Drukwerkdeal Avaliações

7.729
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(7.729)

608 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het pakket is nog steeds niet geleverd

Het pakket is nog steeds niet geleverd. En staat ook nu nog niet op uitlevering .

Dus ik ben helemaal niet tevreden.

30 de junho de 2026

Goedemiddag Rudolf,

Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Vervelend om te horen dat je het pakket nog steeds niet hebt mogen ontvangen. Ik wil graag uitzoeken waar jouw order zich bevindt. Kan je ons een mail sturen naar info@drukwerkdeal.nl t.a.v. Webcare/Hanneke met jouw ordernummer? Dan zoek ik het zo snel mogelijk voor je uit.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben een ruim assortiment.

Ze hebben een ruim assortiment.
Ik wilde graag kaartjes maken die ik in zakjes bij mijn gehaakte sleutelhangers kan doen.
Snel geleverd en de kwaliteit is top!

25 de junho de 2026

Hi Renée.

Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je in ons assortiment precies hebt gevonden wat je zocht voor je gehaakte sleutelhangers. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. We wensen je veel plezier met je creatieve projecten en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel. Alles in orde. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Hi.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle service en onze prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gewoon een goede prijs/kwaliteit…

Gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding

29 de junho de 2026

Hi Wim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drukwerk zag er prima uit en werd…

Drukwerk zag er prima uit en werd geheel volgens afspraak op tijd geleverd!

Hi Timmo,

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het drukwerk naar wens was en alles volgens afspraak en op tijd is geleverd.
We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, ook na een partij die niet goed gedrukt was.
Verder snelle service!

25 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en snelle communicatie waardeert. Natuurlijk kan er eens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dat goed en snel op te lossen.

Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Zeer tevreden

Ik bestel regelmatig verschillende soorten drukwerk bij drukwerkdeal. Vooral verschillende soorten flyers, brochures en kaartjes. De website is overzichtelijk, de configurator werkt prettig en je kunt duidelijk zien wat je uiteindelijk bestel en wanneer het geleverd wordt. Daarnaast is het drukwerk altijd van goede kwaliteit.

Goedemiddag Laura,

Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, dat horen we graag!

Fijne dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Drukwerk ok, klantenservice zeer matig

Drukwerk was ok maar de klantenservice zeer matig. Ik Had een paar specifieke wensen maar het heeft me veel chats en telefoongesprekken gekost voordat er iemand eindelijk pro-actief met me meedacht. Ik geef zelf trainingen in klantgerichtheid, dit kan echt een stuk beter!

Goedemorgen,

Bedankt voor jouw review en jouw feedback. Ik ga dit zeker doorsturen naar ons kwaliteitsteam, zodat we hier verder in kunnen duiken en dit gebruiken als leermoment. Bedankt voor het delen!

Nabestelling

Gemakkelijk mijn afsprakenkaartjes nabesteld. Snelle correcte levering.

12 de junho de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dat zien we graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wederom een goed product afgeleverd…

Wederom een goed product afgeleverd zoals eerdere bestellingen door ons als vereniging BTV bij jullie besteld en verkregen.

20 de junho de 2026

Hi Servaas,

Wat een mooie woorden, bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Prima ervaring

Ik ben al een tijdje klant bij Drukwerkdeal en iedere keer merk ik hoe makkelijk het is om drukwerk te bestellen. De kwaliteit is absoluut in orde.
De laatste bestelling werd een dag eerder dan initieel stond ingepland. Voor mij was dat onverwacht goed.

Beste Nedview,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je al langere tijd klant bent en dat het bestellen van drukwerk steeds weer soepel verloopt.
Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit én dat je laatste bestelling zelfs eerder werd geleverd dan verwacht. We doen ons best om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en leveringen zo snel mogelijk te verzorgen.

Bedankt voor je vertrouwen in Drukwerkdeal, en graag tot een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tevreden met de producten en service

Tevreden met de producten en service, niets op aan te merken!

16 de junho de 2026

Hi Rick,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de producten als onze service.

Graag tot een volgende bestelling bij Drukwerkdeal!

Prima kwaliteit drukwerk

Prima kwaliteit drukwerk, snel en betaalbaar. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Hi Mark,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk, de snelle levering en onze scherpe prijzen.
Ook leuk dat je onze telefonische bereikbaarheid en service als behulpzaam hebt ervaren.

Graag tot een volgende bestelling!

Vlot

Vlot, goede updates.
Puntje van aandacht zijn de snijrandjes van in dit geval het bestelde visitekaartje. Dat kan wat strakker

21 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vlotte service en de updates tijdens het proces. We nemen je opmerking over de snijrandjes van de visitekaartjes serieus en zullen dit intern bespreken.

Dank dat je dit met ons deelt; zulke feedback helpt ons om onze kwaliteit verder te verbeteren.

Toppers!!

Hebben een magazine laten drukken voor het meiden hockey team. Post.nl was niet helemaal goed omgegaan met de bezorging waardoor er steeds stond dat het pakket er niet was. Hanneke en Isa hebben heel lief geholpen om de magazines toch nog (net) op tijd bezorgd te krijgen. Super bedankt daarvoor! De reactie van de meiden was onbetaalbaar 🫶🏼

21 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat de magazines zo goed zijn ontvangen door het meidenhockeyteam. Jammer dat de bezorging niet vlekkeloos verliep, maar we zijn blij dat Hanneke en Isa konden helpen om alles toch nog op tijd geleverd te krijgen. De enthousiaste reactie van de meiden maakt het helemaal de moeite waard.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het magazine!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meerdere keren betaald voor spoed, nooit op tijd geleverd

Ik was altijd tevreden over Drukwerkdeal, maar inmiddels ben ik er klaar mee. Meerdere keren heb ik extra betaald voor een spoedlevering, terwijl de bestelling vervolgens niet op tijd werd geleverd. Als je betaalt voor spoed, mag je verwachten dat die belofte wordt nagekomen en niet een volledige week later. Ik ga opzoek naar een andere drukker.

18 de junho de 2026

Hi Joyce,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad!

Wij begrijpen dat je teleurgesteld bent wanneer je extra betaalt voor een spoedlevering en de bestelling vervolgens niet binnen de verwachte termijn ontvangt. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Als ik je order erbij pak, zie ik dat mijn collega de kosten voor de spoedlevering heeft gecrediteerd. Ik hoop van harte dat de gevelvlag naar wens is geleverd.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht brengt.

Joy

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer Afgelopen 4-5 jaar steeds bij…

Jammer Afgelopen 4-5 jaar steeds bij hun besteld! Altijd goed Maar nu hebben ze afgeschaft dat je je bestanden niet meer via de telefoon kan uploaden… je moet dan een laptop aanschaffen om dat te uploaden.. zelfs een medewerker kreeg de bestanden er niet in!! Dit is echt een tegenvaller.. maargoed genoeg anderen die wel uploaden met telefoon accepteren!

10 de junho de 2026

Hi Richard,

Bedankt voor je review en voor het vertrouwen dat je de afgelopen jaren in ons hebt gehad!

Wat vervelend om te horen dat je tegen problemen bent aangelopen bij het uploaden van je bestanden. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer je gewend bent om bestellingen eenvoudig via je telefoon te plaatsen.

Wij hebben je melding intern nagevraagd bij meerdere collega's. Op dit moment is bij ons niet bekend dat de mogelijkheid om bestanden via een telefoon te uploaden aanwezig is.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Mocht je dit in de toekomst opnieuw tegenkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken dan graag mee naar een mogelijke oplossing.

Joy

Proces verloopt perfect

Proces verloopt perfect. Site is geweldig.

Eén suggestie: het toevoegen van 3mm snijrand is voor jullie in prepress m.i. een eitje.

Maak daar een optie van. Ik ben behoorlijk handig met computers, maar dit kunnen jullie m.i. eenvoudig toevoegen.

12 de junho de 2026

Goedemiddag Harold,

Bedankt voor je mooie review, en jouw feedback! Ik ga dit zeker doorgeven aan mijn collega's om eens naar te kijken.

Fijne dag!

alles prima

11 de junho de 2026

Goedemorgen Kees,

Bedankt voor je mooie review, kort en krachtig!