Digitotaal Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1. Bestelling wordt verzonden met DPD, wat altijd een ramp is. Je kunt geen pakketpunt selecteren bij het plaatsen van de bestelling. Na de bestelling is het niet mogelijk op de site van DPD het afl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

door storing en uitval van onze vorige telecom aanbieder, die niets snel wist op te lossen, naar Velzart gegaan. onze wensen kenbaar gemaakt, en Velzart kwam met een pasklare oplossing. hebbe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn vraag over tijdelijk internet in mijn huis hebben ze me prima geadviseerd. Samen met mij naar oplossingen gezocht. Ook twee dagen later toen de bestelling binnenkwam hebben ze dit gratis geïn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service van Digitotaal in Uithoorn toen ons internet ermee ophield (natuurlijk toen het totaal niet uitkwam). Met een telefonisch consult van 2 minuten hielpen ze ons verder dan de helpdesk van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de Acessórios de Informática
  3. Serviço de informática
  4. Serviços e Manutenção de Computadores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgt Digitotaal dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij Digitotaal terecht, lokaal én online. ICT totaal leverancier voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers. Online kopen via de webshop. Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels. Persoonlijk advies en service. Eigen technische dienst. Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

475 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle service!

Ik had binnen 1 dag een nieuwe laptop, volledig geïnstalleerd en alle data van mijn vorige (kapotte) laptop netjes overgezet. De verkoper heeft mij goed geadviseerd bij de keuze van een nieuwe laptop op basis van wat ik er allemaal mee wilde doen. Ook toen ik thuis nog enkele vragen had over mijn nieuwe laptop, ben ik telefonisch goed en vriendelijk geholpen door de technische dienst.

19 de agosto de 2016
logotipo da Digitotaal

Resposta da Digitotaal

Goed om te horen!

Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service, matig product

Bestelling en levering gingen heel erg soepel. Bestelling was direct na het weekend verzonden en op dinsdag binnen. Helaas bleek mijn bestelde wifi kaart onbruikbaar. Onduidelijk is of dit komt Door het bereik van de kaart, of Door het bereik van de router. Helaas hierdoor dus een andere oplossing moeten vinden om op Internet te kunnen op mijn pc!

12 de agosto de 2016
logotipo da Digitotaal

Resposta da Digitotaal

Beste Anne,

Vervelend om te horen, dat je Wifi-kaart niet helemaal goed werkt in je huidige systeem.
Mocht je alsnog hulp nodig hebben, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met Digitotaal Aragorn in Eindhoven. Zij helpen je graag!

Geertjan
Digitotaal

Geweldige service.

Enthousiaste medewerkers, zéér klantvriendelijk, niet duur, duidelijke uitleg, zéér goede service.

19 de julho de 2016

Tevredenheid

Goede voorlichting en service. Ben bijzonder tevreden hoe na de aankoop van mijn nieuwe laptop alles is afgewerkt.

18 de julho de 2016

Uitstekend

Prima service geweldige kwaliteit uitstekende monteurs en klant
vriendelijk

30 de junho de 2016

Betrouwbaar

moest niet nadenken over het probleem; direct naar het bekende adres voor reparatie.

15 de junho de 2016

pc reparatie

Reparatie prima afgewerkt heel veel weer opnieuw geïnstalleerd zeer tevreden en wat mij vooral meeviel was de prijs.

13 de junho de 2016