Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Ver mais
Wat ik heel prettig vind is dat de werk voorbereider die komt inmeten voor de offerte ook het contact persoon blijft gedurende de hele periode tot de dekvloer gestort is. Ik kon m appen voor vragen... Ver mais
Goede voorbereiding door Gijs. Duidelijke aanwijzingen wat er moest gebeuren. Schuimbeton geheel volgens afspraak gestort. Vloerverwarming volgens afspraak gelegd. Alleen is niet in iedere... Ver mais
Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Produktieweg 52, 2382 PD, Zoeterwoude, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Hele duidelijke afspraken gemaakt voor schuimbeton, vloerverwarming en deklaag. Alle afspraken werden punctueel opgevolgd. Had goed contact met de planner, die ons elke keer op de hoogte hield over de volgende stappen. Ook kleine probleempjes werden snel opgelost. Een alles in een pakket wat we zeker aanbevelen. Faber, bedankt

Resposta da Faber Comfortvloer
Goede schuimbeton, vloerverwarming en topvloer laten leggen.
De communicatie en begeleiding in de voorbereiding was uitstekend.

Resposta da Faber Comfortvloer
Wij konden niet de gehele vloer voorzien van schuimbeton waardoor we deels voor een broodjes vloer hebben gekozen. Het was wel stressen toen we deze vloer moesten opvullen met een laagje beton, om de vloerverwarming erop te kunnen leggen. Mocht je voor dezelfde keuze staan, regel op tijd een betonwagen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Faber werd mij aangeraden door een buurman. Van Faber heb ik goede adviezen gekregen voor de voorbereiding. Als je vragen hebt zijn ze ook goed bereikbaar. Het is een zeer fijne samenwerking geweest.
Wij hebben nu een fijne vloer met vloerverwarming.

Resposta da Faber Comfortvloer
Ik kon m appen voor vragen of met een foto, van werd ik snel terug gebeld of geappt.
Er is ook veel flexibiliteit om dingen zelf uit te voeren, met daarbij constant de hulp van jouw contactpersoon bij Faber. Eenmaal klaar voor het beton is het zo gestort allemaal.

Kwamen hun afspraken na.
Lieten alles netjes achter.
Ook een goede voorbereiding.

Resposta da Faber Comfortvloer
Mijn ervaring met Faber is dubbel. Het product, schuimbeton en anhydriet dekvloer, is prima. Dat zal bij een ander bedrijf net zo goed zijn. De mannen die dit komen doen zijn professioneel en ze laten de boel netjes achter.
Anderzijds heb ik bij Faber in communicatie en planning een slechte ervaring gehad.
De contactpersoon die bij mij thuis is geweest heb ik nooit meer gezien. Deze persoon zou mij wel helpen en zaken laten zien wanneer de sloop gedaan was. Telefonisch niet te bereiken. Werkvoorbereidingsbezoek was gepland om 7:30 ik werd om 8:30 gebeld dat deze persoon ziek was. De invaller was er 2 uur later. Deze persoon was wel heel aardig en goed bereikbaar later.
Omdat ik een ruimte wilde ondervullen zouden er 2 stortingen plaatsvinden om zakken te voorkomen. Dit is zonder enig overleg naar 1 storting omgezet. Uiteindelijk is dit gaan zakken en heb ik zelf gaten opgevuld met cement.
Planning is ronduit slecht. Ik heb 3 x moeten bellen en 2x per mail moeten aangeven dat 2e pinksterdag geen werkdag is. Uiteindelijk is de maatvoering en folie samen met storten gegaan.
Contact met de planning is een onaangename ervaring. Ik heb een telefoon nummer gevraagd van mijn contactpersoon. Hij gaf aan dat ik dat kon vragen aan het bedrijf. Deze kreeg ik niet zonder slag of stoot en de opmerking van P, " jij bepaald niks, wij bepalen wat er gebeurd" heeft mij toch doen aanzetten tot een advies dat hij iets aardiger met klanten mag communiceren.
Waarom ik voor Faber gekozen heb is het contact en het helpende karakter wat ik thuis gehad heb met de eerste contactpersoon. Dit fijne vertrouwde gevoel heb ik nooit gehad tijdens mijn verbouwing. Veel geld voor beton wat er nu prima bij ligt. Maar ga niet voor een goed contact en een vertrouwd gevoel tijdens je werkzaamheden.
Fijn dat ik tijdens een gesprek aan heb kunnen geven wat niet fijn is verlopen. Geen oplossing maar wel een luisterend oor bij de juiste partij. Bedankt.

Resposta da Faber Comfortvloer
Er was goede communicatie. Alles verliep volgens afspraak en er is goed meegedacht

Resposta da Faber Comfortvloer
Duidelijke communicatie, vriendelijke en vakbekwaam personeel met oog voor detail.

Resposta da Faber Comfortvloer
Goede communicatie ook met de andere partijen.
En een mooi resultaat!

Resposta da Faber Comfortvloer
Goede voorbereiding door Gijs. Duidelijke aanwijzingen wat er moest gebeuren.
Schuimbeton geheel volgens afspraak gestort.
Vloerverwarming volgens afspraak gelegd. Alleen is niet in iedere hoek de kantband goed in de hoek gedrukt waardoor er in sommige hoeken een kier zit. Maar dat lost de tegelzetter op.
Dekvloer volgens afspraak gestort.
Samengevat een succesvol project door vakmensen uitgevoerd.

Resposta da Faber Comfortvloer
Vanaf de duidelijke offerte alle afspraken nagekomen, prettig uitvoerend personeel.

Resposta da Faber Comfortvloer
Allereerst ging het mis met schuimbeton storten 2xipv 1x. Terwijl 1x verteld was door de werkvoorbereider. Erg slecht gecontroleerd door de werkvoorbereider. Waardoor wij met extra kosten kwamen. Die hebben maar bemiddeleld om ervan af te zijn. Daarnaast is de gietvloer slecht tegen de muur aan gestort waardoor ik als klant in de problemen kwam met de vloeren man. Alleen maar vinger wijzen. Daar ben ik helemaal niks mee geholpen. Telefonisch word er beloofd terug bellen alleen dat gebeurd ook niet. Meerdere malen voorgekomen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Faber hield ons in de voorbereiding goed op de hoogte van de planning en voorafgaand aan de werkzaamheden werden we nog gebeld met juiste aankomsttijd van het team. Op locatie is alles netjes geplaatst/gestort en aangesloten. Al met al dus een erg fijne ervaring.

Resposta da Faber Comfortvloer
wij zijn zeer tevreden metde vloer
we zijn prima voorgelicht hoe het werk gedaan zou worden en de planning

Resposta da Faber Comfortvloer
Goed contact met de klant. Wel iets fout gegaan maar hierover goed contact gehouden.

Resposta da Faber Comfortvloer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.