Design Kranen Shop Avaliações

3.059
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

30 mei kraan besteld, levertijd stond op 4 weken, eind juni niets gehoord, gevraagd, levertijd werd 26 augustus. Weer contact opgenomen kwam niet verder dan een chatbot, die niet wist wanneer hij wel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het keramisch binnenwerk is snel geleverd (daarom geef ik 4 sterren), dat wel, maar was wel duur (euro 22,5/stuk en dan mal 2 plus euro 7,5 aan verzendkosten. In het totaal was ik euro 52,5 kwijt). De... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Als eerste echte Kranen specialist zijn wij in 2006 gestart met een eigen webshop. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste kranen leverancier van de Benelux. Wij bieden enkel Europese A-merken kwaliteit kranen aan tegen zeer scherpe prijzen. Door onze eigen fysieke voorraad Europese kwaliteitskranen kunnen wij u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag leveren. Wij zijn gespecialiseerd in keukenkranen van Franke, Grohe, PB, Lorreine, Reginox, Blanco en nog veel meer.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.059)

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vulringen voor kraan montage

Gisteren geïnstalleerd en staat er prachtig bij. Zou eigenlijk 2 vulringen bij moeten zitten van ca 30mm zo dat je de kraan makkelijk gemonteerd kan worden (bouten aandraaien). Het aanrechtblad is altijd opgehoogd aan de randen zodat de bouten om de kraan mee vast te zetten altijd verdiept liggen.

14 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onderuitloop kraan is beschadigd

Onderuitloop kraan is beschadigd, gemaild en foto doorgestuurd. Geen reactie, na nogmaals een mail wel via de mail reactie, maar vooralsnog 3 weken verder niets vernomen.

12 de outubro de 2023

Geachte heer/mevrouw Diemel,

Hartelijk dank voor uw feedback op Trustpilot. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Zoals aangegeven in onze communicatie, zijn we in afwachting van een reactie van onze fabrikant omtrent de beschadigde uitloop van uw kraan. We begrijpen dat dit proces frustrerend kan zijn en waarderen uw geduld in deze.

We willen benadrukken dat we uw situatie serieus nemen en actief samenwerken met de fabrikant om een oplossing te vinden. De kwaliteit van onze service is voor ons van groot belang en we zijn vastberaden om dit naar tevredenheid op te lossen.

We houden u op de hoogte zodra we een update ontvangen. Als u in de tussentijd verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klantenserviceteam Design Kranen Shop

Voordelige keus

Via internet hier uitgekomen omdat de keukenkraan precies was wat we zochten tegen een goede prijs. Bestelling verliep vlot. Na het monteren bleek de kraan misschien iets te goedkoop. Kostte extra werk van meerdere pogingen om de bijgeleverde slangen goed lekdicht te krijgen in de aansluiting op de kraan. En na installatie bleek de uitloop van de kraan iets getordeerd zodat het koppie wat scheef staat. Niet de moeite genomen om de hele zaak daarvoor te demonteren en terug te sturen. Wel een aandachtspunt bij het uitpakken.

19 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog steeds mijn bestelde en…

Ik heb nog steeds mijn bestelde en telefonisch afgesproken kraan niet ontvangen.
Martin Oude Hendrikman

23 de outubro de 2023

Beste Martin Oude Hendrikman,

Allereerst onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. Na een grondig onderzoek van de statusgeschiedenis, is gebleken dat er een verwisseling heeft plaatsgevonden met de verzendetiketten tijdens de verwerking door de pakketdienst. Dit ongebruikelijke voorval heeft ervoor gezorgd dat de levering langer op zich heeft laten wachten dan u en wij normaal gesproken gewend zijn.

We hebben onmiddellijk actie ondernomen zodra we op de hoogte waren van de situatie en hebben nauw samengewerkt met de pakketdienst om de verwarring op te lossen. Het pakket dat abusievelijk naar een ander adres is verzonden, wordt momenteel terug naar ons gestuurd. Helaas heeft het weer ook niet meegeholpen en heeft de levering bij de onjuiste ontvanger in een minder dan ideale staat plaatsgevonden.

We waarderen uw geduld en begrip terwijl we dit oplossen en verzekeren u dat we alle nodige stappen zetten om uw bestelde kraan zo snel mogelijk bij u te krijgen. Mocht u nog vragen hebben of extra assistentie nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Klantenserviceteam DesignKranenShop

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Andere voorwaarden voor zakelijke…

Andere voorwaarden voor zakelijke bedrijven dan particulier. Je krijgt geen geld terug maar een tegoed bon waar ik helemaal niks aan heb.

Slecht !

18 de outubro de 2023

Geachte Vietnamama,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met DesignKranenshop. Wij betreuren het ten zeerste dat uw verwachtingen niet zijn waargemaakt. Graag benadrukken wij dat onze voorwaarden voor zakelijke klanten inderdaad verschillen van die voor particulieren, een beleid dat we helder communiceren op onze website.

In overeenstemming met onze zakelijke voorwaarden bieden wij, in plaats van terugbetalingen, tegoedbonnen aan die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen. Dit staat in lijn met de zakelijke koopovereenkomst die niet valt onder het consumentenrecht.

Wij begrijpen dat dit in uw geval niet de gewenste oplossing is. We staan open voor feedback en willen graag samen met u naar een bevredigende oplossing zoeken. Neemt u alstublieft contact met ons op via telefoon of e-mail, zodat we uw specifieke situatie kunnen bespreken.

Klantenserviceteam DesignKranenShop