DSM Keukens - Kuurne Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Brugsesteenweg 1, 8520 Kuurne, West-Vlaanderen, BE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We kregen een warm onthaal in DSM Kuurne. Jan en Laure stonden ons bij met deskundig en gedetailleerd advies en hielden heel goed rekening met onze wensen. Bijkomende vragen werden snel beantwoord... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Construtora de Interiores
  3. Remodelador de cozinhas

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Informações de contato

• Brugsesteenweg 1, 8520, Kuurne, West-Vlaanderen, Bélgica

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

22 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

409 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nul klantenservice

Op 11 mei keuken laten plaatsten. Na 2 dagen stonden de kasten er, maar was er nog niks aangesloten. Na 2 weken zelf moeten bellen wanneer de keuken zou verder afgewerkt worden. Nu, meer dan een maand later, is de keuken nog niet in orde. Zelf de handgrepen moeten plaatsen. Dat er enkele stukken stuk waren, door het vervoersbedrijf, en dat dit even duurt om te komen wisselen, dat kunnen we nog begrijpen. Maar niet dat ik,in een week tijd, 3 keer naar de winkel ga met de vraag om de keuken verder af te werken, telkens de belofte krijg dat ze me zullen opbellen maar uiteindelijk niemand hoor.

22 de junho de 2026

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Beste, we hebben uw review met de nodige aandacht gelezen maar we kunnen niet akkoord gaan met de inhoud ervan. U werd op de hoogte gehouden dat er nog onderdelen in bestelling zijn, van zodra we deze hebben ontvangen zullen we deze komen plaatsen. Aangezien u een lakkeuken heeft dienen wij rekening te houden met een langere productie periode. U plaatste op eigen initiatief de handgrepen hoewel we gevraagd hadden dit door onze monteur te laten doen. We begrijpen dat we geduld van u vragen maar uw keuken is functioneel in afwachting van de laatste onderdelen. Bij vragen of opmerkingen raden wij u aan om uw projectcoördinator te contacteren aangezien hij uw dossier opvolgt. Hoogachtend Sofie

Leuke en mooie ervaring

Hier werken mensen die vol voor hun klanten gaan. Onthaal, Sales, Ontwerp, alles draait als een goed geoliede machine en de verschillende stappen vanaf verkoop volgen elkaar goed op. De dossier- en productkennis van ontwerpster Clara is legendarisch te noemen. oplossingsgericht met oog voor detail. wij zijn zeer tevreden. Dankjewel Team DSM Kuurne

2 de maio de 2026

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de expertise. We zijn blij met uw positieve feedback en de mooie woorden over het team. Dankjewel!

Top ervaring

Wij zijn vorige week langsgeweest voor een vervolggesprek bij Binnenhuisarchitecte Amber in de toonzaal van Kuurne. Haar zachte aanpak en duidelijke uitleg zorgden ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden. Het gesprek liep vlot, en wij zijn zeer tevreden van de geboden service!

24 de fevereiro de 2026

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn dat het vervolggesprek in Kuurne zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat de aanpak en uitleg prettig waren en dat u tevreden bent met onze service. Dank voor uw feedback!

Fijne winkelervaring

Wij gingen met open mind naar Dsm keukens in Kuurne.
Wij kregen Jan om ons de nodige uitleg te geven.. Wat een fijne man die ons mee hielp om een keuze te maken.
Wij raden iedereen aan om zeker eens langs te gaan! 👍

24 de fevereiro de 2026

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn dat jullie een goede ervaring hadden en dat we jullie goed konden helpen bij het maken van een keuze. Bedankt voor de aanbeveling en de positieve feedback!

Warm onthaal door Laure en Jan

We kregen een warm onthaal in DSM Kuurne.
Jan en Laure stonden ons bij met deskundig en gedetailleerd advies en hielden heel goed rekening met onze wensen. Bijkomende vragen werden snel beantwoord en aanpassing werden vlot doorgevoerd. We voelden ons gehoord en houden er een heel goed gevoel aan over. Met dank aan Laure en Jan!
Karen en Stefaan Thevelin, Ieper

21 de novembro de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn dat jullie zo'n warm onthaal hebben ervaren en dat we goed konden inspelen op jullie wensen. We zijn blij dat de aanpassingen vlot verliepen en dat jullie je gehoord voelden. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mooie keuken maar misleidende informatie over inbegrepen stoelen

We kochten een mooie keuken waarbij ons door de verkoper duidelijk werd verteld dat alles inbegrepen was, ook de stoelen. Dit was voor ons een belangrijke reden om de aankoop te doen.
Maar toen we aankwamen om de keuken op te halen, bleek dat de stoelen ineens niet inbegrepen waren en dat we ze extra moesten betalen. Tot onze verbazing hadden ze de stoelen zelfs al apart gezet, terwijl ons was verzekerd dat ze bij het pakket hoorden.Dit voelde misleidend en zorgde voor een teleurstellende ervaring, terwijl we net zo blij waren met de keuken zelf. Jammer dat een gebrek aan correcte communicatie zo’n domper zet op de aankoop.”

10 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat vervelend dat de communicatie over de stoelen onduidelijk was. We begrijpen dat dit tot een teleurstelling heeft geleid, zeker omdat u tevreden bent met de keuken zelf. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Dank u voor uw eerlijkheid.

Alles was goed uitgelegd

Alles was goed uitgelegd. Veel ideeën aangebracht. Correcte prijs.

25 de outubro de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Fijn dat alles goed is uitgelegd en de prijs correct was. We zijn blij met uw ideeën en positieve feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tijd genomen om alles te bespreken

Tijd genomen om alles te bespreken. Rekening gehouden met onze wensen.

20 de outubro de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Fijn om te horen dat we aan uw wensen hebben voldaan en de tijd hebben genomen. Dank voor uw feedback.

DSM KUURNE

Duidelijke informatie , Zeer warm onthaal , goede samenwerking . Niets is teveel voor Maxim en Jan.
Zeer behulpzame mensen.
Echt een aanrader. Ze nemen tijd om alles uit te leggen , te tonen en te combineren.

11 de agosto de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn dat u zo'n positieve ervaring had! We zijn blij te horen dat u de informatie duidelijk vond en de samenwerking goed verliep. Bedankt voor uw aanbeveling en de mooie woorden over onze behulpzaamheid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden van ontvangst en hoe ons…

Zeer tevreden van ontvangst en hoe ons idee van de keuken in 3D meteen werd samengesteld. Aangepast aan ons budget en heel veel mogelijkheden! Wat later dan de opneingsuren was voor de verkoper ook geen prbleem.

6 de julho de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn te horen dat u tevreden bent met het onthaal en de 3D-samenstelling van uw keukenidee! We zijn blij dat we veel mogelijkheden konden bieden, aangepast aan uw budget. Dank voor de positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel vriendelijke medewerker die ons…

Heel vriendelijke medewerker die ons telefonisch uitleg gaf omtrent de winactie. Duidelijkheid en eerlijkheid ten top! Er werd gepolst naar onze situatie, wat we wensen, ... alles op een hele vriendelijke manier.
Heel graag zouden wij deze zaak het vertrouwen geven onze toekomstige keuken te ontwerpen en te plaatsen.

21 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn te horen over de prettige uitleg over de winactie! We zijn blij dat de duidelijkheid en eerlijkheid gewaardeerd worden. We stellen het vertrouwen in ons zeer op prijs en kijken ernaar uit om jullie te helpen met de toekomstige keuken. Dank voor de mooie woorden!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelde een toonzaal model in Kuurne

Bestelde een toonzaal model in Kuurne . Verkoper die deze verkocht beloofde mij alles wat er bij stond voor mij zou zijn , inclusief lichtpunten en stoelen ( 4 stuks ) . Bij aankomst voor de start van de afbraak waren de stoelen al verdwenen . Na de afbraak vroeg ik dit nog eens niemand wist van iets , zelf toen ik de verkoper die er die moment niet was belde , wist hij plots van niets meer en zei dat dit zeker zo niet was . Dit noem ik de valse verkoop truc . Enigste positieve is dat ik heel weinig betaald heb . Maar toch een slechte reclame en een valse noot !

21 de maio de 2025

Geachte,

Met verbazing hebben wij kennisgenomen van uw review. Wij wensen te benadrukken dat onze toonzaalmodellen standaard worden verkocht zonder tafels en stoelen, lichtpunten en dergelijke. Dit wordt ook duidelijk weergegeven op het door u ontvangen grondplan, waarop geen stoelen zijn aangeduid. Bovendien wordt in uw bestelbon nergens vermeld dat stoelen inbegrepen zouden zijn.

Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de aantijgingen die u in uw beoordeling uit. Het spijt ons ten zeerste dat u onze samenwerking op deze manier heeft ervaren en beoordeeld.

Met de meeste hoogachting,
Sofie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij werden bij DSM kuurne heel…

Wij werden bij DSM kuurne heel hartelijk ontvangen door Jan De Langhe. Hij heeft het ontwerp van onze nieuwe keuken tot in de puntjes gefinaliceerd! Wij kijken al uit tot deze droomkeuken bij ons thuis wordt geplaatst. Er werd tijd genomen om al onze wensen te verwezenlijken, bij vragen kregen we altijd een eerlijk en correct antwoord. Dikke merci Jan!

24 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Wat fijn te horen dat u zo hartelijk bent ontvangen en dat het ontwerp van uw droomkeuken naar wens is! We zijn blij dat er tijd is genomen om aan uw wensen te voldoen en dat u eerlijke antwoorden hebt gekregen. Bedankt voor de mooie woorden!

Dsm keuken Kuurne met Jan De Lange

Wij hebben onlangs een bezoek gebracht aan de showroom van DSM Kuurne. Een fantastische winkel met fantastische mensen! Wij werden professioneel ontvangen door Jan de Lange. Hij legde ons alle details zorgvuldig uit en hielp ons in het kiezen van onze droomkeuken. Verder werkt DSM met alleen maar kwalitatieve materialen. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil!!

16 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over jullie bezoek aan onze showroom in Kuurne. We geven je complimenten zeker door aan Jan – hij zal blij zijn dat zijn advies en begeleiding zo gewaardeerd werd.
We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie droomkeuken en staan steeds klaar mocht je nog vragen hebben. Bedankt voor het vertrouwen in DSM Keukens! 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen in kuurne door jan

Goed geholpen in kuurne door jan. , duidelijke en eerlijke uitleg met respect voor onze wensen :)

13 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Dag Laurens, bedankt voor de positieve feedback. We zullen dit doorgeven aan Jan ;)

Zeer behulpzaam.

Zeer behulpzaam.

12 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Dag Aaron, bedankt voor de positieve feedback.

Telefoon

Telefonisch contant gehad naar aanleiding van de wedstrijd win een DSMkeuken. Meneer Jan van DSMkeukens Kuurne belde mij persoonlijk op om enkele vragen te stellen ivm mijn deelname aan de wedstrijd. Zeer aangenaam gesprek gehad! Tof om op deze manier mee te doen. Nogmaals dank Jan.

Mvg Natasja

4 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Jan van DSMkeukens Kuurne. Het is fantastisch dat je een aangenaam gesprek hebt gehad en dat je enthousiast bent over de wedstrijd. We waarderen je positieve feedback en wensen je veel geluk met je deelname!

Bezoek DSM Kuurne

Vandaag samen met mijn papa de toonzaal van DSM Keukens in Kuurne bezocht en we werden meteen warm onthaald. Jan legde de win-actie nog eens duidelijk uit en daarna mochten we op ons gemak zelf door de toonzaal wandelen. Hij liep niet constant mee, wat we prettig vonden, maar kwam af en toe langs om gerichte vragen te stellen over mijn interesses. Zo voelde het heel ontspannen, maar toch persoonlijk. Bij vragen konden we altijd terecht bij het vriendelijke personeel. Een heel aangename en professionele ervaring!

3 de maio de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Het is fijn om te horen dat u en uw vader een positieve ervaring hadden in onze toonzaal in Kuurne. We zijn blij dat u zich welkom voelde en dat Jan u op een prettige manier heeft geholpen. Het is onze bedoeling om onze klanten een ontspannen en persoonlijke ervaring te bieden, en het lijkt erop dat we dat in uw geval hebben bereikt. We zijn trots op ons vriendelijke personeel en streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden. Bedankt voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden vriendelijk geholpen door…

We werden vriendelijk geholpen door Jan.
Hij luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met ons budget. Hij maakte een duidelijk 3d plan en gaf goede ideeën.

Steffi

14 de abril de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Het is fijn om te lezen dat u tevreden was met de service van Jan. We stellen dagelijks alles in het werk om iedereen correct te begeleiden. Groetjes Sofie voor DSM keukens

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk onthaal. Professioneel personeel dat luisterde naar onze wensen.
Alhoewel zonder afspraak in de winkel beland, toch met (een ontwerp van) een keuken naar buiten gewandeld.
Dees was 'em!

23 de março de 2025

Resposta da DSM Keukens - Kuurne

Fijn te lezen dat jullie zo goed werden begeleid in de keuzen van een nieuwe keuken. Groetjes Sofie voor DSM keukens.