Geüpdatet op 30 jan 2022 Deze werd verwijderd door trustpilot, graag info waarom na de update dit is verwijderd. UPDATE, again. Stilhouden en 50% terugbetaling ipv retourneren = opgelic... Ver mais
Schoonmaakmiddel voor auto gekocht. Flessen waren maar 100 ml. Niet goed gelezen denk ik. Maar voor 12 euro per fles. Eenmaal gebruikt. Doe totaal niet wat er beloofd wordt. Voel me o... Ver mais
Op 23 november muurstickers kerstman besteld en betaald. Deze nog steeds niet ontvangen. Al melding gemaakt. Bestelnummer en track en traicecode doorgegeven. Zou bij DHL zijn. Maar code is niet bekent... Ver mais
Sanitair reiniger ( bathroom descaler ) gekocht via finebay. Dit was 1 grote flop. Zie eerdere beschrijving hiervan. Nadat ik een revieuw op trustpilot had geplaatst. Ben ik daarna benaderd door fi... Ver mais
Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
drie weken gewacht ,na 1 week en na rwee weken gestuurd dat ze mochten annuleren want ik had nog steeds geen track en trace gehad dus was niet verzonden ,hetzelfde spul staat op temu voor twwe euro ipv 30 ,de verzendsticker uit china zit op het pakje met een nieuwe sticker eroverheen .gelukkig via klarna dus betaling geannuleerd ,nu toch binnen gekomen en krijg ik ineens bericht wat het probleem is ,,,,,nou ik wil gratis terugsturen zonder verzendkosten naar china van bijn hetzelfde bedrag als het pakketje ,probleem is inmiddels opgelost

Resposta da Finebay
Ik heb mijn review, met 1 ster, herzien en geef Finebay nu 5 sterren omdat ze mijn "miskoop" review enorm snel hebben opgepikt en mij ruimhartig gecompenseerd hebben. Dit is een voorbeeld voor heel veel webwinkels, top!

Resposta da Finebay
Bestelling 805281 per 7 september een bestelling gedaan bij Finebay. Paar dagen later een track&trace opgevraagd en daarop een net (en standaard) e-mailtje ontvangen dat de levering 10-15 dagen kan duren. Het is nu 12 oktober en nog steeds geen t&t. Advies: doe GEEN zaken met dit bedrijf en ik wil mijn geld terug!

Resposta da Finebay
getriggerd voor de zweefbal op internet, gekocht natuurlijk want het zag er leuk uit. na twee weken netjes geleverd, althans, gedeukt,uit de vorm en alleen de lampjes gingen aan. nu probeer ik met Kaus te communiceren en die zegt dat het product geleverd is. Ja! dat probeer ik je uit te leggen maar ik ben in gesprek met een AI. dit is onmenselijk! Kortom dankzij hun logistieke afdeling is het product kapot geleverd. het was het geld niet waard, zoveel geld voor zoveel plastic.

Resposta da Finebay
Armbanden besteld maar na 30 dagen nog steeds niks ontvangen.
Gemaild maar na 8 dagen wazig antwoord.
Daarna nog 14 dagen niets ontvangen.
Gelukkig betaald via Klarna dus betaal niets zolang ik niks ontvang.
Slechte site.
Bestel hier niet want is gewoon dropshipping via China!

Resposta da Finebay
Ondanks twijfel tóch de totebag besteld. En wat blijkt ... de tas lijkt totaal niet op de tas in de advertentie. De tas die ik ontvangen heb, is veel kleiner en echt niet dat geld waard.
Finebay, ik wil graag de producten ontvangen zoals jullie ze aanbieden. Dus ik wil graag de JUISTE tas ontvangen.

Resposta da Finebay
ik ben er klaar mee.... ga antireclame maken, jullie lijken heel wat maar gewoon een stelletje oplichter volgens mij, mijn bestelling en geld kan ik naar fluiten maar wees er gelukkig mee

Resposta da Finebay
Na bijna drie weken wachten is de tas eindelijk aangekomen. Helaas blijkt hij totaal niet te lijken op de afbeeldingen op de website. De tas is erg klein, er past nauwelijks iets in en er is geen apart vakje voor een drinkfles, wat ik wel had verwacht.
Ik hoop dat het mogelijk is om de tas terug te sturen en hem om te ruilen voor het juiste model. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zou ik graag mijn geld terug willen ontvangen na de retourzending.

Resposta da Finebay
9 september een artikel besteld bij Finebay. Nu(26 september)nog steeds niets ontvangen. Mail 2 dagen geleden gestuurd maar ook geen reactie. Het riekt naar oplichting. Koop hier niets meer want door deze ervaring heb ik geen vertrouwen meer in deze firma.
UPDATE 29 september :
Finebay heeft gereageerd en excuses aangeboden.
Beloofd om het artikel zo snel mogelijk op te sturen.
Als het artikel aangekomen is dan 5 sterren en een goede review.

Resposta da Finebay
Zeer vriendelijke verkoper en ze heeft verbazingwekkend snel verzonden.

Resposta da Finebay
3flessen besteld zoals op reclame van 500ml stuk.
Gisteren ontvang ik 3 kleine flesjes van 120ml die zelf niet volledig vol zit.
Vindt deze oplichterij.
Bestel daar aub nooit iets.
Weer mijn lesje gekregen

Resposta da Finebay
Ik had een bestelling geplaatst en na een week gevraagd of het nog lang ging duren....
Ik kreeg antwoord dat op het moment het product het magazijn zou verlaten ik dan een track&tracé nummer zou krijgen
Gezien de lakse houding heb ik gezegd dat ik het product niet meer wilde hebben en heb vervolgens de bestelling geannuleerd.
Daarna helemaal niks meer gehoord van Klaus tot op heden krijg ik geen reactie meer via de mail.....
Ben genoodzaakt om aangifte te gaan doen en de consumentenbond op de hoogte te gaan stellen op de manier dat dit bedrijf zaken voert...

Resposta da Finebay
Vertalingsoortjes besteld via een lok oproep vanuit facebook en tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Mail verkeer gehad met een of andere Klaus alles aangeleverd zoals bankafschriften enzovoort en niets meer gehoord.
Dus ja ik voel me OPGELICHT

Resposta da Finebay
Mooi artikel. Ik heb eerder artikelen bij deze verkoper gekocht. Tevreden over de aankopen en de verpakking.
This company is a total scam, they do not react to emails, no track and trace code received.
And bye money, do not buy anything from this company
They ask more information, you should think, they will send you a update!? Or a email, not!
I'm still waiting for a tracking code after they had given answer, they don't do anything.

Resposta da Finebay
Geweldige ervaring. Ik vond de service en het product erg goed. Zou het aan mijn vrienden aanbevelen.
Vind altijd de artikelen die ik zoek voor geweldige prijzen. Vind altijd kwaliteitsartikelen voor een goede prijs.
Erg blij met mijn vondst en de prijs was geweldig! Altijd een geweldige selectie.
Beschikbaarheid van het artikel en de prijs. Het artikel was groter dan verwacht. Het is het nieuwe model, groter dan een standaard pochette.