Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og rigtig lækker buffet med sunde alternativer på D'let — Det Grønne Køkken i Kolding! Mulighed for at sidde lidt afskærmet for sig selv og nyde maden. Hvis man er til sund og velsmagende... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker mad og super koncept. Dog føler jeg tallerken vejer lidt ind over maden's vægt, for efter min søn's første tallerken, hentede han lidt mere, og vi er slet ikke i nærheden af 200gram,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dlet ved København H: Overraskende velsmagende sund mad, en sjælenhed på en banegård. Perfekt at spise i toget. sød betjening ❤️

Detalhes da empresa

1. Self-Service
  2. Restaurante Familiar
  3. Restaurante especializado em carnes
  4. Serviço de take away
  5. Restaurante Tailandês

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mere end 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager. Derudover mange forskellige lune retter, deriblandt Thailandske specialiteter, herunder Panang, indbagte rejer, forårsruller og meget mere!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig kedeligt og ulækkert mad.

Virkelig kedeligt og ulækkert mad.
Tarm var fundet i deres tempuarejer, og deres pommesfritter og kylling smager som om de har ligget fremme siden daggry.
Dårlig oplevelse, da de andre restauranter plejer at være super lækre😕

4 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spiste ved D’let i Kolding Storcenter…

Spiste ved D’let i Kolding Storcenter dags dato, og oplevede pigen ved kassen stå og pille i næse flere gange, hvorefter hun betjente kunder, satte mad på plads m.m. Direkte ulækkert! Her kommer jeg ikke igen.

2 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maden var iskold og var kedeligt…

Maden var iskold og var kedeligt Kyllingespyd var kolde men ikke tørre og de sætter ikke skiltene så man kan se hvad der er hvad. Dårlig betjening og Der er hår i maden det føles varmt når man tager maden ved varme disken men når man skal spise det så er det koldt man får der dårligt når man har været der inde og spise d’ers mad
i Vestsjællandcenter Slagelse

21 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

maden var iskold og da vi sagde det til…

maden var iskold og da vi sagde det til den unge mand gik han ned og kiggede på maskinen og sagde den stod som den skulle vi bad ham så mærke på maden men nej den stod som den skulle sagde han men Iskold var maden altså på Ros torv

7 de dezembro de 2023

Dlet på Odense Banegård

Jeg spiste mad på Dlet på afd. Odense Banegård og det var den værste oplevelse jeg har fået i det koncept
Jeg var der kl 17,25 d 7-11-2023 med min kæreste og maden var langt fra varm men koldt jeg købte bla Hotwings - nugget - mini forårsruller og indbagte rejer de var ikke varmt men koldt jeg informeret om det de kunne ikke forstå DANSK og de informeret at det var varmt de kikket på deres tempetur og sagde det var ok det er det jeg kalder en dårlig service KOMMER DER ALDRIG MERE

7 de novembro de 2023

Dlet Ballerup

Dlet Ballerup
Ekspedient der overhoved ikke forstod hvad man sagde,fik en “stor” fad øl(0,5ltr skulle det være men var kun fyld halvt op )fik yderlige en sjat i efter nogen parlementering.
Maden var halv kold.Aldrig mere.

13 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Første- Og sidste besøg.

D'let i Viborg.
Første og sidste besøg..
Konceptet er egentlig ok. Men al maden var halvlunken. Lod rejerne ligge, turde ikke spise dem. Surt når jeg havde betalt for det. Æv oplevelse.

18 de agosto de 2023

Aldrig mere

Tørt og koldt brød "svar: sådan er det bare" resten af tingene kan købes tilsvarende i Føtex (nabo) og billigere og uden tvivl bedre 🤨 never again... Diet Ballerup

21 de julho de 2023

Rester og ingen siddepladser

Dårligt mad, virkede som resterne til fuld pris. Viste sig også at man ikke kunne sidde ned på deres pladser uden for da de havde lukket dem, dyrt og så måtte vi stå op

4 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlig restaurant i Herning…

Virkelig dejlig restaurant i Herning Centret. Der er meget forskelligt mad i buffeten og prisen er yderst rimelig. For to person giver vi cirka det samme, som hvis vi ville have en pizza hver, men maden her er langt sundere og mere varieret. Personalet holder sig høfligt lidt tilbage til man er fremme ved kassen.
Jeg forstår ikke kke, at D'let Herning ikke er bedre besøgt.

9 de março de 2023

Kold mad og hår i maden

Kold mad og hår i maden. Fin smag på maden, men det giver ikke en lyst til at spise videre efter man har fundet hår i maden. “Du må gerne tage nyt”.. nej - jeg vil have pengene tilbage. Har da ikke lyst til at spise mere af jeres mad. Ellers tak. Øv

9 de março de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker mad og super koncept.

Virkelig lækker mad og super koncept.
Dog føler jeg tallerken vejer lidt ind over maden's vægt, for efter min søn's første tallerken, hentede han lidt mere, og vi er slet ikke i nærheden af 200gram, men det blev 29,-
Tænker måske det er pga deres ekspedions gebyr, men syntes så ilke det er fair at opkræve mere end én gang, altså ved første tur.

10 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var på tur med min søster og min…

Jeg var på tur med min søster og min datter og mit barnebarn på Ro's torv og vi spiste på Dlet mit barnebarn på 2 måneder blev sulten og jeg gik op for at få varmet hans sutte flaske og det kunne jeg ikke men fik besked at jeg måtte finde et andet sted i centeret for jeg kunne ikke få noget varmt vand hos dem.... 😡 heldigvis ligger der en cafe overfor som kunne hjælpe os med at få varmet en flaske.

Halv tom buffet og koldtmad ikke pengene værd. Ingen service overhoved og kun koldt mad...

5 de dezembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Koldt mad i Slagelse

Koldt mad i Slagelse

Alle de varme retter vi prøvede var kolde, undtagen den ene sovs.
Smagen var dog ok på det meste.
Vi fik dog tilbud om at komme og få nogle varme pomfritter når de var lavet, men alt kødet var jo også koldt.
Det er første gang vi prøvede d’let, og nok også sidste.

24 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais