Erdal of Sweden Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt snabb återkoppling och leverans, beställde på lördag morgon och på måndagen efter kom sängen. Bra och supertrevlig kontakt. Skön och snygg säng som var enkel att montera. Kan bara varmt rekom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service. Handläggaren tog kontakt via telefon efter jag la beställningen på en bäddmadrass och informerade mig att den inte var på lager men väntas hem om några dagar och ringde efter 3 vardagar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en underbar säng! Krånglade till det med att beställa en annan sorts klädsel men det löste dem lätt. Jag är så nöjd, har mycket mindre ont i kroppen på morgonen och den är så snygg. Det enda s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en sänggavel, den var väldigt fin och känns välgjord. Ett plus är att den INTE luktar nytt och kemiskt, som andra nya möbler kan göra. Hemsidan får gärna förtydligas lite - jag trodde... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

711 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Presley

Mycket nöjd med kvalitet, leverans och bemötandet. Butiken var lätt att nå och de gav inga falska utfästelser gällande leveranstid. Sängen kom tidigare än vad de sa, vilket var positivt. Ett bra köp!

20 de setembro de 2025

Hej Thomas,

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, leverans och vårt bemötande. Vi lägger stor vikt vid att vara tydliga och tillgängliga, så det gläder oss extra mycket att du upplevde det så - och att sängen dessutom kom tidigare än väntat! Tack för att du valde oss och varmt välkommen åter.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

det var lätt att beställa och bra pris

det var lätt att beställa och bra pris. Omdöme av varan kan jag ej ge-då jag inte mottagit den ännu. väntar i spänning på den

21 de agosto de 2025

Hej Britt,

Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att beställningen gick smidigt för dig och att du uppskattar priset. Vi förstår att väntan kan kännas lång när man ser fram emot något nytt, och vi hoppas verkligen att varan lever upp till dina förväntningar när den kommer fram. Vi ser fram emot att höra vad du tycker när du hunnit testa den. Tills dess önskar vi dig en fortsatt fin dag! 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra våningssäng till sommarstugan!

Bra våningssäng till sommarstugan!

16 de julho de 2025

Hej Anna,

Stort tack! Vad kul att våningssängen passade så bra i sommarstugan. Vi hoppas du får många sköna stunder där! ☀️

Med vänlig hälsning,

Resposta da Erdal of Sweden

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både service och priser. Välkommen tillbaka! 😊

Tack

I am very happy.

20 de junho de 2025

Resposta da Erdal of Sweden

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är jätteglada att du är nöjd – både med servicen och sängen. Välkommen åter! 😊

Vänliga hälsningar!

Ertan Erdal

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Det är allt jag kräver från en leverantör och ni levererade på båda punkter, men att sängen var jätte skön och passade mig och mitt sätt är ju bara en bonus. Tack för hjälpen att jag slapp att sova på soffan!

25 de junho de 2025

Resposta da Erdal of Sweden

Hej och stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd både med servicen och med sängen – och att vi kunde rädda dig från soffan! 😊
Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer i framtiden.

Ertan Erdal

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utmärkt service och snabb leverans!

Började med att jag ringde till butiken då jag hade några frågor. Jag fick så bra svar och trevligt bemötande att jag några dagar senare köpte en säng. Kan verkligen rekommendera Erdal of Sweden. Snabb leverans, proffsigt bemötande och jag är riktigt nöjd med min nya säng!

31 de maio de 2025

Hej Marcus,

Tusen tack för din fantastiska recension! 🙏
Det gläder oss verkligen att du kände dig väl bemött och fick bra svar på dina frågor – vi strävar alltid efter att ge personlig och hjälpsam service.

Extra roligt att höra att du är nöjd med sängen och att leveransen gick snabbt och smidigt. Tack för att du valde Erdal of Sweden och för att du rekommenderar oss – det betyder mycket! 🌟

Varmt välkommen igen om du behöver något i framtiden!

Toppen

Nöjd , superbra kommunikation, de ringde upp dagen efter och bekräftade beställningen , trevligt !
God kontakt och smidig leverans, skön säng. Tack !

15 de maio de 2025

Hej Lily,

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både sängen och servicen. Att kommunikationen fungerade bra och att leveransen gick smidigt betyder mycket för oss – det är precis så vi vill att det ska vara.

Tack själv för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka om du behöver något i framtiden! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I recieved a damaged bed and then I had…

I recieved a damaged bed and then I had been struggling to replace it. Its been more than 3 Weeks and I donot feel that I am recieving the right support. Very sad and unpleasant experience. I am really embarrassed to share this but I would not recommend anyone after such experience.

10 de maio de 2025

Hi,

We are deeply sorry for the experience you've had. Receiving a damaged bed and then facing delays and difficulty with the replacement process is absolutely not the standard we strive for, and we completely understand how upsetting and disappointing this must have been for you.

Please accept our sincerest apologies for the frustration, the lack of timely support, and for letting you down. We never want any of our customers to feel this way, and we’re genuinely sorry that your experience has led to this.

If you're still waiting for a resolution, please contact us directly with your order details – we want to do everything we can to make this right. Thank you for your honest feedback – it’s invaluable in helping us improve.

Best regards,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

It has a very strong smell.

The bed is good, but it has a very strong bad kind of smell that seems to never go. Thas the only bad thing about it👍🏻

17 de maio de 2025

Hi Mavis,

Thank you for your feedback! 🌟 We're glad to hear that you're happy with the bed overall. As for the smell – we understand it can be unpleasant. This is a common issue with vacuum-packed products and is completely harmless. We recommend airing out the room for a few days, and the smell should gradually fade away. Feel free to reach out if you have any other questions! 😊

Best regards,

Fin säng ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har inget att klaga på alls köpte sängen Presley plus 160 cm ,bra å snygg säng .
Bra bemötande i telefon ,frakten fungerade på utsatt datum.
Så kan rekommendera Erdal of Sweden.

18 de março de 2025

Hej Anna-Karin,

Stort tack för de fina orden och toppbetyget! Så kul att höra att du är nöjd med Presley Plus-sängen och att allt fungerade smidigt med både leverans och bemötande. Vi blir extra glada över din rekommendation – hoppas du får många sköna nätter i din nya säng!

Otrolig!

Jag köpte en säng för säkert 10 år sedan och den är fortfarande som ny. Jag brukar inte lämna omdömen, men det är utan tvekan värt pengarna!

24 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Emelie,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att sängen håller så hög kvalitet även efter så många år. Att du tog dig tid att lämna ett omdöme, trots att det inte är något du brukar göra, betyder extra mycket för oss. Din upplevelse är precis det vi strävar efter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kommunikation även om sängen blev…

Bra kommunikation även om sängen blev lite försenad.
Tillägg nu har jag sovit en vecka på sängen. Den är galet skön jag sover hela natten och har bara lite ont när jag vaknar. (Lever med kronisk smärta) Rekommenderar denna säng.

25 de março de 2025

Hej Mia,

Tack för din recension. Vi uppskattar att du lyfter fram den goda kommunikationen, även om leveransen dessvärre blev något försenad. Vi beklagar fördröjningen och tackar för din förståelse. Hoppas att sängen motsvarar dina förväntningar.

Mycket prisvärd produkt

Bra pris, snabb leverans, ett pluss att dom hörde av sig och frågade hur det gick med beställningen, kan verkligen rekommenderas

28 de março de 2025

Hej Greger,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med priset, leveransen och vår uppföljning efter köpet. Din rekommendation betyder mycket för oss – varmt välkommen åter!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, snabb återkoppling när färgen vi valde inte fanns. Sängen är jätte fin, vi är nöjda

10 de janeiro de 2025

Hej, Sara!

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba service och att du är nöjd med sängen. Det betyder mycket för oss! Om du har några frågor i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig. Önskar dig många sköna nätter i din nya säng!