Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais
kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais
Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais
Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe
Keulenstraat 4, 7418 ET, Deventer, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
snel en goed afgehandeld conform toezegging

Resposta da Drukwerkdeal
13 mei een bestelling geplaatst met de verwachte leverdatum 21 mei. Het is nu 22 mei en nog altijd niets ontvangen. Dit is vandaag nodig... Drukwerkdeal geeft aan dat ik had moeten kiezen voor de snelle levering, dan was het waarschijnlijk op tijd geweest... mevrouw geeft aan dat het pas 20 mei verstuurd is, beetje apart. Nu wordt ik afgescheept met 30% retour, en komt mijn levering volgende week binnen. Heel apart! Bestel hier nooit meer!

Resposta da Drukwerkdeal
Prima site met uitstekende tools om je banner te ontwerpen. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Resposta da Drukwerkdeal
500 brochures besteld voor een professioneel evenement. De bestelling heeft ruim tien dagen bij de productielocatie gelegen zonder enige communicatie over een probleem met het bestand - ik kwam hier zelf achter nadat ik navraag deed over de vertraging.
Toen ik mijn frustratie uitte en vroeg wat mij nog reden gaf om weer bij hen te bestellen, werd dit geïnterpreteerd als een annuleringsverzoek. De bestelling werd geannuleerd zonder mijn expliciete toestemming. Ik had op dat moment al een gecorrigeerd bestand aangeleverd en gevraagd om door te gaan met de productie. Dit werd geweigerd, met als reden dat een geannuleerde bestelling niet opnieuw in productie kan worden gezet.
Mijn evenement is gemist. Ik heb per e-mail gevraagd om een oplossing of om doorverbonden te worden met een leidinggevende. Geen reactie ontvangen.
Misschien is het product prima als alles goed gaat. Maar als er iets misgaat, is de communicatie afwezig, worden beslissingen genomen zonder bevestiging van de klant, en is er geen serieuze poging tot oplossing. Geen leverancier waar ik professioneel op kan bouwen.

Resposta da Drukwerkdeal
Alle leveringen worden veelste laat geleverd. Zou vrijdag geleverd worden, niks gezien. Maandag ook hele dag op kantoor gebleven en niks gezien. Dat terwijl wr ene beurs hebben dinsdag, we hebben nu niks meer aan de banner… helaas. Volgende keer weer naar een andere. Ze moeten stoppen met DHL gebruiken en zelf beter een indicatie van levering afgeven

Resposta da Drukwerkdeal
We doen al jaren zaken. Allemaal rondom ons toernooi de Amsterdam Rugby 7s.
Altijd tevreden met resultaat.

Resposta da Drukwerkdeal
Goed voortraject en stipte levering (zelfs nog veel eerder dan toegezegd)

Resposta da Drukwerkdeal
De brouchures die ik heb laten afdrukken zijn super mooi van kwaliteit geworden! Bij het aanleveren vond ik het wat onduidelijk wat bedoeld werd met een afloop en hoe ik dit goed kon zetten in Canva. Echter heeft de klantenservice mij twee keer super goed geholpen! Ze konden me goed vertellen waar het probleem zat en hoe ik het kon fixen. Ook zorgde ze ervoor dat ik snel een nieuw document kon aanleveren, waardoor alles optijd is gelukt.

Resposta da Drukwerkdeal
snelle levering, duidelijke uitleg bij kleine aanpassing bestanden

Resposta da Drukwerkdeal
De stappen zoals ze op de website aangegeven worden zijn heel makkelijk qua opzet. Kwaliteit controle is super. Prijs/kwaliteit is uitstekend!
Alles was netjes op tijd. Heel tevreden.

Resposta da Drukwerkdeal
Met een beetje rocky start wat betreft aanleverspecificaties kregen we een heel mooie kaartenset binnen, blij mee!

Resposta da Drukwerkdeal
Wij hadden 2 bestellingen gedaan; 1000 stuks flyers dubbel gedrukt en 500 stuks flyers dubbel gedrukt. Zelfde product, maar 2 verschillende documenten. De 1000 stuks werden sneller geleverd dan verwacht, de 500 stuks werden iets later geleverd. Maar die 1000 zaten in een grote doos, die 500 kwamen in een klein doosje met 2 bundeltjes (ca. 1/3e !!! van de grote doos). Ik heb beide stapels langs elkaar gelegd, omdat 1/3e van 1000 geen 500 is. De stapel van 1000 was bijna 2,5x zo groot als de stapel van 500. Daarna met jullie hierover telefonisch contact gehad. Mijn vraag was dus; of we hebben er veel meer als die 1000 gekregen, of die 500 waren er dus te weinig. Vroeg nog of 1 bundeltje dan 250 stuks moeten zijn, maar dat wist ze niet te vertellen. Kreeg alleen maar te horen dat het zou moeten kloppen, dus waarschijnlijk zijn er meer als 1000 geleverd. Als ik het zeker zou willen weten zou ik ze dus na moeten tellen, wat ik echt niet van plan ben. Ik ga er dan maar vanuit dat de info die jullie ons geven klopt, maar dit is in ieder geval zeer verwarrend.

Resposta da Drukwerkdeal
De site is heel duidelijk en helpt je stap voor stap om gerichte keuzes te maken. voor een mooie prijs veel visitekaartjes laten drukken en snel geleverd. Precies zoals ik gehoopt had!

Resposta da Drukwerkdeal
Constante kwaliteit en altijd eerder geleverd dan genoemde leverdatum.

Resposta da Drukwerkdeal
Goede service, snel en netjes. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit.

Resposta da Drukwerkdeal
Goed product en snelle levering!

Resposta da Drukwerkdeal
Mijn bestelling is snel geleverd.
En met de betaalde mogelijkheid van een check kreeg ik de juiste uitnodiging.
Ook werd ik telefonisch goed geholpen toen ik vast liep.