EuroPodróże.pl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależn... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ze względu na chorobę lokomocyjną wybieram miejsce siedzące koło okna i zgodnie z kierunkiem jazdy, a jednak zawsze jest na odwrót.Starannie obserwuję ustawienie oparć foteli i zaznaczonego kierunku j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota. Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de passagens de trem

Escrito pela empresa

Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Szybko

Szybko, komfortowo, ciepło. Polecam IC.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Cieszymy się, że podróż pociągami przebiegła w tak komfortowych warunkach.

Dla osób podróżujących z zagranicy przygotowaliśmy również wielojęzyczną infolinię (PL, EN, UA, RU), aby każdy mógł łatwo zarezerwować bilety na pociąg. ✨

Dziękujemy i życzymy kolejnych udanych wypraw! 🎫

Super podróż polecam

Super podróż polecam

6 de fevereiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Pani Sylwio, bardzo dziękujemy za tę miłą opinię! 🚆 Bardzo nas cieszy, że podróż była udana i spełniła Pani oczekiwania.

Przy okazji przypominamy, że w naszej aplikacji mobilnej może Pani łatwo sprawdzić mapę siedzeń i wybrać swoje ulubione miejsce przy oknie lub stoliku, by każda kolejna wyprawa była jeszcze lepsza! ✨

Dziękujemy za polecenie i życzymy miłego dnia! 🎫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

W prosty sposób dokonałem zakupu…

W prosty sposób dokonałem zakupu biletów. Byłem mile zaskoczony, że aplikacja szukała najdogodniejszego połączenia co w oczywisty sposób wpłynęło na moją decyzję o zakupie. Dziękuję

26 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię! 🚆 Niezmiernie nas cieszy, że nasza wyszukiwarka pomogła Panu znaleźć najbardziej dogodne połączenie i ułatwiła podjęcie decyzji.

Dzięki inteligentnemu sortowaniu wyników, znalezienie połączeń kolejowych po Polsce i Europie jest u nas niezwykle proste i intuicyjne. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Panu wyłącznie udanych podróży! 🎫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybko i sprawnie udało mi się zakupić…

Szybko i sprawnie udało mi się zakupić bilet z wyprzedzeniem

21 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆 Cieszymy się, że udało się sprawnie zakupić bilet z wyprzedzeniem – to najlepszy sposób na spokojną głowę przed wyjazdem.

Warto pamiętać, że planując podróż wcześniej, u nas może Pani skorzystać z płatności odroczonych (zapłać za 30 dni), co daje jeszcze większą elastyczność w rezerwowaniu biletów. ✨

Dziękujemy i życzymy udanego przejazdu! 🎫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesjonalna pomoc w sprawie wymiany…

Profesjonalna pomoc w sprawie wymiany biletów.
Pozdrawiam

12 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Pana zadowolenie to dla nas najlepsza motywacja! 🚆 Cieszymy się, że profesjonalne wsparcie przy wymianie biletów spełniło Pana oczekiwania.

Nasi eksperci są do Pana dyspozycji codziennie od 7:00 do 23:00, aby każda zmiana planów przebiegła sprawnie i bez stresu. ✨

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanych przejazdów! 🎫

Szybko łatwo i przyjemnie

Szybko łatwo i przyjemnie. Pojawil sie problem z wygenereowaniem biletu po zaplaceniu ale mila Pani szybko problem rozwiazala, pomimo zakupu w niedzielę :)

11 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🚆 Cieszymy się, że mimo małej usterki przy generowaniu biletu, nasza pomoc okazała się szybka i skuteczna.

Nasi eksperci czuwają dla Pani codziennie od 7:00 do 23:00, również w niedziele. Cieszymy się, że dzięki wsparciu naszej konsultantki udało się sprawnie rozwiązać problem. ✨

Dziękujemy i życzymy Pani udanej wyprawy! 🎫

Super

Szybko i sprawnie został anulowany bilet i zwrócone pieniądze. Pan bardzo uprzejmy.

7 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Pana zadowolenie to dla nas najlepsza motywacja! 🚆 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania.

Nasi eksperci służą wsparciem każdego dnia, pomagając sprawnie rozwiązać wszelkie kwestie biletowe. Dzięki bezpośredniej opiece konsultanta może Pani czuć się pewnie na każdym etapie rezerwacji. ✨

Życzymy samych udanych podróży i zapraszamy ponownie! 🎫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

szybko można dokonać zakupu biletów i…

szybko można dokonać zakupu biletów i dużo podpowiedzi jaki pociąg wybrać

7 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 🚆 Niezmiernie cieszy nas, że nasz serwis spełnia Pani oczekiwania i ułatwia sprawne planowanie wyjazdów.

Wyeliminowaliśmy zbędne kroki, aby proces rezerwacji był prosty, intuicyjny i błyskawiczny. Mamy nadzieję, że taka oszczędność czasu uprzyjemni Pani każdą kolejną wyprawę. ✨

Życzymy samych udanych podróży i zapraszamy ponownie! 🎫

Łatwy zakup biletów

Dzięki serwisowi EuroPodróże wyszukanie połączenia i zakup biletów okazuje się niezwykle proste

5 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

Projektujemy EuroPodróże tak, żeby wyszukiwanie połączeń było intuicyjne i proste i nie zajmowało więcej czasu niż to konieczne. Cieszymy się, że dzięki nam zakup biletów stał się tak łatwy i szybki. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Pani udanej podróży! 🎫

Pierwszy raz...

Pierwszy raz, korzystałam z tego sposobu zakupu biletów. Jako seniorka obawiałam się, czy podołam. Udało się!

3 de janeiro de 2026

Resposta da EuroPodróże.pl

To wspaniała wiadomość! Bardzo dziękujemy za tę opinię. 🚆 Niezmiernie cieszy nas, że nasz serwis spełnia Pani oczekiwania i ułatwił planowanie pierwszej podróży z nami.

Przyjazny interfejs to nasz priorytet, dlatego system jest prosty w obsłudze dla każdego. Bardzo nas cieszy, że proces zakupu okazał się dla Pani jasny i zrozumiały, a początkowe obawy szybko ustąpiły miejsca satysfakcji. ✨

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Pani wielu udanych podróży! 🎫

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

szybki dostęp do informacji o podróży

szybki dostęp do informacji o podróży, wyszukiwanie najkrótszego czasu podróży, zakup biletów bez wychodzenia z domu

31 de dezembro de 2025

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 🚆 Niezmiernie cieszy nas, że nasz serwis spełnia oczekiwania i ułatwia sprawne planowanie wyjazdów.

Szybkość i komfort to nasze priorytety, stąd nacisk na sprawny zakup biletów online bez zbędnych formalności. Wyszukiwarka pozwala w mgnieniu oka wyselekcjonować najkrótsze lub najtańsze połączenia.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy udanych podróży! 🎫

Super przyjazny serwis

Super przyjazny serwis. Polecam

22 de julho de 2025

Resposta da EuroPodróże.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię! 🚆

Stawiamy na oszczędność czasu, dlatego gromadzimy połączenia wielu przewoźników w jednym miejscu i umożliwiamy zakup bez rejestracji. ✨

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanych przejazdów! 🎫

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais