Torhoutsesteenweg 668, A, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, BE
Een goede communicatie en begeleiding in het samenstellen van onze nieuwe keuken en zeer vlot geplaatst door Jochen . Toppie
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Torhoutsesteenweg 668, A, 8400, Oostende, West-Vlaanderen, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Wij bestelden onze keuken bij DSM Oostende en werden al van dag één bij de rondgang in de toonzaal goed ontvangen door keukenadviseur Nathan. De keuze werd dan ook snel gemaakt om met hen in zee te gaan en dat bleek de juiste beslissing te zijn. Steeds opnieuw hartelijk ontvangen bij elk bezoek en prijs/kwaliteit een heel mooi resultaat bekomen, zijnde een keuken die voldoet aan al onze wensen. De communicatie met Nathan verliep vlot en professioneel maar ook de winkelverantwoordelijke, Ad, was zeer ontvankelijk. Kortom, wij zijn heel tevreden over onze ervaring en komen ooit graag terug.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Dit wordt ons 2e keuken van DSM. 2 jaar geleden waren we al tevreden klanten dus voor ons 2e woonst waarom zouden we elders gaan kijken dan in Oostende. Goede service, goede uitleg en Ad is uiterst bekwaam in zijn job !

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Wij zijn een tevreden klant
Keuken aangekocht bij Ad, geplaatst door Nick.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Heel content. Na 25 jaar een nieuwe keuken gekocht. Dit via DSM Keukens Oostende. Samen met Tycho Poupeye tot een mooi resultaat gekomen 👌👍

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door Tycho in de toonzaal van Oostende. Hij nam heel uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren. Hij dacht ook mee over mogelijke oplossingen. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak. Zo kwamen we samen tot het ontwerp van onze keuken. Een heel geduldige en meedenkende keukenadviseur.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Heel tevreden over het ontwerp en de samenwerking over de gehele lijn.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Vol goede moed gingen we, op 7 okt 2024, naar de Bis Beurs te Gent om onze droomkeuken samen te stellen en te bestellen. Daar ging alles goed .
De rest , een ware hel !!!
Bij de 2de bespreking op 24 februari 2025 nogmaals alles goed overlopen qua kleuren, type kasten enz...
11 jun 2025 levering van de keuken.
Toen begon de nachtmerrie pas echt !
Verkeerde kleuren van achterwand & binnen kast , Verkeerd type van kasten : toch drukkasten
Prutser van installateur.
Keuken toch geplaatst geweest
=> kunnen toch moeilijk maanden zonder keuken zitten.
21 jun 2025 Nog maar eens naar Oostende om alles van gebreken te overlopen en aan te passen.
17 sep 2025 Levering en vervangen kasten
Joy nieuwe kasten maar nog altijd verkeerde binnen kleur van kasten.
26 feb 2026 "oplevering van de keuken"
=> Mes op de keel gezet bij werfbezoek ergens na 2de levering :
Heel de keuken vervangen met juiste binnen kleur doen we niet of zal via de rechtbank moeten verlopen en dan werken we de keuken ook niet af nu.
=> Als compensatie voor alle miserie 2000 euro en nieuw koffiemachine.
Wauw, geweldig toch, voor een keuken van om en bij de 70 000 ( totale prijs )
Na een jaar en aantal maanden hadden we geen zin meer om ons verder op te jagen en zijn we akkoord gegaan met de compensatie.
Het enige waar we wel tevreden van zijn is van de 2de installateur van de keuken. heeft héél goed werk afgeleverd.
Hier staan we dan met onze droomkeuken met het verkeerde binnenkleur.
DSM : incompetent , prutsers, zijn geld niet waard !

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Onze keukenadviseur Nathan liet ons rustig rondkijken en luisterde naar onze wensen. Hij stelde verschillende oplossingen voor en dacht mee met ons. We kwamen samen tot de meest ideale configuratie voor onze keuken en budget.
Ook fijn om geholpen te worden in het Engels, zeer professioneel.
Nu wachten we met ongeduld op onze nieuwe keuken.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Als het goed is mag het ook eens gezegd worden
Van begin tot einde was het een tof project
zeker een aanrader
En wij genieten er ten volle van

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Toen we binnenkwamen voelden we ons bij Nathan direct op ons gemak, hij nam echt alle tijd om met ons alle mogelijke opties te overlopen en te bespreken.
Er werd niet opdringerig gecommuniceerd maar correct. Tot nu toe zijn alle mensen waarmee we gesproken hebben van dsm ( verkoop/ opmeting/ boekhouding/ planning) uiterst vriendelijk en begripvol. Als het ook zo zal verlopen eind februari bij de plaatsing van de keuken zullen we een uiterst tevreden klant zijn.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Vriendelijke bediening en ontvangst! En jullie hadden de hoekkastlades die ik zo graag wou!

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Van in het begin af aan een goede service gekregen en ook een hele goed uitleg over alles. helemaal niets van te zeggen. Ze waren allemaal even vriendelijk.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Goede service en alles wat we verwachten

Resposta da DSM Keukens - Oostende
De rondleiding was héél goed. De vragen werden vlot beantwoord. Verschillende keren heen en weer gegaan om opnieuw te kijken en uitleg gekregen.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Vanaf het eerste contactmoment/gesprek met Joke voelden wij ons thuis. Geen enkele vraag was te veel. Met enorm veel deskundigheid en praktische tips werd onze droomkeuken samengesteld en uitgetekend.
Met heel veel plezier gingen we van de showroom in Oostende naar deze in Brugge om het vervolggesprek met Joke te hebben en zo de puntjes op de i te zetten wat onze droomkeuken betreft.
Wij kunnen DSM Keukens dan ook alleen maar aanraden!
Bedankt Joke voor de ongelooflijke service! Op naar onze droomkeuken. Wij kunnen alvast niet wachten.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Zeer tevreden over de service van Dsm Keukens Oostende. Zeer professionele begeleiding met aandacht voor onze persoonlijke noden. Nathan heeft er voor gezorgd dat we een functionele en al zeker onze droomkeuken hebben kunnen realiseren. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we de knoop snel doorhakte om met Dsm in zee te gaan. Bedankt Nathan en ook winkel verantwoordelijke Ad.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Zeer vriendelijke ontvangst met een zeer deskundige uitleg. Alle keuzes van materialen en toestellen werden getoond De gemaakte afspraken werden nagekomen.Alle vragen werden onmiddellijk beantwoord en aanpassingen werden onmiddellijk verwerkt.

Resposta da DSM Keukens - Oostende
Heel vriendelijk onthaal, duidelijke informatie, er werd tijd genomen om te luisteren naar onze vragen. Het gevoel zat goed genoeg om vertrouwen te hebben en hier onze keuken te bestellen. Op naar een goed finaal resultaat na de plaatsing begin november 2025. Bedankt Tycho.