Dekbedovertrekken & Zo Avaliações 20

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,5

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de Camas
  3. Loja de Roupas de Cama
  4. Loja de Móveis para Quartos
  5. Loja de Móveis

Dé webshop voor al je beddengoed! Persoonlijke service en advies, wij gaan graag net dat stapje verder voor onze klanten. Kijk voor een beter beeld van klantervaringen op: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dekbedovertrekken-zo De klanten reviews op Feedbackcompany zijn allemaal geverifieerd. Dit houdt in dat iedereen ook daadwerkelijk bij ons besteld heeft.

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

20 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg blij met het goede advies…

Ik ben erg blij met het goede advies van Monique. Ze heeft mij dekbed met rits aangeraden, wat een gemak als het even niet op de oude manier lukt...alleen nu wil ik niet anders meer😄 Zonder moeite een bed opmaken, wat fijn! Ik kom zeker weer terug! Nogmaals bedankt!

2 de março de 2026

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor de mooie review Renate. Hier doe ik het voor. Ik wens je heel veel plezier en opmaakgemak van je aankoop.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veel tijd en energie verloren

Bestelling geplaats, 2 dekbedden. Gelijk betaald via Ideal. Na 12 dagen nog niets gehoord of gezien, een email gestuurd. Zonder reactie. 3x gebeld, ja gaan ze controleren bij de juiste afdeling/ magazijn enz. 3ex gezegd dat ik er geen vertrouwen in heb en dat ik mijn geld terug wil. 4 dagen later was mijn geld teruggestort gelukkig. Veel tijd en energie verloren aan deze site. Ik ga er nooit meer bestellen.
Uw reactie, er is niet tegen mij gezegt dat de levertijd langer was, ik kreeg geen informatie van u.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Wat jammer dat dit blijkbaar het platform is geworden om heel negatief te reageren op mijn webshop. Wij werken niet samen met Trustpilot, maar met de Feedbackcompany. Maar ondertussen kan ik niet anders dan hier ook maar te reageren op de reviews, aangezien Trustpilot alleen wordt gebruikt om Dekbedovertrekken & Zo in een slecht daglicht te stellen. Ik heb het nagekeken en bij de levertijd stond dat het besteld was bij de leverancier en de levertijd daardoor langer was, dit is ook doorgegeven door de telefoondienst. Toen aan de telefoon werd aangeven de bestelling te willen annuleren is dit per ommegaande gedaan. Omdat betalingen van een webshop via Mollie gaan, zitten er inderdaad een paar werkdagen tussen voordat het zichtbaar is op de rekening. Ik betreur het zeer dat het op deze manier heeft moeten lopen.

Oplichting

Dekbed is niks mee .
De bestelling afhandeling en bijgeleverde "regels" ,daar ging het al mis.
Was al eigenlijk al een tip was dat er iets niet klopte.
Heeft ook meer dan 3 tot 5 werkdagen geduurd voordat het werd verzonden .
Moest wel eerst 2 x proberen contact te maken ,wat ook niet makkelijk gaat .
Mocht het dekbed niet uit de verzegelde verpakking halen .
Dat had ik dus eigenlijk al zelf niet moeten doen .
Maar je wil toch echt kijken wat je hebt gekocht ,voor de €330,- .
Opzich niet echt iets mis met het dekbed .
Maar toch had ik terug moeten sturen .
Vandaag zwarte markt ,hetzelfde dekbed ,zelfde merk maar dan voor de prijs van €169,- een prijsverschil van €170,- .
Dekbed enzo geeft aan de volledige aankoop som niet terug te betalen.
Een goede tip, koop of bestel hier niks .
Geen mail gehad met omruil ,zoals aangegeven in ant woord review .
En dekbed is zelfde, als voor €170 goedkoper op de zwarte markt met satijnen tijk .
Geen mail gekregen van dit bedrijf zoals in dit antwoord staat .

18 de janeiro de 2026

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Het is ontzettend vervelend dat je hier onwaarheden blijft verkondigen. De webshop betichten van oplichting is smaad. Ik ga er dan ook hierna niet meer op in. Wanneer mensen willen weten hoe klanten Dekbedovertrekken & Zo beoordelen kunnen ze dit via de webshop zelf nakijken. Hier staan de meningen van klanten die zijn uitgenodigd door The Feedbackcompany.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dekbedovertrek besteld voor €109,95…

Dekbedovertrek besteld voor €109,95 maar blijkt in de Black Friday deal €89,95
Toch €20,00 verschil!! Gebeld kunnen daar niks aan doen was een foutje van hun geen enkele coulange mogelijk. Is voor ons nu dus 1 malig daar wat besteld.

18 de novembro de 2025

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Zoals telefonisch ook al aangegeven was het bestelde dekbed niet in de Black Friday Sale. Heb je aangegeven dat je het dekbed kosteloos mocht retourneren indien dat je voorkeur had.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retour wordt niet terug genomen

Het dekbed dat ik heb besteld gepast in het dekbedovertrek. Helaas niet naar wens en retour gestuurd. Vervolgens kreeg ik de reactie dat ik het zou hebben gebruikt en ik maar 50% van het aankoop bedrag terug krijg. Na vele mails heen en weer met iemand die steeds iets anders zegt heb ik het dekbed weer naar mijzelf terug laten sturen omdat ik het niet vertrouwde. Ik heb geen gebruikerssporen gevonden. Zeer slechte service. Nu heb ik dus een dekbed thuis liggen dat niemand zal gebruiken, erg zonde. Weet waar je aan begint als je hier je dekbed koopt.

12 de janeiro de 2025

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Helaas kan ik geen bestelling op deze naam terugvinden. Geretourneerde dekbedden worden bij twijfel altijd door een extern bedrijf gecontroleerd op gebruikssporen

Fijne persoonlijke service!

Toen ik had besloten tot de aanschaf van een extra breed dekbed, vond ik op 2 sites wat ik zocht.
De één had bij de Trustpilot
4,5 ster, de ander slechts 2,5. Hiermee leek mijn keus gemaakt.
Toen ik de sites echter verder bekeek, werd ik getriggerd door de presentatie van dekbedovertrekkenenzo. Het persoonlijke verhaal, en de privé contactgegevens (e-mail en telefoonnummer) deden me besluiten haar eerst via e-mail een vraag voor te leggen. Tot mijn verrassing kreeg ik per omgaande antwoord, en dat voor de zondagmiddag! Een vrij uitgebreide e-mail correspondentie volgde, waarin ik antwoord kreeg op al mijn vragen. Ik hoefde niet verder te zoeken. Ook is er niks mis met de kwaliteit van de artikelen. Monique, dank je wel voor je uitgebreide service!

18 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zomerdekbedden die voor de winter bedoeld zijn !

Verleden week kocht ik twee zomerdekbedden bij Dekbedovertrekken en Zo. Een voor mijn vrouw en een voor mij. Ik heb er een uitgeprobeerd en werd midden in de nacht zwetend wakker onder het (voor mijn gevoel) loeizware dekbed. Snel weer de oude van de Ikea (7 euro) in de hoes gestopt en heerlijk verder geslapen. Zomerdekbedden ingepakt en gaan deze van de winter bij min 10 gebruiken. Jammer !

21 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en fantastische after sales

Mooie dekbedovertrekken en hoeslakens besteld, prima kwaliteit en schappelijk geprijsd (had vergelijkbaar materiaal nergens goedkoper gezien). Er waren wat issues bij de bestelling en betaling, maar dat werd perfect opgelost. Erg persoonlijke aanpak ook van de eigenaar, ik bestel hier graag weer :-)

19 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte afhandeling bestelling en terugbetaling

Bestelling deels geleverd en wel volledig betaald zonder bericht dat een product niet leverbaar is. Afhandeling retour is traag. Terugbetaling van retour en niet geleverd product is traag en duurt 8 dagen langer dan van Smulders textiel bijvoorbeeld
Dekbed mag niet uit de verpakking om het in je eigen interieur te bekijken.

3 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vreselijk materiaal en geen reactie.

Ik heb onlangs een dekbedovertrek gekocht bij deze online winkel.

Deze viel enorm tegen, was erg ruw van materiaal. K heb direct gemaild waarop gereageerd werd dat dat van de finish zou kunnen komen en dat dat vanzelf weg zou gaan en ik evt wasverzachter kon gebruiken.

Dat heb ik natuurlijk geprobeerd en ook een aantal wassen eroverheen laten gaan maar het blijft een vreselijk naar overtrek. Ook heel statisch in werking met ons dekbed. We krijgen het dekbed haast niet in de hoes, terwijl er wel 100% katoen op staat.

Dit alles heb ik netjes gemaild met betreffende zaak waar ik ook steeds reclame mails van krijg over hoe belangrijk goede nachtrust is en dat zij dat leveren.

Ik heb 25 februari gemaild maar nu, 11 maart, nog steeds geen reactie ontvangen. En dat vind ik echt heel slordig.

Het is niet zomaar iets dat je koopt en ook niet voor een klein bedrag. Als het dan zo nare kwaliteit is en dat wordt je verteld door iemand die het gebruikt, dan lijkt me dat je daar, vanuit een goede service, wat aan wilt doen.

Ik hoop natuurlijk dat deze stap helpt.
Overigens vind ik het ook jammer dat er geen revieuws gegeven kunnen worden op de site zelf bij betreffend overtrek.

11 de março de 2022

Beste Christien,

Daar ik nooit eerder een klacht over dit betreffende dekbedovertrek heb gehad, heb ik de vraag ook bij de leverancier neergelegd. Omdat ik nog geen reactie van hen had ontvangen, is een reactie op je mail erbij ingeschoten. Uiteraard had dat niet mogen gebeuren. Ik heb zojuist opnieuw contact gehad met de leverancier en ook bij hen zijn er geen klachten bekend. Het dekbedovertrek is zoals ook staat vermeld echt van 100% katoen. Spijtig dat de afhandeling nu via een beoordeling moet gaan, je had in ieder geval een reactie moeten ontvangen dat ik er mee bezig was.

Excuses hiervoor.

Zeer goed advies

Zeer goed advies. Fijn om direct contact te hebben met degene achter deze webshop. Alleen maar complimenten voor het prettige advies en de hulp.

18 de fevereiro de 2022

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier van je aankoop.

Advies partnerdekbed

We twijfelden welk dekbed we moesten kiezen omdat mijn vrouw het 's nachts warmer heeft dan ikzelf. Uitstekend advies van Monique, ze weet waar ze het over heeft. We slapen nu allebei heerlijk onder het partnerdekbed. Komen hier zeker terug!

27 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bij retour maar 40% terug gekregen van…

bij retour maar 40% terug gekregen van aankoop bedrag.

De melding van leverancier dat de staat slecht was, was alleen dat het uit de verpakking was met wat kreukels

26 de outubro de 2021

Resposta da Dekbedovertrekken & Zo

Zoals ook al per mail contact aangegeven was de staat waarin ik de retour heb ontvangen, reden voor de waardevermindering. Jammer dat dit zo moet.

N.av. je gewijzigde reactie:
Jammer dat je middels het onterecht beoordelen van mijn webshop je gelijk wilt halen. Maar je had hier ook al mee gedreigd. Gelukkig weten vele duizenden klanten dat dit niet de manier is waarop ik service verleen. Op verdere wijzigingen in je review zal ik dan ook niet meer reageren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkoper geeft niet thuis bij schade aan product !

Mijn bestelling bestond uit een hoofdkussen en speciale kussensloop met rits. De rits van de kussensloop was na 1 week al kapot. Dit gemeld aan verkoper, want het zou onder de garantie vallen. Ik wacht nu al bijna 4 weken op een nadere reactie van verkoper en op een nieuwe kussensloop of geld terug. Vier maal gemaild , twee maal telefonisch contact gezocht. Zonder succes, geen enkel antwoord gekregen. Koop hier nooit meer iets.

5 de agosto de 2021

Beste Myra,

Jammer van je slechte beoordeling. Ik heb het even teruggekeken en ik heb wel degelijk een email gestuurd waarin ik aan heb gegeven dat we de kussensloop moesten bestellen. Zodra deze binnen was is de kussensloop meteen aan je verstuurd. De kapotte sloop heb ik echter nooit retour mogen ontvangen, en dus ook niet kunnen verhalen bij de leverancier.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen enkele reactie op klacht!

Twee splittopper hoeslakens gekocht. Na een paar keer wassen volgens de wasvoorschriften, pasten ze al niet meer in de breedte. Dit is niet de kwaliteit die ik had verwacht, dat ik binnen een half jaar ze weg moest gooien en nieuwe moest kopen. Ik heb 2x een mail gestuurd, maar geen enkele reactie ontvangen. Dat vind ik nog wel het ergste, dat ze gewoon niet reageren op een mail met een klacht.

15 de maio de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

keurige bezorging

Na een bestelling in het weekend werd deze op de tweede werkdag er na ontvangen. De overtrek leek volgens mij rechtstreeks door de fabrikant verstuurd te zijn. Helaas geen track and trace, want dat is wel handig.

17 de agosto de 2017

Hallo Dagda,
Wat fijn te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Wel vervelend dat je geen Track & Trace hebt ontvangen, er lijkt iets verkeerd te zijn gegaan met het versturen hiervan, je had deze uiteraard wel moeten ontvangen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.