Euro Accident Livförsäkring AB Avaliações 81

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta försäkringen någonsin!!!!!!!!!!!!!!! Först och främst har de ett trubbigt verktyg för att beskriva vad du behöver hjälp med. Sedan vill de ha kontakt och mer info. Eftersom vi arbetar och har... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros
  2. Seguradora de Acidentes
  3. Plano de Saúde
  4. Agência de seguro de vida
  5. Seguradora Pessoal

Varmt välkomna till Euro Accident! Vi vill bidra till en trygg och frisk värld. Vårt fokus ligger på att erbjuda försäkringar i toppklass som bidrar till att företag har trygga och friska medarbetare. Våra kunder erbjuds att ge betyg efter en telefonkontakt med oss. Under 2024 valde nästan 20 000 kunder, förmedlare och samarbetspartners att betygsätta den service vi ger via telefon och resultatet talar sitt tydliga språk: över nio av tio upplever en generell nöjdhet efter sitt samtal med oss, anser att vi har stor kunskap inom vårt område och att vi har ett högt engagemang. Läs gärna mer om undersökningen på vår hemsida: https://euroaccident.com/se/privat/kundservice-privat/kundservicebetyg-brilliant. Vi försöker tillmötesgå alla kunder, men ibland behöver vi exempelvis neka ersättning då en viss åkomma inte täcks av våra villkor. Tänk därför på att läsa villkoren innan du tecknar en försäkring så att du får den produkt som du eftersöker. Besök gärna vårt kundforum Fråga oss! där vi publicerat svar på drygt 600 frågor om våra försäkringar. Ställ gärna nya frågor till oss direkt i forumet som ni hittar här: https://fragaoss.euroaccident.se/org/euro-accident-livforsakring/. Bästa hälsningar från oss på Euro Accident4

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

81 avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev lite förvånad över det dåliga betyget

Blev lite förvånad över det dåliga betyget faktiskt. Jag har Euro Access Silver och har inget annat än bra saker att säga. Fick tid snabbt hos en professionell läkare som har under ett års tid följt upp mitt problem ända tills läkaren beslutade för op. Hamnade på stället dit läkare rekommenderade. Tog inte lång tid från remiss till kirurg och därefter godkänt av Euro Accident. Jättenöjd

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för de positiva orden. Vi är så glada att du är nöjd och att du tog dig tid att berätta det.
Marie Nilsson, Kundservice, Euro Accident Livförsäkring AB

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Halvdan förmån från jobbet

Euro accident säljs in som en förmån och ibland funkar den okej. Men andra gånger letar mottagare bara anledning att inte hjälpa. Väldigt dåligt behandlat

28 de janeiro de 2026

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att du haft en negativ upplevelse.

Har du frågor om handläggningen eller beslutet i ditt ärende, kontakta i första hand din handläggare. Många frågor eller missförstånd kan redas ut direkt där. Om du inte är nöjd med ett beslut finns det olika sätt att gå vidare. Mer information om hur du går tillväga finns på vår hemsida under Klagomål. Är du missnöjd med hur ditt klagomål har hanterats är du varmt välkommen att höra av dig till Kenneth Malmborg, som är klagomålsansvarig på Euro Accident, på telefonnummer: 010-4349161.

Joel, Skadereglerare Tjänstepensionsavdelningen. Euro Accident Livförsäkring AB

Sämsta försäkringen…

Sämsta försäkringen någonsin!!!!!!!!!!!!!!!
Först och främst har de ett trubbigt verktyg för att beskriva vad du behöver hjälp med. Sedan vill de ha kontakt och mer info. Eftersom vi arbetar och har kunder går det inte att svara i telefon när de ringer....man ringer tillbaka då svarar de inte. Så där håller det på för att de på slutet ska hitta en anledning att inte hjälpa till.
När jag blev upprörd hänvisar de till sina vilkor. Jag sade upp alla mina försäkringar hos dem - PÅ STUDS. Vill aldrig mer ha med dem att göra!!!

22 de janeiro de 2026

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att du haft en negativ upplevelse.
Vi hade gärna lämnat ett svar till dig här, men eftersom det rör ett personligt hälsoärende så kan vi inte diskutera det i ett öppet forum. Du är varmt välkommen att höra av dig till Kenneth Malmborg, som är klagomålsansvarig på Euro Accident, på telefonnummer: 010-4349161.
Om det gäller ett beslut som du inte är nöjd med har du alltid möjlighet att begära omprövning av ärendet. Läs mer på vår hemsida hur du i så fall gör: https://euroaccident.com/se/privat/kundservice-privat/klagomal.
Gustaf, Skadereglerare Sjukvårdsförsäkring. Euro Accident Livförsäkring AB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inte intresserade av att hjälpa sina…

Inte intresserade av att hjälpa sina kunder

12 de dezembro de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för att du hör av dig.

Vi beklagar om du har haft en negativ upplevelse.
Du är varmt välkommen att ringa oss på telefonnummer: 010-4349161.

Med en Vänlig Hälsning
Jeanette / Kundservice Euro Accident

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Usel om du inte bor i Sthlm

Privat vårdförsäkring säljs in som en förmån och Euro accident målar upp en fasad som inte stämmer. Denna försäkring är endast okej att ha om man bor i Sthlm, Gborg, Malmö. I alla andra städer är det väntetid på ca 1 månad om du inte reser till andra städer utanför din egen region. Så i praktiken - ta tåget till Sthlm för läkartid. Det är inte vad jag klassar som bra vårdförsäkring så omdömen om "bra" kan endast komma från personer och företag i stora städer.

15 de dezembro de 2025

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att du haft en negativ upplevelse.

Vi strävar hela tiden efter att ha ett så brett utbud av vårdgivare som möjligt som ger tillgång till smidig privat sjukvård oavsett vart du är bosatt. På grund av olika omständigheter kan detta ändå skilja sig beroende på vart du befinner dig i Sverige.

För att underlätta för dig som försäkrad ersätter vi exempelvis logi- och resekostnader vid längre resor.

Om du har frågor eller synpunkter kring ett specifikt beslut eller skadeärende får du jättegärna ringa till antingen våra skadereglerare på 0771-10 50 14 eller vårt Medicinska Kundcenter på 0771-10 50 10.

Du är också varmt välkommen att höra av dig till Kenneth Malmborg, som är klagomålsansvarig på Euro Accident, på telefonnummer: 010-4349161.

Gustaf, Skadereglerare Sjukvård, Euro Accident Livförsäkring AB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dessa är skojare som lägger till saker…

Dessa är skojare som lägger till saker som inte ingår i försäkring från år till år. Väldigt omständig plattform och allt hanteras med papper.

4 de dezembro de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för att du hör av dig.
Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse.
Eftersom ditt ärende rör personliga uppgifter kan vi tyvärr inte gå in på detaljer här i ett öppet forum.
Om du vill diskutera handläggningen eller beslutet i ditt ärende rekommenderar vi att du i första hand kontaktar din handläggare, då många frågor kan lösas direkt i dialog.
Om du önskar få ett beslut omprövat kan du skicka en skriftlig begäran där du kort beskriver vad du vill få omprövat, varför du inte delar beslutet och om det finns några nya uppgifter att ta hänsyn till.
Är du är missnöjd med hur ditt klagomål har hanterats kan du vända dig till vår klagomålsansvarige Kenneth Malmborg på telefonnummer: 010 – 434 91 61
Mer information om processen finns även på vår webbplats - https://euroaccident.com/se/privat/kundservice-privat/klagomal

Med en Vänlig Hälsning
Jeanette / Kundservice Euroaccident Livförsäkring AB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende dækning og uklar rådgivning

Jeg kan desværre ikke anbefale denne sundhedsforsikring. Mit indtryk er, at de prioriterer de billigste løsninger frem for den behandling, der faktisk matcher den enkeltes behov. Derudover mangler forsikringen dækning på flere væsentlige områder, og de afviser at dække behandlingsforløb, der kan kræve mere end tre behandlinger.

Deres telefoniske rådgivning er uklar og stemmer ikke overens med de skriftlige betingelser. De undlader at besvare afklarende spørgsmål på mail, og når man klager, ændres de oplysninger, man oprindeligt fik, så man står tilbage uden tillid til, hvad der reelt gælder.

17 de novembro de 2025

Kære Celeste

Tak for din anmeldelse.

Vi har, ligesom alle andre forsikringsselskaber, ikke mulighed for at dække alle skader og behandlingsformer, og din sundhedsforsikring indeholder derfor visse begrænsninger.
Sundhedsforsikringen er prissat ud fra, hvilke muligheder den giver og de begrænsninger, som er beskrevet i forsikringsbetingelserne.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores Sundhedsafdeling og med vores Klageansvarlige, og at de har forsøgt at finde en løsning til dig.

Vi er ærgerlige over, at du ikke har taget positivt imod vores ekstraordinære tilbud til dig.

Venlig hilsen
Euro Accident

Ikke verdt en drid

Ikke verdt en drid, spar pengene eller velg ett annet seriøst firma. Vurderer du dette selskapet til dine medarbeidere må du ikke forvente å få hjelp med å få di ansatte raskt friske og tilbake igjen.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Euroaccident säljs in som en förmån för…

Euroaccident säljs in som en förmån för anställda men när man försöker använda sig av de så fastnar man i olika hinder, trots besked och uppläsning av tidigare journaler så hittar de kryphål att ta sig ur ärendet och tar så lång tid på sig så vårdgivare får avboka/skjuta på behandlingen, skickar självrisk direkt vid kontakt oavsett ärendena blir godkända eller inte
stark varning, undvik

23 de outubro de 2025

Rebecca. Euro Accident Livförsäkring AB

Skojare!

Hade det funnits så man kunde ge noll stjärnor hade jag gjort det!
Min pappa skadade sig pga sitt arbete och fått operera sig och blivit sjukskriven i x antal månader.
Men bara för han inte gick direkt till doktorn då han hoppades på att problemet skulle försvinna själv (han är av den gamla typen som inte springer ner dörrarna hos läkare)
Så nu duckar dem allt vad dem kan för att betala ut försäkring till honom bara för det och anser då att det inte är arbetsrelaterat.

AVRÅDER STARKT om någon funderar på detta försäkringsbolag. Spara hellre dem pengarna än o ge till dessa skojare!
Usch!

9 de outubro de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att ni haft en negativ upplevelse.

Vi hade gärna lämnat ett svar till dig här, men eftersom det rör ett personligt hälsoärende så kan vi inte diskutera det i ett öppet forum. Din pappa är varmt välkommen att höra av dig till Kenneth Malmborg, som är klagomålsansvarig på Euro Accident, på telefonnummer: 010-4349161.

Om det gäller ett beslut som din pappa inte är nöjd med har han alltid möjlighet att begära omprövning av ärendet. Läs mer på vår hemsida hur han i så fall gör: https://euroaccident.com/se/privat/kundservice-privat/klagomal

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta försäkringen som finns tar inga…

Sämsta försäkringen som finns tar inga skador dem gör allt i sin makt för att hitta kryphål och slippa betala ut något, man förstår varför dem har ett uselt omdöme,våra försäkringar skall omedelbart sägas upp.välj ett annat bolag ..svarar i stort sätt samma till alla ,har 2 st som är nöjda efter så många år!dem jobbar garanterat där,sen är resten rött och det är många , ni som har försäkring här och inte behövt utnyttja den, byt bolag innan det händer något, här får man ingen hjälp.

9 de outubro de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för dina synpunkter. Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse. Då vi inte har kännedom kring ditt ärende blir det svårt för oss att besvara ditt omdöme. Du är varmt välkommen att ringa oss på telefonnummer: 010-4349161. Då kan vi titta på ditt ärende igen. På https://euroaccident.com/se/privat/kundservice-privat/oppettider hittar du våra aktuella öppettider.

Varma hälsningar

Worst company ever

Worst company ever. Absolute waste of time and money.

3 de outubro de 2025

Hi,
It was sad to read that you are not happy with us. Misunderstandings and other aspects of uncertainty can arise during the processing of a case.

I would like to ask you to contact Kenneth Malmborg, who is responsible for complaints with us, on telephone +10-4349161 for a dialogue about what has happened in your case.

If you are not satisfied with our decision, you can always ask us to review your case: https://euroaccident.com/se/en/private/customer-service/file-a-complaint

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolute worst healthcare insurance I…

Absolute worst healthcare insurance I have ever had. Pure dogshite service.
Our company moved private healthcare provider from a really nice one that I was happy with, to this complete joke of a company.
I logged 3 cases with Euro Accident about 5 months ago, they never reached out, never messaged to emailed me about them. I have no idea how I am suppose to progress it as their app sucks as well.
I am opting out of their insurance at work today because I'll be damned if these jokers get a single crown more out of me.

3 de outubro de 2025

Ruffel och Båg

Dom söker metodiskt i det förflutna. Och gör allt för att ducka dig hjälp. Dom menar att dina tidigare problem/skador är orsaken till problemen idag. Även om det gått 15år.
Så ska du ha detta försäkringsföretag, så får du inte ha så mycket som en punkt i din journal.

Sköterskan jag talade med försökte hela tiden att lägga ord i munnen på mig. Och vred på tider och datum. Tills hon fått en egen tolkning. Då kunde hon avslå min ansökan om hjälp.

Har bara varit kund i mindre än ett år, så jag tänkte att inget kan vara sämre är primärvården.
Men jag hade fel.

12 de agosto de 2025

Rebecca, Skadeavdelningen. Euro Accident Livförsäkring AB

Herregud vad uselt

Herregud vad uselt. Har deras försäkring och har det även för många anställda.
Inget jag nyttjat på ett par år och så ser jag att detta bedrägliga företag kände att en självriskshöjning med 50 % ansågs befogat.
Fascinerade att de utöver den årliga premien på ett saftigt belopp finner att 750 kr, vilket till stor del räcker första och ofta enda besöket hos vårdgivaren, även är rätt.

Nej nu blir det till att de får drygt 50 färre kunder vid nästa brytpunkt senare i år.

4 de agosto de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för att du hör av dig till oss.

Vi förstår din besvikelse kring att kostnaden höjs för din försäkring. I samband med förnyelser ser vi över premier och självrisken för försäkringar. Det gör vi för att kunna fortsätta erbjuda samma höga kvalité på din försäkring som tidigare. Alla produkter du får i denna försäkring har ökat i kostnader vilket gör att vi behöver höja premien.

Allt fler använder sin försäkring med anledning av de långa köerna i den offentliga vården. Din ålder kan även påverka premien. Om du går upp en åldersintervall blir premien dyrare då försäkringen är åldersbaserad.

Vi hoppas på ditt fortsatta förtroende hos oss. Bästa hälsningar

Rebecca, Skadeavdelningen, Euro Accident Livförsäkring AB.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useless. You can do the work yourself instead of wasting your money here

I thought they would help but they booked me in a regular clinic (vårdcentral) for an unknown itching in my body. For this they wanted a deductible of 1000 SEK. If I’d book myself at the clinic I would only need to pay 200sek.

I will never use euro accident again.

22 de julho de 2025

Anna Höög, Euro Accident Livförsäkring AB

Bedrövligt företag

Det är alltid långa väntetider på telefon oavsett vilken tid jag än ringer.

Kostnaden för försäkringen har skenat iväg.

Jag behövde träffa en psykolog vid ett tillfälle. Då meddelade Euro Accident att de inte hade tillgång till en psykolog i min stad (som har 100.000 invånare). Jag skulle i stället få träffa en terapeut. Det var totalt bortkastat tid och jag ångrar att jag gick dit. Jag vände mig i stället till vårdcentralen, fick träffa en riktig psykolog, och hon kunde hjälpa mig på ett mycket bra sätt.

I samband med ett annat ärende fick jag vänta över två veckor för att få en tillgänglig tid med en läkare.

I ett annat ärende vägrade Euro Accident godkänna mitt ärende pga av karens, trots att det gått över 12 månader. För att bevisa min karens var jag tvungen att uppsöka vårdcentralen så att de kunde föra in karensuppgiften i journalen. Trots den nya journalanteckningen fortsatte Euro Accident att vägra godkänna ärendet. Efter många telefonsamtal gav de till sist med sig.

Euro Accident har vid flera tillfällen lovat att de ska kontakta mig för att diskutera alla mina klagomål. Naturligtvis har de inte gjort det heller.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag aldrig någonsin blivit så illa bemött av ett företag.

8 de julho de 2025

Hej Mattias Eriksson!

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi beklagar att du är missnöjd med hur ditt ärende har hanterats och vill gärna få en bättre förståelse för det du har upplevt.

Som vi har förstått det gäller din kritik bland annat svårigheten att få kontakt med önskad läkarspecialist, lång väntetid för läkarbesök, hanteringen av karens i ditt skadeärende samt att du inte har blivit kontaktad som utlovat angående dina klagomål. Det är självklart inte så vi vill att du ska uppleva vår service.

För att kunna ge dig ett ordentligt svar och följa upp dina synpunkter vill vår klagomålsansvarige, Kenneth Malmborg, gärna ta del av mer information om dina ärenden. Vi ber dig därför att mejla honom på kenneth.malmborg@euroaccident.com och uppge ditt försäkringsnummer eller skade-ID, så att han kan se över ditt ärende i detalj och återkomma till dig.

Tack igen för att du hörde av dig – din feedback är viktig för att vi ska kunna bli bättre.

Julia, Kundserviceavdelningen, Euro Accident Livförsäkring AB

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Når man vælger en behandler uden for…

Når man vælger en behandler uden for deres netværk så refunderer de kun en brøkdel af beløbet. Det står med småt som: at de dækker overenskomst priser.
Så når du er færdig med behandlingen står du alligevel selv med den største del af regningen.

8 de julho de 2025

Kære P,
Tak for din anmeldelse.

Vores kunder kan selv vælge om de ønsker behandling inden for vores netværk eller om de selv ønsker at finde en behandler. Når vi tilkender behandlingen uden for vores netværk, så skriver vi i tilkendelsesbrevet, at vi maksimalt dækker den takst som svarer til patientandelen for den tilkendte behandling efter overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter og/eller Dansk Kiropraktor Forening. Oplysningen står med samme skriftstørrelse som resten af informationen i brevet. Derudover fremgår samme oplysning af forsikringsbetingelserne i afsnittet ”Udenfor Euro Accidents netværk”.

Vi er ærgerlige over at læse, at du ikke oplever, at du er blevet informeret om dette på trods af brev i e-Boks og adgang til forsikringsbetingelser. Vi forsøger altid at gøre informationen så tydelig som muligt.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen
Euro Accident, Danmark.

Ingen hjälp alls

Fick försäkringen via nya jobbet, som en löneförmån. fick ryggskott och ringde till dom och frågade om hjälp. Men eftersom jag fick ryggskott började en vecka innan försäkringen började, så från säger sig dom alla problem jag kommer ha med ryggen under kommande året. Så allt som kan tänkas hända med ryggen kommer dom frånsäga sig. Var ett fruktansvärt dåligt första intryck, och jag har begärt att min arbetsgivare lägger min försäkring hos någon annan. Kasst och urusel service, närmaste maffia fasoner. Och sedan vågar inte beslut tagaren ta samtalet då man ringde. Feg dessutom.

3 de julho de 2025

Resposta de Euro Accident Livförsäkring AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du känner dig missnöjd.

Sjukvårdsförsäkringen tecknas med en karenstid på 12 månader. Det innebär att om du har haft en skada eller sjukdom innan du gick in i försäkringen så kan vi inte hjälpa dig med det såvida du inte har varit helt symtomfri under minst tolv månader.

Vi hade gärna lämnat ett mer utförligt svar till dig här, men eftersom det rör ett personligt hälsoärende så kan vi inte diskutera det i ett öppet forum.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss per telefon så besvarar vi dina frågor kring försäkringsvillkoret för Sjukvårdsförsäkring Privat Access.
Skador Sjukvård telefonnummer: 0771- 10 50 14

Julia, Kundservice. Euro Accident Livförsäkring AB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalat en försäkring i 3 år och när…

Betalat en försäkring i 3 år och när man anmäler skadan
gäller inte försäkringen för att man var sjukskriven med en förkylning inom 3 månaders gränsen för tekniingsdagen.
Därmed har man betalat i 3 års för en försäkring som inte är giltig och inga pengar för försäkringskostnaden betalas åter.

Varning läs deras finstilta text.

17 de junho de 2025

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att du haft en negativ upplevelse.

Vi hade gärna lämnat ett svar till dig här, men eftersom det rör ett personligt hälsoärende och inte vet vilken försäkring eller ärende som ditt omdöme avser så blir det svårt att diskutera i detta forum.

Du är varmt välkommen att höra av dig till Kenneth Malmborg, som är klagomålsansvarig på Euro Accident, på telefonnummer: 08–545 019 77.

Bästa hälsningar
Rebecca, Euro Accident Livförsäkring AB.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.