Drukwerkdeal Avaliações

7.728
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. Zowel per email als tel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(7.728)

606 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is een moeilijk programma om mee te…

Het is een moeilijk programma om mee te werken. Werk je in het programma dan valt het programma zo maar uit en kun je weer opnieuw beginnen. Soms valt het programma wel 3x achter elkaar uit.
Het getoonde product op de pc is anders dan het product dat we gekregen hebben.
De kleuren zijn niet mooi, vaal.
We hebben visitekaartjes, enveloppen en briefpapier besteld.
Op alle 3 zijn de kleuren anders. Het logo is op het briefpapier dik gedrukt en op de enveloppen dun gedrukt en op alle 3 hele andere kleuren. Dit is geen goede reclame naar de klant toe.
We hebben 2x een klacht ingediend, de 1ste keer zijn we niet netjes tewoord gestaan en kon er niets aan gedaan worden. Na de 2e keer bellen zijn we netjes tewoord gestaan en hebben we uitleg gekregen over een klacht indienen enz.
We mochten voor een 2e keer kostenloos de bestelling plaatsen maar de kleuren zijn nog minder mooi dan bij de 1ste bestelling.
We hopen nu dat we ons geld terug krijgen.
Wel snelle levering,

6 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review. Vervelend om te horen dat de order opnieuw niet naar wens is geleverd!
Ik heb je inmiddels een mail gestuurd naar aanleiding van de klacht die in de order staat. Hierbij heb ik twee verschillende oplossingen geboden. Hopelijk komen we samen tot een goede uitkomst.

Ik hoor graag van je!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi uitgevoerd en super snelle…

Mooi uitgevoerd en super snelle levering.

1 de agosto de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Hier worden we heel blij van!

Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima kwaliteit, goede planning.

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling van de bestelling kan. Dit jaar de levering exact volgens de planning. Kwaliteit prima.

5 de agosto de 2026

Goedemiddag Piet,

Bedankt voor je mooie review! Fin dat je zo tevreden bent!

Het aanleveren van het bestand hangt af van het product. Veel producten kan je voor het bestellen al aanleveren, een handjevol kan alleen achteraf. Dit heeft te maken met het proces wat erachter hangt.
Mocht je hier nog vragen over hebben, neem gerust contact met ons op!

Toppers 👍

Ziet er altijd super uit en als er iets niet klopt nemen ze altijd contact op (via mail). Ook telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

1 de agosto de 2026

Hi Rob,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk én onze service. We vinden het belangrijk om contact met je op te nemen als er iets niet klopt, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Razendsnel en behoorlijk goed drukwerk…

Razendsnel en behoorlijk goed drukwerk alleen iets minder snel en zorgvuldiger zou ik beter vinden. Als DWD visitekaartjes met witrandjes gaat versturen dan is er toch niet alleen iets mis met snijden maar vooral ook met de controle van het product. De klacht wordt geweldig opgelost, maar voorkomen is mij liever, zelfs als daardoor de prijs wat stijgt!

4 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je uitgebreide review en je feedback. Dat wordt zeker gewaardeerd! Ik ben blij dat je al een oplossing hebt, maar het is natuurlijk zonde dat dit nodig is.
We gaan ervan uit dat het bij een volgende order een stuk soepeler zal verlopen.

Fijne dag!

Altijd goed drukwerk

Altijd goed drukwerk, goede en snelle levering. Prettig en oplossingsgerichte klantenservice.

Als jaren een tevreden klant!

14 de julho de 2026

Goedemiddag Mirjam,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn dat je al jarenlang tevreden klant bent en onze kwaliteit, snelle levering en klantenservice zo waardeert. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit om ook je volgende bestelling weer tot een succes te maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was weer een supersnelle levering

Het was weer een supersnelle levering, en het drukwerk was precies wat ik ervan verwachtte!

3 de agosto de 2026

Hi Dorien,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je opnieuw tevreden bent met je bestelling. Geweldig dat de levering zo snel was en dat het drukwerk precies is geworden zoals je had gehoopt. Bedankt voor je vertrouwen in ons en graag tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige folder geworden en snel…

Prachtige folder geworden en snel geleverd!

30 de julho de 2026

Hi Inge,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je folders en dat ze snel zijn geleverd. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer terug te zien bij een volgende bestelling!

Super tevreden!

Wauw, onder de indruk! Vrijdag besteld rond een uur of 4 en de dag erna al in de brievenbus. Ook erg goede kwaliteit. Erg bedankt met mijn flyers - bedankt!

22 de julho de 2026

Goedemiddag Anouk,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 🤩

Superfijn dat de flyers zo snel binnen waren én dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Veel succes ermee en graag tot een volgende bestelling!

Snel en goed

Snel, topkwaliteit, heel blij mee

27 de julho de 2026

Hi Madeleine,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de topkwaliteit. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien!

Goede ervaring!

Snel geleverd, mooi gebundeld met een stevige omslag, fijn telefonisch contact, reële controle voor bestanden door 'echte' mensen (bij vragen kunnen ze het je ook uitleggen)

Minpuntje: de ontwerp software heeft een zijbalk die over het ontwerp heen schuift als je een onderdeel kiest en in het ontwerp sleept. Je venster moet op maximale breedte staan om de afloop en snijlijnen aan de linkerkant van het ontwerp te kunnen zien.

25 de julho de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je uitgebreide review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de nette verpakking, onze kwaliteitscontrole en het persoonlijke contact.

Bedankt voor je waardevolle feedback over onze ontwerptool. We nemen dit zeker mee om het ontwerpen nog gebruiksvriendelijker te maken. Veel plezier met je bestelling!

Uitstekende service

Uitstekende service, snel geleverd, perfect product en vriendelijke klantenservice. Een partij die je echt kunt vertrouwen.

27 de julho de 2026

Goedemiddag Wytze,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de snelle levering, het product en het contact met onze klantenservice. Dat je ons als een betrouwbare partij ziet, is een prachtig compliment.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Goede ervaring

Goede ervaring! Medewerkers denken met je mee en staan echt voor je klaar. Erg fijne samenwerking

26 de julho de 2026

Hi Judith,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je onze samenwerking als prettig hebt ervaren en dat je hebt gemerkt dat we met je meedenken. Daar doen we het voor! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

altijd snelle en vriendelijke service

altijd snelle en vriendelijke service

22 de julho de 2026

Hi Tijs,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je onze snelle en vriendelijke service waardeert.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij Drukwerkdeal!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen aanrader

Bestelling gedaan wat later op de vrijdagmiddag. Snel daarna kreeg ik een melding dat er 10% korting te verkrijgen was. Navraag gedaan om deze toe te passen omdat de order op rekening was, dat kon niet omdat de status (meteen na plaatsen bestelling) op 'In productie' sprong en dan is er niets meer mogelijk.

In het weekend geconstateerd dat mijn order een typfout had, waarna maandagochtend meteen om 08:00 uur contact opgenomen per chat om te vragen of het aangepast ontwerp in productie gezet kon worden. Dat kon niet, want "Al in productie" natuurlijk.. maar 20% korting op de order toepassen kon wel. Kortom; op de vrijdagmiddag voor de gek gehouden.

Vervolgens zou ik maar een nieuwe order moeten plaatsen om de spelfout te kunnen rechttrekken.

Ik had deze drukwerkgigant - met gigantische marges en (en dat is hun goed recht) wat hoger in geschat kwa coulance / medewerkering. Wat is nu een dibond plaat met een polymeer sticker; nu heb ik 350 euro + moeten betalen voor een dibond plaatje met een ontwerp erop.

Geldwolven.. kan niks anders zeggen.

17 de julho de 2026

Beste Sven,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat de afhandeling van je bestelling niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Het klopt inderdaad dat zodra een bestelling in productie is genomen, kunnen we deze helaas niet altijd meer aanpassen of annuleren, omdat het productieproces dan al is gestart.

We begrijpen dat dit in jouw situatie erg vervelend is geweest, zeker omdat je kort daarna nog contact hebt opgenomen. Je feedback over de communicatie en de ervaren coulance nemen we mee, want we vinden het belangrijk dat klanten zich goed geholpen voelen.

We hopen dat we je in de toekomst alsnog een betere ervaring kunnen bieden.

Snel

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

17 de julho de 2026

Hi Katrien,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle service, het gemak en de kwaliteit.

We zien je graag weer terug bij Drukwerkdeal!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het drukwerk ziet er goed uit, op een kleine afwijking na

Het drukwerk ziet er goed uit, alleen een kleine afwijking in het vouwwerk, terwijl ik hier extra voor betaald hebt om dit te checken. De service opzich is goed en de snelheid ben goed over te spreken.

10 de julho de 2026

Hi San,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk, onze service en de snelle levering. Jammer dat er een kleine afwijking in het vouwwerk zit, zeker omdat je hebt gekozen voor een extra controle. Dat begrijpen we goed.

Je kunt via je account een klacht indienen. Ons team kijkt dan graag met je mee naar de afwijking en denkt mee over een passende oplossing. We helpen je graag verder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestelling ging niet helemaal goed, maar opgelost

Bestelling ging niet helemaal goed. Ik heb het aantal gewijzigd en nu is er twee keer geleverd en zijn er twee keer kosten gemaakt.

Inmiddels contact gehad met de klantenservice en de 'klacht' is naar tevredenheid opgelost. Snelle en goede reactie vanuit de klantenservice.

13 de julho de 2026

Goedenmiddag,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal goed is verlopen en dat er daardoor twee leveringen en dubbele kosten zijn ontstaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je ons een e-mail sturen via info@drukwerkdeal.nl? Dan kijken we graag samen met je naar wat er is gebeurd en zoeken we naar een passende oplossing. We helpen je graag verder!

Helemaal naar wens

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaartjes. Enkele keer een misser gehad met slordig afgesneden postkaartjes en uiteindelijk kreeg ik een refund waarbij ik de kaartjes mocht houden. Ze lossen het goed op!

13 de julho de 2026

Hi Jan,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je al jaren met plezier bij ons bestelt en tevreden bent over het bestelgemak, de 3D-preview en de snelle levering. Jammer dat er eerder een keer iets misging met je postkaartjes, maar goed om te lezen dat je tevreden bent over hoe we dat hebben opgelost.

We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit om je ook de volgende keer weer van dienst te zijn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik koos voor de normale levering, en binnen twee dagen stond het op de stoep. Super mooi drukwerk.

8 de julho de 2026

Hi Alex,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zelfs met de normale levering al zo snel werd bezorgd. Geweldig dat je ook zo tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk.

We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug!