Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og rigtig lækker buffet med sunde alternativer på D'let — Det Grønne Køkken i Kolding! Mulighed for at sidde lidt afskærmet for sig selv og nyde maden. Hvis man er til sund og velsmagende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlig restaurant i Herning Centret. Der er meget forskelligt mad i buffeten og prisen er yderst rimelig. For to person giver vi cirka det samme, som hvis vi ville have en pizza hver, men ma... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker mad og super koncept. Dog føler jeg tallerken vejer lidt ind over maden's vægt, for efter min søn's første tallerken, hentede han lidt mere, og vi er slet ikke i nærheden af 200gram,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dlet ved København H: Overraskende velsmagende sund mad, en sjælenhed på en banegård. Perfekt at spise i toget. sød betjening ❤️

Detalhes da empresa

1. Self-Service
  2. Restaurante Familiar
  3. Restaurante especializado em carnes
  4. Serviço de take away
  5. Restaurante Tailandês

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mere end 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager. Derudover mange forskellige lune retter, deriblandt Thailandske specialiteter, herunder Panang, indbagte rejer, forårsruller og meget mere!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super fantastisk restauranten

Super fantastisk restauranten. Jeg kan godt lide at det er buffet, og man kan frit vælge hvad man vil have. Personalet i Dlet er rigtig flinke, og super hjælpsomme. Omgivelserne er også rigtig flotte.

18 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kommer i Dlet i Kolding Storcenter…

Vi kommer i Dlet i Kolding Storcenter og er glad for at alle i familien kan vælge det de har lyst. Vi kom Søndag kl. 19, altså en time før lukketid og alligevel kom de ind med et helt nyt fad med and og grøntsager - meget lækkert. Vi fik god betjening af de unge medarbejdere og vi kunne se at de også havde travlt med rengøring.

Ved en fejl blev vi opkrævet for vægten af tallerkenerne også og vi opdagede det først i dag da vi blev trukket på bank. Vi skrev til dem og fik straks besked tilbage hvor de beklagede og vil overføre det som vi betalte for meget. Super god service.

13 de novembro de 2022

Super frisk buffet

Super frisk buffet. Tydeligt at der fokuseres på friskhed, og på en appetitlig opsætning. Ikke sidste gang vi kommer på besøg her 👍

3 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg nyder at spise ved D’let.

Jeg nyder at spise ved D’let.
Det nemt, det hurtigt og ikke mindst lækkert, at man kan blande din egen livret!
Har aldrig haft en dårlig oplevelse hos D’let.
Kan klart anbefales herfra

2 de novembro de 2022

Altid god mad

Helt vildt lækkert mad. Især deres oksekød i østerssovs og deres and er helt oppe og spille superliga!
Prøv det! Det er nemt og hurtigt og lækkert

Kun gode oplevelser herfra

3 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker sund mad til en god pris hos…

Lækker sund mad til en god pris hos dlet. Jeg må sige at hele buffet situationen er virkelig en bonus, jeg valgte bare alt hvad jeg gerne vil have og ikke noget andet. Det gør det lettere at få hvad man gerne vil have. Det er også bare rigtig dejligt at have en sund og velsmagende mulighed indenfor mad, også når det skal gå hurtigt.

1 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdens dyreste nudler!

Besøgt D’let på Ros torv, Roskilde.
Jeg begik den store fejl kun at læse på hjemmesiden, og se de anbefalinger der, uden at gå på Trustpilot.
Det blir så sidste gang jeg prøver den.
Klokken var ikke engang 17:30 og flere af fadene var tomme.
Det er det tarveligste mad jeg længe har set, det så simpelthen uappetitligt ud og som havde det stået der siden morgenstunden. Var det ikke for tidspres og sultne børn var jeg gået igen.
Jeg så ikke mange “autentiske thailandske specialiteter”, som det ellers er beskrevet på hjemmesiden. Der var derimod et stort udvalg af industrielt forarbejdet og friturestegt nuggets, indbagte rejer og forårsruller, præcis de samme som ligger nede i supermarkedet fra Daloon.
Jeg tror simpelthen ikke på, at det mad nogensinde har været i nærheden af en kok eller “Thailandsk medarbejder”, som I proklamerer. Det mest “hjemmelavede” der ligger i den buffet, er de friskskårne agurker, men jeg tvivler.
Service skal man ikke regne med- men sådan er det desværre mange steder, så ikke noget nyt i det.
Til gengæld kunne man have håbet det var billigt- men nej, her må jeg skuffe.
For en fyldt bakke med halvtørre nudler, seks nuggets og en bøtte pastasalat kom jeg af med knapt 200,- det må da være verdens dyreste nudler/pasta.

Nu vil jeg gå ud og smøre mig en rugbrødsmad.
Velbekomme!

29 de outubro de 2022
logotipo da Dlet

Resposta de Dlet

Hej Katja,

Tak for din henvendelse. Vi beklager din dårlige oplevelse. Hvilken dag var du ude at besøge restauranten? Som jeg kan læse mig frem har du taget for 200 kr. mad. Dette er næsten 1,5kg. Mad og du betaler kun for det du tager. Det gode ved vores koncept, er at man, visuelt får adgang til maden, før man tager af det. Dette giver gæsten mulighed for at fravælge.

Vi tager din sag seriøst og tager den op til afdelingens møde næste gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækker mad

Jeg prøvede Dlet i Herning centret. Virkelig lækker mad. Friskt og veltilberedt. Ren og pæn restaurant.
Dog er prisen i den dyre ende, og kundebetjeningen kunne være bedre. Personalet virkede reserverede, og ikke særligt imødekommende.

20 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu er det slut med at komme der

Nu er det slut med at komme der, 3 gang inden for kort tid er mange fade tomme, i dag spurgte jeg så om der blev fyldt op, tænker ris, flere slags kød men ak nej- personale gjorde opmærksom på man snart lukkede, klokken var 18.00, 1 time til lukketid og meget begrænset med udvalg.

5 de julho de 2022

Så prøvede vi Dlet i Herning

Så prøvede vi Dlet i Herning. Jeg elsker Thai mad og dette var faktisk en helt god oplevelse. Det er en buffet med vellavet blandet dansk thai retter. Et besøg værd...helt klart. Vi kommer tilbage igen

1 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke i orden.

Glostrup.
Min mor, kæreste og jeg var der for og spise frokost for noget tid siden, og da vi skulle betale for maden, puttede medarbejderen servietter (som vi ikke spurgte om) på vægten for og stige prisen med vilje. Er simpelthen ikke i orden.

30 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais