Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstrem ringe brugeroplevelse! Prøv eks. at slette beskeder. Virker slet ikke! Prøv at finde rundt i menuer og undermenuer. Totalt ulogisk og antiintuitivt! Brug en anden app til digital post!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

e-Boks føles som om, den er designet til at gøre livet så besværligt som muligt. At læse dokumenter derinde er en kamp – layoutet går i stykker, scroll og zoom fungerer sjældent ordentligt, og man føl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er træt af de utallige spørgeskemaundersøgelser fra diverse universiteter etc, som jeg modtager i e-boks. E-boks bør kun anvendes til vigtig personlig post.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mange tror fejlagtigt, at man er tvunget til e-Boks, men det er ikke rigtigt – man kan fravælge det. Problemet er, at e-Boks ignorerer brugernes rettigheder og giver ingen hjælp, selv når man klager o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Escrito pela empresa

e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er simpelthen verdens dårligste…

Det er simpelthen verdens dårligste mailsystem - fuldstændig uoverskueligt og flere gange kan man ikke flytte en mail til en mappe man har valgt. Alting bliver også ved med at står på fanen overblik på trods af at mailen er flyttet til en mappe! Hvad skal det i øvrigt være godt for med 3 faner???

17 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Igen i dag for tredje gang fik jeg post…

Igen i dag for tredje gang fik jeg post i e boks om at udfylde et spørgeskema om min oplevelse af et lægebesøg. En gruppe der undersøger en offentlig læge skal ikke have adgang til e boks og spame folk ned, hvis de ikke udfylder deres undersøgelse som i øvrigt er frivillig. Gruppen er ikke en myndighed og skal ikke benytte e boks til deres undersøgelse som er et misbrug af det offentlige autoritet. Jeg græmmes over magtmisbrug af tillid

10 de junho de 2025

Ubrugeligt.

Ubrugeligt og under al kritik, et system der skal erstatte vores post, bringe vigtige breve, akutte indkaldelser mm.
Kan ikke engang åbne appen. Lo*rt

2 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ny app er en beta med fejl

Nu har e-boks så udrullet en ny version af deres app til Android-brugere, og det er tydeligvist en betaversion - med fejl. Kan udviklerne hos e-boks ikke køre en række usecases med rigtige slutbrugere, før de idriftsætter deres nye apps, så i hvert fald de mest elementære fejl fikses før idriftsættelse?

De mest irriterende fejl er:
1. at man ikke kan lægge læste breve i mapper endnu.
2. at man ikke kan markere flere breve på en gang, der skal i samme mappe
3. Og så den absolut mest irriterende feature af alle - og som jeg allerede har brokket mig over til e-boks ad flere kanaler: opdelingen i offentlig og privat. Det skaber INGEN værdi overhovedet - det er bare mega irriterende. Alle de e-boks-brugere, jeg har talt med, HADER den opdeling. Så vær sød at fjerne den. Vi er ikke pattebørn, så vi kan godt selv overskue at sortere vores post, uanset hvem de kommer fra.

4 de junho de 2025

Virker ikke

Pludselig virker mobilapp ikke længere.
Plejer at logge ind med brugernavn og kode.
Bliver nu bedt om at logge ind med mitid og det virker bare ikke på mobilen.
På pc fint, men træls ikke længere at kunne logge ind med telefon.

3 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er temmelig frustreret over E-boks…

Jeg er temmelig frustreret over E-boks og den måde, post fra private og offentlige virksomheder er struktureret på. Det er alt for nemt at miste overblikket, og at det stadig ikke er muligt at oprette og administrere mapper på en enkel og effektiv måde, er simpelthen uacceptabelt i 2025.

Jeg har to fysiske postadresser, og når jeg modtager post fra det offentlige, kan jeg ikke se, hvilken adresse det vedrører. Hvis det sendes til begge adresser, må jeg manuelt åbne hver enkelt besked for at finde ud af det. Emnelinjen i modtaget post burde være langt mere sigende, så man hurtigt kan identificere indholdet uden at skulle klikke ind i hver enkelt besked. Dette burde være langt mere overskueligt og fleksibelt. Man burde kunne arkivere og strukturere sin post, præcis som i et standard mailprogram – det burde ikke være så rigidt og kluntet.

Derudover er det frustrerende, at mapper ikke er struktureret ens under privat og offentlig post. Hvorfor skal det være så besværligt at holde styr på sine dokumenter? Det er helt uforståeligt, at en platform, der er så central for kommunikationen med myndigheder og virksomheder, stadig føles så forældet og kluntet.

E-boks virker gammelt og umoderne – slet ikke som en platform, der hører hjemme i 2025. Det burde for længst være forbedret. Faktisk ville jeg hellere modtage almindelig post eller e-mails, så jeg er sikker på ikke at overse noget, og samtidig kan strukturere og arkivere mine dokumenter på en enkel og gnidningsfri måde.

28 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

e-boks`s brugerflade er noget af det…

e-boks`s brugerflade er noget af det ringeste der findes siden dur simpel hen næsten ikke minder om en Beta version der er udgivet som kun er halv færdigjort det er simpel hen typisk for offentlige hjemmesider enten ligner de noget et 8 årig barn har lavet eller oz laver de hjemmesider der ligner noget fra først i 90èrne...

Hilsen

David Sørensen

21 de maio de 2025

Ebberød Bank tur-retur!

Jeg har FØR klaget over denne dybt uintelligente app, og desværre er det ikke lykkedes for e-boks at forstå problemet!!
Hvis det skyldes dumhed, så er det sørgeligt, især fordi det går HÅRDT ud over os brugere!!!
Problemet er, at jeg ikke kan logge ind på mine beskeder og e-mails, og jeg får besked om, at brugeren, og det er jo mig, vil blive fjernet!!!
Jeg kan så trykke på ok.
Jeg har haft dette problem i nogle uger eller deromkring, og i dag meddelte min app mig, at jeg kan bruge min e-mail-adresse!
MEN den giver ikke FULD adgang til e-boks!!!
Det er dog for nogen tid siden lykkedes mig at logge ind via min pc, MEN det er jo ikke meningen med at have en app på sin mobiltelefon!!!!
Tag jer sammen og fix den app NU!!!!

14 de abril de 2025

Mobilapp virker ikke med MitID

Mobilapp virker ikke med MitID - ringer til support
Jeg får en vejledning tilsendt via mail, hvori der står:

OBS: Bruger du Android, er det vigtigt, at du har Google Chrome installeret som din standard browser.

Hvordan kan man byggen en app, der baserer sig på én browser, som så ovenikøbet er Google Chrome, som selv børnehavebørn ved er den mest usikre browser i verden, som er blevet hacket og kompromitteret flere gange?? Til noget så seriøst som folks privatliv og private korrespondancer med banker, pension, forsikring m.v.?

E-boks har monopol, det er tvunget for folk at bruge E-boks - og så laver man sådan en lorteløsning.

Det er chokerende, skuffende og langt ude. Vi skriver 2025, og så er man ikke kommet længere end til Google hos E-boks. Hjælp!

Jeg kommer ikke til at bruge Google Chrome som standard browser ever!

7 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fix eller slett! Totalt ubrukelig!

Dette er en n av de verste appene jeg har brukt! Man må logge inn med BankID hver eneste gang man skal inn i appen. Og i tillegg må man bruke BankId for hver j**** melding man skal lese.

Jeg vil anbefale alle å bytte til Digipost. Dette kan man gjøre ganske enkelt: Søk bytte digital postkasse på Google. Les artikkelen til Digi.no

Til dere i E-Boks, dere må snart ta grep og gjøre en solid oppdatering, eller så kan dere bare slette hele løsningen deres! Makan til udugelig system!

26 de março de 2025

Besværlig login

De fremhæver selv at man regelmæssigt SKAL logge ind for at se beskeder fra det offentlige.

Så kan man *&¤!@$£@! ikke tillade sig ikke at have en - eller flere - enkle metoder til at logge ind.

12 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så få det dog til at virke...!!

Det er sgu træls når nu viber tvunget til at bruge Eboks at systemet er lavet SÅ RINGE..! Både på app og web.. elendig og langsom, laver altid fejl ved svar og skal tænke i længere tid end den selv tillader før timeout...! Det er en ommer...!!

7 de fevereiro de 2025

Verdens dårligste system

Verdens dårligste system, sådan er det når der er nogle der har monopol på noget.
Der må være nogle voksne i folketinget, men nej de sidder på hænderne laver love og regler om de virker er ligegyldig.
Vi har ikke demokrati i DK nogle få politikkere bestemmer alt kun til deres egen fordel.

4 de fevereiro de 2025

Den virker ikke

Den virker ikke. Har prøvet at afinstallere og geninstallere. Det virker stadigt ikke.
Kan ikke åbne besked, der står ukendt fejl.
Åbnes fint via feks borger.dk

1 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais