Den Frie Digitale Skole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft svært ved at sætte ord på, hvad Den Frie Digitale Online Skole har betydet for vores familie. For hvordan beskriver man et sted, der ikke bare hjælper et barn, men som ændrer et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores sønner har læst dansk online imens vi bor i udlandet. Anni og Mette Louise har været så pædagogiske, dygtige og pligtopfyldende og har givet drengene et godt afsæt indenfor dansk faget. Vi forts... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er ikke altid nemt for børn at gå i skole og nogle gange bliver det helt umuligt. Når det sker kan det være enormt skræmmende at være forældre. Men vi blev i den grad grebet. Vores datter blev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til verdens bedste skole 😍 - ildsjælene Anni og Heidi for at samarbejde med folkeskolen, hvilket ikke altid har været lige nemt. Heldigvis kender I alle reglerne. Tak til de skønneste lærere.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Ensino Fundamental

Escrito pela empresa

En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt. Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever. Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Trivsel, trivsel, trivsel

At vælge Den Frie Digitale Skole til vores højtbegavede datter med autisme, er det bedste valg vi har taget.

Aldrig har vi mødt så dygtige og dedikerede voksne. Børneperspektivet er altid i højsædet og de finder altid en løsning ud fra barnets behov.

Hos Den Frie Digitale Skole har vi fået en datter i stor trivsel, med en følelse af faglig progression og fantastiske venskaber.

17 de agosto de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Dine ord rører betyder virkeligt meget. Vi startede Den Frie Digitale Skole med netop den ambition at kunne gøre en forskel for alle børn, uanset deres individuelle behov og forudsætninger. At høre, at jeres datter trives, både fagligt og socialt, og at I som forældre oplever vores dedikation og børnecentrerede tilgang, er den største ros, vi kan få.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den Frie Digitale Skole er simpelthen…

Den Frie Digitale Skole er simpelthen vores redning. Vores søn har været i mistrivsel i almindelig skole så længe, men lærerne på DFDS formår at ramme hans interesser og fange ham i undervisningen, så han nu følge fuldt skema og er glad.

15 de agosto de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Det glæder os at høre om jeres positive oplevelse med Den Frie Digitale Skole. At hjælpe elever med at finde glæde og interesse i undervisningen er en af vores kerneopgaver, og vi er utroligt taknemmelige for at have haft muligheden for at gøre en forskel for jeres søn.

Min største anbefaling

Min største anbefaling.
DFDS kan lave idividuelle løsninger med udgangspunkt i elevens behov og de ser muligheder i mennesket.

9 de junho de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores skole og muligheder til at skræddersy løsninger, der passer til den enkeltes behov. At se muligheder i mennesket er en kerneværdi for os. Vi håber at fortsætte med at leve op til dine forventninger. Tak for at vælge DFDS!

Vidunderligt undervisningstilbud!

Vidunderligt undervisningstilbud!

Annis Frie Digitale Skole er absolut fantastisk, og både elev og forældre er meget begejstrede for samarbejdet og for undervisning. En stor anbefaling herfra, hvis dit barn trænger til flere faglige udfordringer eller har udfordringer med at være i den almindelige skole.

1 de agosto de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Et godt samarbejde er helt essentielt for at sikre eleven den bedste undervisning og alle parter den bedste oplevelse af skolegangen. Tak for de fine ord, det gør os så glade når vi lykkes med at skabe en bedre hverdag for både elever og forældre ♥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den Frie Digitale Skole har været vores…

Den Frie Digitale Skole har været vores redning i forbindelse med at vores barn fik skolevægring - undervisning online og lærere som har erfaring med sensitive børn, var dét der gjorde, at vores barn ikke kom bagud fagligt. Jeg kan varmt anbefale Den Frie Digitale Skole til alle forældre, som har børn med skolevægring (husk, at skoleleder på barnets folkeskole har pligt til at iværksætte sygeundervisning efter 3 ugers sygdom (skolevægring hører under sygdom) - dette fandt jeg desværre først ud af efter 8 mdr.), eller børn/unge, som på anden måde ikke trives med den almindelige folkeskole. Den Frie Digitale Skole tilbyder både eneundervisning og undervisning på små hold - og eneundervisningen var dét, der for vores barn var det rigtige (og nødvendige) i en periode.

21 de junho de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi er utroligt glade for at læse din anmeldelse og vi sætter stor pris på din varme anbefaling af Den Frie Digitale Skole. Det er vores mission at skabe et trygt og fleksibelt læringsmiljø for alle vores elever, og vi er dybt taknemmelige for, at vi har kunnet hjælpe din familie i en svær tid.

Vi er stolte af vores dedikerede lærere, som har erfaring og forståelse for sensitive børn, og vi er glade for, at deres indsats har gjort en forskel for dit barn. Vi er meget opmærksomme på, at alle børn lærer forskelligt, og det er derfor, vi tilbyder både eneundervisning og undervisning i små hold.

Din påmindelse om skolelederes pligt til at iværksætte sygeundervisning er en vigtig information, som alle forældre burde være opmærksomme på. Vi vil gøre vores bedste for at informere og støtte de familier, der står i en lignende situation.

Vi er glade for at have kunnet tilbyde dit barn den nødvendige støtte. Tak for din tillid og jeres engagement i Den Frie Digitale Skole.

Trygt, nemt og personligt

God og personlig velkomst og opstart.
Gode lærere og nemt at komme i gang.
Vores søn (7.kl.) kunne klare alt det praktiske selv, så vi ikke skulle være hjemme, men kunne passe vores arbejde. Han har været rigtig glad for undervisningen.

20 de junho de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot. Vi er meget glade for at høre, at din søn har haft en god oplevelse med vores undervisning.

Det er vores primære mål at gøre læring nem og tilgængelig for alle vores elever, og vi er glade for at høre, at vores lærere har gjort en forskel.

At din søn har kunnet håndtere det praktiske selv, viser, at vi er lykkedes med at gøre vores system brugervenligt, og det er en stor lettelse for os at høre, at dette har tilladt jer at passe jeres arbejde uden bekymringer.

Tak for at du har taget dig tid til at dele dine erfaringer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været utrolig glade for den Den…

Vi har været utrolig glade for den Den Frie Digitale Skole. Vi fik et skræddersyet forløb og det har hjulpet vores datter meget.

20 de junho de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele jeres erfaring med Den Frie Digitale Skole. Det glæder os at høre, at vores skræddersyede forløb har hjulpet jeres datter så meget.

Vi tror på vigtigheden af at skabe individuelle læreplaner, der passer til hver enkelt elevs behov og mål, og det er altid en fornøjelse at høre, når det gør en positiv forskel for eleverne.

Tak for jeres tillid og for at vælge os til at støtte jeres datters skolerejse.

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra. Vil fremhæve den gode kommunikation tilgængeligheden og fleksibiliteten, samt den faglige indsats. Tydeligt der er ildsjæle bag ved dette der har forståelse for det enkelte barn og omsorgen deri. Ked af mit barn kun nåede 4 mnd. Men flotte resultater til følge ved 9 kl afgangseksamen🙏🏻dybt taknemmelig

18 de junho de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for dine varme ord og høje anbefalinger. Vi er meget taknemmelige for, at I har valgt Den Frie Digitale Skole og er utroligt glade for at høre om de positive oplevelser og resultater, I har haft.

Vi er stolte af vores lærere, som altid stræber efter at tilbyde enestående service, både hvad angår faglig indsats og kommunikation. Det betyder meget for os at kunne tilbyde fleksibilitet og at anerkende det enkelte barns unikke behov og potentiale.

Selvom jeres tid hos os kun var fire måneder, er det fedy, at jeres barn opnåede flotte resultater ved 9. klasses afgangsprøve. Dette er netop det mål, vi stræber efter for hver af vores elever.

Vi takker jer for jeres tillid og støtte og ønsker jeres barn alt det bedste i fremtiden.

kyndigt og kompetent

Som forælder til et barn i mistrivsel, kan jeg stærkt anbefale DFDS kompetente team af lærere, som ikke kun er fagligt og pædagogisk klædt på til den svære opgave at undervise online, men også er dygtige, varme fagpersoner med en indlevelsesevne som løfter børn med særlige behov!

25 de maio de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Indlevelse og empati er noget af det vigtigste når det kommer til at skabe relationer, gensidig forståelse og et godt indlæringsmiljø, og vores små hold/eneundervisning gør at det er noget vi altid kan have fokus på :) Fantastisk at høre at det er lykkedes godt 🥰

Stor tak til Anni og teamet på Den Frie Digitale Skole

Vi har siden December haft vores søn, der er højt begavet i Den Frie Digitale Skole. Han går i 6. klasse. og kom til skolen med en rigtig grim oplevelse fra den tidligere skole han gik på. Det første Anni sagde til ham og mig da vi mødtes med hende var, at det her er en skole for børnene. Det er skolen der skal passe til barnet og ikke omvendt. Der sad jeg med en stor klump i halsen. Det var lige det vi havde brug for at høre! Det viste sig, at det ikke bare var noget Anni og hendes dygtige team siger, de er lydhør overfor børnenes kommentarer, tanker og ønsker. Underviserne har generelt været dygtige og gode til at møde mit barn, der hvor han er. Selve brugerfladen er let at navigere rundt i for børn og voksne, og der bliver gjort meget for at løse evt. tekniske udfordringer hurtigt. Vi har her efter 4 1/2 måned fundet et fysisk skoletilbud til Bertram, for han savnede kammerater, og at deltage i et socialt fællesskab - og Anni understregede også fra den første samtale med hende, at det her tilbud netop var til for at få et barn som mit blidt guidet videre tilbage i skole. Vi er så taknemlige for at Anni og hendes stab, har udviklet dette set up som sikkerhedsnet, som muliggør at børn der er deres egne, lige kan få ro indtil det rigtige skoletilbud dukker op. Kan varmt anbefales!!!!

13 de maio de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi oplever at der kommer flere og flere højt begavede / gifted børn og unge hos os. Mens det er en skam at den almindelige folkeskole har svært ved at rumme deres talenter, er det altid en fornøjelse for os at modtage dem, og give dem plads til at folde sig ud, samt den sparring og stimuli som de har brug for
Flere af vores lærere har selv erfaring med at være højt begavet i en folkeskole som måske ikke altid kunne rumme det, og det er derfor ofte nemt for os at skabe relationer til højtbegavede elever, og finde et undervisningstempo der passer godt :)
Og selvfølgelig er vores fokus på at hjælpe eleverne videre - hvad end de har brug for at være hos os kort eller længere, vil vi altid gøre alt hvad vi kan for at sikre en god overgang til deres næste uddannelsestrin eller lignende.
De bedste ønsker og held og lykke fremover fra alle os på skolen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan på det varmeste anbefale Den…

Vi kan på det varmeste anbefale Den Frie Digitale Skole! Vores søn på 11 år havde ikke været i skole i 3 år pga. angst og skolevægring.
Det var et kæmpe spring for ham at kaste sig ud i skolegang igen, men den måde han og vi blev grebet på af Anni, har været intet mindre end overvældende og imponerende.
Den måde hele setuppet, fra lærerstab til håndtering af skolegangen og fede initiativer som gaming-café med unge seje lærere efter skoletid mm er strikket sammen på, er virkelig effektiv og inkluderende. Vores søn fik lynhurtigt online venner i klassen, og dem havde han ellers ikke mange af.

Anni, du må have flere timer i døgnet, end alle os andre! Tak for dig, og den fantastiske skole du har opbygget.

28 de fevereiro de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Mange af vores elever har desværre oplevet udfordringer med skolevægring, og en stor del af vores mission er at sikre elevernes indlæring, så de ikke føler at de kommer bagud, eller føler at de er mindre dygtige. Samtidig gør vi hvad vi kan for at skabe en tryghed og selvtillid som gør, at eleven har forudsætningerne til at komme videre i uddannelsessystemet, til den tid og på den måde som passer til dem.
Det er så dejligt at høre når det går godt, og fantastisk at jeres søn også har fået et godt socialt sammenhold gennem vores klasser og klubber :) Tak til jer for jeres tillid og den fine kommentar 💖

Fantastisk skole

Fantastisk skole, der har givet vores datter modet og lysten til skole/undervisning tilbage. Underviserne har været gode til at møde hende i øjenhøjde og skolen har tilrettelagt undervisningen/holdene med udgangspunkt i hendes faglige niveau.
Vi gik fra at have en datter, der havde givet op på skolen og havde skolevægring til at vende 180 grader inden for 2 uger. Så vi fik en datter der igen trives og har lysten til at lære.
Så kan give vores allerbedste anbefaling af denne skole - vi synes det er en fantastisk skole med dygtige undervisere og en meget imødekommende og hjælpende Anni (Skoleleder/founder)

29 de março de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Hele vores mission er at møde vores elever der hvor de er lige nu, og hjælpe dem videre i den retning som er rigtig for lige netop dem.
For mange af vores elever er det at komme tilbage til en form for fysisk undervisning - på et tidspunkt og i et format som passer til deres forhold.
Så selvom det er vemodigt at sige farvel til vores elever, er det så dejligt at se og høre når de kommer videre. Tusinde tak for at I skrev, og alt godt til jer fremover 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plads til det enkelte barn

Vi har brugt Den Frie Digitale Skole til 1. og 2. klasse til både hold og ene-undervisning. Det er en virkelig god skole med plads til barnet og en kæmpe fleksibilitet. Vi er meget taknemmelige.

23 de março de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi ved at især fleksibilitet gør en stor forskel for mange. Så det er dejligt at høre at det har kunnet mærkes hos jer også 🥰 Tusind tak for de fine ord!

Kompetent og venligt

Kompetent og venligt, forståelse for hele barnet.

22 de fevereiro de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Vi gør vores bedste for at forstå hvert enkelt barns personlighed og behov. Så tak fordi du skriver, det gør en stor forskel for os at høre at vi når i mål ♥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den mest lydhøre skole; med fantastisk leder og lærere

Denne skole har haft den mest positive indflydelse på min datter😊

Skolens leder Anni er fantastisk. Anni er utrolig lydhør og ikke mindst fleksibel. Hun gør alt, hvad hun kan, for at ens barn skal trives. Er der noget, som ikke fungerer optimalt, så undersøger hun indtil, der er fundet en god løsning:)

Lærerne er både fagligt og relationsmæssigt meget dygtige. Datter har undervisning af både de uddannede lærere og de endnu-ikke-uddannede lærere. De er gode til at lytte til eleven (og også til forældre).
Hvis der er udfordringer, så tages disse på daglig basis, og de justerer med det samme.

Min datter kan efter start på Den frie digitale skole (DFDS) gå i skole dagligt og tæt på fuld tid. FØR hun startede på denne skole havde hun ca 4 år med en gennemsnitlig skolegang på kun 0-4 timer pr uge:(

Jeg kan varmt anbefale Den frie digitale skole.

På trods af mange års fravær i grundskolen, kan datter efter under et års undervisning på DFDS nu klare terminsprøver med et godt resultat.

(Min datter er højtbegavet og har tillige autisme + epilepsi)

16 de janeiro de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak! Det varmer virkelig at høre hvordan skolen har gjort en forskel for din datter! Det betyder alt for os, at vi sammen med jer forældre kan give eleverne lige den undervisning og de relationer som de har brug for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Særdeles kompetent og dynamisk skole

Særdeles kompetent og dynamisk skole - både fagligt og menneskeligt. Skolen afspejler vores nutidige samfund ganske godt. Både lærere og leder fremstår dygtige, undersøgende, faglige, rare og omstillingsparate. Der er både hjerte og vilje til at gøre det bedste for barnets udvikling personligt og fagligt. Skolen får mine bedste anbefalinger.

8 de janeiro de 2023

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Mange tak for at du skriver! Vi har altid fokus på at finde den rette balance i undervisningen, så hvert barn alsidige udvikling bliver understøttet på den rette måde. Og det betyder meget for os at vide, at vi lykkedes med dette <3

INTET MINDRE END FANTASTISK

Fantastiske søde og angageret undervisere som støtter og motivere børnene, og udfordre dem lige præcis som de skal.
Anni er formidabel til at koordinere og skabe de rigtige rammer for eleverne og man føler sig altid set og hørt ved enhver henvendelse. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til den frie digitale skole.

30 de novembro de 2022

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tak for din anmeldelse! Kommunikation er noget af det vigtigste for os også, så vi sikrer os at vi har den rette forståelse for hver elev og families ønsker og behov.

Verdens bedste skole

Verdens bedste skole, just saying.

6 de setembro de 2022

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak, vi synes også vi har verdens bedste børn :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk fagstærk og menneskelig udviklende skole.

Vores datter på 12 år går i 7. klasse på den frie digitale hjemmeskole. Skolen har været en kæmpe succes, både med det at gå sammen med en fast gruppe af andre børn, lærernes utrolig gode fagstærke måde at undervise og tilkomme børnene ligeværdigt på og ikke mindst at kunne gå i skole, hvor man starter dagen med at smile og ender dagen med at smile. Skolen er fantastisk, Anni som styrer skolen er lyttende, varm og seriøs med sine elever og forældrene. Vi er ovenud lykkelige for dette tilbud og kunne ikke ønske os bedre. Tak.

10 de outubro de 2022

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Hvor er det sødt skrevet! Og hvor er det godt at høre, at I også føler at skolen kan være et varmt og positivt sted - det er så vigtigt for os også.

Kæmpe fan

Et fagligt og menneskeligt smørhul. Jeg kan bekræfte alle de rosende ord, som den frie digitale skole får med på vejen.

5 de setembro de 2022

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tak for din ros. Det betyder meget for os alle på skolen, at vide at vores arbejde gør en forskel <3

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais