ebuy24.dk Avaliações

4.039
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

Escrito pela empresa

Sikker E-handel
En af Danmarks største møbelwebshops. E-mærket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.039)

94 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Helt ok

Ingen problemer

19 de março de 2025

Hej Benny,

Tusind tak for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Hurtigt og god information

Hurtigt og god information

19 de março de 2025

Hej Susanne,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er gået som det skulle

Alt er gået som det skulle, jeg er glad.

Hej Mette,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var nemt og bestille

Det var nemt og bestille, produktet er i god stand og det kommer hurtigt frem.

Hej Lykke,

Fik nogle flotte møbler

Fik nogle flotte møbler. Hurtig levering. Blev lovet levering mellem kl 9 og 13. Kl 8.50 havde chaufføren hjulpet mig med at få møblerne bakset ind i elevatoren

Hej Peter,

Hurtig levering.😊

Hej Annette,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Når kommoden er samlet kan man ikke se…

Når kommoden er samlet kan man ikke se at den for ca 98% er lavet af mdf træ, men det er ikke det som stå i kommodens spec. der står den er af massiv fyrretræ det var årsagen til jeg købte den, men da det er alt for besværligt og dyrt at sende den retur beholder jeg den, men er ret skuffet

18 de março de 2025

Hej Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig skuffet over materialet på kommoden og forstår fuldt ud din frustration, hvis produktbeskrivelsen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores intention, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at produktbeskrivelsen er korrekt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FUP, FUSK & SVINDEL

Fusk og fup firma !

Jeg fik en ødelagt billig kvalitet discount sofa leveret.

De nægter at hente den og returnere mine penge. Men mener 1000 kr var nok for en sofa der kostede mig over 4800 kr.

De skrev de ville sende mig mine penge !indenfor! 5 hverdage.

Mine penge var stadig ikke kommet, så jeg skrev igen. De lovede de ville komme dagen efter. Men er stadig ikke kommet !
& nu svare de ikke.

FUP, FUSK & SVINDEL

20 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Jessica,

Vi er kede af at høre, at du stadig er utilfreds, og vi beklager, at sagen har været frustrerende for dig.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi har indgået en aftale med dig om en kompensation, skaden på sofaen er mindre og kan repareres.

Vi har også informeret dig om, at vi gerne ville hente sofaen og give fuld refundering, hvis den blev pakket forsvarligt i emballage, så fragtfirmaet kunne afhente den. Dette afviste du, og vi blev derfor enige om en kompensation i stedet.

Overførslen blev gennemført indenfor 5 hverdage, og vi har sendt dig dokumentation og screenshot af bankoverførslen.
Vi har svaret på dine henvendelser og gjort vores bedste for at løse sagen korrekt og efter aftale.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at vente, men når pengene er overført fra vores side, afhænger resten af banken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Super flot kommode…

10 de março de 2025

Hej Kate,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skænk

Svarede til forventningen

5 de março de 2025

Hej Randi,

Tusind tak for de 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Problemet var fragten

Problemet var fragten: Levere til den lovede dag (lykkedes først i 3. Forsøg) og til den lovede tid (kom 1 1/2 t før det aftalte tidsrum.

5 de março de 2025

Hej Helle,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din oplevelse med leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, at fragten først lykkedes på tredje forsøg og at leveringen skete uden for det aftalte tidsrum. Vi forstår, hvor frustrerende det må have været.

Vi tager dine oplevelser alvorligt og følger op med vores fragtpartner for at sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Hvis du har yderligere input, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu engang tak for din tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig hjemmeside i har man bestiller…

Dejlig hjemmeside i har man bestiller på og hurtig levering , derfor 5 stjerner herfra .

3 de março de 2025

Hej Lisbeth,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint hele vejen igennem

26 de fevereiro de 2025

Hej Susanne,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min vare havde en skade. Straks blev der sendt en ny. Det kalde jeg seriøs service.

21 de fevereiro de 2025

Hej Lene,

Penny skænk

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt igennem 💪
Super flot, elegant udsende som passede fantastisk til vores brug. Den Dansk kvalitet lever op til vores forventninger og ikke noget lavpris køb er tydelig at se/mærke👍

25 de fevereiro de 2025

Hej Mette,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Fint varer

Hej Suchira,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og leveret som lovet.

Hurtig levering - og produktet var forsvarligt pakket ind.

Hej Judy,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

Hej Toni,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback og naturligvis også de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi håber, at vi ses igen i vores shop.

Marlies - Ebuy24

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais