Duidelijke website, scherpe prijzen, eenvoudig enveloppen laten voordrukken en tot slot snel geleverd. Alles tip top in orde 👍🏻
Veja o que dizem as avaliações
Fantastische hulp gekregen van de telefoniste die me stap voor stap geholpen heeft om de bestelling en de betaling in orde te maken. De service naar België was ook veel sneller dan verwacht. Ik ben... Ver mais
Enveloppenland schrijft dat ze binnen de 1-2 dagen leveren: die belofte houden ze! Topservice, wordt zeer gewaardeerd. Producten (Graskartonnen enveloppen) zijn mooi en van goede kwaliteit. Ook fi... Ver mais
Bedankt voor de geweldige service! Mijn pakket was langer onderweg maar dat was niet jullie schuld. Ik had jullie gemaild en ik werd opgebeld door 1 van jullie medewerkers (ze was super vriendelijk e... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bij Enveloppenland.be kunt u snel, overzichtelijk en eenvoudig uw enveloppen bestellen. Naast een zeer uitgebreid gekleurd assortiment enveloppen en zakelijke enveloppen hebben wij ook een groot assortiment verzendverpakkingen. Commandez des enveloppes en ligne facilement et en toute sécurité au Paysdesenveloppes.be. Avec le plus grand assortiment d'enveloppes colorées, d'enveloppes à bulles, d'enveloppes commerciales, d'enveloppes plastique, d'emballages cartonnés et fournitures de bureau en Europe, vous trouverez à coup sûr votre bonheur en matière d'enveloppes et d'emballages !
Informações de contato
Postbus 9200, 3007 AE, Rotterdam, Holanda
- +32 3 500 93 53
- info@enveloppenland.be
- www.enveloppenland.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Super eerste ervaring bij enveloppenland
Op tijd en kwaliteit
Kreeg de bestelling op tijd. Goede kwaliteit voor de laagste prijs in de markt.
Aantrekkelijke prijzen en snelle…
Aantrekkelijke prijzen en snelle levering!
Aanrader
Producten (Graskartonnen enveloppen) zijn mooi en van goede kwaliteit.
Ook fijn dat men stalen kan bestellen om het product echt te kunnen zien/vergelijken.
Aanrader!

Resposta da Enveloppenland.be - Paydesenveloppes.be
Vlotte levering en prijskwaliteit mooi…
Vlotte levering en prijskwaliteit mooi product
Goed materiaal voor een goede prijs
Goed materiaal voor een goede prijs. Snelle levering

Resposta da Enveloppenland.be - Paydesenveloppes.be
Vlotte service en correcte info via…
Vlotte service en correcte info via klantendienst. Bedankt!

Super snelle levering ,
Goede bubbelenveloppen en prijs
Al verschillende malen besteld, ook laatste keer alles in orde, goede enveloppen aan quasi de beste prijs die ik kon vinden online.

Resposta da Enveloppenland.be - Paydesenveloppes.be
Mooie kwaliteit van enveloppen en veel keuze
Vlot geleverd en mooie kwaliteit van enveloppen, grote keuze aan enveloppen en per 10 stuks te bestellen. Ik blijf er bestellen.