Op 23 december 2025 heb ik een bestelling gedaan voor twee verschillende producten. Van product A bestelde ik één exemplaar, van product B twee stuks. Op 13 januari 2026 ontving ik een zending waa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ze zeggen steeds dat primatour op voorraad is terwijl volgens de leverancier Mylan ze pas vanaf medio mei kunnen gaan uitleveren. Lijkt erop dat ze je verleiden te kopen tot 20 euro of meer en dan zeg... Ver mais
Drie dagen na bestelling en betaling kwam er bericht van Drogisterij.net dat twee van de drie producten niet leverbaar waren. Op de site stond niet vermeld dat ze niet op voorraad waren. Men wil spull... Ver mais
Door werkzaamheden aan jullie netwerk ,was er slechtte communicatie hoop dat dit als het klaar is weer als vanouds mag worden dus top!!
Detalhes da empresa
- Farmácia
- Loja de Produtos para Barbeiro
- Loja de Cosméticos
- Serviço de fitness e nutrição
- Perfumaria
- Clínica de Dermatologia
Sinds 1999 de grootste drogist op internet. 20.000 artikelen op voorraad: afslanken, verzorging, gezondheid, parfum, seksualiteit, lenzen, fitness, sport.
Informações de contato
Hogeweg 228, 3815LZ, Amersfoort, Holanda
- klantenservice@drogisterij.net
- www.drogisterij.net
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Onbereikbare klantenservice en verkeerde bezorgdienst.
We hebben hier al eerder besteld en toen ging alles goed. We kregen de bevestiging van onze bestelling en drie werkdagen later hebben we met de klantenservice gemaild omdat we nog geen track en trace nummer hadden gekregen. Normaal bestellen we niet bij online bedrijven die post.nl als verzender gebruiken, simpelweg omdat er teveel fout gaat aan die kant. De klacht die we voor drogisterij.net hebben is dat hun klantenservice niet reageert op emails. Niet op één maar ook niet op vijf. Post.nl heeft goederen uit de doos gestolen, daarvoor heb ik bewijs. De doos is ruw open gemaakt en zeven stukken zeep, twee tubes tandpasta en een fles bodylotion zijn verdwenen. Daarna is de doos met veel tape dicht geplakt en dom genoeg heeft de dader ook tape geplakt over de sticker voor het ophaal adres. Bewijs dat de doos is geopend voordat hij bij het ophaalpunt werd afgeleverd. Hoe het allemaal ook zij: wij hebben hier geen schuld aan en ik verwacht dat drogisterij.net het geval in samenwerking met post.nl oplost en zorgt dat wij de door ons betaalde goederen ontvangen. Maar sinds 27 juli zijn we bezig deze kwestie voor te leggen bij de klantenservice die niets van zich laat horen. Voor ons de laatste keer dat we iets bij dit bedrijf bestellen.
Komt niet van ze af!
Net zoals vele anderen kom ook ik niet van de nieuwsbrieven van Drogisterij.net af. Niet via afmeldlink, niet via klantenservice. Ik heb melding gemaakt bij Autoriteit Consument en Markt. Kreeg vandaag wederom een nieuwsbrief met de kop 'daar zijn we weer'. Vreselijk. Stop hier alsjeblieft mee! En ga je verdiepen in AVG.
Verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf, ik heb een hele lading deodorant besteld waar volgens drogisterij.net geen aluminium in zit, echter toen ik deze producten in huis kreeg bleek het wel aluminium te bevatten. Ik heb er een mail achteraan gestuurd en het komt er op neer dat het mijn probleem is en ze er niks aan kunnen doen. Echt gewoon te schandalig dit, wat een absurde reactie. Ik ontvang graag mijn geld terug.
Soms teleur gesteeld.
Over het algemeen heb ik een goede ervaring alleen vind ik dat populaire artikelen het te vaak voorkomt dat het artikel niet in voorraad is. Het is mij vandaag overkomen dat het door mij gevraagde artikel weer in voorraad is en bij het bestellen het toch alweer uitverkocht was.

perfect
Alles makkelijke te vinden op de site, snelle en correcte levering

Resposta da Drogisterij.net
Een drogist waarop je kunt bouwen
Zoals gebruikelijk is de bestelling bij Drogisterij.net snel en op de juiste wijze verwerkt. Het afleveren bij een afhaalpunt is ideaal. De producten voldoen aan de verwachting.

Resposta da Drogisterij.net
Order werd pas na een week geleverd
Afgelopen periode een order geplaatst. Deze werd steeds maar niet geleverd door DHL. Daarom contact opgenomen met de klantenservice van drogisterij.net. En keurig binnen 1 uur een antwoord. Tevens werd meteen aangeboden om een nieuwe zending toe te sturen i.v.m. problemen bij DHL. Na 1 week toch het pakket ontvangen. Ik had voor de optie van een smartline box gekozen voor de levering (deze vind je onder andere bij Lidl). Ik denk dat daar het knelpunt zat tussen DHL en smartline. Drogisterij.net geen verwijt. Positieve ervaring

Resposta da Drogisterij.net
Jammer dat de leverdatum niet klopt…
Jammer dat de leverdatum niet klopt voor klanten in België . Wat wel op hun hoofdpagina staat voor 22u dag erna in huis . . Als je dan bij veel gestelde vragen gaat kijken zie je enkel staan voor adressen in Nederland , dit kunnen ze ook vermelden op pagina 1 … Ze weten het goed te verstoppen . Serieus misleiding voor België .. dit zou anders moeten . We gaan dan ook niks meer bestellen bij hun

Makkelijk besteld 👍
Ik heb de artikelen goed ontvangen. Alleen was het niet vandaag bestellen en morgen ontvangen. Het was 2 dagjes later. Maar geen probleem 😉

uitgebreid assortiment snelle levering
uitgebreid assortiment snelle levering en prima prijzen

Geen exacte leveringsdatum
Volgens de voorwaarden zouden mijn goederen de dag nadien thuis bezorgd worden als ze voor 22u besteld werden. Ik heb mijn bestelling rond half 12 geplaatst en de levering heeft niet de dag nadien plaats gevonden. Blijft staan dat het in het sorteerbedrijf is maar geen exacte leveringsdatum. Eerste keer dat ik een bestelling bij jullie plaats… zonde van deze ervaring.

Resposta da Drogisterij.net
Zeer snelle levering vanuit drogisterij.net. Alleen DHL levering geeft zeer laat weer dat het de volgende dag wordt.
Zeer snelle levering vanuit

Resposta da Drogisterij.net
Pakket was door DHL niet geleverd; drogisterij.net stuurt kosteloos nieuwe
Pakket was door DHL niet geleverd; na melding zonder problemen een nieuwe ontvangen.

Resposta da Drogisterij.net
Door mijn vervelende ervaring van…
Door mijn vervelende ervaring van afgelopen week is mijn vertrouwen in Drogisterij.net tot het 0 punt gedaald.

Resposta da Drogisterij.net
Very efficient and cost saving deals…
Very efficient and cost saving deals thank you very much

Loze belofte,s
Zou zaterdag 19-3 om 17.25 uur mijn bestelling krijgen.
De hele avond gewacht maar geen bestelling.
Dit betekend ze beloven van alles maar ze komen de belofte,s niet na.
Ligt de fout nu bij Drogisterij.net of bij bezorger DHL Parcel ?
In ieder geval kan je niet op de belofte,s van bezorging vertrouwen .
Dit is niet de eerste keer dat mij zoiets overkomt dus het is struktueel bij deze bedrijven.
Geloof niet zomaar wat ze beloven.

Resposta da Drogisterij.net
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.