Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... Ver mais
Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Ver mais
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Ver mais
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Ver mais
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.
Meer dan tevreden. Uitstekende service.

Resposta da Dhondt leef mooi
Uitstekende service: duidelijke communicatie en afspraken worden nageleefd!

Resposta da Dhondt leef mooi
Snelle service, juiste producten voor de juiste prijs. Je krijgt wel degelijk het product dat je bestelde.

Snelle levering Goed verpakt Goede Service

Resposta da Dhondt leef mooi
Mooi en kwalitatief materiaal. Snelle verzending. Uiterst betrouwbare firma.

Resposta da Dhondt leef mooi
Gewoon volledig in orde van bestelling online tot levering thuis.

Resposta da Dhondt leef mooi
Mooie producten, goede leveringen en zeer nette klantenservice. Online bestelling werd snel geleverd. Had een klein probleem bij de levering, deze werd vriendelijke en snel opgelost.

Resposta da Dhondt leef mooi
prima verpakt levering netje op tijd top !

Resposta da Dhondt leef mooi
Vroeger was het aangenaam om naar Dhondt leef mooi te gaan in Latem. Nu erger ik mij dood aan de arrogantie van de man (kort haar, zonder baard) achter de kassa. Altijd kort, geen enkel vriendelijk woord, alles is hem te veel. Dit zorgt ervoor dat ik echt niet graag meer naar deze winkel kom. Een vriendelijke goeiemorgen of hoe kan ik je helpen ipv een kort antwoord die je bij elke vraag afblokt, is voor iedereen veel aangenamer. Echt geen persoon om met mensen in contact te komen. Jammer voor zo een leuke winkel! De andere medewerkers zijn wel super vriendelijk, dit mag ook gezegd worden.
Goede en snelle service ,het bestelde product was deels beschadigd door transport , laten weten en paar dagen later werd correct onbeschadigd product geleverd . Zonder enige discussie Top !!!

Resposta da Dhondt leef mooi
Klein vervangartikel van Alessi besteld, alleen bij Dhondt aan een normale prijs te koop en met zeer correcte levering, waarvoor dank

Resposta da Dhondt leef mooi
Snel geleverd en mooi ingepakt omdat het een cadeau was.
Super service.

Resposta da Dhondt leef mooi
Artikel was niet op voorraad maar was op bestelling.
Jammer op site niet te merken, maar we kregen oniddellijk bericht of de aankoop toch nog mocht doorgaan.
Goede communicatie dus.

Resposta da Dhondt leef mooi
Prachtige vazen, snelle levering en op mijn verzoek 1 van de 3 vazen omgewisseld. Heel klantvriendelijk!