Bestelling van enkele onderdelen geplaatst via de webshop , waarop geen reactie kwam, na een mail kreeg ik wel een deel geleverd, met de melding dat het andere deel enkele werkdagen zou duren, inmidde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!! Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervo... Ver mais
2 verschillende soorten leds ontvangen van gelijke kleur maar van verschild merk waardoor ook verschillend licht opbrengsten. Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestu... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Trage levering, geen contact mogelijk
1 mei bestelling gedaan en nu 11 dagen later nog niks ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen. Website belooft verzending zelfde dag, maar dit wordt niet nagekomen.
update 11 mei: Vandaag mail ontvangen dat de zending vandaag is verzonden.
Tuimelschakelaars 250V 15A
Tuimelschakelaars 250V 15A, dinsdag besteld, donderdag geleverd, prima!
Gisteren besteld
Gisteren besteld, binnen 24 uur bezorgd.....o nee we leveren niet op vrijdag en zaterdag. Is dus ook niet op de website te vinden. Stuur je een mailtje daarover....krijg je best wel een klant onvriendelijk mailtje terug. Volgende keer maar via Ali Express bestellen
Hier bestel ik niet meer
Had eerder de slechte reviews moeten lezen, wat retour gestuurd maar een hele onbeschofte mail retour gekregen (zonder aanhef enz enz), en geen geld terug ontvangen.
Eerste en laatste keer dat ik hier wat heb besteld!
Positief!
Van alle negativiteit over dit bedrijf is gelukkig niks meer te merken! De verzending was echter wat trager dan wat vermeld stond in de automatisch gegenereerde mail. Door alle negativiteit werd ik vrij sceptisch, zeker toen er niet direct geantwoord werd op mijn meerdere verzoeken tot contact. Gelukkig kwam er toch een reactie op mijn mailtjes en niet veel later ook een pakket!
Niks mis met de kwaliteit van het bestelde artikel, beloftes (op de verzendtermijn na) keurig na weten te komen. Wel heb ik het bedrijf meegegeven beter te comminuceren met haar klanten.
Niets mis mee
Ondanks relatief veel slechte reviews toch geprobeerd, en er is niets mis mee. Zondag besteld, maandagmorgen bevestiging en factuur gekregen, dinsdagmorgen de schakelaartjes netjes in de bus.
Gewoon een prima levering wel 2 dagen later.
Zag veel slechte reviews maar vaak ben je te bang dus gewoon wel besteld (xx.xx bedrag).
Zaterdag besteld, zondag track en trace binnen.
Woensdag pas aangeleverd bij DHL
Donderdag in huis.
Eigenlijk zou het volgens de site dinsdag binnen moeten zijn maar was 2 dagen later. Stel op de site stond 1-4 dagen levertijd had de winkel 5 dikke sterren gehad.
Producten waren goed verpakt en elk kabeltje had een eigen verpakking. Persoonlijk had ik gezien de prijs aliexpress troep verwacht maar dit was het tegendeel.
Ik noem mezelf zeker geen ontevreden klant.
Order geplaatst
Order geplaatst, betaald, inmiddels 2 weken geleden en niks ontvangen en krijg geen reactie via contactformulier. HIER NOOIT WAT KOPEN!! Zijn oplichters.
condensator besteld, prima.
condensator besteld.
vrijdag besteld---woensdag binnen.
Niet de snelheid van Bol.com maar daar is de prijs ook naar.
Verder prima. Geen klachten.
Order niet ontvangen
Order niet ontvangen, elektronica online geeft aan dat hij wel verzonden is.
Ik zal in ieder geval nooit meer iets bestellen bij deze zeer slechte zaak !!!
Besteld en betaald maar niets ontvangen.
Eind december spullen besteld en betaald maar niets ontvangen. Telefoonnummer ge-googled maar er wordt niet opgenomen en op een mail wordt niet gereageerd. Als ik midden januari een mail stuur dat ik aangifte van oplichting ga doen als ik mijn geld niet terugkrijg krijg ik een mail dat de spullen al waren gestuurd. Eén grote leugen.
Afijn geld niet terug dus maandag 27 januari doe ik aangifte! De website blijft actief dus opgelet, niets bestellen!
Waardeloos
Op 12 december horloge batterijen besteld. Nu nog niets binnen, 20 december. Je kunt ze niet bereiken, alleen via contact formulier van de website. Ik baal ontzettend! Hopelijk komt het nog goed!
Prima service
Ondanks vele negatieve commentaren toch zeer tevreden. Zaterdag besteld, dinsdag gedeeltelijk ontvangen met nota erbij dat deel werd nageleverd. Donderdag rest ontvangen. Dus voor mij prima service.
Ik hoop dat ik voorbarig ben maar…
Ik hoop dat ik voorbarig ben maar vandaag een paar condensatoren besteld en nog geen bevestiging ontvangen vd bestelling ontvangen (gelukkig klein bedrag). Telefonisch geen contact mogelijk dus heb slecht gevoel. Toch nog een Email gestuurd, ben benieuwd. Nogmaals na 4 dagen een mail gezonden maar nu aan de eigenaar de heer Henssen. Deze heeft het direct opgelost en de dag later lag de bestelling in de bus.
TOP volgende dag binnen.
TOP! Ik lees veel slechte reviews. toch heb ik me bestelling de volgende dag binnen. ik geloof dat niet alles goed is gegaan bij anderen. en hoop dat het alsnog is opgelost. van mij krijgen ze 5 sterren en een goeie review. als mijn bestellingen gewoon komen dat blijft het voor mij prima service!
Pas op: doe hier geen bestellingen
Paar simpele componenten besteld maar deze nooit geleverd gekregen. Enige vorm van contact met klantenservice is een webformulier waarop vervolgens geen reactie komt.
Volstrekt waardeloos, je bestelling is weggegooid geld, beter ergens anders gaan kijken.
Batterijtjes besteld die nooit zijn…
Batterijtjes besteld die nooit zijn aangekomen. Volgens Electronica-online zijn deze wel verstuurd. Vervolgens laat men het hier bij zitten en wordt er ook niet meer gereageerd.
Bedrijf heeft bestelling niet meer…
Bedrijf heeft bestelling niet meer kunnen terug "vinden" en ondanks schriftelijke toezegging van terugbetaling, is de terugbetaling nog steeds niet uitgevoerd. Oplichters zijn het!
onwettige garantiebepalingen
Elektronica online hanteert onwettige garantiebepalingen. Ik had een dure (30€) zaklamp van Assmann gekocht met drie jaar garantie die na een jaar stuk ging, daarna moest ik zelf de verzendkosten (bijna 7 €) betalen voor retourneren. Dit gaat in tegen de wet. Daarna kreeg ik een nieuwe zaklamp die nu ook weer stuk is. Opnieuw zou ik verzendkosten moeten betalen. De consumentenbond en mijn rechtsbijstand geven aan dat dit onwettig is. Een klacht geplaatst op klachtenkompas wordt door het bedrijf genegeerd.
Wel betaald, geen levering
Na 2 weken wachten nog steeds geen levering. Ze geven aan het uit te zoeken maar dan geen reactie meer. Nu hopen dat ik mijn geld terug zie. Koop hier niets!