Filmxperten Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fin service og hurtig levering som altid samt film til en god pris kan varmt anbefale Filmxperten at handle hos dem.MVH Carsten Bech.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var vældig imponeret over at den bestilling jeg lagde en lørdag eftermiddag, allerede var klar til afhentning ved mit lokale pickup point inden klokken ti mandag morgen. Om de arbejder weekend eller... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en dansk serie hos filmxperten, fik hurtigt mail tilbage den var afleveret hos valgt fragtfirma..fik ingen bekræftelse fra fragtfirma, så skrev efter nogle dage tilbage til filmxperten..Carst... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De havde lige præcis den “gamle” film jeg lige stod og manglede til en gave. Da filmen forsvandt hos pakkeforsendelsen blev der reageret hurtigt, så min film kom hjem til tiden.

Detalhes da empresa

1. Loja de DVDs
  2. também em
  3. Cinema
  4. Locadora de vídeos
  5. Loja de home theaters

Escrito pela empresa

Vi tilbyder alle de gode gamle Danske Film, TV Serier og Filmbokse, samt et stort udvalg i Blu-Ray film.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

73 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt sted at handle dvd er 100%…

Godt sted at handle dvd er 100% tilfreds og vil igen handle dem igen

23 de fevereiro de 2025

Hej Leif

Det er sådan nogle skønne ord vi glæder os over at læse, tak for det og du skal altid være velkommen til en god og sikker handel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top klasse film lige dem man leder…

Top klasse film lige dem man leder efter.

13 de fevereiro de 2025

Hej Lennart

Det er vi rigtig glade for at høre og vi vil glæde os til igen at kunne levere de rigtige film til dig, når det igen bliver tid at shoppe god underholdning til hjemmebiografen.

ALL PERFECT

11 de fevereiro de 2025

Hej Jens

Det er så skønt at læse din beskrivelse og oplevelse ifm. din handel hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst hurtigt levering af bestilte varer

5 de fevereiro de 2025

Hej Karin

Tak for dine pæne ord ifm. din handel hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkt som beskrevet til super god…

Produkt som beskrevet til super god pris og lynhurtig levering

6 de fevereiro de 2025

Hej Kevin

Tusind tak for dine pæne og flotte ord ifm. din handel hos os og vi glæder os til igen at kunne betjene dig, når det bliver tiden hvor der skal shoppes rigtig god underholdning til hjemmebiografen.

Mange hilsner fra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg til gode priser

Et stort plus er at de sender direkte til hjemme adresse og ikke bare til Pakkeshop. Let at navigere på hjemmesiden og hurtig forsendelse.

Hej Peter

Tak for dine pæne og flotte ord om både levering og hjemmesiden.

Hurtigt levering uden problemer

Hurtigt levering uden problemer.
Kan varmt anbefales

29 de janeiro de 2025

Hej Finn

Tusind tak for at du deler din gode oplevelse med din handel hos os og vi er naturligvis klar til igen at hjælpe når der skal shoppes god underholdning igen.

Mange hilsner fra

Ok oplevelse

Ok oplevelse

Hej John

Tak for det og skulle vi igen på et senere tidspunkt kunne hjælpe, er vi klar, så vi måske kan snige ***** på.

Hurtig og perfekt

God og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med at jeg har handlet her. Kan anbefales og jeg vil gøre det igen. Mvh Detlef

Hej Detlef

Og vi takker mange gange for dine pæne og fine ord som du deler og glæder os allerede til igen at kunne servicere dig med dine gode bestillinger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ifm. en fejlleveret film

19 de janeiro de 2025

Hej Lone

Tak for at du deler din gode oplevelse ifm. dine handler og vi er her altid for at kunne hjælpe.

Hurtig levering det sætter jeg pris på

Hurtig levering det sætter jeg pris på

13 de janeiro de 2025

Hej Ingrid

Tak for dine fine ord som du deler her og vi takker ligeledes for at du valgte os til din handel og ser frem til at kunne servicere dig, når det igen bliver tid til at shoppe god underholdning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I er hurtige om at sende det man…

I er hurtige om at sende det man bestiller. Og har ingen klage til mine vare

27 de dezembro de 2024

Hej Annmarie

Tak for dine meget pæne ord og tusind tak for at du deler din oplevelse her.
Og vi vil glæde os til at kunne servicere dig, når det igen bliver tiden hvor du skal shoppe mere god underholdning til hjemmebiografen.

Mange hilsner fra Carsten / Filmxperten

super godt service og hurtigt levering

super godt service og hurtigt levering

2 de dezembro de 2024

Hej Anna

Tak for dine meget pæne ord om os, både hvad angår din oplevelse og levering, hvilket vi vil glæde os til at leve op til, når det igen bliver tiden for dig at handle rigtig god underholdning.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Når produktet ellers er tilgængeligt på…

Når produktet ellers er tilgængeligt på hjemmesiden fungerer det perfekt.

5 de dezembro de 2024

Hej Hanne

Det glæder os at høre at du har været tilfreds med din oplevelse ifm. din handel på vores hjemmeside.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har modtaget min pakke fra jer

jeg har modtaget min pakke fra jer, det er en julegave så jeg håber vedkommen bliver glad for den

5 de dezembro de 2024

Hej Ellen

Heldigvis er filmboksen du købte meget populær, så vi håber også at julegaven fra dig fører mange timers god underholdning med sig.

Filmxperten

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais