Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

★☆☆☆☆ I expected much better from a globally known brand like Dyson. My brand-new Airwrap i.d., purchased from Dyson.fi, failed on its very first use. I sent it back in early September. Dyson c... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyson mennyt huoltoon uutena asti olleesta johtokelasta ja pölysäiliön kiinnityksestä. Palasi huollosta johtokela vaihdettuna mutta pölysäiliön kiinnitystä ei ole korjattu. No 6kk myöhemmin johtokela... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DC29 imurista kärähti moottori. Päättelin asian itse, kun laite ei enää käynnistynyt. Olin yhteydessä Dysonin aspaan uuteen moottoriin liittyen, ei kuulemma valmisteta enää ja kannattaa hankkia täysin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Viallisen osan takuuvaihto onnistuisi Dysonin hoitamana erittäin hyvin. Pientä sapiskaa saa Ups, joka ei tuonut osaa kotiin asti, vaikka näin sain ymmärtää. UPS ilmoitti viestillä, ettei toimitus onni... Ver mais

A empresa respondeu

Saa mukautettua tukea
Katso muotoiluvideoita
Dyson yrityksille

Tietoa Dysonista

Dyson perustettiin ajatuksella ratkaista ongelmia, jotka muut jättävät huomiotta: pölynimurit, jotka tukkeutuvat ja menettävät imukykynsä, käsienkuivaimet, jotka ovat energiasyöppöjä eivätkä toimi, ja hiusteknologia, joka perustuu äärimmäisiin lämpötiloihin ja aiheuttaa lämpövaurioita.

Dyson perustettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1993, jonka jälkeen se on kasvanut yhden miehen ja yhden idean yrityksestä globaaliksi teknologiayritykseksi, jonka ytimessä on alati kasvava insinöörien ja tutkijoiden tiimi.

Nykyään Dysonin laitteita myydään yli 65 maassa. Johdottomista pölynimureista ilmanpuhdistimiin ja hiustenkuivaajiin; kokonaan uuden sukupolven teknologia on päätynyt Dyson-omistajien käsiin ympäri maailmaa.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

Dysonin hintatakuu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,1

Hyvää palvelu

Hyvää palvelu

21 de maio de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Kiitos palautteestanne. Olemme iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen palveluumme. Ota enemmän irti Dysonistasi uudella MyDyson™-sovelluksella. Henkilökohtaiset oppaat ja eksklusiivinen sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja lisävarusteisiin. Käyttöoppaasi ja takuutiedot. Hyvää päivänjatkoa!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mulle piti toimittaa Dyson 10 varren…

Mulle piti toimittaa Dyson 10 varren adapteri maaliskuussa, ei vaan ole vielä kuulunut!!Tapaus numeronne on 35432516
T.sauli k.

18 de abril de 2024

Voit myös soittaa meille numeroon 080007020

Puhelinpalvelumme aukioloajat: 09:00 - 18:00 maanantaista perjantaihin 09:00 - 14:00 lauantaisin.

Ei viilennä

Ei viilennä, puhaltaa vain huoneilmaa, on kovaääninen, TV:n ääni hukkuu viilentimen kohinaan.

15 de maio de 2024

Hei Kirpy,

Kiitos palautteestanne. Olemme pahoillamme kuullessamme, ettet ole tyytyväinen. Jos ostit koneen suoraan meiltä, voit hyödyntää tyytyväisyystakuuta.

Haluaisin lisätä, että koneemme eivät jäähdytä, vaan ne tuottavat viileän ilmavirran huoneen läpi.

Hyvää päivänjatkoa!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puhelimessa tiedettiin hyvin mitä…

Puhelimessa tiedettiin hyvin mitä tarvitsee tehdä ja
tuotteet tuli ajallaan hyvin informoituja.

14 de maio de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Kiitos palautteestanne. On ilo kuulla, että olet tyytyväinen asiakaspalveluumme. Saat enemmän irti Dysonistasi uuden MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaisia oppaita ja yksinoikeudella tuotettua sisältöä. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeet ja takuutiedot. Hyvää päivänjatkoa!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Huono saatavuus - asiakaspalvelu ja varaosa

Nettisivuilta (fi.dyson.com) ei löytynyt varavarsia Dyson v11 imuriin joten jouduin katsomaan Ruotsin puolelta. Suomen nettisivuilla ei myöskään ollut palvelunumeroa (löytyi ainoastaan imurin pohjasta) vaan chat bot joka ei ikinä yhdistänyt oikealle asiakaspalvelijalle (vaikka yrittikin siirtää niin ei ikinä siirtynyt). Imurin pohjasta löytyneeseen asiakaspalvelunumeroon soitettuani vain Ruotsista vastattiin (olisi pitänyt odottaa suomenkielistä asiakaspalvelijaa vartin) - asia kuitenkin nytkähti hieman eteenpäin. Sain sieltä linkit se.dyson.com mutta yrittäessäni sieltä tilata tätä imurin vartta - oikean väristä ei ollut saatavilla. Ja vaikka sitten yritin tilata eri väristä niin ruotsalainen nettikauppa ei hyväksynyt puhelinnumeroni suomalaista maatunnusta (+358…) joka on pakollinen tieto. No lähetin sitten paluusähköpostia saamaani viestiin ruotsalaiselta asiakaspalvelijalta => vei yli viikon ennen kuin sain palautetta tähän ja tällä kertaa suomalaiselta asiakaspalvelijalta. Viestiin oli ilmaantunut linkit myös suomalaisen verkkokaupan sivustoilla eri värisistä vaihtovarsista, mutta edelleenkin se oikean värinen (sininen) on loppu varastosta. Jäin odottelemaan että josko tulee…siihen asti pitää imuroida rikkinäisellä imurilla.
Ei ihan nappisuoritus Dysonin jälkimarkkinatiimiltä!

23 de abril de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Kiitos palautteestasi. Olemme surullisia kuullessamme kokemuksestasi.

Paras investointi ikinä

Paras investointi ikinä! Huippu tuote ja niin helposti saa hiukset kuivattua ja suoristettu samalla. Hiukseni eivät ole ikinä näyttäneet näin hyvältä.

12 de maio de 2024

Hei Carita,

Kiitos mukavasta palautteestasi! Me arvostamme sitä! Hauskaa päivän jatkoa!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pikku viiveestä huolimatta

Pikku viiveestä huolimatta, asianhoito ja yhteydenpito oli vaivatonta!

26 de abril de 2024

Hei Eeva,

Kiitos mukavasta palautteestasi! Me arvostamme sitä! Hauskaa päivän jatkoa!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dyson V15 varsi-imuri - toimitus ajallaan ja lupausten mukainen tuote

Tilaus ja toimitus meni kuten kuuluikin. Tuote on sitä mitä odotinkin, laite on ihan ehdoton koirataloudessa! Kerrankin tuntuu siltä, että koirankarvat voi sittenkin saada kuriin myös labradorinnoutajien taloudessa!
Edit: pakko tiputtaa arvostelua. Dysonin tuki on onneton. Laitteen runkoon (sykloniin?) jämähtää koirankarvoja, ja ne saa irti vain sormin nyppimällä. Pitäisi kuitenkin olla toimittaja, joka mainostaa "lemmikkitiede on lempiaiheemme". Ja tietenkään uutta runkoa ei ole saatavilla, jos se nyt noiden takia hajoaa....

18 de abril de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Olemme iloisia kuulla, että olet tyytyväinen Dysoniisi. Hyödynnä Dysoniasi enemmän uuden MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaiset oppaat ja eksklusiivinen sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeesi ja takuutiedot. Hyvää päivänjatkoa!

Käsittääkseni juttelin (kirjallisesti)…

Käsittääkseni juttelin (kirjallisesti) ihmisen kanssa, mutta vaikutti chatbotilta: vastaukset eivät vastanneet kysymyksiini, eikä rikkinäisenä toimitettua osaa pahoiteltu. Uusi laitettiin kyllä tilaukseen, mutta koska sitä ei ole varastossa, ei ole tietoa milloin saan uuden osan. Myöskään mitään hyvitystä ei suostuttu antamaan, eikä edes korvaamaan tästä aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia.

12 de abril de 2024

Resposta da Dyson Suomi

let tervetullut ottamaan meihin uudelleen yhteyttä, jos on jotain!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu hoitui nopeasti WhatsApp-viestien kautta ja imuri saatiin palautettua sen avulla. Uusi imuri lähetettiin siitä viikon päästä.
Miinuksena se, että vianmääritys piti tehdä useampaan kertaan (ensin pari kertaa netissä, sitten vielä asiakaspalvelun kanssa).

3 de abril de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Olemme iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen asiakaspalveluumme! Hyödynnä Dysoniasi enemmän uuden MyDyson™-sovelluksen avulla. Henkilökohtaiset oppaat ja eksklusiivinen sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöohjeesi ja takuutiedot. Hyvää päivänjatkoa!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Imurin akku väsähti muutama kuukausi…

Imurin akku väsähti muutama kuukausi takuuajan jälkeen. Uutta akkua ei saanut enää takuuseen takuuajan umpeuduttua. Akkua lukuunottamatta ollut ihan kelpo kampe, mutta odotin Dysonilta huomattavasti pidempää ikää.

13 de abril de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kun kerroin ongelmankuvauksen niin…

Kun kerroin ongelmankuvauksen niin asiakaspalvelija antoi siihen heti ratkaisun. Olin unohtanut rekisteröidä tuotteen mutta se onnistui kuitin avulla helposti ja uusi osa tuli nopeasti takuuseen. Ensin testauksen jälkeen imuri toimii taas.

11 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tuotteen hyvitys kesti mielestäni…

Tuotteen hyvitys kesti mielestäni pitkään, nyt tuli tilalle johdollinen imuri, aikaisempi on myös dyson, tämä ei ole niin tehokas kuin edellinen.

20 de abril de 2024

Hei Minna,

Kiitos palautteestasi.

Olemme pahoillamme, että koet palautuksesi käsittelyn kestäneen kauan.

Pettymys Dyson brändiin

Asiakaspalvelukokemus ei sinällään huono. Mutta Dyson menetti brändinä luottamukseni, kun vähän käytössä ollut 4 vuotta vanha ja yli 500 euroa maksanut Absolute V11 lakkasi toimimasta ja Dyson suostuu antamaan 10% alennuksen seuraavasta tuotteesta!@#&*
Sama vika ollut muillakin. Korjaamisesta tehty jopa YouTube-video. Miksei Dyson voi korjata ongelmaa veloituksetta, jotta tosiaan ostaisin vielä joskus Dyson- merkkisen tuotteen. Aiemmin kehuin Dysonia kaikille, mutta lastu näyttää laskeneen ja tärkeintä on voitontavoittelu, ei hyvä asiakaspalvelu.

8 de abril de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Olen todella pettynyt siitä miten…imurini takuuasia hoidettiin / sitä ei hoidettu

Olen todella pettynyt siitä miten imurini takuuasia hoidettiin. Tai sitä ei hoidettu. Olin tyytyväinen, kun minulle sanottiin, että lähetetään varaosa. Yhtäkkiä varaosan tilaus peruttiin sanomatta minulle mitään ja kun otin yhteyttä Dyson asiakaspalveluun uudelleen, minulle kerrottiin ettei varaosaa olekaan varastossa. Minua pyydettiin pakkaamaan koko imuri johonkin laatikkoon ja lähettämään Postissa, jolloin uuden imurin saaminen kestää noin 4 viikkoa. Sanoin, etten voi olla ilman imuria niin kauaa. On kummallista, ettei näin isolla yrityksellä ole varaosia varastossa ja tilanne kestää kuukausitolkulla. Sovittiin niin, että odotan niin kauan, että varaosa tulee varastoon ja otan sitten uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun. Olen seuraillut verkkokaupan tilannetta, eikä varaosaa ole vieläkään tullut. En voi sanoa olevani kauhean tyytyväinen. Lisäys: Minulle ei kerrottu aiemmin mahdollisuudesta lainalaitteeseen, vaikka yritin kysellä erilaisia vaihtoehtoja, jotta minun ei tarvitsisi olla viikkoja ilman imuria.

29 de março de 2024

Hei Taina,

Kiitos palautteestasi. Olemme pahoillamme, että meillä ei ole tarvitsemaasi osaa.

Voit odottaa osaa (kirjoita sähköpostiosoitteesi ja saat tiedon heti kun se on varastossa, joten sinun ei tarvitse tarkistaa joka päivä) tai vaihtaa koneesi, jos sinulle on tarjottu sitä. Voit tilata "lainauskoneen" Klarnalta ja palauttaa sen 100 päivän sisällä.

Hyvä viikonloppu!

Mukava ja helppo käyttää

Mukava ja helppo käyttää. Akku riittää hyvin tämmösen 150 neliön asunnon imurointiin. Helppo tyhjentää.

8 de abril de 2024

Resposta da Dyson Suomi

Olemme iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen Dysoniisi. Saat enemmän irti Dysonistasi uudella MyDyson™-sovelluksella. Henkilökohtaiset oppaat ja eksklusiivinen sisältö. Nopea pääsy asiantuntijatukeen, varaosiin ja tarvikkeisiin. Käyttöoppaasi ja takuutietosi. Mukavaa päivää!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En saa vastausta takuulaitteen…

En saa vastausta takuulaitteen rahanpalautukseen

28 de março de 2024

Hei Mika,

Kiitos, että annoit meille palautetta täällä. Ikävä kuulla, että sinulla on ollut huono kokemus Dyson. Pyytäisimmekin sinua ottamaan meihin yhteyttä alla listattujen kanavien välityksellä:

Voit lähettää meille viestin WhatsAppissa: http://ms.spr.ly/62043caRit

Voit myös soittaa meille numeroon: 080007020

Puhelinpalvelumme aukioloajat: 10:00 - 19:00 maanantaista perjantaihin ja 10:00 - 15:00 lauantaisin.

Nopeaa ja hyvää palvelua

Nopeaa ja hyvää palvelua. Varaosa järjestyi helposti.

13 de fevereiro de 2024

Hei,

Kiitos palautteestasi.

Olemme iloisia kuullessamme, että sinulla oli hyvä kokemus tilauksen vastaanottamisesta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varaosa toimitettiin nopeasti ja…

Varaosa toimitettiin nopeasti ja kotiovelle

18 de março de 2024

Hei Christer,

Hei Karin,

Voit lähettää meille viestin WhatsAppissa: http://ms.spr.ly/62042cmNwA

Voit myös soittaa meille numeroon: 080007020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais