Nu har jeg prøve at logge på 7 gang Vad sker der her den ber om Log ind til min mobil fon når jeg ville lokke ind med MitID og det virker overhovedet ikke ???? Så prøver jeg at lave koden om det virke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
e-Boks føles som om, den er designet til at gøre livet så besværligt som muligt. At læse dokumenter derinde er en kamp – layoutet går i stykker, scroll og zoom fungerer sjældent ordentligt, og man føl... Ver mais
Mange tror fejlagtigt, at man er tvunget til e-Boks, men det er ikke rigtigt – man kan fravælge det. Problemet er, at e-Boks ignorerer brugernes rettigheder og giver ingen hjælp, selv når man klager o... Ver mais
Dette er en n av de verste appene jeg har brukt! Man må logge inn med BankID hver eneste gang man skal inn i appen. Og i tillegg må man bruke BankId for hver j**** melding man skal lese. Jeg vi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.
Informações de contato
Hans Bekkevolds Allé 7, 2900, Hellerup, Dinamarca
- www.e-boks.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det fungerer generelt ikke godt og kun…
Det fungerer generelt ikke godt og kun ca halvdelen af tiden uden problemer..har været sådan altid ...skandale
Kunne igen-igen ikke logge på !
Kunne igen-igen ikke logge på
Helt umuligt system
Helt umuligt system. Får fejlkoder konstant
e-boks er en katastrofe for dem som kun…
e-boks er en katastrofe for dem som kun har en mobiltelefon. Det er ligegyldigt om man forsøger at logge ind via app´en, eller, om man forsøger sig via en browser: man kan ikke komme ind. Man bliver sendt rundt i en endeløs loop af gentagelser mellem e-boks og MitID. Det er en skændsel, at en funktion den offentlige forvaltning stiller krav om, at vi bruger, ikke virker!
Inkompetent brugersupport
En medarbejder skriver i dag, at jeg er nødt til at ansøge om en offentlig medarbejdersignatur som administrator med nøglekort via NemId for at kunne tilgå foreningens digitale post. Det passer ikke - hverken ifølge Erhvervsstyrelsen eller den hidtidige adgang til E-Boks med MitId som enkeltbruger. Til det svarer han, at det behøver jeg alligevel - ifølge E-Boks. Det er inkompetent og uforskammet.
Helt håbløst system
Helt håbløst system - som foreløbigt har kostet min virksomhed et utal af timer. Jeg har ikke kunnet modtage post til mit firma i over 3 måneder, da e-boks konsekvent sender mig videre til andre ! Selvom problemet ligger hos dem. Jeg er virkelig rystet over, at jeg skal tvinges til at håndtere sådan en håbløs udbyder.
E-boks er nul og niks
E-boks er nul og niks. Utilregnelig og virker aldrig...
Komplet udueligt system
Komplet udueligt system. Gang på gang kan man ikke logge ind på E-boks hverken privat eller på E-boks erhverv.
Jeg aner ikke hvordan jeg faar eboks…
Jeg aner ikke hvordan jeg faar eboks til at fungerer paa min mobiltelefon. Baade browser (firefox) og app (android) giver ingen access via mitid. Totalt lost!
Udueligt system.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi som borgere er tvunget til at benytte et digitalt system, som kun virker on and off. Jeg skulle underskrive en digital straffeattest til et nyt job, men hvis det overhovedet lykkes at logge ind, så kan underskriftsdelen ikke gennemføres pga fejl. Mitid fralægger sig ansvaret efter at have siddet i tlfkø i 55 minutter, så har nu klaget til Digitaliseringsstyrelsen.
Føj et lortesystem.
E Boks er fulde af løgn
Jeg har tidliger brugt E boks på min tlf, men pludselig kunne jeg ikke logge på uden min tlf havde en lås i form af pinkode eller andet.
Jeg henvender mig til E boks, som fortæller mig at det er noget digitaliseringsstyrelsen har bestemt og ikke E boks, jeg henvender derefter til denne styrelse, som efterfølgende kan fortælle, at det har de aldrig sagt at E boks skal kræve.
Jeg henvender mig igen til E boks, med min nye viden, nu er der pludselig noget E boks egenhændigt kræver for at bruge E boks, men det var selvfølgelig lettere at skyde skylden på andre, for ens egen forfejlet løgnehistorie.
Hvornår er E boks begyndt at bestemme, hvordan ens tlf skal være opsat.
Jeg har afmeldt E boks.
Eboks er simpelthen en skændsel
Eboks er simpelthen en skændsel. Vi er pålagt et system, der alt for ofte ikke virker. Jeg sidder igen idag og kan ikke fremsende en vigtig mail til en Kommune. Et eksempel på en politisk katastrofe.
Denne app er styret af amatører
App'en ikke længere brugbar fra tablet over 10"
Med den seneste opdatering kan jeg ikke længere se post fra det offentlige på e-boks app'en, den kan ikke scanne QR-koden på sig selv. Som tablet over 10" - der også er min telefon - er den for stor til at bruge mobilbrowser og vil derfor altid blive afvist. E-boks' manualer tager ikke højde for tablets over 10", som også fungerer som telefon. Jeg kan derfor ikke længere bruge app'en men må åbne e-boks på computeren og scanne med tabletten ...
skal logge ind af 2 omgange for at se…
skal logge ind af 2 omgange for at se min post fra det offentlige, men den kan aldrig logge ind anden gang med mitid, det er super besværligt og 9/10 gange må jeg opgive og håbe på jeg ikke har modtaget noget uventet. pt afventer jeg post fra læge og kommune og kan ikke få adgang til det, da jeg SKAL logge ind igen efter jeg er logget ind første gang, for at se den type post... har nu prøvet i en uge uden held at logge ind. det kan simpelthen ikke være rigtigt at det skal være så besværligt og stort set umuligt at se sin post fra offentlige instanser.
skulle ikke godt igjennom som en…
Det skulle ikke godt igjennom som en profesjonell viktig link . Dette er ubrukelig rett og slett idioti..
skærmlås påkrævet, hvorfor?
Det meste af tiden fungere det ok. Dog giver jeg en kun 2 stjerner da jeres app KRÆVER at der er skærmlås på telefonen før den vil virke. Hvad er dig det for noget bavl? Jeg skal nok selv bestemme om jeg vil have skærmlås på min tlf. Eller ej, det er ikke noget i skal bestemme for mig.
Ufatteligt ringe kundeservice
Hvis jeg kunne give lavere end 1, så havde jeg gjort det.
Som mange andre skriver, kan man ikke sende sin digital post til regioner, som ellers beder om beskeder via digital post.
Derudover, hvis du vælger at ringe ind, sidder du i kø for evigt, blot for at blive sparket videre til hjemmesiden eller at man selv lægger på.
Jeg sad som nr. 1 i køen i ca. 26 minutter på en højhellig onsdag eftermiddag, hvor jeg ikke hørte andet end skrammel ventemusik og "du er i kø som nr. 1".
Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg kan ikke sende post hverken via…
Jeg kan ikke sende post hverken via appen eller pc.
Dette har været et problem længe..
Men når man ringer til e boks får man ikke nogle vejledning og bliver sendt videre for så at der bliver lagt på..
Ingen gode kundeservice. 👎🏻
Det fungerer - og gør det som det skal
Det fungerer - og gør det som det skal. Ingen klage på det.
Men selve brugerfladen er lidt sløj. Det er heldigvis ikke mit mailprogram.
Man kan jo også vælge at læse sin digitale post andre steder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.