Eugardencenter Avaliações 17

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

17 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

prima in de verkoop, maar geen garanties

prima in de verkoop,
maar als het product raakt defect na 1 uur te hebben gebruikt,(ging om ventilatoren) krijg je te horen dat je het product verkeerd hebt gebruikt.
en dat zij het met de leverancier gaan overleggen.
hoezo, daar heb ik helemaal geen zaken mee gedaan.
voorgesteld om, product te laten repareren of vervangen. of in uiterlijk geval de koop ongedaan te maken ( was immers binnen 14 dagen na aankoop) maar geen reactie.
jammer dit
en na een week hoor je niks meer.

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Matige webshop

Verzending is erg traag en klantenservice matig. Er zijn veel betere webshops dan deze.

28 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vlotte en snelle service

Zeer correcte, vlotte en behulpzame communicatie en service! Bij de eerste levering waren jammer genoeg twee LED-lampen beschadigd geraakt tijdens het transport, maar enkele dagen later heb ik al nieuwe ontvangen ter vervanging. Zonder gedoe en zeer correct. Na enkele eerdere negatieve ervaringen bij andere webwinkels, kan ik Eugardencenter van harte aanbevelen!

8 de outubro de 2025

Jahre lange nur gute Erfahrungen

Jahre lange nur gute Erfahrungen. Immer schneller versand und e-mail Kommunikation ohne Probleme. Großes Angebot und faire Preise.
DPD Versand

All the best Eu Gardencenter

20 de agosto de 2025

Geweldig Bedrijf

Geweldig Bedrijf!

Na slechte ervaring met betrouwbaarheid van andere webshops, eugardencenter gevonden! En wat zijn wij blij :)

Na super fijn telefonisch contact, producten besteld en afgehaald. De verkoper was zeer behulpzaam en vriendelijk, ook kregen we nog goed advies!

Herhaalbestelling hebben we laten bezorgen, ook dit was super. Goed verpakt en snel verzonden.

9 de setembro de 2024

top costumer service

2 items that I ordered was not in stock so was promptly contacted and was given alternatives.
This gives me a lot of confidence in this store.
And the prices are the best I found so far.

11 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Also es lief dank der Legalisierung so…

Also es lief dank der Legalisierung so ziemlich alles schief, was bei einer Bestellung schiefgehen konnte.
Leider konnte das gewünschte Zelt+Lampe erstmal nicht geliefert werden. Also musste ein Ersatz gefunden werden - und unser Prozess war nicht der einfachste. Positiv zu erwähnen ist hierbei, dass der Händler telefonisch und auch via Mail immer erreichbar ist. Der Großteil meiner Lieferung ist jetzt angekommen.
Da ja gerade auch ziemlich viele niederländischen Fakes -Shops auftauchen und sich für den ein oder anderen die Frage stellt, kann ich hier bestellen oder nicht?
Ja kannst du.

2 de maio de 2024

Prima communicatie

Door de drukke periode van black friday, was mijn bestelling langer onderweg dan voorzien.
Ze reageren prima op Email en telefoon.
PS:
Nog bedankt voor het extraatje voor de langere levertijd.

5 de dezembro de 2023

Zeker en betrouwbaar

Zeker en betrouwbaar. Na een paar bestellingen gedaan te hebben ben ik zeer tevreden over eugardencenter. Alles wat ik besteld heb is zonder problemen geleverd. Vriendelijke customer support.

2 de outubro de 2023

Top bedrijf!!!

Ben zeer goed geholpen bij het samenstellen van mijn kweektent nadat ik aangaf er weinig ervaring mee te hebben. Het personeel heeft alle tijd voor mij genomen om alles even goed uit te te leggen. Nu heb ik het gehele jaar door altijd verse kruiden! Top bedrijf!!

2 de janeiro de 2023

Geen woorden maar daden

Ik had laatst werkhandschoenen aangeschaft, maar realiseerde me dat ik de verkeerde maat had geselecteerd. Gelukkig stond de klantenservice mij vriendelijk te woord en kwamen ze meteen met een passende oplossing. De kwaliteit van het product is optimaal. Kortom, kan ik ze ten zeerste aanbevelen.

22 de dezembro de 2022

About eugardencenter

9+8About eugardencenter...well i placed a order on Monday the 31th of August one of the items was a small intake fan and filter kit..WINFLEX FAN + PRIMA KLIMA ECO FILTER 185M3..... got the filter but not FAN.... so i called them told that the fan is missing and that i would like to know way and when i can have my fan ...They reply by saying sorry that there is new person working there and that he didn't know and that they will sent out and that i should have it on Saturday.... Well lets see i hope that this true.... yes i got my missing item on Saturday.

I will buy again from them.. I am happy with them

S

5 de setembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.