Faktorfobi Avaliações 223

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste anbefalinger til service og produkt. Købt PETIT CRABE UV cardigan og soltrøje. Str passer, sidder tæt og kan derfor bæres under andet tøj. Produktet forebygger soleksem og solallergi. Ville øns... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Faktorforbi har tilrettelagt sine kunders købsoplevelse således, at den er personlig og minder om den, man modtager i de butikker, hvor ejeren står bag disken. Måske bare lidt bedre :) Jeg bestilte en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækre produkter, og hurtig og personlig ekspedition. Skulle bruge et produkt ret hurtigt, og med gratis fragt og info om afsendelse samme dag eller dagen efter, lagde jeg min ordre her. To dage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Sobre Faktorfobi

Escrito pela empresa

🇩🇰 Faktorfobi er en dansk webshop, der sælger alt i UV badetøj til både baby, børn, teenagere og voksne.

Udover solbeskyttende badetøj, finder du også svømmeudstyr som snorkelsæt, svømmevinger, svømmebriller m.m.

Faktorfobi blev stiftet i 2010 og er drevet af Anne Lønstrup.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god personlig service!

Jeg købte en badedragt og et håndklæde ved faktorforbi til min søn, til en virkelig god pris, oven i det er porto altid inkluderet!! Hos faktorforbi oplevede jeg også en rigtig god personlig service og jeg fik mine ting i hurtigt!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos faktorforbi!!

10 de maio de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter og personlig service

Fantastisk sted at købe badetøj og UV-tøj. Stort udvalg, og løbende (og personlig) tilbagemelding på processen - både via sms og mail. Min vare kom 2 dage efter bestilling. Dejligt med gratis fragt uden minimumsbeløb. Kan varmt anbefale denne side.

15 de abril de 2016

Engagement og god service

På faktorfobi har jeg mødt en webshop hvor jeg kan "mærke" personen bag.
Der er tydeligt engagement som ikke kan undgå at smitte, og det skinner klart igennem at ejeren brænder for at give sine kunder god service, gode oplevelser og de varer der opfylder behovene.
Way to go.

28 de dezembro de 2015

Sjælden god service

Positiv oplevelse med fantastisk service - og hurtige svar på alle mine små spørgsmål om varer og forsendelse.

14 de outubro de 2015
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig information ang levering

Varen er blevet sendt med B post og dette fremgår af hjemmesiden! Nu taget på ferie uden det bestilte!!! :-(

30 de julho de 2015
logotipo da Faktorfobi

Resposta da Faktorfobi

Hej Mia

Først og fremmest: Jeg er SÅ ked af at handlen med dig ikke lykkedes :-(

Du skal vide at man i dag på Faktorfobi kan vælge at få sendt sin ordre som pakke med track nummer og ganske kort leveringstid.

Dette er gratis på ordre over 399,- og koster 19,- på ordre der ligger under det beløb.

Det med B post var i Faktorfobis spæde barndom og en måde for mig at kunne tilbyde gratis fragt på alle ordre (det er ingen undskyldning - men en forklaring) :-)

Bedste hilsner
Anne /Faktorfobi

Super oplevelse

Super service, hurtig levering og gode produkter!!!
Her kan man mærke at der er tale om en lille en-mands virksomhed. Der er lige lagt en lille smule mere omtanke i det hele.
Det bliver ikke sidste gang badetøjet til lillepigen bliver købt her!

20 de janeiro de 2015

Vanvittig hurtig levering

Jeg bestilte en Ej Sikke Lej UV badehat til min datter den 9. juni (2. pinsedag) kl. 10:32.
8 minutter senere modtog jeg en mail om at min ordre var afsendt.
Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre at sende pakker med Post Danmark på en helligdag, men det var i hvert fald tilfældet.
Dagen efter havde jeg min datters badehat. Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Jeg var så overrasket at jeg skrev en mail til Anne som driver virksomheden og roste hendes gode service. Desuden var der fri fragt, hvilket ofte afgør hvor jeg køber mine varer på nettet.
Jeg kan kun anbefale Faktorfobi til alt og alle. Og jeg handler kun badetøj til min datter ét sted for fremtiden.

23 de junho de 2014

Super service!

Super service, fine varer og gratis fragt :). Bestilte en uv-solhat i sidste øjeblik inden ferie. Bestilte den fredag og den blev leveret lørdag. Desuden er det en stor hjælp at der står beskrevet om tøjet er småt eller alderssvarende i størrelsen, ellers havde jeg bestilt forkert størrelse.

3 de maio de 2014

Imponerende hurtig levering

Bestilte badeheldragt til min datter sidst på eftermiddagen igår og har allerede modtaget min pakke idag ved middagstid :-) varen levede fuldt ud op til billedet på siden. Det var dejligt nemt at bestille på siden og en meget sød måde bestillingsformularen er sat op på og så det fragtfrit, det et kæmpe plus! Vil helt sikkert anbefale denne side til andre.

Hilsen fra en meget tilfreds kunde!

11 de março de 2014

Super dupper service..

Det er virkelig god service og det er klart en net butik jeg vil opfordre familie og venner til at bruge. Rar og venlig betjening - helt kanon :-)

23 de maio de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt handel og go' service!

Handlede ved faktorfobi og fik hurtigt mine vare leveret og da størrelsen ikke passede fik jeg den bedste service og en hurtig ombygning. Kunne ikke have bedt om bedre service!

22 de maio de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais