still waiting for my order never came I would say to be careful about giving money to get stuff from E bay
Veja o que dizem as avaliações
Der er ikke styr på noget Afsluttede Auktioner bliver forlænget på grund af tekniske problemer 🤔 Dårlig tone i mundtlig og skriftlig kommunikation Hjemmesiden fungerer ikke optimalt Hvis man ov... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Small is beautiful - vi driver et lille internetauktionshus med salg af lidt af hvert - både på auktion og køb nu
Informações de contato
Aaboulevarden 43, 8000, Århus C., Dinamarca
- pr@ebuy.dk
- www.ebuy.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lynhurtig levering og god service
Skrev en mail søndag aften og adspurgte nogle mål på en hylde i et tv-bord. Der var svar, da jeg vågnede mandag. Tv-bordet kom onsdag formiddag. Det må kaldes lynhurtig levering.
En absolut fornoejelse at handle med…
En absolut fornoejelse at handle med Preben Randloev. Priserne er paa alle maader rimelige, og man er ikke i tvivl om at Preben er en erfaren herre der ved hvad han har med at goere.
Jeg kan i hoej grad anbefale baade PR Moenter samt Ebuy.dk.
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse, at sælge hos Ebuy. Hurtig afregning og super service
Lørdag den 30 hos Pr-Mønter, Århus
Lørdag den 30. Juli 2017 henvendte jeg mig hos PR-mønter/Ebuy for at ville sælge en meget dyr vielsesring, som desværre ikke længere var aktuel. Ringen var af 24 karat guld med flere diamanter. Preben Randløv anbefalede mig at prøve at sælge den på anden vis - evt hos veninder el DBA, da han kun ville kunne give guldprisen på ringen, da forlivelses-og vielsesringe ikke er lette at sælge.
Han inviterede mig til at komme tilbage hvis det ikke lykkedes for mig. Jeg forlod butikken med en rigtig god og ærlig behandling. Og det er ikke sidste gang at jeg besøger butikken, da han viste forståelse for min situation og gerne ville hjælpe mig på bedste vis
Uprofessionel og grov i munden!
Jeg var inde i deres butik for at kigge på et ur. Vi overhørte en anden kunde kritisere en vare. Dette udløste ikke andet end en svag rysten på hovedet af ejeren bag disken (herefter kaldet ejer). Mens den anden mand undersøgte sin ønskede vare yderligere, spurgte vi ejer til det ur, vi havde kigget på. Han oplyste os prisen på uret. Vi tillod os at komme med et lavere bud på uret. Ejer hev uret til sig, hævede stemmen og sagde, at han ikke ville handle med sådan nogle som os. Vi fik herefter at vide, at vi bare skulle skride. Hold op en uprofessionel behandling!!! Det skal nævnes, at min familie er af asiatisk oprindelse. Den før omtalte kunde var etnisk dansker og fik en hel anden behandling, selvom han højt udbrød, at varen, han så på, var falsk.
Opdatering: nedenstående oplysninger fra ejer omkring nypris og beløb ved byttehandel blev ikke oplyst af ejer. Som ejer skriver, havde vi forinden været inde og kigge på uret. Vi var således oprigtigt interesseret i det, hvilket ejer formentlig har opdaget, eftersom han har bemærket, at vi allerede havde kigget på det tidligere samme dag. Vi gav et bud - ja ejer kan mene, at det var at skambyde. Og havde vi fået oplyst omkring nypris mv, ville vores bud meget vel også være højere. MEN at blive behandlet så uprofessionel og være så grov i munden, er under al kritik! Ejer bad os på inden måde pænt om at forlade butikken. Tværtimod! Han kunne med et smil sige "argh det bud går slet ikk. Det er ikke en gavebod. Jeg kan og vil desværre ikke sælge så billigt. En så billig pris må i desværre finde et andet sted" og situationen ville være en hel anden!
Egentlig burde jeg anmelde ejeren af …
Egentlig burde jeg anmelde ejeren af ebuy.dk Preben Randløv for injurierende udtalelser i hans forsøg på selvretfærdigelse her på trustpilot - men jeg gider ikke bruge mere tid på ham - dog vil jeg igen opfordre andre til at bruge et professionelt auktionshus hvis de skal købe eller sælge !

Upålidelig og umoralsk
En flytning gjorde 6 lamper (bl.a. ph-hatte) og en Alto hattehylde overflødig i vort nye hus. Indledningsvis fører dette til vurdering hos Bruun og Rasmussen. Auktionshuset fremviser tidligere salgspriser på lignende varer, 1000 -1200kr gennemsnitligt pr stk. Bruun og Rasmussen vil gerne sælge vores ting, men råder dog til at sælge på Den Blå Avis, grundet salæret på 25% som vil reducere indtjeningen betragteligt.
Dagen efter kommer jeg tilfældigt forbi Ebuy’s butik på Åboulevarden og beslutter at høre til dette auktionsfirmas salgsbetingelser. Kurt Strebel (KS) fortæller, at sælger kan fastlægge sin pris på Ebuy som et ’køb nu,’ og at Ebuy har markedets laveste salær på 10%”.
Det lyder fint, så ugen efter afleverer min mand og jeg effekterne på Åboulevarden. Men nu får KS os til at ændre ’køb nu’ til almindeligt åbent auktionsbud. På mit spørgsmål om ”hvorfor dette”, svarer Kurt Strebel ”at vore pæne varer sagtens kan få en god pris, og at han jo aldrig vil udlevere varerne uden at have kontaktet os først. Den fastlagte ’køb nu’ pris kan vi altid vende tilbage til”.
Hvorfor lod vi KS besnakke os??? Vel ført og fremmest fordi vi grundlæggende har tillid til andre mennesker. Måske også fordi KS undervejs gør meget ud af at fortælle om Ebuy’s hæderlighed og klare fordele: ”Lavt salær og realistisk vurderingspris - modsat fx. Lauritz. com’s overvurderede priser, som blot har til hensigt at lokke kunder til”.
Online auktionen bliver skambud på samtlige effekter. En bekymret mail til KS undervejs i auktionsperioden besvares beroligende: ”Ebuys kunder byder først op til sidst, så der er ingen grund til bekymring”.
Det endelige salg slutter på 1725 kr. totalt, når salæret er fratrukket. Vrede over KS’s skinmanøvre med ændring af budbetingelserne møder min mand og jeg op i butikken for at få vores varer med hjem. De er naturligvis afhentet .
KS’s pure benægtelse af at have ”lokket” os til at ændre på buddet: åben pris i stedet for fastlagt ’køb nu’, kan ikke andet end afføde stor vrede. En vrede, der næres kraftigt af KS’ primitive og patroniserende retorik: ”Du er vred, fordi du ikke fik den forventede pris, lille ven”.
Vores reaktion har intet med den endelig pris at gøre (en auktion er pr definition et spil med mulighed for gevinst såvel som tab), men skyldes alene KS’ upålidelighed.
Efterfølgende………………………..
Preben Randløv (PR) fra Ebuy sender mail med d.d. afregning d. 7. november. Den 11. spørger jeg pr mail , hvor pengene bliver af. Intet svar. Den 18. ringer jeg til PR, som beklager og siger, ”at han har skrevet og bedt om et kontonummer, for det har Ebuy desværre ikke fået”. Hertil kan jeg blot sige, at PR hverken har besvaret min mail eller selv sendt nogen, og at Ebuy hele tiden har haft kontonummeret. Nu kommer KS på banen og beklager tilsvarende, ”mailen med kontonummeret er blevet overset under firmaets nylige flytteproces, og Ebuy vil naturligvis overføre pengene samme dag”. Et sløset og uprofessionelt svar eftersom KS selv tidligere har svaret tilbage på netop mailen med kontonummeret. D. 21. november er der stadig ingen penge; de kommer først, da jeg ringer og siger, at jeg vil møde op i butikken, hvis pengene ikke er overført indenfor den næste ½ time.
Ærgerligt at være nødt til at markere én stjerne for at kunne skrive i Trust Pilot bedømmelsen. Min mands og min oplevelse med Ebuy er ikke en eneste stjerne værd . Den Blå Avis havde været langt at foretrække .
Karin Naldahl.
....................................................
26-11-2016, Kommentar til Ebuy’s svar på min anmeldelse:
Ebyu's problem med sandheden er tydeligvis - og vel også forudsigeligt - uændret.
Ebuy skriver i sin kommentar til anmeldelsen: ”Den 07-11-2016 14:39 sendte vi en mail hvor bl.a. stod: beder vi dig om at kontakte os med oplysninger om korrekt kontonummer. (dette kan naturligvis dokumenteres).”
Nej! Ebuy skriver d. 7-11-2016 ”Nedennævnte beløb er samtidig overført til din konto som vi fik opgivet ved din indlevering af effekterne - såfremt denne ikke er aktuel mere, beder vi dig om at kontakte os med oplysninger om korrekt kontonummer.”
Kontonummeret var helt det samme, som det nummer Ebuy hele tiden har haft - så derfor var der ingen grund at til at sende ’et nyt’ nummer . Og som skrevet i den indledningsvise anmeldelse har Kurt Strebel selv tidligere svaret tilbage på netop mailen med kontonummeret, ligesom jeg senere skriver til Preben Randlev og spørger hvor pengene bliver af - men intet svar får.
Vi har netop gensendt mailen med kontonummeret til Kurt Strebel (for 2. gang), med ’cc’ til Preben Randløv - som dokumenterbart bevis på at Ebuy har rod i sin korrespondance - og efterfølgende ikke vil stå ved dette. Min fornemmelse af, at Ebuy bevidst har trukket udbetalingen af pengene, som ’pay back’ for vores utilfredshed i butikken, bliver tiltagende bekræftet.
Utilfreds kunde, ’ja’ absolut, af flere gode grunde.

Guld ad libium
Kan varmt anbefales, guld i alle variationer til dagskurs
Jeg tror ikke de har så meget fortand på guld :)
Jeg kom med en halskæde i ren 18k guld. Efter den flinke ældre herre har kigget på den siger han at det er højst usandsynligt at der er tale om ægte guld, og de skræmmer livet af mig! Efterfølgende tager jeg ned til deres kollega i Bruuns Gade der giver de den en syre test og de kan så sige med sikkerhed at det ren faktisk er ægte 18k der hverken er falsk eller guld belagt. Puha :D der blev jeg lettet :) men de var sgu flinke nok, der var ikke noget der
Ekstraordinær Kundeservice!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg vil gerne adopteres af Preben Randløv! ;) ...spøj til side, så mener jeg, at Ebuy formår at "fortælle den gode historie" om en virksomhed. En virksomhed, der er gennemsigtig- gør det, de siger, de gør...og gerne lidt ekstra. Som kunde har jeg følt mig så godt behandlet, at det tangerer til at være rørende...
Hvis jeg skal forsøge at forholde mig objektivt, til firmaets kanaler for kundeservice (personligt/telefonisk/digitalt), oplevede jeg hurtig responstid, effektiv feedback/opfølgning ved forespørgsel, plus kvalificerede og ærlige svar.
Vil til enhver tid føle mig tryg ved at benytte Ebuy og dermed giver jeg; de absolut varmeste anbefalinger! - Marianne, Vodskov.
Meget proffesional, god service, varen kommer til tiden, god behandling
Super dejligt med en forretning der forstår individuel service.
Tak for god behandling og flotte tilbud på smykker og ure
altid god behandling
synes altid det er rart at snakke med Preben, også med Kurt, de er gode til at fortælle omkring tingene, også ved køb, altid god service og de er altid så hjælpsom.
God vare, god service
Hurtig forsendelse, god vare og yderst fornuftig pris fik jeg hos Ebuy.

Kvalitet & God service
Har selv købt og solgt på. Det kan kun anbefales.
svindelsted med et meget dyrt salær og forsvundne varer
jeg indleverede en medalje og et Rolex ur til auktion ,,medaljen har jeg intet hørt til siden og uret ville de sælge som køb nu til 19000 kr . da der skal afregnes for uret bliver salær + hånteringsgebyr 25kr + renter forskud 2x200 = 400 kr til 4000 altså et salær på næsten 20 %,,,det ville også være dejligt med en indleverings kvitering så man havde en chance for at bevise hvad de har fået indleveret og på hvilke betingelser og salær der skal sælges,, men ok så kan man jo ikke bare afregne for hvad man har lyst til og til hvilket salær man har lyst til
Kim Andersen
Fint koncept og god udviling
Har handlet med ebuy nogle gange og finder at der er en god service. Selvom jeg har været lidt langsom med at få hentet varerne har alt været perfekt.
Perfekt.
Altid et bredt udvalg af vare og frimærke auktioner på vej og varerne er altid iorden og man kan være heldig og få tingene som ren røverkøb.
Kun en masse ++++++++++++++++ herfra.
Jeg har et par gange købt gennem e-buy. Alt har været ok, også selvom der gik lidt tid inden jeg fik afhentet mit emne. Kan anbefales.
SUPER FIRMA
Jeg har både købt og solgt i ebuy.dk - firmaet er absolut rimeligt med priser og gebyrer i forhold til andre på markedet. Jeg kan slet ikke genkende den forvirrede Karsten Nielsens beskrivelse. Iøvrigt er det meget irriterende at den slags der byder uden at aftage varerne har frit spil.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.