Vi var et selskab på 10 personer
Vi var et selskab på 10 personer, der spiste på Dollys lørdag d. 2. august. Allerede ved ankomst blev vi mødt af et venligt personale og blev pænt vist hen til vores bord – desværre var det også det eneste lyspunkt den aften.
Vi bestilte 10 hovedretter og én forret. Jeg bestilte blæksprutter som forret, og det var ærligt talt en kæmpe skuffelse: To små spyd serveret på en fuldstændig ligegyldig grøn salat uden smag, marinade eller noget, der mindede om kvalitet. Det virkede som noget, der kom direkte fra frost og var åbnet som en dåse. Tørt, kedeligt og ikke noget, der hører hjemme på en restaurant. Pomfritter skulle have fulgt med, men dem måtte jeg selv gå op og spørge efter.
Hovedretterne ankom først 1 time og 15 minutter efter, vi havde sat os. Der blev serveret alt fra stegt flæsk, rødspætte og stjerneskud til kylling og bøffer – men intet var godt. Stjerneskuddet lignede slet ikke et stjerneskud, bearnaisesaucen smagte ikke af bearnaise, og det hele bar præg af meget lav kvalitet og manglende kærlighed til madlavning.
Undervejs bestilte tre af os mere at drikke – to sodavand og én øl. Kun én sodavand og øllen kom. Den sidste sodavand dukkede aldrig op. På det tidspunkt orkede vi ikke engang at rykke for den igen.
Alt i alt en aften præget af lang ventetid, fejl i bestillingerne, dårlig mad og manglende overblik hos personalet – trods en ellers venlig tone og hyggelig stemning. Vi havde håbet på en god aften, men gik skuffede derfra.
Vi giver desværre kun 1 stjerne.
2 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada