Vælg en anden dyrlæge
Jeg fik steriliseret en lille hunkat hos degnedyrlægen. Efter nogle dage gik syningen op og tarme og muskelender hang ud af maven på den stakkels kat.
Jeg ringede panisk kl 7 - først sendte jeg flere beskeder, og hun skrev at jeg kunne komme kl 10. Hun går tur med sin hund, passer sine heste og drikker kaffe indtil da. Jeg spurgte igen, sendte billede af maven med tarmene ude - så blev hun sur og ubehagelig.
Jeg kørte uden aftale til Anne Torkellund i Kalundborg - kl 8 lå Quinn i narkose, klokken 9 betalte jeg 6.2570 kr for operationen, der rettede op på Ibens elendige arbejde - og det var sidste gang jeg var i kontakt med Iben.
Stop en lille kilometer før degnedyrlægen og kør ind til MøllegårdensvDyrlæge Vibe Alpaco. Hun er fantastisk og et vidunderligt menneske.
Forresten - Iben havde også behandlet min morbrors hund 3 måneder forinden denne episode.
Min morbror havde bestilt Iben til at komme hjem og give hans gamle hund fred.
Iben havde selv set hunden 3 måneder tidligere.
Hun verbalt overfaldt min morbror og svinede ham til for at hunden ikke havde fået fred for flere år siden.
Det endte med at min morbror smed hende ud, hun råbte at han stadig skulle betale og Mickie fik sit sidste besøg af en sød og empatisk dyrlæge.