Jeg havde slået et opslag op på Facebook, hvor jeg søgte en stenhugger til at rejse væltet gravsten på Asminderød Kirkegård. Her fik jeg en henvendelse fra Falke Granit om at de kunne hjælpe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Uden at blive vejledt ordentligt købte vi en bordplade hos Falke Granit, hvilket betød at produktet blev beskadiget ved ibrugtagning. Vi har nu et år!!! været efter Falke for at udbedre situationen, m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos FALKE beskæftiger vi os med natursten i alle afskygninger. Vi er eksperter i natursten og vi har mere end 20 års erfaring som producent, leverandør og rådgiver i hele Skandinavien. Vi har erfaring med at lave alt fra køkken, bad og entré til terrasse, indkørsel og facade - både til erhverv og til private. Vores sortiment er kæmpe stort og breder sig over alverdens Granit, Kvartsit, Marmor, Travertin, Onyx, Lavasten, Skifer, Silestone, Dekton, Komposit og Terrazzo i et væld af nuancer, former og teksturer og som noget helt specielt forhandler vi SlateLite - stenfinér. FALKE er en produktionsvirksomhed. Det betyder at vi producerer alting selv. Vi har eget stenværksted hvor vi skærer alle stenplader til på mål og færdiggøre dine produkter - Vi laver special løsninger til dig.
Informações de contato
Kulsviervej 14 A, 3400, Hillerød, Dinamarca
- falkegranit@falkegranit.dk
- www.falkegranit.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Væltet gravsten på Asminderød Kirkegård
Her fik jeg en henvendelse fra Falke Granit om at de kunne hjælpe mig.
Alt kørte på skinner fra start til slut, og aftaler på overholdt til punkt og prikke.
Så klar anbefaling af firmaer fra mig.
Ulrik
Fantastisk kundeservice og et super…
Fantastisk kundeservice og et super hjælpsomt team! Selvom jeg kun havde en mindre opgave, blev jeg mødt med en fantastisk hjælpsomhed og problemløsning. Jeg vil helt klart anbefale Falkegranit og vil til mit kommende køkkenprojekt, tage fat i dem igen.
5 flotte stjerner herfra for den Bedste service ever
Bedste service ever. Altid klar til finde en løsning og hjælpe en. Imodkommende og flinke medarbejder. Kan varmt anbefales.
Fantastisk service og produkt - 100% tillfreds med alt.
Fra første besøg til levering af bordplade gik alt 100% godt.
Bordeplade var over forventning og vi er virkelig tilfredse.
Prisen var også god.
Tak Lasse for din hjælp.
Virkelig god betjening og professionel…
Virkelig god betjening og professionel udførelse.

Resposta de Falke Granit
Vi fik leveret en perfekt bordplade til…
Vi fik leveret en perfekt bordplade til tiden, ingen problemer med opsætning- og da jeg fik lavet et hak den, fik jeg det fikset til UG inden for 14 dage, så man ikke kunne se det.

Amazing service and professionalism
Amazing service and professionalism! Thank you. If you need specialists in sourcing the best natural stone, grannit, marble ,slate etc, they have an impressive large form selection in stock. Great team with a full workshop for fabrication. Look no further !

Rigtig god service
Rigtig god service. Fik god vejledning og endte med at finde en fin plade til vores køkken.

Utrolig god service
Utrolig god service. De er gode til at følge op og give god vejledning. Rare mennesker der har tid til kunden. Stort udvalg.

Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse, med et firma der ikke tog telefonen i ugevis efter betalt faktura og meget forsinket leveringstid. Da bordpladen kom, blev den monteret skævt. Den vippede, og var skæv ift køkkenet. Virkelig en dårlig oplevelse desværre.

Resposta de Falke Granit
Kæmpe udvalg og alt til boligen ude og…
Kæmpe udvalg og alt til boligen ude og inde, og meget imødekomme personale der både rådgiver og guider en rundt på 10.000m2 areal for at vise farver, muligheder og ikke mindst ideer.

Resposta de Falke Granit
God service og flot montering
Lidt lang leveringstid - men virkelig god service og den smukkeste bordplade. Flot monteringsarbejde.

Resposta de Falke Granit
Umulig at komme i kontakt med
Har forsøgt at ringe til dem 5 gange, men de svarer aldrig. Har skrevet mail til dem, men den gider de heller ikke svare på. Det er nok ikke lige det firma jeg vil købe noget hos, og i øvrigt ved jeg ikke hvordan jeg skal kunne købe noget når ingen svarer

Suveræn leverance
Vi har valgt natursten fra Falkegranit til køkkenbord, køkkenø og to vindueskarme. Falkes leverancen passede præcist som ønsket og blev smukt afsluttet med perfekt fuge, hvor det var nødvendigt.
Falke går en ekstra mil for, at resultatet bliver godt og kan varmt anbefales

Rigtig god oplevelse hos Falkegranit
Rigtig god oplevelse hos Falkegranit
Vi har købt både køkkenbordplade og badebordplade hos Falkegranit, og hele forløbet har været rigtig positivt. Fra rådgivning og opmåling til levering og montering har processen været professionel og tryg.
Kvaliteten af bordpladerne lever fuldt op til vores forventninger – flot finish, præcise udskæringer og et meget eksklusivt udtryk. Det mærkes tydeligt, at der er styr på både materialer og håndværk.
Kommunikationen undervejs har været god, og aftaler er blevet overholdt. Alt i alt en seriøs leverandør, som vi uden tøven vil anbefale til andre, der overvejer bordplader i granit eller sten.
Vh. Anja & Michael Mottlau

Resposta de Falke Granit
Vi har modtaget det flotteste…
Vi har modtaget det flotteste spisebord, og vi er så glade for det endelige resultat. Der har været god dialog med dem hele vejen, og de sørgede for at vi fik bordet inden jul. Kan varmt anbefales.

Resposta de Falke Granit
Vi er meget glade for vores nye…
Vi er meget glade for vores nye bordplade fra Falke Granit. Vi har valgt en Dekton-bordplade, som passer helt perfekt til vores nye køkken.
Bashar er meget imødekommende og nem at kommunikere med – han vender altid hurtigt tilbage på henvendelser.
Montørerne, der kom for at installere bordpladen, var venlige, professionelle og meget grundige i deres arbejde.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale!

Super flotte granit bordplader
Super flotte granit bordplader. Jeg havde taget fejlmål ved vask. Bashir fik lavet ny udskæring mens jeg ventede virkelig god service og kan kun anbefale falke granit

Resposta de Falke Granit
Fik ikke hvad vi bestilte
Vi valgte vores bordplade ud fra et billede. Men da den blev leveret havde den et helt andet mønster. Vi har prøvet at gå i dialog med falke men desværre synes de ikke, det er et problem at sælge noget andet end men lover. Vi har beholdt pladen, men undrer os over ansvarsfraskrivelsen.
Installerede en anden bordplade end de havde vist os.
Lover guld og grønne skove, men leverer ikke.
Værste var at de viste os et billede af en granitsten og installerede en helt anden.
Efterfølgende har der ikke været andet end flabede svar fra deres “kundeservice”
HOLD JER VÆK!
Opdatering efter svar:
Nej, de har sendt et “nummer til pladen”, som vi ingen mulighed for at sammenligne med noget vi aldrig har set før.
Men at forklare hvor den ikke har samme mønster som den vi bestilte, kan de ikke forklare. Og nu er de stoppet med at svare på mine spørgsmål og e-mails.
Så intet nyt. HOLD JER VÆK, og til Falke-Granit. Vi snakkes ved igennem Nævnenes Hus og måske endda retten, så længe det står uforklaret hen, for i skulle selvfølgelig have pengene på forhånd.
Efter 2. Svar:
Jeg kan ikke bruge et nummer jeg ikke kan sammenligne med et billeder hvor der intet nummer er på. Og slet ikke når i ikke vil/kan forklare hvor mønsteret på de to plader ikke er ens, hvilke vel er ret afgørende, når man vælger bordplade!?
Det skal lige tilføjes at svar bliver skrevet en en meget nedladende tone og kan kun tilføje at i vil høre fra mig igennem anden instans.

Resposta de Falke Granit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.