Den Frie Digitale Skole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft svært ved at sætte ord på, hvad Den Frie Digitale Online Skole har betydet for vores familie. For hvordan beskriver man et sted, der ikke bare hjælper et barn, men som ændrer et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores sønner har læst dansk online imens vi bor i udlandet. Anni og Mette Louise har været så pædagogiske, dygtige og pligtopfyldende og har givet drengene et godt afsæt indenfor dansk faget. Vi forts... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er ikke altid nemt for børn at gå i skole og nogle gange bliver det helt umuligt. Når det sker kan det være enormt skræmmende at være forældre. Men vi blev i den grad grebet. Vores datter blev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til verdens bedste skole 😍 - ildsjælene Anni og Heidi for at samarbejde med folkeskolen, hvilket ikke altid har været lige nemt. Heldigvis kender I alle reglerne. Tak til de skønneste lærere.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Ensino Fundamental

Escrito pela empresa

En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt. Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever. Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rykkede min datter fra folkeskolen til…

Rykkede min datter fra folkeskolen til denne fantastiske skole, efter en lang kamp hvor hun ikke magted de dårlige forhold i folkeskolen. Nu har hun haft sin 8 og 9 klasse på denne fantastiske skole og har fagligt rykket sig voldsomt, da hun endelig fik ro omkring sig og fik nogle fantastiske lærer som bare mødte hende hvor hun var og arbejde sammen med hende.

Hun er lige blevet færdig med afgangseksamen hos dem og det er gået over alle forventninger.
Hun har udover at have udviklet sig fagligt også fået sin selvtillid retur og hun glæder sig til sin forestående gymnasietid.

Vi kommer aldrig til at fortryde at hjemmeundervise via Den digitale skole.

Hun holder også kontakten med nogle af hendes lærer da de bare fik sådanne et godt forhold.

Vh Pia

14 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den.

Det glæder os virkelig at høre, hvor godt det er gået med din datter – både fagligt og personligt. Det betyder meget for os at vide, at hun har fået ro til at lære og har mødt lærere, der kunne støtte hende på den rigtige måde.

Vi er glade for, at hun nu går videre til gymnasiet med faglig ballast og ny selvtillid – det er præcis det, vi håber at kunne give vores elever.

Tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole – og held og lykke til din datter fremover!

Kærligst Anni

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min søn har fundet glæden ved skolen…

Min søn har fundet glæden ved skolen trods stor mistrivsel- tusind tak for skolens fantastiske team 🦋🙏

12 de maio de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at han har fundet glæden ved skolen igen. Det er netop det, vi arbejder for hver dag, og det betyder meget at få den slags ord med på vejen.

Vi er glade for at have ham hos os – og tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole.

10 stjerner fra os

10 stjerner fra os. Men det kan man ikke give her. Så 5 stjerner med (mange) pile op. Vi har brugt DFDS gennem flere år til vores autistiske og højtbegavede datter med alvorlig belastningsreaktion og skolefravær. DFDS har været fantastisk hjælp hjælp blandt mange andre steder/aktører vi har prøvet. Vi kan kun anbefale dem og deres lærere meget højt.

24 de abril de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – vi tager gerne imod både 5 stjerner og de ekstra pile op 😊

Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet vores skole som en reel støtte i en svær situation. Vi ved, hvor komplekst det kan være at finde det rette tilbud til elever med både høj begavelse og belastningsreaktion, så vi er glade for, at vi har kunnet gøre en forskel.

Tak fordi I har vist os den tillid gennem flere år – og for at anbefale os videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min søn er rigtig glad for DFDS

Min søn er rigtig glad for DFDS, hvor han p.t. bliver undervist i programmering som supplement til friskole. Det giver et fagligt boost til min søn, der har høj IQ. Han er også meget glad for at deltage i online eftermiddagsklubber, som der er fri adgang til som elev. Her bliver der skabt relationer til andre elever. Vi anbefaler på det varmeste DFDS!

14 de abril de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at jeres søn trives hos os!

Vi er glade for, at både undervisningen i programmering og klubberne giver mening og værdi for ham. Det er netop målet, at vores tilbud kan supplere og styrke den enkelte – både fagligt og socialt.

Tak fordi I anbefaler os – det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Formidabel faglighed, trivsel, undervisning og samarbejde

Vores børn havde opgivet håbet, om at skolen havde noget positivt at tilbyde, da de ramte Den Frie Digitale Skole (DFDS). De "hadede" efter eget udsagn skole.

Hos DFDS blev de hørt og forstået, og mødt med kvalitet og fleksibilitet. Var der noget som ikke virkede blev der reageret og lyttet, og der har altid været et formidabelt samarbejde. Vores børn har begge høj IQ, og vi har til dato ikke set et bedre undervisningstilbud til højt begavede børn i Danmark. Der er derfor også en del børn med høj IQ på skolen, som de kunne spejle sig i.

Efter 6 måneder var de så glade for "den midlertidige" skole, at de ikke ville tilbage i "almindelig skole", da der begynde at komme muligheder på privatskoler. I 4 år har de været på DFDS samt kommunal SFO / Klub. SFO og klub har været virkelig godt for det sociale, selvom de ikke gik på skolen.

Faglighed og trivsel er i top, og den ene af dem lærte så meget, at vi sprang en klasse over. Alt Sammen noget som aldrig var sket, hvis det ikke var for DFDS.

Vi er så taknemmelige for, at der findes en skole som DFDS.

Efter 4 år tager den ældste på efterskole efter sommerferien, og den yngste er lige startet i folkeskole, sammen med alle vennerne fra SFO og Klub.

15 de março de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi ved af erfaring at det desværre kan være svært for den normale folkeskole at rumme højt begavede børn, og give dem de udfordringer, stimuli og mulighed for refleksion som de har brug for.
På Den Frie Digitale Skole har vi heldigvis bedre mulighed for at møde eleverne på deres egne præmisser, enten 1-til-1 eller på vores små hold. På enkelte hold er det også lykkedes os kun at samle elever med høj indlæringshastighed 🙂
Og så er vi så heldige, at en del af vores undervisere selv har prøvet at være gifted/højt begavede mens de gik i skole, så de kan forstå den kedsomhed, uro og manglende motivation det kan medføre, hvis ikke eleverne får lov til at brilliere og både udfordre læreren og selv blive udfordret på et passende niveau. Vi føler os virkeligt priviligerede af at have muligheden for at favne alle typer af børn, også dem hvor det bare skal gå hurtigt 🥰
Tak for jeres tillid og for den tid vi har haft med jeres fantastiske børn - det har virkelig været en fornøjelse og vi kommer til at savne dem, selvom det er dejligt at vide at vi har hjulpet dem videre til lige de tilbud, som fungerer bedst for dem ❤️

Skole

Det er den bedste skole ever . De fik gjordt så min datter passede de sidste 7 måneder af sin 9 klasse og fik sin afgangs eksamen . Super søde lærer og medarbejder .. en skole som virkelig kæmper sammen med deres elever og styrker dem der hvor vi de har brug for det . Jeg ville giv den 20 stjerner hvis man kunne

14 de março de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Det er altid et kæmpe privilegie at kunne hjælpe elever ift. deres afgangsprøver. Når eleverne kan få gennemført 9. klasses afgangsprøve giver det dem jo så mange flere muligheder, ift. andre tilbud og at kunne komme videre i livet! Det er en skam at den fysiske folkeskole ofte ikke formår at være tilstrækkeligt fleksibel ift. at hjælpe udfordrede elever med at komme igennem prøverne, og det er et tragisk tab for både individet og samfundet, når det leder til unge mennesker som aldrig får gennemført prøverne og derfor ikke får mulighed for at komme videre og udfolde deres unikke talenter senerehen.
Tak for jeres tillid og for at vi måtte være en del af jeres datters succesoplevelse ❤️

Ubeskrivelig fantastiskhed

Den frie digitale skole har gjort en kæmpe forskel for min datter.
Da hun begyndte var hun en stille pige i fuld skolevægring der hadede al skole og gemte sig under hætten bagerst i klassen. Efter et år i den frie digitale skole er hun så småt begyndt at kravle ud af skallen og har fået faglig selvtillid i selv de værste hadefag. Jeg kan ikke anbefale skolen varmt nok - de får mindst 100 stjerner herfra. Måden skolen møder børnene på og stoler på børnene. Måden de tilrettelægger for hver enkelt elev og altid finder løsninger. Ubeskriveligt.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for dine ord – de varmer virkelig. Vi bliver så glade for at høre, hvordan din datter har rykket sig både fagligt og personligt. Det kræver mod at kravle ud af skallen igen, og det er fantastisk at høre, at hun nu har fået troen på sig selv tilbage – også i fag, hun tidligere har kæmpet med.

Vi gør os umage for at møde hver elev med respekt og fleksibilitet, så det betyder meget, at det bliver bemærket.

Tak for de 100 stjerner – og for at dele jeres oplevelse med andre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du finder ikke en bedre skole end…

Du finder ikke en bedre skole end denne. De hjælper lige der hvor barnet har behovet. De er fantastiske derfor top karakter altid ❤️🤗

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for de søde ord. Det er så vigtigt for os at kunne tilpasse undervisningen til den enkeltes behov, så det er så dejligt at høre når det lykkes 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den Frie Digitale Skole er en super online skole.

Den Frie Digitale Skole har været og er en super skole for vores søn på 15 år med autisme, ADD, svær ordblindhed og høj begavelse. I 4.-6. klasse, hvor han var meget fraværende fra fysisk skole pga mistrivsel har det været hans redning. Han fandt ud af, at skolearbejde kunne være sjovt og spændende, og selvtilliden blev meget bedre.
Nu går han fuld tid i fysisk skole igen, men vi beholder DFDS til lektielæsning og til “nørdetime” med en skøn ung lærer. Vores søn GLÆDER sig til DFDS!

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres fine anmeldelse – det betyder rigtig meget at høre, hvilken forskel vi har kunnet gøre.

Det glæder os at vide, at jeres søn har fundet glæden ved skolearbejdet igen, og at han stadig har lyst til at fortsætte med os, selvom han nu går fuld tid i fysisk skole. Det er præcis sådan, vi håber, vores tilbud kan bruges – fleksibelt og med udgangspunkt i det enkelte barns behov og interesser.

Tak fordi I har været med på rejsen – og fordi I anbefaler os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har gjort en verden til forskel for…

De har gjort en verden til forskel for vores datter 🙏 Tak er ind imellem et fattigt ord. På Den Frie Digitale skole brænder de for de børn der går der. Og som i vores tilfælde langt tid efter vores datter afsluttede 9. Klasse ❤️ Tak for jer

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din besked – den rammer lige i hjertet.

Det betyder meget at høre, at vi stadig gør en forskel, også efter skoleforløbet er afsluttet. Vi brænder virkelig for vores elever – og det stopper ikke nødvendigvis, når eksamenerne er overstået.

Tak fordi I valgte os – og for at tage jer tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varm anbefaling af Den Frie Digitale…

Varm anbefaling af Den Frie Digitale Skole. Et skoletilbud, der giver mulighed for, at barnet bliver mødt lige der, hvor det er. En fleksibel struktur i fagligt niveau og skemalægning - og alt med blik for barnet. Verdens bedste klubtilbud efter skole med alt fra filosofi, over mad til minecraft.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din varme anbefaling – det glæder os virkelig at høre!

Vi arbejder netop for at skabe et skoletilbud med fleksibilitet og blik for det enkelte barn – både fagligt og menneskeligt – så det er fantastisk, at det opleves sådan ude hos jer.

Og hvor er det skønt, at klubtilbuddene også giver værdi – vi elsker selv, hvor mangfoldige og engagerende de er.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske lærer som virkelig møder…

Fantastiske lærer som virkelig møder børnene hvor de er

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi synes også at vores lærere er fantastiske. De kommer fra mange forskellige baggrunde, med forskellige interesser og erfaringer. Denne diversitet gør netop at vi kan finde et godt match ift. den enkelte elev. Dejligt at I også oplever det sådan 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk individuel og relationel undervisning

Helt fantastisk til at levere netop det vores barn har brug for, når det der med skole er svært i mange andre sammenhænge.
Vi har brugt 1:1-undervisning i DFDS i mange år som supplement til skiftende fysiske skoler, og det har været en konstant succes (med et par forskellige lærere).
Virkelig gode til at opbygge en relation til barnet og på en eller anden måde rent faktisk få læring ind i hovedet imens, trods barn der ellers har modstand mod alt der lugter for meget af skole.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres anmeldelse – og for de mange år, I har været en del af vores skole.

Det betyder meget at høre, at 1:1-undervisningen har været en stabil og meningsfuld støtte, også når andre løsninger har været svære. Vi ved, hvor vigtigt det er med relationen først – og at læring ofte kun lykkes, når den bliver båret af tillid og tilpasning.

Tak fordi I har delt jeres erfaring – og for at I har givet os muligheden for at gøre en forskel.

En kæmpe anbefaling!

Vores datter har haft en rigtig god oplevelse med DFDS. Dygtige, seriøse lærere. Plads til alle børn!

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres anbefaling – og for de fine ord!

Det glæder os meget at høre, at jeres datter har haft en god oplevelse hos os. Vi gør os umage for at skabe plads til alle børn – og det betyder noget, når det bliver bemærket.

Tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole.

Helt fantastisk skole

Helt fantastisk skole. Har sjældent mødt noget så rummeligt. Det er skole på børnenes præmisser. Her skal man ikke passe i nogle kasser.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for dine ord – de rammer lige ind i det, vi ønsker at være.

Vi arbejder netop for, at børn ikke skal tilpasse sig en kasse, men at skolen tilpasser sig barnet. Det glæder os meget, at det opleves sådan hos jer.

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi I har valgt os.

Tak til DFDS

DFDS er den mest professionelle, saglige, støttende og vidende skole vi har været i kontakt med i flere år.

Efter et år med skolevægring har den rolige tilgang været et springbræt for vores søn, både til undervisning og til at blive set af fornuftige voksne. Det gjorde en stor forskel at der nu var noget at stå op til.

Og for os forældre har det været en kæmpe støtte at kunne kommunikere med viceskoleleder om både praktiske løsninger og de følelser vi og vores søn gennemgik. Det har reddet os i en svær periode og holdt hånden under os, indtil der kom et nyt skoletilbud. Og det er en stor tryghed at vide at vi kan tage kontakt igen hvis der bliver behov for det.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres ord – de betyder virkelig meget for os.

Vi ved, hvor krævende en periode med skolevægring kan være – og vi er glade for, at vores rolige og fleksible tilgang har kunnet give jeres søn et meningsfuldt sted at stå op til igen. Det er præcis det, vi ønsker at skabe.

Det glæder os også meget, at I som forældre har følt jer trygge og støttede i processen. Relation og samarbejde er helt centralt, og det er rart at høre, at det har gjort en forskel for jer.

I skal altid vide, at I er velkomne til at tage fat i os igen, hvis der opstår et nyt behov.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi kom meget hurtig ind i et forløb og…

Vi kom meget hurtig ind i et forløb og vores datter har været super glad for det🙏🏻hun er bare nået til hvor hun skal videre, så vi siger tak for alt,
god støtte og hjælp.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og vi sende budskabet videre🤗

17 de janeiro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres besked – og for at dele jeres oplevelse.

Det glæder os at høre, at jeres datter har været glad for forløbet hos os, og at I har følt jer godt støttet undervejs. Det betyder meget.

Vi ønsker hende alt det bedste på den videre vej – og tak fordi I sender budskabet videre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Den Frie Digitale Skole! Min datter går der, og er nu tilbage i trivsel efter massiv mistrivsel i fysisk skole. Skolelederen Anni er helt fantastisk og skaber en tryg og støttende atmosfære. Lærerne er utroligt søde og engagerede, og det er tydeligt, at de virkelig brænder for at undervise og støtte børnene. Jeg er især glad for, at der bliver taget hensyn til hvert enkelt barns behov, hvilket gør, at min datter får lige den støtte og opmærksomhed, hun har brug for. Kan varmt anbefale Den Frie Digitale Skole til forældre, der ønsker en skole, hvor trivsel og individuel udvikling er i fokus!

1 de novembro de 2024

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os dybt at høre, at jeres datter igen er i trivsel.

Tak for dine ord om både lærerne og mig – det er netop den trygge, engagerede ramme, vi ønsker at skabe omkring hvert enkelt barn. Vi tror på, at individuel støtte og fleksibilitet gør en stor forskel – og det er skønt at høre, at det har virket for jeres datter.

Tak fordi I valgte os – og for at anbefale os videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste der var sket for vores dreng…

Det bedste der var sket for vores dreng i laaaaang tid.
Med kronisk træthedssyndrom, og en folkeskole der ikke er gearet til at hjælpe syge elever derhjemme. Hørte vi næsten englesang fra oven, da vi fandt ud af at DFDS eksisterede.
Fra ingen social kontakt med andre, fik vores dreng langsomt en hverdag med indhold og kompetent undervisning, så der var værdi i hans liv igen. Og vi kunne se at på trods af sygdom blev han gladere. Den endte med at han fik taget sin 9 klasses eksamen. Det var ikke sket, hvis ikke han havde haft DFDS. Kan kun anbefale den.

23 de setembro de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres rørende og ærlige besked. Det glæder os dybt at høre, hvilken forskel DFDS har gjort for jeres dreng – og at han både fandt fagligt indhold, social kontakt og glæde i hverdagen igen, trods sygdom.

Vi ved, hvor svær en situation det kan være, når systemet ikke er gearet til børn med kroniske udfordringer – og vi er rigtig glade for, at vi kunne være en støtte og skabe mulighed for, at han kom helt i mål med sin 9. klasses eksamen.

Tak fordi I valgte os – og for at dele jeres erfaring med andre. Forøvrigt hils ham mange gange.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fleksibel og hurtig assistance

Undervisning var muligt i løbet af en uge. God undervisning og høj service. Man føler sig forstået !

14 de setembro de 2024

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os meget, at I har oplevet både fleksibilitet, kvalitet og forståelse.

Vi gør os umage for at handle hurtigt og tilpasse os den enkelte – så det er dejligt at høre, at det mærkes.

Tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole!

Anni

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais