Drukwerkdeal Avaliações

7.731
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(7.731)

610 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima flyers

Snelle, nette levering.
Mooie duidelijke flyer. Foto was niet zo duidelijk, werd netjes gevraagd of we de foto er zo ( minder duidelijk) op wilde of we een nieuwe aan wilde leveren.
Als ik flyers nodig heb zal ik zeker weer bestellen.

1 de maio de 2026

Hi Jannie,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het resultaat van de flyer. We vinden het belangrijk om even mee te kijken met bestanden, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt. Leuk om te horen dat je bij een volgende flyer weer aan ons denkt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en geduldig geholpen door…

Goed en geduldig geholpen door medewerker toen door mij aangeleverd bestand niet helemaal juist was.

4 de maio de 2026

Hi Marcel,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je goed en geduldig bent geholpen bij het aanpassen van het aangeleverde bestand. We staan altijd klaar om mee te denken. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle afhandeling en levering sneller…

Snelle afhandeling en levering sneller dan toegezegd bij bestelling.
Ook fijn dat er nog even meegekeken is of het ontwerp we goed op het bouw doek zou komen, er zijn nog enkele (kleine) aanpassingen gedaan.
Kwaliteit van het doek lijkt uitstekend..

30 de abril de 2026

Hi Henk,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat de afhandeling en levering sneller waren dan verwacht en dat het meedenken over het ontwerp op prijs werd gesteld. Goed om te lezen dat je ook tevreden bent over de kwaliteit van het doek. Veel succes ermee en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er wordt snel geleverd wat je…

Er wordt snel geleverd wat je hebtbesteld. Communicatie is goed

1 de maio de 2026

Hi Sacha,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de communicatie goed verliep. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Drukwerk is prima kwaliteit

Drukwerk is prima kwaliteit, snel geleverd en netjes bezorgd

29 de abril de 2026

Hi Annette,

Bedankt voor je positieve review!

Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het drukwerk en dat de levering snel en netjes is verlopen. We stellen je reactie erg op prijs en helpen je in de toekomst graag weer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gebrek aan creativiteit

Dit bedrijf is prijzig, traag van begrip, heeft totaal geen creatieve naar de beleving van de klant en durven achteraf nog eens te informeren dat zij niet de kleurcode van de aangeleverde bestanden niet hebben.
Als laatst wordt nog eens geprobeerd een extra dienst te verkopen.

Ik raad dit bedrijf niet aan.

30 de abril de 2026

Hi Mickey,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We herkennen ons niet helemaal in je beschrijving, maar nemen je punten over communicatie en de snelheid zeker serieus. Ook je gevoel over de extra dienst die is aangeboden vinden we belangrijk om beter te begrijpen.

Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kijken we samen even rustig wat er precies is gebeurd en hoe we dit netjes kunnen oplossen. Je kunt ons bereiken via info@drukwerkdeal.nl ter attentie van Joy/webcare.

Alvast bedankt voor de moeite!

Joy

Mooi drukwerk goede service

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit

29 de abril de 2026

Hi Eelco,

Super bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, de snelle levering en de kwaliteit van het drukwerk 😊

Graag tot een volgende keer!

Joy

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit van het drukwerk

De kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering zijn uitstekend.

18 de abril de 2026

Hi Jef,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk en onze snelle levering.

We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb voor Drukwerkdeal heel veel sympathie.

Ik heb voor Drukwerkdeal ergens meer sympathie dan voor andere, grote online drukkers. Het voelt alsof je met de drukker om de hoek samenwerkt.
In het begin oogt het "veel" als je naar de website gaat maar als je eenmaal gaat bestellen of prijzen bekijken dan voelt alles intuïtief.
Wat soms verrassend is is dat zij soms scherper zijn dan ander. Het loont altijd de moeite om even te gaan kijken en te vergelijken.

28 de abril de 2026

Beste MrZ,

Dank je wel voor je uitgebreide en persoonlijke review! Mooi om te horen dat je onze service zo ervaart—alsof je samenwerkt met een drukker om de hoek. Dat is precies het gevoel dat we willen meegeven, ook als alles online verloopt.

Goed ook dat je de website uiteindelijk als intuïtief ervaart en dat vergelijken soms zelfs in ons voordeel uitpakt. We blijven werken aan zowel gebruiksgemak als scherpe prijzen en kwaliteit.

We waarderen je sympathie en vertrouwen enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Fast and efficient process

Fast and efficient process! The poster looks great with high-quality printing and secure packaging. Adding English support would make this even better for international customers.

23 de abril de 2026

Hi!

Thank you for your great review! We're glad to hear you’re happy with the print quality, packaging, and the overall fast and efficient process.

We also appreciate your feedback about English support—this is a valuable suggestion, especially for our international customers, and we’ll definitely take it into consideration.

Thanks again, and we hope to assist you with your next order soon!

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meerdere keren wat besteld voor mijn…

Al meerdere keren wat besteld voor mijn bordspel Pinuid. Van flyers, banners tot spelregelboekjes altijd mooi en goed van kwaliteit. Bij de laatste levering waren onverhoopt nog witte randjes zichtbaar op het drukwerk. Dit werd keurig opgelost. Top service!

24 de abril de 2026

Hallo Hendrik,

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons voor je bordspel! Geweldig om te horen dat je al meerdere keren tevreden bent over de kwaliteit van je flyers, banners en spelregelboekjes.

Jammer dat er bij de laatste levering witte randjes zichtbaar waren, maar fijn dat we dit netjes voor je hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om mee te denken en eventuele problemen snel recht te zetten.

Graag tot je volgende bestelling en veel succes met Pinuid!

Probleempje? Snel opgelost!!

Dit keer een klein foutje; maar snel proactief opgelost door de vriendelijke klantenservice medewerksters.
Super!

24 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je review!
Fijn dat het probleem snel en proactief is opgelost door onze klantenservice. We doen ons best om je altijd zo goed mogelijk te helpen, ook als er eens iets misgaat.

Graag tot een volgende bestelling!

Mooie visitekaartjes

Mooie kaartjes, prima kwaliteit, eenvoudig samen te stellen en bestellen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

22 de abril de 2026

Hallo Jon,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de visitekaartjes en de kwaliteit. Goed om te weten dat het samenstellen en bestellen eenvoudig verliep en dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert.

Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drukwerkdeal is goedkoop veelzijdig en…

Drukwerkdeal is goedkoop veelzijdig en kwalitatief goed ook de klanten service is erg hulpzaam, de levertijden zijn meer dan eerlijk ik als vaste klant heb altijd mijn bestellingen eerder dan de verwachte lever datum dit past bij de eerlijkheid en prestaties van DrukwerkDeal
en ze hebben ook echt alles wat je nodig hebt mijn project coinforpower heeft zijn succes volledig behaald uit de producten op de website daarom ben ik altijd en zal altijd klant zijn van drukwerkdeal voor 100% van mijn marketing producten, ook is het creatief je kan dus zeer geavanceerd je eigen stijlen ontwerpen bij zelf ontwerpen als je dat wilt tenminste wat je kan ook direct ontwerpen aanleveren wat ik vooral leuk vind is de 3D versie van mijn ontwerpen zo kan ik direct genieten van wat ik ga kopen en laat duidelijk zien hoe het ontwerp er uit ziet, ze hebben overal aan gedacht bijvoorbeeld de snij marges van het ontwerp wanner je aan het ontwerpen ben en je kan dan ook natuurlijk de 3D weergave gebruiken om te kijken of het allemaal klopt uploaden foto's of logo om te gebruiken vor je ontwerpen worden opgeslagen en het ontwerp kan je ook weer bewaren het is niet alleen goede producten voor een kwalitatief laagste prijs maar ook gewoon leuk en creatief kortom ze hebben aan alles gedacht dus ik kan niet anders dan DrukwerkDeal een grote tien te geven wegens 100% klant tevredenheid.

25 de abril de 2026

Hi Jochen,

Wat een uitgebreide en enthousiaste review—dank je wel daarvoor! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, levertijden en service, en dat alles zelfs vaak eerder aankomt dan verwacht. Daar doen we het voor!

Super ook dat je onze ontwerpmogelijkheden en 3D-weergave zo waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen topresultaten krijgen, maar ook plezier hebben in het ontwerpproces. Mooi om te horen dat jouw project mede dankzij onze producten zo’n succes is geworden!

Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit. We kijken ernaar uit om je nog vaak te mogen helpen met al je marketingmateriaal.

Mooi kwaliteit en snelle levering

Mooi kwaliteit en snelle levering

20 de abril de 2026

Hoi Marieke,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

We hopen je snel weer terug te zien bij Drukwerkdeal!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

te laat

goedemiddag,
al vele jaren bestellen wij regelmatig drukwerk bij jullie. Altijd zeer tevreden met het resultaat en netjes op tijd.
de laatste 2 bestellingen waren helaas te laat binnen.
Dat was erg jammer, want nu heb ik het niet kunnen gebruiken op het event.
vooral de tassen zijn heel erg laat geleverd, en konden we niet uitdelen. Ook de beachvlag zou de dag daarna klaar zijn staat op de website. Bij bestellen bleek het een week te duren en helaas duurde het dus nog 3 dagen langer. ook te laat voor het event waar ik het voor nodig had

20 de abril de 2026

Hi,

Bedankt dat je al vele jaren je drukwerk bij ons bestelt en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je normaal gesproken tevreden bent over het resultaat en de levertijd. We vinden het dan ook erg vervelend om te lezen dat je laatste twee bestellingen te laat zijn geleverd en dat je de producten daardoor niet kon gebruiken tijdens je event. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we dit verder kunnen bespreken?

Je kunt ook eenvoudig een klacht indienen via je bestelling. Dit doe je door in te loggen en te gaan naar: Mijn account > Bestellingen > klik op de betreffende order > Klacht indienen.

Alvast bedankt, we helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na ontdekken van een fout in ontwerp…

Na ontdekken van een fout in ontwerp van een banner is de order zonder enig probleem gecanceld en geld terug gestort. Hierna een nieuwe gemaakt en zijn er heel blij mee, erg mooi produkt!

17 de abril de 2026

Hi Paul,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het oplossen van de fout in het ontwerp en dat alles snel en soepel is afgehandeld. Geweldig dat je zo blij bent met het eindresultaat van de nieuwe banner.

We helpen je de volgende keer weer graag!

Kwaliteit prima

Kwaliteit prima, levertijd helemaal goed, prijs verrassend laag. Bedankt en volgende keer kloppen we graag bij jullie aan.

15 de abril de 2026

Hallo Wilma,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Geweldig dat alles naar wens was – van de kwaliteit tot de levertijd én de prijs.

We helpen je de volgende keer natuurlijk weer graag. Tot dan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drukwerkdeal is wat mij betreft het beste bedrijf van Nederland

Drukwerkdeal is wat mij betreft het beste bedrijf van Nederland! Gebruiksvriendelijke website, klantvriendelijke mensen aan de telefoon, prijstechnisch ongeloof goedkoop en ook nog eens perfect drukwerk. Bestel al jaren daar met plezier want is zo makkelijk. Ik heb geen aandelen....maar erger mij zo vaak aan veel bedrijven maar deze is dus een aanrader!!!

16 de abril de 2026

Hi Fons,

Super bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, service en het drukwerk. We vinden het heel fijn dat je al jaren met plezier bij ons bestelt en ons aanbeveelt.

Jouw complimenten geven ons extra motivatie om elke dag weer de beste service en kwaliteit te leveren. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Met vriendelijke groeten,