detektorshop.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kontaktet Detektorshop telefonisk, fordi jeg skulle købe en detektor som gave. Jeg havde ingen viden om, hvad jeg skulle være opmærksom på. Jesper ydede førsteklasses vejledning og var meget v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har de seneste 2 år handlet i shoppen 3 gange Hver gang har jeg modtaget god dedikeret service. Alle handler gik problemfrit og alle aftaler blev overholdt. Shoppen levere vejledninger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god rådgivning pr telefon til valg af detektor. Varen kom allerede dagen efter. Rigtig godt kvalitets produkt der lever helt op til det butikken lovede. Butikken har været meget hjælpsomme til a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

Dansk metaldetektor salg. Stort udvalg til hobbybrug- og erhvervsbrug. De 3 store mærker; Minelab, XP og Garrett. Fysisk butik. Betaling med Mobilepay/ Dankort/ Visa/ Kontant/ Elektronisk fakturering ...

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Køb af detektor.

Ringede til Detektorshop og fik en god snak omkring køb af detektor.
Fortalte jeg ville købe. Fik at vide at de ville pakke ordren omgående og sende den med posten. Så kunne jeg måske være heldig at få pakken næste dag. Lørdag. Fra bestilling til afhentning af pakke gik der under 24 timer.
Dejlig god service og betjening.
Kan kun anbefale at handle der.
Mvh. John

18 de fevereiro de 2017

Seriøs og saglig

Jeg har handlet i Detektorshop et par gange, den sidste var ved personlig henvendelse i forretningen. Uanset om det er via mail eller ved fremmøde får man en super behandling. Jesper tager sig den nødvendige tid til at servisere sine kunder. At man også kan lave en god handel med ham er jo heller ikke at foragte. Hans priser kan tåle at blive sammenlignet med detektorbutikker i udlandet. Jeg er meget tildreds.

16 de outubro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefales på det Varmeste !

Nu har jeg handlet med Jesper ( ejer Detektorshop ) lige siden han startede med at sælge Detektor og udstyr dertil,hjemme fra villaen. Og har aldrig på noget tidspunkt,været utilfreds med noget. Tværtimod bliver man mødt med en fantastisk service og viden,som han gerne deler ud af. Jeg vil,og gør det,anbefaler Detektorshop.dk til enhver der spørge mig,for her bliver ikke taget ved næsen. 5 Guldstjerner herfra !!!!!

29 de setembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering gode priser

Efter at have undersøgt nettet for priser og funktioner bestilte jeg 4/8-2016 en Garrett AT Pro og AT pinpointer til min kæreste som gave. Jeg fandt udvalget meget yderst tilfredstillende og kunne finde anmeldelser på alle de produkter jeg var interresseret i på youtube. Og detektershop havde oven i købet den bedste pris.

Kort tid efter ordren var placeret skrev jeg for at høre om de kunne nå at sende så jeg havde det dagen efter da det ellers ville komme forsent til weekenden, da jeg jo havde været lidt sent ude med at købe gave.

Jeg fik svar kort tid efter at det var ved at blive pakket, og ville helt klart blive sendt samme dag.. Fedt!

nå men så fik jeg rodet lidt rundt med webshoppen i begejstring. Og nu faldt jeg så over en start pakke som kostede 1kr mere end det jeg havde bestilt som indeholdt det samme plus en lækker letvægt spade og fund poser.

så prøvede jeg at skrive igen samme dag om jeg kunne lave den ordre om til sådan en start pakke da jeg jo gerne ville betale 1kr for spaden og fund poserne. Og jeg fik relativt hurtigt svar tilbage om at selvfølgelig fik jeg fundposer og spade med. Dog ville spade komme senere på måneden da den PT var udsolgt. Og så fik jeg et billede af pakken som var klar til afsendelse.
Og helt uden at gøre noget kom der sidst på måneden en sms fra post nord at der var en pakke med en spade til mig på posthuset fra detekt. og jeg skylder stadig 1kr

Hvad skal jeg sige Virkeligt service mindet butik mange andre kunne lære noget af. Og det er tydeligt at de kun forhandler produkter som er af en vis kvalitet så at de ikke er tynget af Reklamationer (uden at vide det), Jeg kunne godt forstille mig at der ikke ville være nogle komplikationer hvis noget mod forventning skulle gå galt med produktet.

4 de setembro de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Langsom eller ingen varer ??

Har bestilt garrett pro pointer 2 , minelab x-Terra 305 detektor for 2 dage siden men ikke hørt en skid om levering osv. Trods jeg har spurgt til de 2 ordre på mail om de var afsendt

Mærkeligt nok er man også blevet banned på deres hjemmside efter jeg annullerede min ordre hos detektershop 👎, sådanne steder bør man holde sig langt fra .

2 de setembro de 2016
logotipo da detektorshop.dk

Resposta da detektorshop.dk

Hej Henrik

Det var faktisk i går torsdag d. 01.09.16 du bestilte varerne, men jeg forstår nu alligevel godt din frustration over at varerne ikke er kommet frem i dag fredag d. 02.09.16. Tiden kan føles frygtelig lang når man venter på nyt detektorgrej!

Vi gør hvad vi kan for at levere hurtigt, men 305éren, som du bestilte, har vi desværre ikke på lager lige pt.
Pinpointeren som du bestilte efterfølgende har vi på lager, men du skrev at du gerne ville have varerne sendt samlet og vi regner desuden med at de to ting skal bruges sammen, ellers var den blevet afsendt i går.

Du sendte os en mail i dag kl. 10.15 men den har vi ikke nået at svare på før du skrev herinde. Der skulle vi lige há været lidt hurtigere, sorry.

Vi forsøgte til gengæld at fange dig pr. telefon i eftermiddags men uden held, men vi prøver igen så vi kan finde en god løsning :)

Jesper, Detektorshop.dk

Super duper shop

Helt igennem hurtig levering og godt produkt. Bestilte min detektor i mandags og havde den allerede ved døren i går tirsdag. Sådan skal det gøres, helt perfekt :)

11 de maio de 2016

Efter lukketid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kontaktede detektorshop 48 timer efter at have bestilt en vare. Kunne ikke forstå at jeg ikke havde fået en mail fra PostDanmark om at en pakke var på vej, og tænkte at jeg måske var blevet "glemt"...
10 minutter senere modtager jeg en SMS med track&trace nummer osv. Pakken er afsendt indenfor 24 timer !
Det er sgu service!!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fra mig med tak til detektorshop!
Glæder mig til at sønnen får opfyldt sit allerhøjeste ønske til fødselsdag:)

28 de abril de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte og købte en begynder pakke “Minelab X-Terra 305 begynderpakke”, fredag sen eftermiddag over nettet. Den store pakke ankom allerede dagen efter om lørdagen. Super god kundepleje. Her handler jeg helt sikkert igen detektor grej.

30 de março de 2016

Super service.

Det er en fantastisk virksomhed,
bestiller d.09-09-2015. en metaldetektor,
og har den med posten dagen efter, stor tak herfra
har aldrig oplevet ligene god service.

Kan kun anbefale denne virksomhed til alle.

Venlig hilsen og tak.

Lars Mølgaard.

11 de setembro de 2015

Perfekt !!!

Bestilte den nye pinpointer torsdag eftermiddag kl ca 15.45, kunne hente den dagen efter på posthuset!!
Det er seriøs kundeservice, og her kan man trygt handle.

15 de agosto de 2015

Troværdigt

Kanon service der var et lille problem med gennemførelsen af min ordre, men det kom der hurtigt styr på. Jesper kan man stole på og han ringede tilbage så hurtigt han havde fået løst problemet med min ordre. De sender med det samme og alt er i den fineste orden her. Du kan trygt handle i Detektorshoppen.

22 de maio de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais