Veja o que dizem as avaliações
Jeg har de seneste 2 år handlet i shoppen 3 gange Hver gang har jeg modtaget god dedikeret service. Alle handler gik problemfrit og alle aftaler blev overholdt. Shoppen levere vejledninger... Ver mais
Super god rådgivning pr telefon til valg af detektor. Varen kom allerede dagen efter. Rigtig godt kvalitets produkt der lever helt op til det butikken lovede. Butikken har været meget hjælpsomme til a... Ver mais
Jeg har handlet i Detektorshop et par gange, den sidste var ved personlig henvendelse i forretningen. Uanset om det er via mail eller ved fremmøde får man en super behandling. Jesper tager sig den nød... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Dansk metaldetektor salg. Stort udvalg til hobbybrug- og erhvervsbrug. De 3 store mærker; Minelab, XP og Garrett. Fysisk butik. Betaling med Mobilepay/ Dankort/ Visa/ Kontant/ Elektronisk fakturering ...
Informações de contato
Skolebakken 3, 8732, Hovedgård, Dinamarca
- info@detektorshop.dk
- www.detektorshop.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kompetent og venlig vejledning
Jeg har kontaktet Detektorshop telefonisk, fordi jeg skulle købe en detektor som gave. Jeg havde ingen viden om, hvad jeg skulle være opmærksom på. Jesper ydede førsteklasses vejledning og var meget venlig og hjælpsom. Jeg føler mig meget tryg ved handlen, og glæder mig til at modtage min ordre.
Vi købte en detektor som desværre var…
Vi købte en detektor som desværre var defekt. Men vi fik en fantastisk service og hjælp i den forbindelse, så det var alligevel en god oplevelse.
Rigtig god service!
Rigtig god service og tillidsfuld virksomhed. Kan klart anbefales
Jeg har i dag den 30/6 besøgt…
Jeg har i dag den 30/6 besøgt Detektorshop, for at handle udstyr, jeg købte en Minelab Manticore, og altså Jespers service var det hele værd, jeg fik et minikursus i udstyret, og der var ikke for travlt til spørgsmål og små snak.
Når man møder Jesper er man ikke i tvivl om at han brænder virkelig for detektor verdnen. Og en kæmpe tak til Jesper da der opstod en mindre fejl med betalingen, du ved hvad jeg tænker på Jesper.
Jeg er uden tvivl blevet guidet, til den aller bedste mulighed for oplevelser frem over.

Resposta da detektorshop.dk
Jeg købte min første detektor hos…
Jeg købte min første detektor hos Detektorshop, hvor Jesper gav fantastisk vejledning. Jeg kommer helt sikkert igen så snart 1. Danefæ er gravet op og det bliver tid til en opgradering 💪
Fremragende service minded
man kan sige maget om dem men er de er…
man kan sige maget om dem men er de er rigtig flink og hjælp somme og er super hortig til og svare på e-mail så stor ros her fra og ikke siste gang jeg køber hos dem
Fantastisk hjælp ved køb af Detektor
Ringede vedr køb af en brugt detektor, og her fik jeg en fantastisk hjælp. Stort tak herfra 👍😀
Som "ny" med detektor
Som "ny" med detektor, og oplevelserne med at handle hos Jesper "Detektorshop", er det 5 stjerner, 100% uden tvivl, har fået super service i.forb med mine køb, og god vejledning, de bedste anbefalinger herfra :)

Resposta da detektorshop.dk
Fantastisk butik med god viden på området
Jeg var helt nybegynder på området og ringede og fik den bedste guide til et super godt køb. Kan varmt anbefale butikken da de ved hvad de taler om. Hurtig levering og fin indpakning. Her handler jeg helt sikkert igen ;-)

Resposta da detektorshop.dk
Jeg sendte min detektor til reparation…
Jeg sendte min detektor til reparation i mandags, i dag fredag havde jeg en sprit ny enhed , dækket af garantien. Se det er sådan man beholder sine kunder på den lange bane. En garanti sag der er afviklet på under 3 dage, må siges at være rimeligt godt gået. Tak Detektorshop :-)

Resposta da detektorshop.dk
Altid hurtig levering og super…
Altid hurtig levering og super produkter til gode priser
Helt klart det bedste sted at købe din første detektor.
Der er altid så super god service nede ved detektorshop ! Jeg fik min nye detektor og jeg ringet endda dagen før jeg kom og sagde jeg var interesseret i at købe en ny detektor og fik af vide at den var resaveret til mig. Det er så min nr. 3 detektor jeg køber ved Jesper og jeg har aldrig faktisk problemer ved ham!
Detektorshop.dk nye hjemmeside er også super god og nem at bruge👍
Det er I hvertfald ikke sidste gang jeg handler i Detektorshop.dk.
Mvh Martin.

Resposta da detektorshop.dk
Super erfaring/viden og sej service:)
Tog et smut til ned til Hovedgård med intentionen om at købe en ny detektor, da jeg over længere tid havde oplevet problemer i arm- og skulderområdet efter lange detektorsessioner med både Simplex og Vanquish 440.
Jeg havde blikket rettet mod en Deus 2, men var meget usikker omkring coil størrelse og generel setup. Jesper stod klar til at hjælpe med både erfaring/viden samt tests af coils og hovedtelefoner.
Efter en grundig gennemgang af udstyrsmulighederne blev jeg den lykkelige (og afklarede) ejer af en Deus 2 med 9 tommer coil, WSA 2 XL hørebøffer samt en lækker MI-6 pinpointer. Har nu haft mulighed for at teste den et par gange og mærker absolut ikke længere noget til hverken skulder- eller arm problemer.
Stort tak til Jesper for hans assistance og tålmodighed med at få mig udstyret med det perfekte setup! Kan varmt anbefale stedet til alle med interesse i hobbyen.

Resposta da detektorshop.dk
Køb din detektor hos en erfaren detektormand
Købte min første detektor i 2013 og Detektorshop har siden været den faste vejleder på min detektorrejse. Der oversælges aldrig og jeg er altid endt med det helt rigtige udstyr til mit behov og budget. At Detektorshop er den altoverskyggende leverandør i min detektorforening vidner også om denne kvalitet. Som erfaren detektormand ved Jesper hvilke faldgruber der er indenfor hobbyen og med hans rådgivning ender man med det helt rigtige udstyr.
Jeg vil derfor anbefale både nybegyndere og erfarne at købe hos Detektorshop.
rigtig god service ved detektor shop i…
rigtig god service ved detektor shop i hovedgård ved jesper ka kun anbefale jesper og detekor shoppen

Resposta da detektorshop.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.