Drukwerkdeal Avaliações

7.729
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(7.729)

608 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snel en duidelijke website

11 de junho de 2026

Hi Karlijn,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze website als snel en duidelijk ervaart. We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Graag tot een volgende keer!

Ik werd prima geholpen

Ik werd prima geholpen. Er was iets niet helemaal goed gegaan met een print en omdat de fout vermoedelijk bij Drukwerkdeal lag, heb ik kosteloos nieuwe exemplaren gekregen. Heel netjes

11 de junho de 2026

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Hoewel het natuurlijk jammer is dat er iets misging met de print, vinden we het belangrijk om dit netjes op te lossen wanneer de fout bij ons ligt.
We zijn blij dat je tevreden bent met de geboden oplossing en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Goede verhouding tussen kwaliteit

Goede verhouding tussen kwaliteit, service en prijs.

14 de junho de 2026

Hallo Herman,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de balans tussen kwaliteit, service en prijs. Daar streven we iedere dag naar.
We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het wordt je erg makkelijk gemaakt om…

Het wordt je erg makkelijk gemaakt om iets te maken en bestellen. Het is erg snel in huis en de kwaliteit-prijs verhouding is goed.

5 de junho de 2026

Hi Sharitah,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je het bestelproces als eenvoudig ervaart en tevreden bent over de snelle levering. Ook fijn dat de kwaliteit-prijsverhouding goed bevalt.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Ze helpen je goed

Ze helpen je goed. Net zolang totdat het ontwerp goed is. Mijn eerste bestelling was perfect. De tweede kleine opmerking dat het randje rafeliger is gesneden. Maar verder perfect.

13 de junho de 2026

Hoi Mijke,

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je onze begeleiding tijdens het ontwerpproces waardeert en dat je eerste bestelling helemaal naar wens was. Bedankt ook voor je feedback over de afwerking van je tweede bestelling. We nemen dit mee om onze kwaliteit verder te verbeteren.

Fijn dat je verder tevreden bent, en we hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!

Goed

Goede en snelle levering

9 de junho de 2026

Hi Theo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede en snelle levering. Daar doen we het voor!

We waarderen je feedback en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Makkelijk zelf te ontwerpen

Makkelijk zelf te ontwerpen, aangeven van extra aandachtspunten of ondersteuning, concept is gedrukt zoals verwacht, goede kwaliteit en snelle levering.

Hi,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat het ontwerpproces eenvoudig verliep en dat je onze ondersteuning en aandacht voor jouw wensen hebt gewaardeerd. Geweldig dat het eindresultaat precies aan je verwachtingen voldeed en dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Kim

Stabiele leverancier

Stabiele leverancier waar ik op kan vertrouwen, goede service, prima kwaliteit

5 de junho de 2026

Hi,

Bedankt voor deze fijne review en het vertrouwen. Geweldig om te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. We waarderen uw feedback enorm!

Kim

Mooie kwaliteit

Er werd meegedacht. Levering was conform afspraak en de kwaliteit van de brochure is goed. Ik houd drukwerkdeal zeker in gedachten voor een eventuele volgende bestelling.

Hi Agnes,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het meedenken, de levering volgens afspraak en de kwaliteit van de brochures. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en zijn blij dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met mijn…

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling. De klantenservice reageerde snel op mijn vragen en eventuele fouten werden direct opgelost. Mijn bestelling werd op tijd bezorgd en alles was naar wens.

Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Daarom raad ik jullie zeker aan bij mijn vrienden en familie!

Bedankt voor de uitstekende service. ⭐⭐⭐⭐⭐

Hey Melody,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van je bestelling. We vinden het belangrijk om snel te reageren en eventuele problemen direct op te lossen, dus het is mooi om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Ook zijn we blij dat je bestelling op tijd is geleverd en volledig aan je verwachtingen voldeed. Bedankt voor je vertrouwen én voor het aanbevelen van ons aan vrienden en familie. Dat waarderen we enorm!

Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal.

klantvriendelijk

duidelijke website, prettige, vriendeljjke en professionele klantenservice

1 de junho de 2026

Hi Renske,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je onze website als duidelijk ervaart en dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. We vinden het belangrijk om klanten op een prettige en professionele manier te helpen, dus het is goed om te lezen dat dit zo is overgekomen.

Graag tot een volgende bestelling!

Superservice en prachtig ontwerp in 1x

Superservice en prachtig ontwerp in 1x!
Bestelling voor flyers en posters. Echt een succes voor herbestelling.
Vaste klant nu want je krijgt gegarandeerd kwaliteit en proffesionaliteit!

Beste,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de flyers en posters én dat het ontwerp in één keer helemaal goed was. Daar worden we blij van!

We waarderen het enorm dat je ons als vaste klant ziet en ons vertrouwt op kwaliteit en professionaliteit. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Fantastisch!

Snelle levering, duidelijke communicatie en bovenal top kwaliteit!

3 de junho de 2026

Hi Ben,

Bedankt voor je fantastische review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de duidelijke communicatie en natuurlijk de kwaliteit van je bestelling. Daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer.

Prijs / kwaliteitverhouding

Het drukwerk werd keurig op tijd geleverd en ziet er mooi uit. Prijs / kwaliteitverhouding is goed. Bij een paar magazines is het omslag verschoven, dat zal een klein productiefoutje zijn. Ik ben zeer tevreden.

3 de junho de 2026

Hoi Antoinette,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, het mooie drukwerk en de prijs-kwaliteitverhouding. Het spijt ons dat er bij een paar magazines een klein productiefoutje is geweest; we waarderen je begrip hiervoor.

Geweldig dat je verder tevreden bent, en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Uiterst snelle levering

Uiterst snelle levering, prachtig eindresultaat!

Hi Toine,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de uiterst snelle levering en het prachtige eindresultaat.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles gaan heel eenvoudig en is ook…

Alles gaat heel eenvoudig en is ook snel geleverd.

Hi Mieke,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat je weer tevreden bent met het resultaat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snel geleverd en zag er netjes uit

2 de junho de 2026

Hi Inge,

Bedankt voor je mooie review!
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de goede kwaliteit van ons drukwerk. We doen er alles aan om iedere bestelling tiptop te verzorgen, en het is fijn te weten dat dit bij jou goed is aangekomen.

We kijken ernaar uit om je ook bij je volgende bestelling weer blij te maken!

Snelle levering, goede kwaliteit

Hi Willem,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je blij bent met de kwaliteit.

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Drukwerk is van hoog kwaliteit. Verzending gaat zeer snel. Soms word het sneller verzonden dan verwacht. En mochten er klachten zijn. Ze pakken dit enorm snel op. Ik bestel hier al 2 jaar. En nog maar 1 keer een probleem geweest. Maar dit was binnen 24uur opgelost. Ik ga hier blijven bestellen zolang ze blijven bestaan!

6 de junho de 2026

Hi Mark,

Bedankt voor je geweldige review en je vertrouwen van de afgelopen 2 jaar! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk, de snelle verzending en onze service. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen.

We waarderen je loyaliteit enorm en doen ons best om je ook in de toekomst dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen, mooi resultaat zoals altijd! Zeer tevreden👍

6 de junho de 2026