Al een aantal jaren levert de notenshop mij snel verschillende heerlijke producten. Van noten tot dadels, van allerlei soorten meel tot de beste kwaliteit kokoswater. Met de gespaarde punten heb i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vorig jaar (2025) de adventskalender gekocht en die was echt geweldig. Gevarieerd en voor een ieder was er wel wat! Onlangs gekeken wat er zoal werd verkocht, door een advertentie. Aantal product... Ver mais
De laatste keer in april, meestal iedere maand bestel ik bij de notenshop. Lekker stevige amandelen met velletje, ongezouten hazelnoten, gebrand, en gepelde walnoot-stukjes voor in m'n kwark en ik... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de castanhas
- Loja de Chocolates
- Fornecedor de Produtos Alimentícios
- Serviço de Entrega de Mantimentos
- Mercearia
- Loja de comidas naturais
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Informações de contato
Simon Stevinstraat 27, 3291 CA, Strijen, Holanda
- 085-773-1163
- info@denotenshop.nl
- www.denotenshop.nl
Respondeu a 45% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Beste kwaliteit en goede service! Al een aantal jaren levert de notenshop…
Met de gespaarde punten heb ik al een aantal mooie en lekkere extra's kunnen bestellen.
Ik ben heel tevreden en ben van plan nog veel bestellingen te plaatsen.
Super kwaliteit en snelle bezorging.
Snelle levering en goede kwaliteit/…
Snelle levering en goede kwaliteit/ prijs
goede producten en betaalbaar…
geweldig goede producten en betaalbaar en snel geleverd
Snelle levering en zeer goede kwaliteit
Snelle levering en altijd perfecte verpakking en kwaliteit van de producten.
Fijne en goede producten
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden! Snelle en goede levering. Alles was netjes verpakt. Goede kwaliteit zaden en noten.
Al jaren smullen van de heerlijke…
Al jaren smullen van de heerlijke notenmix
Ruime keuze
Ruime keuze, goede prijzen. Stevig verpakt en op tijd geleverd, helemaal tevreden!
Ze 'kopen' positieve reviews
Wat je ook van de notenshop vindt, het is een kwalijke zaak dat ze je proberen om te kopen met spaarpunten als je een review schrijft wat aan hun voorwaarden voldoet. En probeer maar niet om iets in twijfel te trekken want dan wordt het niet geplaatst.
Zo is het gemakkelijk om reclame te maken met een 9,4 op de website.
En wanneer je iets besteld hebt wat van twijfelachtige kwaliteit is dan is het vrijwel onmogelijk om hier erkenning voor te krijgen, ook al ben je al jaren vaste klant.
Het wordt vaker beweerd in reviews, de klantenservice is bedroevend en ondeskundig.
De kwaliteit en smaak van de noten is prima
De kwaliteit van de noten is prima en de smaak is dat ook
Altijd goede kwaliteit en redelijk geprijsd.
Altijd goede kwaliteit en redelijk geprijsd. Binnen een paar dagen wordt het pakket, goed ingepakt, verzonden.
Als iets (tijdelijk) niet geleverd kan worden, krijg je netjes een bericht en de oplossing te horen.
Geweldige goede producten
Geweldige goede producten , alles netjes verzorgt verstuurd .
Bijzondere toevoeging aan dieet
Verse noten, zaden en pitten, bij ons een bijzondere en lekkere dagelijkse aanvulling op de maALTIJDEN
Constante kwaliteit, altijd vers!
Medewerkers zijn blij met de verse notenmix, voor iedereen een gezonde opkikker tijdens de dip-uren in de middag.
Lekker
Ik bestel er al jaren, altijd scherpe prijzen en de kwaliteit is top.
Duidelijk webshop en concurerende…
Duidelijk webshop en concurerende prijzen
Fijne (web) winkel/ onderneming
Onlangs gekeken wat er zoal werd verkocht, door een advertentie.
Aantal producten besteld, vlot bezorgd en goed verpakt.
Ik zal zeker vaker wat bestellen!
lekker en verse producten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.