kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. Zowel per email als tel... Ver mais
Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe
Keulenstraat 4, 7418 ET, Deventer, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het is een moeilijk programma om mee te werken. Werk je in het programma dan valt het programma zo maar uit en kun je weer opnieuw beginnen. Soms valt het programma wel 3x achter elkaar uit.
Het getoonde product op de pc is anders dan het product dat we gekregen hebben.
De kleuren zijn niet mooi, vaal.
We hebben visitekaartjes, enveloppen en briefpapier besteld.
Op alle 3 zijn de kleuren anders. Het logo is op het briefpapier dik gedrukt en op de enveloppen dun gedrukt en op alle 3 hele andere kleuren. Dit is geen goede reclame naar de klant toe.
We hebben 2x een klacht ingediend, de 1ste keer zijn we niet netjes tewoord gestaan en kon er niets aan gedaan worden. Na de 2e keer bellen zijn we netjes tewoord gestaan en hebben we uitleg gekregen over een klacht indienen enz.
We mochten voor een 2e keer kostenloos de bestelling plaatsen maar de kleuren zijn nog minder mooi dan bij de 1ste bestelling.
We hopen nu dat we ons geld terug krijgen.
Wel snelle levering,

Resposta da Drukwerkdeal
Mooi uitgevoerd en super snelle levering.

Resposta da Drukwerkdeal
Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling van de bestelling kan. Dit jaar de levering exact volgens de planning. Kwaliteit prima.

Resposta da Drukwerkdeal
Ziet er altijd super uit en als er iets niet klopt nemen ze altijd contact op (via mail). Ook telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Resposta da Drukwerkdeal
Razendsnel en behoorlijk goed drukwerk alleen iets minder snel en zorgvuldiger zou ik beter vinden. Als DWD visitekaartjes met witrandjes gaat versturen dan is er toch niet alleen iets mis met snijden maar vooral ook met de controle van het product. De klacht wordt geweldig opgelost, maar voorkomen is mij liever, zelfs als daardoor de prijs wat stijgt!

Resposta da Drukwerkdeal
Altijd goed drukwerk, goede en snelle levering. Prettig en oplossingsgerichte klantenservice.
Als jaren een tevreden klant!

Resposta da Drukwerkdeal
Het was weer een supersnelle levering, en het drukwerk was precies wat ik ervan verwachtte!

Resposta da Drukwerkdeal
Prachtige folder geworden en snel geleverd!

Resposta da Drukwerkdeal
Wauw, onder de indruk! Vrijdag besteld rond een uur of 4 en de dag erna al in de brievenbus. Ook erg goede kwaliteit. Erg bedankt met mijn flyers - bedankt!

Resposta da Drukwerkdeal
Snel geleverd, mooi gebundeld met een stevige omslag, fijn telefonisch contact, reële controle voor bestanden door 'echte' mensen (bij vragen kunnen ze het je ook uitleggen)
Minpuntje: de ontwerp software heeft een zijbalk die over het ontwerp heen schuift als je een onderdeel kiest en in het ontwerp sleept. Je venster moet op maximale breedte staan om de afloop en snijlijnen aan de linkerkant van het ontwerp te kunnen zien.

Resposta da Drukwerkdeal
Uitstekende service, snel geleverd, perfect product en vriendelijke klantenservice. Een partij die je echt kunt vertrouwen.

Resposta da Drukwerkdeal
Goede ervaring! Medewerkers denken met je mee en staan echt voor je klaar. Erg fijne samenwerking

Resposta da Drukwerkdeal
altijd snelle en vriendelijke service

Resposta da Drukwerkdeal
Bestelling gedaan wat later op de vrijdagmiddag. Snel daarna kreeg ik een melding dat er 10% korting te verkrijgen was. Navraag gedaan om deze toe te passen omdat de order op rekening was, dat kon niet omdat de status (meteen na plaatsen bestelling) op 'In productie' sprong en dan is er niets meer mogelijk.
In het weekend geconstateerd dat mijn order een typfout had, waarna maandagochtend meteen om 08:00 uur contact opgenomen per chat om te vragen of het aangepast ontwerp in productie gezet kon worden. Dat kon niet, want "Al in productie" natuurlijk.. maar 20% korting op de order toepassen kon wel. Kortom; op de vrijdagmiddag voor de gek gehouden.
Vervolgens zou ik maar een nieuwe order moeten plaatsen om de spelfout te kunnen rechttrekken.
Ik had deze drukwerkgigant - met gigantische marges en (en dat is hun goed recht) wat hoger in geschat kwa coulance / medewerkering. Wat is nu een dibond plaat met een polymeer sticker; nu heb ik 350 euro + moeten betalen voor een dibond plaatje met een ontwerp erop.
Geldwolven.. kan niks anders zeggen.

Resposta da Drukwerkdeal
Het drukwerk ziet er goed uit, alleen een kleine afwijking in het vouwwerk, terwijl ik hier extra voor betaald hebt om dit te checken. De service opzich is goed en de snelheid ben goed over te spreken.

Resposta da Drukwerkdeal
Bestelling ging niet helemaal goed. Ik heb het aantal gewijzigd en nu is er twee keer geleverd en zijn er twee keer kosten gemaakt.
Inmiddels contact gehad met de klantenservice en de 'klacht' is naar tevredenheid opgelost. Snelle en goede reactie vanuit de klantenservice.

Resposta da Drukwerkdeal
Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaartjes. Enkele keer een misser gehad met slordig afgesneden postkaartjes en uiteindelijk kreeg ik een refund waarbij ik de kaartjes mocht houden. Ze lossen het goed op!

Resposta da Drukwerkdeal
Ik koos voor de normale levering, en binnen twee dagen stond het op de stoep. Super mooi drukwerk.