Drukwerkdeal Avaliações

7.731
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online designen of bestanden aanleveren, snelle levering. Ook zie je online in een mooie 3D preview hoe je design eruitziet. Helemaal blij, bestel hier om de paar jaar visitekaartjes/postkaa... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

kwaliteit en levering is goed. Kijk alleen uit met betalingen. Een dubbele betaling wordt niet automatisch terug gestort en het kost heel wat moeite om geld terug te krijgen. (Op 26/8 nog niets ontv... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de diensten van Drukwerkdeal doorgaans 1 x per jaar. Inmiddels redelijk vertrouwd met de bestelroutine. Vreemd blijft in mijn optiek dat het uploaden van de bestanden(en) pas na betaling va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, een hele duidelijke online omgeving waarin je alles zelf kunt regelen. Zeer prettig om iedere keer opnieuw weer mee samen te werken.

Detalhes da empresa

1. Loja de impressões e placas
  2. Loja de artigos promocionais

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(7.731)

610 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

snel en goed afgehandeld conform…

snel en goed afgehandeld conform toezegging

24 de maio de 2026

Hi Jan,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles snel en goed is afgehandeld en volledig volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor.
Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal!

Slechte service

13 mei een bestelling geplaatst met de verwachte leverdatum 21 mei. Het is nu 22 mei en nog altijd niets ontvangen. Dit is vandaag nodig... Drukwerkdeal geeft aan dat ik had moeten kiezen voor de snelle levering, dan was het waarschijnlijk op tijd geweest... mevrouw geeft aan dat het pas 20 mei verstuurd is, beetje apart. Nu wordt ik afgescheept met 30% retour, en komt mijn levering volgende week binnen. Heel apart! Bestel hier nooit meer!

22 de maio de 2026

Goedemiddag Nicky

Bedankt voor het achterlaten van de review. Vervelend om te horen dat de bestelling niet volgens verwachting is verlopen.

Jouw order stond inderdaad gepland om 21 mei te leveren. Hierbij is het standaard dat een product de dag van tevoren wordt verzonden. Helaas heeft jouw order vertraging opgelopen tijdens transport, waardoor dit niet op de verwachte datum geleverd is. Tijdens het gesprek met mijn collega ben je daarom ook akkoord gegaan met de geboden korting.
Wij kunnen nooit garanties geven wat betreft levering, omdat een vertraging altijd kan gebeuren.

Ik verwacht dat je de order dinsdag mag verwachten, vanwege Pinkstermaandag. Houd hiervoor je tracking goed in de gaten.

Hanneke

Toppie!

Prima site met uitstekende tools om je banner te ontwerpen. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit.

17 de maio de 2026

Goedemiddag Ton,

Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons!

Hanneke

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

500 brochures besteld voor een…

500 brochures besteld voor een professioneel evenement. De bestelling heeft ruim tien dagen bij de productielocatie gelegen zonder enige communicatie over een probleem met het bestand - ik kwam hier zelf achter nadat ik navraag deed over de vertraging.
Toen ik mijn frustratie uitte en vroeg wat mij nog reden gaf om weer bij hen te bestellen, werd dit geïnterpreteerd als een annuleringsverzoek. De bestelling werd geannuleerd zonder mijn expliciete toestemming. Ik had op dat moment al een gecorrigeerd bestand aangeleverd en gevraagd om door te gaan met de productie. Dit werd geweigerd, met als reden dat een geannuleerde bestelling niet opnieuw in productie kan worden gezet.
Mijn evenement is gemist. Ik heb per e-mail gevraagd om een oplossing of om doorverbonden te worden met een leidinggevende. Geen reactie ontvangen.
Misschien is het product prima als alles goed gaat. Maar als er iets misgaat, is de communicatie afwezig, worden beslissingen genomen zonder bevestiging van de klant, en is er geen serieuze poging tot oplossing. Geen leverancier waar ik professioneel op kan bouwen.

18 de maio de 2026

Beste Irem,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Ik ben erin gedoken en zie dat er inmiddels een reactie is gestuurd op jouw bericht.

We begrijpen goed dat deze situatie erg teleurstellend voor je is, zeker omdat je het gevoel hebt gehad onvoldoende updates vanuit ons te ontvangen. Onze insteek was om eerst te onderzoeken of wij het bestand alsnog konden verwerken voordat wij je verder zouden informeren, maar we begrijpen dat dit voor jou juist voor onduidelijkheid heeft gezorgd. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Mocht je de brochures alsnog willen laten drukken, dan vragen wij je vriendelijk een nieuwe bestelling via onze website te plaatsen. Zodra een nieuw bestand succesvol is gecontroleerd en goedgekeurd, worden de actuele leverdata automatisch weergegeven.

We hopen je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven en bij verdere vragen horen we het graag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alle leveringen worden altijd veelste…

Alle leveringen worden veelste laat geleverd. Zou vrijdag geleverd worden, niks gezien. Maandag ook hele dag op kantoor gebleven en niks gezien. Dat terwijl wr ene beurs hebben dinsdag, we hebben nu niks meer aan de banner… helaas. Volgende keer weer naar een andere. Ze moeten stoppen met DHL gebruiken en zelf beter een indicatie van levering afgeven

18 de maio de 2026

Beste Jur,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Het spijt ons om te horen dat de levering zo is verlopen en dat de banner daardoor niet op tijd beschikbaar was voor de beurs. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om meerdere dagen te wachten, speciaal op kantoor te blijven, en uiteindelijk alsnog niets geleverd te krijgen terwijl de deadline zo belangrijk was.

Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je feedback over de communicatie rondom de levering en de samenwerking met DHL serieus mee.

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. Mocht je er voor openstaan, dan kijken we graag alsnog samen naar een passende oplossing. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Gewoon goed!

We doen al jaren zaken. Allemaal rondom ons toernooi de Amsterdam Rugby 7s.

Altijd tevreden met resultaat.

13 de maio de 2026

Hi Mike,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review én voor het vertrouwen door de jaren heen! Geweldig om te horen dat jullie telkens tevreden zijn met het resultaat rondom de Amsterdam Rugby 7s. We kijken ernaar uit om ook de volgende editie weer voor jullie klaar te staan! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed voortraject en stipte levering…

Goed voortraject en stipte levering (zelfs nog veel eerder dan toegezegd)

6 de maio de 2026

Hi Paul,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het voortraject en de stipte levering. Extra leuk dat je bestelling zelfs eerder geleverd werd dan verwacht! Graag tot een volgende keer 😊

Poster Afdruk super.

6 de maio de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de posterafdruk. Veel plezier ermee en graag tot een volgende bestelling 😊

Super fijne klantenservice

De brouchures die ik heb laten afdrukken zijn super mooi van kwaliteit geworden! Bij het aanleveren vond ik het wat onduidelijk wat bedoeld werd met een afloop en hoe ik dit goed kon zetten in Canva. Echter heeft de klantenservice mij twee keer super goed geholpen! Ze konden me goed vertellen waar het probleem zat en hoe ik het kon fixen. Ook zorgde ze ervoor dat ik snel een nieuw document kon aanleveren, waardoor alles optijd is gelukt.

Hi Isis,

Bedankt voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Fijn om te horen dat de brochures zo mooi van kwaliteit zijn geworden. Goed dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat zij je hebben kunnen helpen bij het instellen van de afloop en het aanleveren van het bestand. We zijn blij dat alles uiteindelijk op tijd is gelukt. Veel plezier met de brochures!

snelle levering

snelle levering, duidelijke uitleg bij kleine aanpassing bestanden

7 de maio de 2026

Hi Hans,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de uitleg bij de kleine aanpassing van de bestanden duidelijk was. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Prijs/kwaliteit is uitstekend!

De stappen zoals ze op de website aangegeven worden zijn heel makkelijk qua opzet. Kwaliteit controle is super. Prijs/kwaliteit is uitstekend!
Alles was netjes op tijd. Heel tevreden.

Hi Rene,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de stappen op de website duidelijk en makkelijk te volgen waren en dat je tevreden bent over de kwaliteitscontrole. Goed om te lezen dat ook de prijs/kwaliteit en de levering naar wens waren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Met een beetje rocky start wat betreft…

Met een beetje rocky start wat betreft aanleverspecificaties kregen we een heel mooie kaartenset binnen, blij mee!

11 de maio de 2026

Hi Barbara,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat, ondanks een wat lastige start met de aanleverspecificaties, de kaartenset uiteindelijk helemaal naar wens is geworden. Daar worden we blij van! Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Verwarring in bestelde aantallen

Wij hadden 2 bestellingen gedaan; 1000 stuks flyers dubbel gedrukt en 500 stuks flyers dubbel gedrukt. Zelfde product, maar 2 verschillende documenten. De 1000 stuks werden sneller geleverd dan verwacht, de 500 stuks werden iets later geleverd. Maar die 1000 zaten in een grote doos, die 500 kwamen in een klein doosje met 2 bundeltjes (ca. 1/3e !!! van de grote doos). Ik heb beide stapels langs elkaar gelegd, omdat 1/3e van 1000 geen 500 is. De stapel van 1000 was bijna 2,5x zo groot als de stapel van 500. Daarna met jullie hierover telefonisch contact gehad. Mijn vraag was dus; of we hebben er veel meer als die 1000 gekregen, of die 500 waren er dus te weinig. Vroeg nog of 1 bundeltje dan 250 stuks moeten zijn, maar dat wist ze niet te vertellen. Kreeg alleen maar te horen dat het zou moeten kloppen, dus waarschijnlijk zijn er meer als 1000 geleverd. Als ik het zeker zou willen weten zou ik ze dus na moeten tellen, wat ik echt niet van plan ben. Ik ga er dan maar vanuit dat de info die jullie ons geven klopt, maar dit is in ieder geval zeer verwarrend.

11 de maio de 2026

Hi Phil,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen goed dat het verwarrend kan zijn wanneer de stapels qua formaat verschillen.

Zoals ook per e-mail aan je toegelicht, heb ik de gramsgewichten van de zendingen berekend en deze vergeleken met de gegevens van de track & trace. Daaruit blijkt dat de 500 stuks correct zijn geleverd en dat er bij de bestelling van 1000 stuks zelfs extra flyers zijn meegeleverd. Wanneer wij tijdens de productie iets meer drukken, gooien we deze namelijk niet weg maar sturen we ze gewoon mee naar de klant.

Hopelijk neemt dit de twijfel weg. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons natuurlijk gerust weten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snel en vriendelijke en goede service

Hoi Jikke,

Bedankt voor je fijne review!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze snelle, vriendelijke en goede service.

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Top ervaring!

De site is heel duidelijk en helpt je stap voor stap om gerichte keuzes te maken. voor een mooie prijs veel visitekaartjes laten drukken en snel geleverd. Precies zoals ik gehoopt had!

5 de maio de 2026

Hi Jeroen,

Bedankt voor je geweldige review! 😊

Fijn om te horen dat de website duidelijk werkt en je stap voor stap hielp bij het maken van de juiste keuzes. Super dat je tevreden bent met de visitekaartjes, de prijs én de snelle levering.

We wensen je veel succes met je nieuwe kaartjes en helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Constante kwaliteit en altijd eerder…

Constante kwaliteit en altijd eerder geleverd dan genoemde leverdatum.

5 de maio de 2026

Hi Roeland,

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze constante kwaliteit waardeert en dat je bestellingen steeds eerder geleverd worden dan verwacht. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te mogen zijn.

Super

Super! Mooi en nog snel ook ...

30 de abril de 2026

Hi Daan,

Bedankt voor uw geweldige 5-sterren review! ⭐

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat én de snelle service.

Veel plezier ervan en graag tot de volgende keer 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, snel en netjes. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit.

23 de abril de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! ⭐

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, snelheid en prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product en snelle levering!

Goed product en snelle levering!

4 de maio de 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

snel geleverd.

Mijn bestelling is snel geleverd.
En met de betaalde mogelijkheid van een check kreeg ik de juiste uitnodiging.
Ook werd ik telefonisch goed geholpen toen ik vast liep.

28 de abril de 2026

Hi Inez,

Bedankt voor je 5 sterren review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat de check en de telefonische ondersteuning je goed hebben geholpen. Daar doen we het voor! 😊

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling.