Dutchtcg Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J'ai pré-commandé une display aventure ensemble en français. J'ai contacté plusieurs fois cette personne par mail. Aucune réponse ! Je souhaite un remboursement mais j'ai vu récemment que son site éta... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vaker gehandeld met deze partij en ook altijd leuk contact gehad. Helaas is er door lever problemen een hoop gezeur onstaan. Meerdere malen contact gezocht en ook heel even gehad maar krijg nu he... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I paid for two orders 1630 and 1636 last APril 17 2025 for destined rivals. I have tried contacting the seller atleast 100 times on all possible platforms : markplaats, cardmarket, online refund form,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik wil ook graag via deze weg een refund aanvragen voor orders: 907, 918 en 1122. In het begin was er goed contact werd steeds minder helaas, Snap dat meneer waarschijnlijk ook erg druk is met alle... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

478 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

LEES DIT VOOR JE HIER IETS KOOPT!!!!!!!!!!!!!!

4 maanden geleden order besteld tot een maand terug niets ontvangen en ook geen mail gehad van mogelijke delays.
ik dus mail gestuurd, geen antwoord (3 weken gewacht) dan na een paar mails kreeg ik eindelijk een berichtje op whatsapp met de bevestiging dat mijn refund actief was. Ik vroeg toen om bewijs en wanneer ik het geld zou ontvangen maar nooit meer iets van gehoord. Toen kreeg ik toevallig een melding van facebook dat ik een persoon genaamd rick zou kennen, dat was hij... Dus ik stuur een bericht en zeg dat ik naar de politie zou stappen als hij niet mijn geld teruggaf (4 maanden voor moeten wachten)
uiteindelijk mijn refund ontvangen.
je hebt het recht om je geld terug te krijgen, krijg je dit niet doe dan gewoon een simpele aangifte.
triestig bedrijf.
als je geen business kan runnen begin er dan ook niet aan

29 de janeiro de 2025

Bedankt voor de review.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wel reactie maar geen actie!!

Fijn dat als er gereageerd wordt op een slechte review. Er nog steeds niks mee wordt gedaan……

Ik heb nog steeds m’n geld niet terug..

Mijn order is #933 en #1420 ik wil graag m’n refund!!!

28 de maio de 2025

Resposta da Dutchtcg

beide refunds staan nog in behandeling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Graag refund voor order #360.

Graag refund voor order #360.
Meermaals geen reactie dus nog maar eens op deze manier proberen.
Ik zie telkens contact via whatsapp, is er niet iemand die z’n nummer kan droppen zodat we niet constant reageren op trustpilot of de mail zonder reactie.

28 de maio de 2025

Order 360 staat op refunded sinds 15.05. https://snipboard.io/Qun6c3.jpg

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Momenteel blijf ik vragen om een…

Momenteel blijf ik vragen om een refund, maar het lukt me niet om Rick te pakken te krijgen. Pas op met bestellen, artikelen zijn er vaak niet en contact is extreem moeilijk. Graag een refund zoals aangegeven op whatsapp.

25 de maio de 2025

SCAM SCAM SCAM GEEN PRODUCT GEEN REFUND

Opgepast mensen; koop hier en verlies je geld!

Ikzelf heb net aangifte gedaan bij de overheid van deze malpraktijken op consumerconnect.be

Aangifte bij politie is volgende stap

5 de março de 2025

beide orders zijn uitbetaald op 25.05

Arnaque À fuire !!!!!

Le vendeur était sur Vinted mais vous donne un lien vers son site DutchTCG, une fois que vous avez acheté votre article il ne vous l’enverra pas et ne vous remboursera pas malgré ses promesse
Order # 1050
À fuire ++++++

16 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog steeds geen refund gekregen

Beste, order 974, ik heb nog steeds geen refund gekregen... u zei de vorige review dat u wacht op bevestiging? Bevestiging van wie? Want ik heb bevestigd dat ik een refund wil voor order 974. Als het niet lukt op mijn rekening die ik al heb doorgegeven dan heel graag gewoon terug op mijn creditcard.
Ik hoop snel op antwoord via deze weg want via WhatsApp of mail wordt er niet gereageerd...

23 de maio de 2025

Resposta da Dutchtcg

Beste, het geld is rechtstreeks naar u overgemaakt. ik hoor niks meer van uw kant uit.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reactie op meerdere vragen over de…

Geen reactie op meerdere vragen over de status van mijn bestellingen via zowel de mail als Instagram. Dan maar een refund aangevraagd, ook geen reactie op gekregen van helaas meerdere orders. Ik snap dat het momenteel dramatisch is maar je kan wel je betalende klanten te woord staan en informeren als ze hierom vragen.

Zsm refund voor de volgende orders zodat dit netjes afgehandeld kan worden, dan zal ik de review ook aanpassen :

Order #1516
Order #875
Order #655
Order #499
Order #156

*edit Graag reactie!!!!!
*edit Poging zoveel op 24-05...
*27-05 nog steeds geen reactie... refund of er wordt aangifte gedaan, blijkbaar luister je niet naar je klanten...
*28-05 blijkbaar ook erg selectief waar wel en niet op wordt gereageerd, precies de reden waarom iedereen klaagt. Dit is geen doen zo. Laatste keer dat ik vraag om te refunden, aangifte staat klaar... erg jammer dat het zo moet. Blijkbaar vind je het normaal om zo zaken te doen. Absoluut vermijden om hier te bestellen!!!!!!!

22 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Paar prismatic spullen pre order gedaan…

Paar prismatic spullen pre order gedaan vanaf het kon.
Tot op heden nog niets mogen ontvangen. In het begin wel nog dikwijls antwoord dat het onderweg is. Maar nu totaal geen antwoord meer.
Graag reactie Rick Mullenders !!

22 de maio de 2025

Beste,

Er staan nieuwe updates op de website. Als u uw ordernummer vermeldt, weet ik om welke bestelling het gaat en kan ik persoonlijk contact met u opnemen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Refund laat op zich wachten

Op 19 april een order laten annuleren en na enkele mails te horen gekregen, dat de refund in orde zou zijn voor de week erna. We zijn ondertussen al een maand verder en nog steeds niets te zien. Chargeback claim ingediend bij betaalinstantie en komt hopelijk snel in orde.

Edit 1: Order #1652.

Edit 2: 10 dagen verder sinds uw reactie hierop en nog steeds niets gehoord of gezien!

19 de abril de 2025

Resposta da Dutchtcg

Beste, aangezien h een chargeback heeft gedaan kunne we helaas niks meer doen. Voor verdere hulp moet u bij uw betaalinstantie zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great seller!

Great seller!
Fast arrival, got everything I ordered on time, would buy again.

21 de maio de 2025

Resposta da Dutchtcg

Thank you for the review.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

contact met een postduif?

Er zou 9 mei 2025 met me contact opgenomen worden via whatsapp. heb nog steeds geen contact gehad.

Ik wil graag dat al me bestellingen geannuleerd wordt en dat ik me geld terug krijg. want dit slaat gewoon nergens op. gebuurt dit niet dan ben ik helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
het gaat om Order number 1535, 1513, 1257.

9 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Please refund my order thx

Pre order geplaatst. Nooit ontvangen, geen updates, geen geld terug. Reageert niet op emails...

Inmiddels maanden verder en nog altijd niets vernomen. Gaat om order #310.
Ik zou graag mijn geld terug willen.

19 de maio de 2025

beste,
Ik heb u een mail gestuurd voor meer informatie voor de terugbetaling.

IK GA KLACHT INDIENEN!

Op 18 april heb ik een terugbetaling aangevraagd. Volgens de verkoper zou het geld uiterlijk op 22 april op mijn rekening staan, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Ik heb de verkoper de kans gegeven om de terugbetaling zelf in orde te brengen, maar hij weigert dit te doen. Ook heb ik nog geen bewijs van de terugbetaling ontvangen. De verkoper beweert dat er een vertraging bij mijn bank zou zijn, maar in de periode tussen 18 april en nu heb ik wel mijn loon en betalingen van Vinted ontvangen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de politie om een klacht in te dienen.

18 de abril de 2025

Resposta da Dutchtcg

Bedankt voor uw review. Uw bericht wijkt echter sterk af van hetgeen we tijdens ons contact hebben besproken. U heeft bewijs ontvangen van de terugbetalingen, dus ik begrijp niet waarom u stelt dat ik zou weigeren om het in orde te maken. Ik heb juist actie ondernomen door contact op te nemen met het betaalplatform om te achterhalen waarom het bedrag nog niet is ontvangen. Volgens hen kan er sprake zijn van een vertraging bij de bank, en adviseren zij om daar navraag te doen. Deze melding komt dus van het betaalplatform zelf, niet van mij als verkoper.

Site de voleur

Site de voleur, je n'ai jamais reçu ma commande et pas de réponse du vendeur.
J'ai été obligé d'ouvrir un litige auprès de ma banque.
Fuiez

9 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaald maar geen enkele reactie meer

Begin februari een bestelling geplaatst waar het gaat om 6 boosterboxen. Sinds begin van deze bestelling geen enkele update gehad wat de status is o.i.d.
Paar keer contact proberen op te nemen maar geen gehoor meer.
Ik heb het een heletijd laten gaan omdat ik snap dat er "crisis" is om aan de producten te komen maar nu is het wel klaar als ik geen enkele reactie krijg.
Ik hoop snel mijn bestelling nog te krijgen anders ben ik helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
#1022

18 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pre-order nog steeds niet ontvangen

Beste,

Ik heb een pre-order gedaan van een product die op 25/04/2025 is gereleased. Voor & na de pre-order mails gestuurd omtrent stock status & of de bestelling nog verzend zou worden maar nooit een antwoord gehad.

Sinds 14/05/2025 ook de vraag gesteld om mijn order te refunden maar helaas nog geen antwoord.

Order #922

Edit: 23/05 nog steeds geen respons gehad.
Edit: 31/05 nog steeds geen respons gehad.
Edit: 04/06 terugbetaling ontvangen zonder wederbericht/communicatie

Met vriendelijke groeten,