet terug)

23 de janeiro de 2026

Hi Lordduck,

Service 0,0

We hebben een bmx gekocht via de site van decathlon. Bij levering blijkt er een boutje te missen voor het vastzetten van het zadel. Kan gebeuren. Ik naar decathlon Arnhem om dit op te lossen. Als eerste wordt mij vertelt dat het product niet van decathlon is. Maar ik koop het toch via de site van decathlon en vervolgens ik wordt er op gewezen dat de decathlon site een soort bol.com is en decathlon niets doet met verkopen van niet decathlon producten. Ik moet zelf maar contact opnemen met de servicedesk en het regelen. Dit verwacht je niet als klant. Wat had ik als klant willen zien. Meneer wij hebben deze onderdelen niet standaard in de werkplaats, maar ik ga even kijken. Misschien een alternatief geven en uitproberen. Actie twee zou zijn geweest samen het formulier invullen om he onderdeel als nog te laten versturen. Helaas niets van dit. Ik moet het zelf regelen via de helpdesk. Service 0,0. En dan heb ik het nog niet eens over de denigrerende toon van de vrouwelijke manager. Een cursus omgaan met klanten zou wonderen doen. Kortom het is dat ik 1 ster moet geven maar zo’n zielige vertoning heb ik nog nooit meegemaakt.

6 de fevereiro de 2026

Hi Dennis,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wij verkopen inderdaad naast onze eigen producten ook producten van partners. In dit opzicht zijn wij voor deze partner een verkoopplatform en is de partner verantwoordelijk voor alles rondom de levering. De winkel kan hierin inderdaad niets bieden omdat zij simpelweg geen oplossing mogen bieden volgens het contract wat wij hebben afgesloten met de partner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

heden 05-02-2026/Mvr hartelijk dank voor uw medewerking.

heden 05-02-2026

Ik had in het verleden wandelschoenen gekocht bij Decathlon Nijmegen en daar werd ik al verkeerd voorgelicht,over de wandelschoenen die ik daar kocht, 3 stuks.

Totaal voor 180 euro.

Na 4 maanden lagen de zolen er al bijna onderuit,en heb 2 jaar garantie erop ( consumentenrecht) wettelijk gezien,ben naar Nijmegen toe gegaan en ben er als hond behandeld.
Bij het a.c.m en de Nationale ombudsman klachten ingediend,dit loopt nog.

Na verloop van tijd, ben ik naar decatlon Arnhem gegaan en mijn verhaal gedaan,een jonge dame riep de leidinggevende en legde mijn verhaal aan mvr uit, mvr liet weten,dit niet te kunnen en vroeg aan mij, wat ik ermee wou.
Mvr heeft mij netjes de helft van de koopwaren terug gegeven en ik heb er 3 paar de zelfde wandelschoenen voor terug gekocht.
Gaf mvr netjes antwoord, en ik kreeg van mvr een verhaal te horen, wat er met een bepaalde soort en andere soorten aan wandel schoenen hoe men ermee het beste om kon gaan,en welke wandelschoenen het meeste geschikte was voor de manier van lopen zoals ik deed.
Bij de leidinggevende uit Nijmegen kon ik weggaan en deed niks voor mij,mvr uit Arnhem was normaal beleefd en hebben elkaars verhaal aangehoord en het financieel ook netjes afgewikkeld.
Hebben met elkaar afgesproken, dat ik de 3 paar dat ik van avond heb gekocht, geen garantie meer op zit, omdat ik niet voor het doeleind gebruikte, waar het eigenlijk ook niet voor geschikt is.

Dit vond ik een degelijke en nette financieel afwikkeling ,dit had ook de man in Nijmegen kunnen doen, maar weigerde dit.

Ik wou via deze weg,mvr hartelijk bedanken voor haar wel willende medewerking op zich,mvr deed totaal niet moeilijk bij uitleg, en vergoede de schoenen zoals het behoorde ( niet anders verwacht) daar kan de de leidinggevende uit Nijmegen heel wat van leren, deze uit Nijmegen heeft geen sociale vaardigheden ontwikkeld, wat mvr uit Arnhem wel heeft en liet zien als blijken.

Mvr hartelijk dank voor uw medewerking.
-------------------------------------------------------
Antwoord van Decathlon Nederland

4 dagen geleden
Hi Hans,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je na een onprettige ervaring in Nijmegen toch nog goed bent geholpen in Arnhem! We doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen. Uiteraard is het niet ge bedoeling dat in Nijmegen er geen moeite wordt gedaan voor een goeie oplossing.

-----------------------------------------------------------

Sascha wat bent u een misselijk makend figuur, en een hol bewoner bent u.

5 de fevereiro de 2026

Hi Hans,

NIET ONLINE KOPEN BIJ DECATHLON

Ik wacht al 1,5 maand op een verwerkte retour die kwijt is tussen decathlon en partner. Ik heb alles netjes terug gestuurd met aangevraagd retourlabel. Na uitstel van KLARNA moet ik toch die 97 euro gaan betalen. Niemand die het weet en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik wil KLARNA best betalen maar wanneer zie ik het geld tegemoet van decathlon of partner. Aan de revieuws te zien ben ik niet de enige.
DECATHLON ga je schamen!!! Het leven in Nederland is al duur genoeg. wij geven jullie vertrouwen om bij jullie te bestellen, los het dan ook netjes op.

1 de janeiro de 2026

Hi Suzanne,

Koop nooit spullen bij Decathlon

Koop nooit spullen bij Decathlon . Ik heb voor mijn zoon een electrische fiets gekocht . Binnen een half jaar reed die fiets niet meer electrisch. Ik ben nu al langer dan een half jaar met decathlon bezig. Omdat ze het bij een partner hebben gekocht . Eerst wordt er van alles door die partner opgestuurd ondanks dat doet de fiets het niet. Ben met de fiets naar de winkel geweest daar willen ze het ook niet aannemen. Uiteindelijk heb ik ze zo ver gekregen om de fiets te laten ophalen. Gaan ze mee akkoord maar de doos van de fiets heb ik niet meer. Nu moet ik kosten gaan maken om een fietsdoos te kopen die al gauw 40 euro kost. Decathlon zeg dat ze alleen kunnen bemiddelen maar zelf van bemiddelen komt er niks van . Het enige wat ze doen is doorsturen van de reactie van de partner. Ik zal nooit meer een artikel bij hun kopen.

4 de fevereiro de 2026

Hi Jerrayvian,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer het om een aankoop via een partner gaat fungeren wij inderdaad alleen als tussenpersoon voor de communicatie. Wij geven dan alleen door wat de partner aangeeft. Bij het ophalen moet de fiets inderdaad wel verpakt zijn anders weigert de bezorgdienst om deze mee te nemen.

Decathlon.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.