Banner for Bliwa

Bliwa Avaliações 3.598

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Efter lång handläggningstid så kom en bedömning av min hand som jag tycker inte speglade min upplevelse av handikapp hand. Men förstår att det nte är en lätt bedömning då inte kontaktade läkare själva... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uppstart av ersättning från försäkring gick lite trögt i början, men när väl inledande fråga/svar-processen med Bliwa var avklarad (hur försäkringen fungerade) gick allt väldigt smidigt och snabbt (va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros
  2. Seguradora de Acidentes
  3. Plano de Saúde
  4. Corretora de seguros
  5. Agência de seguro de vida
  6. Seguradora Pessoal

Bliwa skiljer sig från andra försäkringsbolag. Vi är specialister som försäkrar människor för livet, arbetslivet och allt däremellan. Det präglar vårt erbjudande, hur vi är som företag, vår arbetsplats och alla som jobbar på Bliwa. Bliwa är ett ömsesidigt specialistbolag som erbjuder personförsäkring. I samarbete med företag och organisationer försäkrar vi nära en miljon människor. Vi erbjuder försäkringar som ger ekonomisk trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet, och snabb tillgång till sjukvård när det behövs.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 mil avaliações

Sämsta möjliga försäkring

Sämsta möjliga försäkring, uppmanar alla att välja annat bolag!! Jag har flertalet försäkringar och fått blixtsnabb hjälp och ersättning, detta bolag är ett skämt.
De har nästan ett halvårs handläggningstid, försvarar sig med långa handläggningstider. Anställ då tillfälligt fler handläggare och gör något åt problemet (som inte ska behöva gå ut över kunder).
Har en pågående skada med lång sjukskrivning och fått usel ersättning och "hjälp".
Förra skadan när jag knäckte ett revben och hade problem och smärta i över 1 år gav de noll kronor för. Skamligt!

20 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Snabb hantering

Snabb enkel hantering av ärende

Hej Hercules,

Vad roligt att höra att allt fungerade snabbt och enkelt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Snabb service

Snabb service

Hej Cecilia,

Vad roligt att höra att du fick snabb service i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Enkelt att ha att göra med

Enkelt att ha att göra med

Hej Lotta,

Vad roligt att höra att det var enkelt att ha med oss att göra. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Även om det tog lite tid så fick jag…

Även om det tog lite tid så fick jag ersättning. Alltid bra bemötande vid frågor.

8 de abril de 2026

Hej Carina,

Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och din ersättning även om det tog lite tid. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Håller vad ni lovar och gör det på ett…

Håller vad ni lovar och gör det på ett effektivt sätt!

Hej Mikael,

Vad roligt att höra att allt fungerade bra och effektivt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Snabb handläggning

Snabb handläggning
Inget krongel

Hej Jonas,

Vad roligt att höra att allt fungerade snabbt och att det inte var något krångel i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Uselt kundbemötande

Bliwa är bra på att ta betalt för sina försäkringar men när man väl behöver hjälp så är de inte alls lika bra. Behöver man krissamtal via barnförsäkringen ska, det myndiga barnet, själv vända sig till offentlig vård i första hand (vad har man då försäkringen till?) och om inte det går ska den sökande ta kostnadsförslag för privat samtalsstöd och återkomma för att få det godkänt. Precis vad en människa i kris mäktar med. Så uselt. Men där spar Bliwa en hel del pengar. Besvikelsen efter ett dödsfall är enorm och ingen av oss orkar bråka om det.

10 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Helt okej

Helt okej. När jag haft kontakt trevligt bemötande men långsamma processer hos er på återkoppling.

Hej Åsa,

Tack för din feedback och vad roligt att du har fått ett trevligt bemötande av mina kollegor.

Vi har under en lång period haft längre handläggningstider än normalt och mina kollegor jobbar på så mycket de kan för att hjälpa alla våra kunder. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Smidigt och enkel

Smidigt och enkel. Jag skickade in det ni behövde från A-kassan och så fick jag ersättning

Hej Christine,

Vad roligt att höra att det fungerade smidigt och enkelt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Instruktioner enkla men samtidigt…

Instruktioner enkla men samtidigt tydliga.
Processen automatisk och effektiv.
Rekommenderas varmt!

10 de abril de 2026

Hej Ola,

Tack för fin feedback och vad roligt att det fungerade enkelt och effektivt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Hej Yvonne,

Vad roligt att höra att du fick en snabb hantering utan krångel i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Mycket nöjd

Hej Ann,

Vad roligt att höra att du är mycket nöjd i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Enkelt, smidigt och snabbt

Det var enkelt och smidigt att ansöka och snabb handläggning av ärendet. Det tog endast en vecka från att jag ansökte till att pengarna satt på mitt konto och då var det också 4 helgdagar inräknat i handläggningstiden.

10 de abril de 2026

Hej Lena,

Vad roligt att höra att det var enkelt och smidigt i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alltid mycket trevligt bemötande av…

Alltid mycket trevligt bemötande av personal, det som drar ner betyget är ganska långaam hantering.

Hej Ulf,

Tack för din feedback och vad roligt att du har fått ett mycket trevligt bemötande av mina kollegor.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inte fått ersättning efter lååång tid

Har skickat in ett ärende för många, många månader sedan och har fått frågan om att komplettera med uppgifter 3 gånger som redan fanns med i den första anmälan. Har fortfarande inte fått utbetalas. Pratat med en kvinna och sagt till henne 2 gånger att jag inte tillhör en ridklubb så det är för allt jag sökt och hon verkar inte fatta det. Själva registreringen fungerar värdelöst också och när jag fått krypterat mail blinkar det bara till en tusendels sekund så går inte läsa. Jag har varit ansvarig för hundratals IT-system, databaser etc. och detta absolut sämsta.

6 de janeiro de 2026

Hej Catarina,

Tack för din feedback och jag kan bara be om ursäkt att vi inte kunnat ge dig den service du borde ha fått.

Tråkigt att läsa att du inte har fått klarhet i dina frågor. Jag kan bara uppmana dig att kontakta oss igen på 08-696 22 80 och prata med en skadereglerare så att du kan få den hjälp du behöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vara tydligare i informationen till…

Vara tydligare i informationen till kunder samt att man får en och samma handläggare!😠

Hej Johan,

Tack för din feedback och jag kan bara be om ursäkt att vi inte har varit tillräckligt tydliga i informationen.

Kontakta oss gärna igen på 08-696 22 80 och ge oss feedback på vad som var otydligt så vi kan ta med oss det i framtiden.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag var fSörst inte medveten om att jag…

Jag var först inte medveten om att jag hade Bliwa försäkringen och inget gick automatiskt när jag blev arbetslös. Jag vet ännu ej om jag får de pengar jag är berättigad till, svag kommunikation och man vet inte vad som händer näst.

1 de abril de 2026

Hej Björn,

Tack för din feedback och jag kan bara be om ursäkt att vi inte har varit tillräckligt tydliga vår kommunikation.

Kontakta oss gärna igen på 08-696 22 80 och prata med en skadereglerare så att vi kan ge dig den hjälp du har rätt till.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som ett försäkringsbolag ska funka…

Som ett försäkringsbolag ska funka finnas för sina medlemmar. Super nöjd med allt bra och snabb kontakt med kundtjänst och handläggare.

1 de outubro de 2025

Hej Bo,

Vad roligt att höra att du är supernöjd och att allt fungerade bra! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Hej Louise,

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du uppskattade vår digitala lösning. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Suzanne, Bliwa

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.