Når man vil investere i sig selv, og gerne vil gøre det ordentligt, så kan jeg klart anbefale et forløb hos Dennis. Dennis' coaching stil er meget støttende, men han forstår også at stille en til... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har lige afsluttet mit 12 ugers forløb hos Dennis.. En mere dedikeret coach skal man lede længe efter, han sammensætter virkelig en træning og kost som bare VIRKER, jeg kunne ikke være mere tilfreds... Ver mais
Jeg har været mega glad for mit 12 ugers forløb med Dennis. Det har været et kærligt spark i bagi med Dennis via vores ugentlig indtjekninger og regelmæssige skriverier. Han er super god til... Ver mais
Et fantastisk forløb på 12 uger er lige afsluttet og jeg kunne ikke være mere glad🙌 Top professionelt forløb👌 En meget dedikeret træner, som formår at holde én til ilden og udfordre én me... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Mit navn er Dennis Jacobsen og jeg kan hjælpe dig opnå dit mål. Handler det om at forbrænde fedt, bygge muskelmasse, stramme op, få gode vaner eller lidt af det hele på samme tid er et forløb hos mig vejen frem.
Informações de contato
Gaias Allé 8, 9210, Aalborg, Dinamarca
- 22501927
- coaching@dennisjacobsen.dk
- www.dennisjacobsen.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bare FANTASTISK❤️🙏🏻
Dennis er bare en super fyr med styr på sine ting! Han ved præcis hvad der skal til og det vigtigste for mig var, at han vidste, at det nok skulle lykkes når man fulgte programmet!
Han støtter, bakker op og opmuntrer alt efter hvad der er behov for - ud over den faglige del, som han bare ved SÅ meget om.
For mig gik der nok 7-8 uger inden der rigtig skete noget! Men Dennis var der og pludseligt kom resultaterne!
Mit forløb med Dennis har virkelig lært mig meget om både kost og træning (som jeg troede jeg vidste🙄) og jeg har fået smidt de (få) stædige kilo jeg har kæmpet med i mange år.
Af hjertet TAK🙏🏻❤️
Dennis er med hele vejen
Dennis er med hele vejen. Han er nærværende og fantastisk til at opmuntre og støtte.
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Manglede nogle værktøjer til i sær kost, der gjorde at det ikke bliver surt på lang sigt og hvor der også er plads til at 'synde' ind imellem. Det har jeg fået nu 👍
Den bedste Fitnesstræner
Jeg har været SUPER glad for mit 12-ugers forløb med Dennis. Jeg har lært en masse om kost og fordeling af kcal og proteiner. Det har krævet disciplin og ind i mellem været hårdt. Jeg kunne ikke have gjort det her selv. Dennis har været ved min side HELE vejen med støtte, opmuntring, råd og vejledning. Han har svaret på mine utallige spørgsmål, troet på mig når jeg ikke gjorde og simpelthen bare været der for mig.
Han er seriøs og dygtig og han ved hvad han gør så det er egentlig “bare” at følge hans plan og stole på processen.
Jeg er blevet SÅ glad for træningen og elsker at komme afsted - også selvom det for mig betyder at jeg skal stå meget tidligt op.
Jeg har fået meget mere energi og overskud, og det giver stor tilfredshed og selvtillid at vise overfor mig selv at jeg har kunnet gennemføre det her forløb med et resultat jeg er super tilfreds med.”
😀😀😀
Kosten er varieret og der er flere valgmuligheder så man kan skifte lidt retter. Det er meget nemme og overskuelige retter der ikke kræver en opskrift hvilket har været altafgørende for mig i min hverdag.
Jeg er blevet meget mere glad for min krop og fortsætter med at opbygge muskler og en tonet krop.
Jeg kommer helt sikkert tilbage i et forløb igen om et par måneder - det giver noget helt særlig at have en træner til at gå vejen med sig og jeg er kun lige begyndt i forhold til mine personlige mål.
En investering i dig selv du ikke skal gå glip af
Dennis' coaching stil er meget støttende, men han forstår også at stille en til ansvar og sætte krav.
Gennem mit forløb har jeg fået en bedre forståelse for kostens indvirkning i processen, og har fået gode redskaber til, hvordan jeg kan opretholde min nye livsstil også efter forløb. Det er derfor en meget bæredygtig tilgang Dennis også sørger for.
Så udover en god træningsplan og kostplan, får du også et bæredygtigt produkt og en coach som er imødekommende og dygtig, og giver dig den rigtige støtte ud fra dit niveau. Kæmpe anbefalinger herfra, til både nybegyndere, lette øvede og dem der har trænet i mange år, men mangler en understøttende hånd til at komme ud af stagnering.
Tvivl ikke- GØR DET😊
Tvivl ikke- GØR DET😊
Der har været ømhed i muskler jeg ikke vidste eksisterede, så mange skridt at min telefon troede jeg var flyttet til Caminoen, og mit køleskab eksploderede nærmest af proteiner.
MEN… midt i al ømheden og alle de skridt er der også sket noget ret fedt:
✅ Jeg har tabt mig
✅ Jeg har fået super god vejledning
✅ Jeg har lært en masse om kost og træning, som faktisk giver mening i hverdagen
Det bedste?
Dennis forsvandt ikke bare, da forløbet sluttede. Flere måneder efter kunne jeg stadig stille spørgsmål og få hjælp. Det er altså ret sjældent.
Så ja…
Min krop var øm.
Mine sko krævede feriepenge.
Og mit køleskab lignede et protein-laboratorium.
Men helt seriøst : Det er noget alle burde gøre for sig selv. Jeg kan kun varmt anbefale Dennis ! 🙌😅💪
Kæmpe anbefaling uanset dit udgangspunkt
Jeg har brugt Dennis i et 12 ugers forløb, hvor jeg på trods af et godt udgangspunkt rykkede mig helt vildt. Kæmpe anbefaling herfra både fsva. træningen og kosten.
Super coach
Super coach, hvis man vælger at starte et forløb op bliver man overrasket over hvor hurtigt man lærer hvad ens krop har brug for og hvad det rigtige mad og den rigtige træning kan gøre ved ens krop. En kæmpe anbefaling herfra
Jeg har været mega glad for mit 12…
Jeg har været mega glad for mit 12 ugers forløb med Dennis.
Det har været et kærligt spark i bagi med Dennis via vores ugentlig indtjekninger og regelmæssige skriverier. Han er super god til at skrive tilbage hurtigt ved spørgsmål /udfordringer og er meget empatisk både med hensyn til mit forløb med kost/træning samt andre udfordringer.
Jeg er nærmest ligeglad med slik og kage for kan lave så mange andre snacks - det i sig selv er stort 🤩
Jeg er blevet bevidst om hvor mange lækre måltider man kan sammensætte til vægttab både via tilsendte opskrifter og fleksibel diæt , hvor jeg selv har sammensat måltider.
Jeg har fået værktøjer til, at forsætte den gode livsstilsændring på egen hånd tilpasset min hverdag.
Kæmpe anbefaling herfra 🤩
Kæmpe anbefaling
Har lige afsluttet mit 12 ugers forløb hos Dennis..
En mere dedikeret coach skal man lede længe efter, han sammensætter virkelig en træning og kost som bare VIRKER, jeg kunne ikke være mere tilfreds med det forløb/rejse som jeg har haft med ham. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger og et forløb med ham holder hele livet, for de gode vaner følger en resten af tiden.
Tusind tak Dennis
Klar anbefaling - konsekvent, effektiv og holdbar tilgang
Jeg har gennemført to sammenhængende 12-ugers forløb hos Dennis, og det har været en øjenåbner. Resultaterne er markante: stort fedttab, tydelig øget muskelmasse og - vigtigst - et helt andet og langt mere afslappet forhold til kost og træning.
Det, der adskiller Dennis fra meget andet i fitnessverdenen, er fokus på forståelse, vaner og langsigtet holdbarhed frem for hurtige løsninger. Jeg har fået en reel indsigt i kalorier, portionsstørrelser og prioriteringer, som gør det muligt at træffe gode valg i hverdagen - også uden for en stram plan.
Sparringen er direkte, ærlig og konkret. Ingen hype og ingen tomme løfter - kun det, der virker.
Efter 24 uger står jeg et sted, hvor jeg både kan holde formen og bygge videre selvstændigt.
Kan varmt anbefales til alle, der vil have rigtige resultater og en tilgang, der kan holde på den lange bane.
Godt og effektivt forløb
Jeg har nu afsluttet et 12 ugers forløb hos Dennis, hvor mit primære mål var at tabe mig og samtidig få mere styrke i kroppen. Det har været et lærerigt og givende forløb og jeg er overrasket over, hvor nemt det har været at overholde kostplanerne. Under hele forløbet har der været god sparring og peptalk og det giver ekstra gejst.
Nu har jeg for første gang i mange år taget modet til mig og været i svømmehal - et mål jeg havde sat mig ifm færdiggørelsen af dette forløb 💪🏻Noget som ellers har været meget grænseoverskridende for mig !
Jeg er SÅ glad for, jeg valgte at kontakte Dennis. Havde aldrig klaret dette på egen hånd.
De bedste anbefalinger herfra til Dennis 😊💪🏻
Lærerigt og spændend
Mit primære formål med forløbet var at få mere styrke i kroppen. Det har været et lærerigt og spændene forløb. Jeg var meget spændt på kosten, men er så positiv overrasket. Der har været god sparring og input under hele forløbet. Jeg er så glad for, at jeg udfordrede mig selv og er virkelig stolt over resultatet. Som bonus har jeg nu 2 børn, der er blevet nysgerrige på madvarers sundhed
Fedeste forløb DS Jacobsen
Startede i forløb hos DS Jacobsen, da jeg var nysgerrig på om det virkelig kunne passe med de vanvittige resultater der blev lagt billeder op af.. så tænkte at det skulle udforskes på egen krop, og jeg blev ikke skuffet.
Dennis er en vanvittig dygtig træner, man mærker tydeligt hvor meget han brænder for at man lykkedes, hans faglighed er imponerende og man bliver klædt på til at kunne fortsætte rejsen alene både hvad angår kost samt træning. Dette er det fedeste jeg har gjort for mig selv og har helt ændret min tankegang hvad kost angår. Det er utroligt at man rammer sin suverænt skarpeste form som 44 årig 🤣
Til sidst bare TAK D.S.J og til dig som overvejer et forløb… kom i gang 😉
Det bedste jeg nogensinde har gjort for…
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv !
Det har været de fedeste 12 uger af mit snart 60 årige liv, den bedste investering om jeg skal kalde det for både krop, muskler og selvværd!
Dennis har om nogen sørget for at jeg undervejs i hele forløbet har følt mig motiveret også selvom det selvfølgelig er op til en selv at komme i mål med de ønsker man har for forløbet. Super lækker kostplan, en kanon træningsplan som løbende ændres så man ikke føler man kører i samme “gear”. Dennis har været med på sidelinjen hele tiden, selv når udfordringer på andre områder spillede ind, har han støttet, bakket op og gjort det på så super en måde at lysten til at komme i mål faktisk ikke har været svært.
Jeg vil om nogen anbefale Dennis til hver en tid, og jeg vil aldrig tøve med at række ud, for med det her forløb så ved jeg det lykkes og det gjorde det for mig.
En kanon coach med et fedt forløb - TAK DENNIS! 😊🙏🏻
Så til jer derude, vær ikke i tvivl med at række ud til Fitness by DS Jacobsen, det vil være din bedste investering i dig selv😉
Lilian
Forløb hos Dennis Jacobsen
Jeg har i december måned afsluttet et forløb hos Dennis. Det er den bedste investering, jeg har givet mig selv.
Dennis har på 12 uger hjulpet mig 8 kg ned i vægt og fået min krop til at stå skarpt, noget jeg ikke selv har formået i 20 år - på trods af et meget aktivt liv.
Jeg fik en udførlig plan for træning og kost, som var nem at gå til. Og med Dennis ved hånden til at heppe, give gode råd og hjælpe tilbage på rette vej, hvis noget skred, så lykkedes det!
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Dennis Jacobsen - 5 stjerner herfra 😊
Jeg har haft et virkelig godt 12 ugers forløb
Jeg har haft et virkelig godt 12 ugers forløb hos Dennis, og jeg står et helt andet sted i dag end da jeg startede.
Jeg har lært meget mere om min krop og om kosten, og det har givet mig en stærkere forståelse og bedre vaner i hverdagen.
Dennis har hele vejen igennem stået klar i sidelinjen og hjulpet med de spørgsmål, der er dukket op undervejs. altid støttende og motiverende.
Madplanen har været nem og overskuelig, og det bedste er, at hele familien også har kunnet spise med 💚
Jeg glæder mig rigtig meget til mit videre forløb og kan kun varmt anbefale Dennis som personlig træner 🙌
Tak 🙏
Har været igennem et længere vægttabs forløb og manglede liiiiige de sidste - og sværeste kilo. Havde prøvet andre coaches, men de bidrog ikke med meget mere end det, som jeg allerede gjorde. En god veninde anbefalede Dennis - og halleluja for det, for forløbet med Dennis har været en game changer for mig 🙏
Med Dennis fik jeg konkrete værktøjer og en makker, som heppede på mig, når jeg peb, guidede mig, når jeg var i tvivl, og som fejrede min sejre med mig. Dennis er nærværende og personlig i sin kommunikation og meget konkret i sine vejledninger. Spørgsmål er velkomne - og instrukserne er tydelige. Dennis stiller krav på en respektfuld måde og skubber stille og roligt til dine grænser samtidigt med at han respekterer dem.
Det her forløb drejer sig om så meget andet end et tal på en vægt.
Det handler om at FØLE sig stærk – både i sind og krop, og om at BLIVE stærk - for at få en bedre følelse i og med kroppen og for ikke at blive begrænset rent fysisk med alderen.
Jeg tør roligt sige at mit mindset er ændret for livet - jeg står stærkere og lettere end jeg har gjort i årtier- og jeg er inspireret og klædt på til at holde fast i de gode vaner.
Af hjertet ❤️ tak 🙏
Fik nogle gode råd og vejledninger
Fik nogle gode råd og vejledninger, som var forståelige og til at gå i gang med. Gode ugentlige opfølgninger, som var med til at motivere og holde en til ilden. Når det hele så giver synlige resultater - er alt godt😀
Masser af anbefalinger herfra 👍
Den bedste investering i mig selv
Det har været en hård omgang, for man kommer jo ikke sovende til så gode resultater, men det var bestemt det hele værd! Starten var dog det sværeste og nu er det bare en del af min livsstil.
Dennis har været der hele vejen og kommet med gode råd og sparring - også i forhold til det langtidssigtede.
Det har været noget af det bedste jeg har valgt at gøre for mig selv, og jeg kan varmt anbefale Dennis!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.