Falke Granit Avaliações 280

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde slået et opslag op på Facebook, hvor jeg søgte en stenhugger til at rejse væltet gravsten på Asminderød Kirkegård. Her fik jeg en henvendelse fra Falke Granit om at de kunne hjælpe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uden at blive vejledt ordentligt købte vi en bordplade hos Falke Granit, hvilket betød at produktet blev beskadiget ved ibrugtagning. Vi har nu et år!!! været efter Falke for at udbedre situationen, m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Pedreiro
  2. Loja de Balcões

Escrito pela empresa

Hos FALKE beskæftiger vi os med natursten i alle afskygninger. Vi er eksperter i natursten og vi har mere end 20 års erfaring som producent, leverandør og rådgiver i hele Skandinavien. Vi har erfaring med at lave alt fra køkken, bad og entré til terrasse, indkørsel og facade - både til erhverv og til private. Vores sortiment er kæmpe stort og breder sig over alverdens Granit, Kvartsit, Marmor, Travertin, Onyx, Lavasten, Skifer, Silestone, Dekton, Komposit og Terrazzo i et væld af nuancer, former og teksturer og som noget helt specielt forhandler vi SlateLite - stenfinér. FALKE er en produktionsvirksomhed. Det betyder at vi producerer alting selv. Vi har eget stenværksted hvor vi skærer alle stenplader til på mål og færdiggøre dine produkter - Vi laver special løsninger til dig.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Væltet gravsten på Asminderød Kirkegård

Her fik jeg en henvendelse fra Falke Granit om at de kunne hjælpe mig.

Alt kørte på skinner fra start til slut, og aftaler på overholdt til punkt og prikke.

Så klar anbefaling af firmaer fra mig.

Ulrik

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og et super…

Fantastisk kundeservice og et super hjælpsomt team! Selvom jeg kun havde en mindre opgave, blev jeg mødt med en fantastisk hjælpsomhed og problemløsning. Jeg vil helt klart anbefale Falkegranit og vil til mit kommende køkkenprojekt, tage fat i dem igen.

17 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik leveret en perfekt bordplade til…

Vi fik leveret en perfekt bordplade til tiden, ingen problemer med opsætning- og da jeg fik lavet et hak den, fik jeg det fikset til UG inden for 14 dage, så man ikke kunne se det.

7 de janeiro de 2026

Resposta de Falke Granit

Det glæder os at du sætter pris på vores håndværk. Vi håber din bordplade giver dig masser af glæde i mange år.

Amazing service and professionalism

Amazing service and professionalism! Thank you. If you need specialists in sourcing the best natural stone, grannit, marble ,slate etc, they have an impressive large form selection in stock. Great team with a full workshop for fabrication. Look no further !

27 de março de 2026

Resposta de Falke Granit

Thank you for your kind words. It has been a pleasure to help you in this process. we wish you all the best

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik god vejledning og endte med at finde en fin plade til vores køkken.

9 de março de 2026

Resposta de Falke Granit

Vi er glade for at høre at du er glad for din nye plade.
Vi ønsker dig mange gode måltider tilberedt i dit nye køkken.

Utrolig god service

Utrolig god service. De er gode til at følge op og give god vejledning. Rare mennesker der har tid til kunden. Stort udvalg.

27 de fevereiro de 2026

Hej Mic
Tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både god service, opfølgning og grundig vejledning. Vi gør os umage for at have tid til den enkelte kunde og sikre, at man føler sig tryg gennem hele forløbet.
Tak fordi du fremhæver både vores udvalg og vores medarbejdere – det betyder meget for os.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse, med et firma der ikke tog telefonen i ugevis efter betalt faktura og meget forsinket leveringstid. Da bordpladen kom, blev den monteret skævt. Den vippede, og var skæv ift køkkenet. Virkelig en dårlig oplevelse desværre.

27 de fevereiro de 2025

3. marts
Tak for din anmeldelse, Mara.
Det er selvfølgelig meget beklageligt at læse, da det slet ikke er den oplevelse, vi ønsker at give hos Falke Granit. Vi tager både levering, montering og dialog med vores kunder meget alvorligt.
Vi har forsøgt at finde sagen i vores system ud fra navnet her, men kan desværre ikke umiddelbart identificere den. Det kan f.eks. være, hvis bestillingen er oprettet i et andet navn.
Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere – også i forhold til både leveringstid og montering – så vi kan få klarhed over, hvad der er sket. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på falkegranit@falkegranit.dk, så vi kan følge op og hjælpe videre.

10. april
Hej Mara
Vi har fortsat ikke hørt fra dig, men vil stadig meget gerne følge op på din oplevelse og få undersøgt sagen nærmere.
Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på Falkegranit@Falkegranit.dk, så vi kan finde frem til den konkrete sag og se på både levering og montering.
Vi vil naturligvis gerne sikre, at eventuelle problemer bliver håndteret.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe udvalg og alt til boligen ude og…

Kæmpe udvalg og alt til boligen ude og inde, og meget imødekomme personale der både rådgiver og guider en rundt på 10.000m2 areal for at vise farver, muligheder og ikke mindst ideer.

3 de fevereiro de 2026

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os meget, at du oplevede både vores udvalg og rådgivning som en positiv del af besøget. Vi lægger stor vægt på at tage os tid til at vise mulighederne frem og hjælpe med at finde de helt rigtige farver og løsninger – både til ude og inde projekter.

Tak fordi du fremhæver vores personale og indsatsen med at guide rundt – det betyder rigtig meget for os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og flot montering

Lidt lang leveringstid - men virkelig god service og den smukkeste bordplade. Flot monteringsarbejde.

21 de janeiro de 2026

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for din feedback 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen, monteringen og den færdige bordplade. Vi er opmærksomme på, at leveringstiden har været Længere, og netop derfor betyder det ekstra meget for os, at du har oplevet god service og et smukt slutresultat.

Tak fordi du valgte Falkegranit og tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umulig at komme i kontakt med

Har forsøgt at ringe til dem 5 gange, men de svarer aldrig. Har skrevet mail til dem, men den gider de heller ikke svare på. Det er nok ikke lige det firma jeg vil købe noget hos, og i øvrigt ved jeg ikke hvordan jeg skal kunne købe noget når ingen svarer

28 de janeiro de 2026

Resposta de Falke Granit

Tak for din tilbagemelding. Det er vi oprigtigt kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give. Vi bestræber os på altid at være tilgængelige og svare hurtigt på både telefon og mail, men i perioder med høj aktivitet kan der desværre opstå øget travlhed.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Hvis du har mulighed for det, er du velkommen til at sende os en mail på ml@falkegranit.dk
eller ringe igen – så sørger vi for at følge op hurtigst muligt.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen.

Suveræn leverance

Vi har valgt natursten fra Falkegranit til køkkenbord, køkkenø og to vindueskarme. Falkes leverancen passede præcist som ønsket og blev smukt afsluttet med perfekt fuge, hvor det var nødvendigt.
Falke går en ekstra mil for, at resultatet bliver godt og kan varmt anbefales

14 de outubro de 2025

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glæder os meget at høre, at høre jeres positive oplevelse og vindueskarme lever op til jeres forventninger.

Vi bestræber os altid på at gå den ekstra mil for at sikre et gennemført og holdbart resultat, så det er meget motiverende at få den tilbagemelding. Tak for jeres tillid og den varme anbefaling.

Rigtig god oplevelse hos Falkegranit

Rigtig god oplevelse hos Falkegranit

Vi har købt både køkkenbordplade og badebordplade hos Falkegranit, og hele forløbet har været rigtig positivt. Fra rådgivning og opmåling til levering og montering har processen været professionel og tryg.

Kvaliteten af bordpladerne lever fuldt op til vores forventninger – flot finish, præcise udskæringer og et meget eksklusivt udtryk. Det mærkes tydeligt, at der er styr på både materialer og håndværk.

Kommunikationen undervejs har været god, og aftaler er blevet overholdt. Alt i alt en seriøs leverandør, som vi uden tøven vil anbefale til andre, der overvejer bordplader i granit eller sten.
Vh. Anja & Michael Mottlau

23 de dezembro de 2025

Kære Anja & Michael,

Tusind tak for jeres meget flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at læse, at I har haft en tryg og positiv oplevelse hele vejen – fra rådgivning og opmåling til levering og montering.

Vi er stolte af, at kvaliteten, finishen og det håndværksmæssige niveau lever op til jeres forventninger, og at både køkken- og badebordpladerne har givet det eksklusive udtryk, I ønskede. God kommunikation og overholdelse af aftaler er noget, vi vægter højt, så det er skønt at høre, at det også har været jeres oplevelse.

Tusind tak for jeres tillid og for anbefalingen – det betyder meget for os. I er altid velkomne, hvis vi kan hjælpe jer igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har modtaget det flotteste…

Vi har modtaget det flotteste spisebord, og vi er så glade for det endelige resultat. Der har været god dialog med dem hele vejen, og de sørgede for at vi fik bordet inden jul. Kan varmt anbefales.

18 de dezembro de 2025

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at I er så glade for jeres nye spisebord, og at det endelige resultat lever op til jeres forventninger.

Vi er også glade for, at dialogen undervejs har fungeret godt, og at det lykkedes os at få bordet færdigt og leveret inden jul – det er altid vigtigt for os at holde aftaler, især når det gælder særlige tidspunkter.

Tak for jeres varme anbefaling. I er altid meget velkomne igen, hvis vi kan hjælpe jer med et nyt projekt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for vores nye…

Vi er meget glade for vores nye bordplade fra Falke Granit. Vi har valgt en Dekton-bordplade, som passer helt perfekt til vores nye køkken.
Bashar er meget imødekommende og nem at kommunikere med – han vender altid hurtigt tilbage på henvendelser.
Montørerne, der kom for at installere bordpladen, var venlige, professionelle og meget grundige i deres arbejde.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale!

11 de novembro de 2025

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse! Det betyder rigtig meget for hele vores team at høre, at jeres nye Dekton-bordplade passer perfekt ind i køkkenet, og at I er glade for resultatet.

Vi sætter stor pris på dine ord om både Bashar og vores montørers indsats. God kommunikation, høj faglighed og en tryg proces for kunden er præcis det, vi stræber efter i hver eneste opgave – og derfor er det fantastisk at høre, at det har været jeres oplevelse.

Tak fordi I valgte Falke Granit til jeres køkkenprojekt. Vi ønsker jer mange gode år med bordpladen, og skulle I få brug for hjælp igen i fremtiden, står vi altid klar.

De varmeste hilsner
Team Falke Granit 🌟

Super flotte granit bordplader

Super flotte granit bordplader. Jeg havde taget fejlmål ved vask. Bashir fik lavet ny udskæring mens jeg ventede virkelig god service og kan kun anbefale falke granit

17 de outubro de 2025

Resposta de Falke Granit

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både bordpladerne og servicen. Godt at det hele lykkedes med den nye udskæring – vi sætter stor pris på din anbefaling!

De bedste hilsner,
Falke-teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik ikke hvad vi bestilte

Vi valgte vores bordplade ud fra et billede. Men da den blev leveret havde den et helt andet mønster. Vi har prøvet at gå i dialog med falke men desværre synes de ikke, det er et problem at sælge noget andet end men lover. Vi har beholdt pladen, men undrer os over ansvarsfraskrivelsen.

30 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Installerede en anden bordplade end de havde vist os.

Lover guld og grønne skove, men leverer ikke.
Værste var at de viste os et billede af en granitsten og installerede en helt anden.
Efterfølgende har der ikke været andet end flabede svar fra deres “kundeservice”
HOLD JER VÆK!

Opdatering efter svar:
Nej, de har sendt et “nummer til pladen”, som vi ingen mulighed for at sammenligne med noget vi aldrig har set før.
Men at forklare hvor den ikke har samme mønster som den vi bestilte, kan de ikke forklare. Og nu er de stoppet med at svare på mine spørgsmål og e-mails.
Så intet nyt. HOLD JER VÆK, og til Falke-Granit. Vi snakkes ved igennem Nævnenes Hus og måske endda retten, så længe det står uforklaret hen, for i skulle selvfølgelig have pengene på forhånd.

Efter 2. Svar:
Jeg kan ikke bruge et nummer jeg ikke kan sammenligne med et billeder hvor der intet nummer er på. Og slet ikke når i ikke vil/kan forklare hvor mønsteret på de to plader ikke er ens, hvilke vel er ret afgørende, når man vælger bordplade!?
Det skal lige tilføjes at svar bliver skrevet en en meget nedladende tone og kan kun tilføje at i vil høre fra mig igennem anden instans.

25 de setembro de 2025

Resposta de Falke Granit

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med forløbet. Vi har dog dokumenteret, at det er de plader, du har bestilt, som er blevet leveret og monteret.

Vi har haft en længere dialog omkring sagen, men må desværre konstatere, at vi ikke føler, vi kan gøre dig tilfreds, trods vores forsøg på at dokumentere tingene er korrekt

Teamet hos Falke Granit

Du har den 18.18 fået et billede af den plade du vælger hvor beskrivelse af nummeret på pladen er. Det samme nummer står på den plade som du har modtaget, og det er bevist og sendt til dig, leverandøren bekræfter også det er den samme plade.

som du selv beskriver er der de forskellige instanser som kan kigge på sagen.

Vi er rigtig kede af hvordan det er endt, men vi kan ikke ændre på det er korrekt materiale du har modtaget, og derfor kan vi af sagens natur ikke gøre noget for at hjælpe

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais