Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling van enkele onderdelen geplaatst via de webshop , waarop geen reactie kwam, na een mail kreeg ik wel een deel geleverd, met de melding dat het andere deel enkele werkdagen zou duren, inmidde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik hoop dat ik voorbarig ben maar vandaag een paar condensatoren besteld en nog geen bevestiging ontvangen vd bestelling ontvangen (gelukkig klein bedrag). Telefonisch geen contact mogelijk dus heb sl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!! Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 verschillende soorten leds ontvangen van gelijke kleur maar van verschild merk waardoor ook verschillend licht opbrengsten. Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de peças e componentes eletrônicos
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de Eletrônicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

132 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer tevreden

Ik heb hier nu een paar keer wat besteld, en ben zeer tevreden.
Wat niet meer aanwezig was
Werd keurig teruggestort.
Denk dat de klagers voor een stuiver of zelfs nog minder op de eerste rang willen zitten.
En ja, het is China spul. Vergeet dat ook niet, maar wat wil je met zulke prijzen. Ik ben er blij mee.
En ze moeten wel een enorme voorraad hebben. Heb al wel 100 schakelaars besteld, en gekregen. Dus is het ook niet zo vreemd dat er eens wat mis gaat.
Ik vind het helemaal prima.
Gemakkelijk-snel-goedkoop!

4 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren besteld vandaag in huis een…

Gisteren besteld vandaag in huis een zeer goede afhandeling zowel bestelling, bevestiging mail van besteld product en aflevering Wij zijn zeer tevreden over het verloop wij komen zeker terug voor volgende product bedankt 👍👍 gr Henk uit ruurlo

4 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Houden zich niet aan de wet

Door een fout wel eens waar bij DHL nooit het pakket ontvangen en deze is direct teruggestuurd naar het bedrijf. Aangezien ze niet bereikbaar waren (webformulier was zelfs gesloten in die periode) heb ik het artikel elders besteld en uiteindelijk netjes binnen 14 dagen de aankoop ontbonden. Helaas restitueert het bedrijf niet de netjes verzendkosten (en verzekering) terwijl ze dat wel verplicht zijn volgen Artikel 230r van het burgerlijk wetboek 6. Ze vertellen doodleuk dat dat toch niet hun schuld is en dat ik het zelf maar bij DHL moet terugvragen, dit kan echter niet aangezien ik geen overeenkomst heb met DHL. Na meermaals aangeven nu eerst proberen dit via een geschillencommissie op te lossen en anders rechter.

2 de fevereiro de 2021

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering en veel lagere prijzen dan de concurrentie zoals de bekende leverancier van vele kabels en de Duitse electronicagigant. Hier bestel ik vaker.

1 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit wel een winkel waar ik nooit…

Dit is wel een winkel waar ik nooit meer iets ga bestellen. Een nieuwe best wel dure woofer gekocht maar nooit meer iets van vernomen. Geld kwijt dus. Ik kreeg geen bevestiging en de klantenservice reageert helemaal niet op berichten. Geen telefoon beschikbaar. Ik ga maar een keer naar landgraaf rijden. Zover is het niet vanuit Eindhoven.

1 de fevereiro de 2021

Gewoon goed en snel

Deze week 10x smd 5R6 besteld 2 dagen later netjes binnen,ik kan me dan ook echt niet vinden in al die negatieve reviews hier..Electronica Online levert gewoon netjes en snel alles uit wat je besteld voor mij zeker een blijver.

16 de dezembro de 2020

8 Speaker drivers besteld

8 Speaker drivers besteld. Zouden allen op voorraad zijn. Dag erop mailtje dat ze niet leverbaar zijn, maar besteld worden. I.v.m. project had ik ze wel op korte termijn nodig. Gemaild dat dat niet nodig is. Oók bericht op het website formulier ingevuld omdat hun email zogenaamd 'niet gelezen / niet in gebruik' is, maar er worden wél hand getypte e-mails vandaan verzonden... Waarschijnlijk geen ZIN om onze klachten te lezen. Slap gebeuren.

Uiteindelijk dus alles geleverd gekregen, maar geen mogelijkheid het terug te sturen (ook weer na formulier berichten en e-mails), geen gehoor. Op hun FAQ staat nu iets van dat luidspreker drivers niet geretourneerd mogen worden omdat zij niet kunnen zien of het getest is, dus verzenden ze alles -zogenaamd- gesealed, om 'veilig' te zijn m.b.t. klachten. Nou, ik heb de W170 drivers niet gesealed ontvangen.

Telefoonnummer op Google werkt niet. Adres staat er wel. Is dit een hint? Ik weet het niet ;).

4 de dezembro de 2020

Zeer ontevreden

10 stuks van een artikel besteld. 5 geleverd gekregen met een handgeschreven notitie erbij dat de andere 5 later geleverd worden. Bij navraag zijn ze net verstuurd, maar vervolgens ontvang ik niets. Bij verdere navraag geen antwoord meer. Geen positieve ervaring dus.
Update: Terug naar 1 ster; zeer late reactie over leverproblemen ontvangen. Ik laat het restant van de order annuleren en vraag mijn geld terug. Wat denk je? Wel een toezegging, maar geen geld ontvangen. ZEER onbetrouwbaar! Niet kopen hier.

28 de outubro de 2020

Matige klantenservice

4 opladers besteld en betaald, zonder overleg maar 1 geleverd.
Als ik dit had geweten, had ik nooit besteld.
Klantenservice denkt ook niet mee.

3 de outubro de 2020

Eersteklas oplichters!!!

Iedereen die hier zijn verhaal vertelt over dat ze zijn opgelicht door electronica-online.nl, heeft gelijk.

Ik vertel geen verhaal maar sluit me daar 100% bij aan:

BESTEL NOOIT IETS BIJ DEZE ONLINE 'WINKEL', NOOIT!!

Eersteklas oplichters! Let op mijn woorden: EERSTEKLAS OPLICHTERS!!!

6 de julho de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestelling van een timers ontvangen

Bestelling van een timers ontvangen, 4 dagen na plaatsen bestelling. Goed verpakt en volgens specificatie. Orderafhandeling kan niet gevolgd worden en DHL gaf verloop van zending niet goed weer; pakket nog niet aangeleverd volgens DHL terwijl het bezorgd werd.
Duurde iets langer dan op de site aangegeven maar heb een paar dagen later precies ontvangen wat ik gekocht heb !

3 de julho de 2020

Aie aie

Aie aie, had ik maar beter gelezen. Besteld maar 3 dagen later nog niet ontvangen, ondanks belofte 24 uur! Telefoon wordt niet opgenomen en enige manier om te communiceren is per mail
Ben benieuwd, maar vrees het ergste...

2 de julho de 2020

Kon bestelling niet annuleren

Ik had een verkeerd kabeltje besteld, wat ik direct weer annuleerde zodat er geen verzending en dus geen verzendkosten nodig waren. Echter, ze hebben hier niet op gereageerd en de bestelling drie dagen later alsnog verstuurd.

23 de junho de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bad communication. Expensive. Receive different product.

Over priced equipment and communication is very, very poor. Item delivered was not the item on their website. They sent a unit that could be found €25 cheaper on Amazon.
I have emailed them directly and used their website messaging service and have not received a response. I found a mobile phone number and called and sent messages with no reply

10 de junho de 2020

Producten nooit ontvangen.

Producten nooit ontvangen.
Ik heb hier horloge batterijtjes besteld maar deze zijn nooit aangekomen.
Hierover wel gemaild via het contactformulier en daarna een reactie gekregen dat deze wel verstuurd zouden zijn. Maar gezien de reacties op internet heb ik hier ernstige twijfels over. Ik bestel hier nooit meer iets.

8 de junho de 2020

Esta empresa é sua?