Detalhes da empresa

1. Companhia gestora de propriedade
  2. Imobiliária de Apartamentos

Escrito pela empresa

Vi er en familieejet virksomhed, der sætter den gode oplevelse og fleksibilitet højt, og vi sigter til stadighed efter at skabe gode boligprojekter, der kan danne trygge og solide rammer for vore lejere. På vores hjemmeside kan du finde en præsentation af de igangværende og kommende boligprojekter rundt omkring i landet – forhåbentlig har vi noget der matcher dine og din families behov! Vi udlejer både rækkehuse med have og orangeri samt lejligheder med altan. Der er stor variation i størrelserne på lejemålene, og der er både single-boliger, familieboliger og seniorvenlige boliger.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ikke familievenlig boliger…

Jeg flyttede ind 1. september 2025 i det byggeri, Fischer Ejendomme har opført i Vipperød, og det har desværre været en meget dårlig oplevelse fra start.

Ingen fejl og mangler er blevet udbedret, på trods af gentagne henvendelser. Jeg har skrevet til Fischer Ejendomme to gange omkring VVS-problemer og fik blot beskeden om, at jeg skulle afkalke toilettet – efter kun at have boet her i to måneder. Det er simpelthen ikke seriøst.

Der er sætningsskader i alle lofter ovenpå og revner ned i væggene. Der er hakker i vægge og hjørner. Ovnen bliver 85 grader varm udvendigt – i børnehøjde – hvilket udgør en reel risiko for andengradsforbrændinger. Det blev vi naturligvis ikke oplyst om før indflytning.

Gelænderet til trappen faldt pludselig ud af væggen, så jeg var ved at falde ned. Heldigvis var det mig og ikke et lille barn. Det er direkte farligt.

Når man forsøger at tage en konstruktiv dialog med driftschefen, får man at vide, at man skal “passe på”, ellers kan man blive nedprioriteret. Den tilgang siger desværre en del om serviceniveauet. Man bliver generelt fejet af, når man henvender sig med problemer.

Der kom en maler og en repræsentant fra Fischer Ejendomme for at gennemgå fejl og mangler (hvad laver en maler i den sammenhæng?), og under gennemgangen blev der blinket og sagt “det har du styr på” til hinanden. Det virkede uprofessionelt og som interne aftaler frem for en reel gennemgang. Intet af det blev fulgt ordentligt op.

VVS har endda fortalt, at de blev skældt ud af driften for ikke at reagere hurtigt nok på en anmeldelse om fejl på varmepumpen – på trods af at Fischer Ejendomme selv havde været længe om at reagere.

Der ligger byggeaffald overalt, som blæser ind i vores biler. Området er generelt præget af rod. Håndværkere kører uprofessionelt rundt med ustabile læs på gaffeltruck, og der er flere gange blevet tabt store brædder, plader og flamingo fra paller. Det føles ikke trygt at færdes her.

Samlet set er det en ekstremt skuffende og utryg oplevelse at bo i et nybyggeri, hvor der både er alvorlige sikkerhedsproblemer og en administration, der ikke tager ansvar.

Vi har i fællesskab herude valgt at kontakte nogen der forhåbenligt kan gå dybere ned i sagen om hvad der helt ærligt foregår i Fischer Ejendomme, det her er IKKE okay.

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale Fischer Ejendomme.

28 de fevereiro de 2026

Useriøst og pengegriske.

Jeg boede i Mosegårdshaven Greve/karlslunde i 4 år.
Ved indflytning blev vi informeret om at vi ikke måtte bruge affaldscontainerne da de ikke kunne tømmes.

Lejemålet var fuldt af bygge og designsjusk (Toiletvinduer der ikke kan åbnes for udluftning)
Området flød med affald fra de underbetalte "håndværkere" Fischer brugte. Men som andre har skrevet hvis ikke man selv holdt ordenligt pænt fik man advarsler om afgifter, oven i den dyre husleje.

Og på trods af at jeg fraflyttede d. 16 maj 2025, har jeg stadigvæk ikke fået mit depositum tilbage 12 februar 2026.

Alt i alt totalt useriøst firma.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Fischerejendomme

Vi kan ikke genkende det billede, du tegner af ejendommen. Vi bestræber os løbende på at sikre ordnede forhold og følger naturligvis op, hvis der konstateres forhold, der ikke lever op til vores standarder.

Vedrørende dit depositum ønsker vi af hensyn til god skik ikke at gå i detaljer her. Den fraflytningsopgørelse, som blev fremsendt til dig den 16. juli 2025, viste et mindre tilgodehavende. I opgørelsen anmoder vi jer om oplysning på ny adresse samt kontonummer til overførsel.

Oplysninger vi endnu ikke har modtaget.

Du og din sambo på den fraflyttede adresse er velkommen til at skrive til vores administrationsafdeling på adm@fischerejendomme.dk med ovennævnte oplysninger.

Afslutningsvis kan man undre sig over, at du har valgt at bo på ejendommen i fire år, hvis du gennem hele perioden har været så utilfreds, som anmeldelsen giver udtryk for.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Rækkehus Vipperød

Vi har skrevet os op til et 5 værelses rækkehus i Vipperød og fik tilbudt at søge om en. Vores ansøgning blev dog fravalgt da vi har en fransk bulldog selvom husdyr er tilladt.
Vi kender andre der er flytte ind og har større hunde.
Det er jeg meget uforstående overfor.
Vi har forsøgt at få en dialog og hører Fisherejendomme om deres begrundelse men dette er ikke lykkedes.

11 de setembro de 2025

Kære Rikke,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan virke ulogisk, når man kender andre med hunde i vores ejendomme. Vores politik handler dog ikke om hundens størrelse, men om racen. Derfor er visse racer ikke tilladt - en regel, der gælder for alle lejere og som vi håndhæver konsekvent.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ganske tilfreds beboer

Jeg har boet på Lunden gennem godt et år og har været rigtig glad for at bo her. Der var i starten nogle småfejl, der skulle udbedres, hvilket de blev. Det eneste, der ikke kunne laves, var et utæt orangeri, hvilket er virkelig ærgerligt, da det gør, at vi ikke har brugt det i samme omfang som tiltænkt.

Det største problem er den helt groteske affaldssituation, hvilket skyldes beboere, der bruger de fælles affaldsrum som en losseplads og/eller som ikke evner at sortere deres affald.

På trods af beliggenhed tæt på ringvejen, oplever jeg området som utrolig fredeligt. Jeg har været heldig at have udsigt til skov og enge med køer, og det har været fuldstændig magisk.

Årsagen til, at jeg nu flytter videre til eget hus er den høje husleje.

11 de julho de 2025

Kære Nønne,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer fra din tid på Lunden.

Vi er glade for at høre, at du overordnet har været glad for at bo i boligen og har nydt både omgivelserne og udsigten – det betyder meget for os.

Affaldssituationen er desværre en udfordring, vi er meget opmærksomme på, og som vi løbende forsøger at forbedre i samarbejde med lejerne og vores driftsafdeling.

Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hus.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rod, affald og rækkehuse fyldt med byggesjusk

Vi betaler en formue i husleje, og intet bliver gjort til tiden. Her er møgbeskidt overalt, fællesområder flyder i affald (som flyver ind i vores haver) og der er ikke en eneste skraldespand sat op ved fællesområdet eller på den alt for lille legeplads. Der er glasskår på fortovet/hvor børnene leger og udlejer får det ikke holdt ved lige.
Til gengæld får man brev om at holde pænt i haven hvis ikke græsset er slået ofte nok, eller få en ekstra regning, oveni de +12.000,- man betaler for at bo i et rækkehus fyldt af fejl og mangler og byggesjusk hvis ikke man makker ret (:

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det... Og så snart vi har råd flytter vi igen, selvom vi har de sødeste naboer 😊 Vi har boet her i 2.5 år nu...

Tilføjelse: her d. 26/08 er der stadig ikke blevet gjort noget ved vores affalds-problem, selvom de påstår de vil ordne det. 0 skraldespande ved legepladsen eller græsplænen og ingen vicevært der gider at holde området rent. Der er nu begyndt at dukke måger op 😊 som sædvanlig bliver der intet gjort ved de klager de får.

9 de julho de 2025

Kære anonyme anmelder,

Tak for din anmeldelse – selvom vi naturligvis er kede af at læse, at din oplevelse af både bolig og område har været så utilfredsstillende.

Vi beklager, hvis du har oplevet manglende renholdelse af fællesarealerne. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade, og vi tager alle henvendelser om affald, manglende skraldespande eller vedligehold meget alvorligt. Vi har en driftsplan for området, men vi erkender også, at der kan være forhold som ikke er i orden – særligt hvis vi ikke får besked. Vi vil derfor meget gerne i dialog med dig for at følge op på de forhold, du nævner.

Hvad angår fejl og mangler i boligen, opfordrer vi til, at du kontakter os direkte, hvis der er forhold, vi ikke allerede er bekendt med. Vi ønsker, at vores lejere skal bo godt – og trygt – og vi forsøger at udbedre fejl hurtigst muligt, når vi bliver gjort opmærksomme på dem.

Vi beklager også, hvis vores påmindelser om vedligeholdelse af egen have er blevet oplevet som urimelige. Vi sender disse for at sikre, at området fremstår pænt for alle.

Selvom denne anmeldelse er anonym, vil vi meget gerne høre fra dig direkte, så vi konkret kan tage hånd om dine oplevelser. Du er velkommen til at kontakte os på drift@fischerejendomme.dk eller adm@fischerejendomme.dk.

Uansvarlig og løgnagtig udlejer

Vi flyttede ind 01.02.25 , men men så lejemålet allerede tilbage i december da vi skulle være væk i et stykke tid.

I forbindelse med at vi så lejemålet noterede vi en masse mangler og fejl og vi forventede at når vi var tilbage 20.01.25 så var disse fejl og mangler udbedret.

Vi skrev med det samme men fik ikke rigtig noget svar

Orangeriet blev monteret efter at det havde ligget og flydt på terrassen uden beskyttelse og var ridset overalt, den hurtige montering gjorde også at intet var ok.

Ved indflytningssyn afleverede vi en fejl og mangelliste til viceværten og han lovede guld og grønne skove men intet sket.

Hoveddør, der binder, udhusdør der binder, ingen græsplæne kun ukrudt, manglende lister på ovenlys vinduer så vinduerne har svært ved at lukke og mange andre ting

Vi rykker og rykker intet sker.

Vi laver en aftale om 2 mand fra Fischer ejendomme skulle kigge forbi på en aftalt dato, de dukkede heller ikke op.

Løgn på løgn.

Jeg arbejder selv som ejendomsinspektør så jeg ved hvad det kræver for at have tilfredse lejere.

Nu er tingene så sat i stå da der er ferie, helt uforståeligt

Tålmodigheden er sluppet op og sagen er overgivet til huslejenævnet i Odense, som jeg talt med i fredags og de fortæller at der ligger mange sager med Fischer Ejendomme.

Området er dejligt så hvis de bare ville opfylde deres forpligtigelser og få tingene bragt i orden og ikke blive ved med at lyve og udsætte tingene ville alt jo være perfekt.

1 de fevereiro de 2025

Resposta de Fischerejendomme

Tak for din anmeldelse – og for at dele dine oplevelser med os.

Vi beklager, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse med både indflytning og opfølgning på fejl og mangler. Det er bestemt ikke det, vi stræber efter.

Vi kan godt forstå, at det skaber frustration, når mangler ikke bliver udbedret indenfor en rimelig tidshorisont – især når der er givet løfter, som opleves som uindfriede. Vi vil gerne understrege, at det aldrig er vores hensigt at love mere, end vi kan holde, og vi arbejder på at forbedre vores interne kommunikation og opfølgning netop for at undgå sådanne situationer.

Vi beklager også, hvis der er oplevet manglende fremmøde til en aftale. Det skal naturligvis ikke ske og burde være blevet fulgt op – det tager vi alvorligt.

Du nævner i din anmeldelse, at Huslejenævnet i Odense har oplyst, at der ligger mange sager mod Fischer Ejendomme. Vi er ikke bekendt med, at det skulle være tilfældet, og vi har svært ved at forestille os, at Huslejenævnet – som myndighed – vil eller må udtale sig generelt om den slags. Vi vil dog naturligvis undersøge det nærmere og tage sagen alvorligt.

Bliver vi kontaktet af Huslejenævnet, samarbejder vi naturligvis loyalt, så sagen kan blive afklaret på en ordentlig og objektiv måde.

Skulle du ønske en direkte dialog med os, hører vi meget gerne fra dig og du er velkommen til at skrive til os på drift@fischerejendomme.dk.

Det er i vores alles interesse at få rettet op på forholdene og sikre en god løsning – også selvom tilliden måtte være udfordret.

Opfølgning:
Vi har d.d. informeret Huslejenævnet om anmelders påstand om, at de skulle udtale sig som nævnt ovenfor og ved telefonisk kontakt har de afkræftet dette.
Alle er velkommen til, at rette henvendelse til Huslejenævnet for aktindsigt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig og uansvarlig udlejer!

Lunden, Agedrup, Florahaven.

Kunne jeg give 0, så var det det udlejningsselskabet burde have.

Lad mig starte med det positive, søde flinke naboer og dejlige boliger når fejl og mangler er udbedret.

Jeg flyttede ind i december 2024, der var en lang række fejl og mangler.
Vicevært lovede det blev udbedret, der skete intet, kun en masse undskyldninger for hvorfor det endnu ikke er udbedret.

Til sidst oprettede jeg en klage ved huslejenævnet! Så skete der noget, alt - stortset er nu ordnet. Mangler lige en enkelt ting, et hul i væggen hvor der skulle være et stik til internet.

Kan kun anbefale alle dem som har mangler og fejl i ny indflyttet bolig at oprette huslejenævn sag.

Efterfølgende har jeg fundet ud af da jeg købte EL bil at min bolig ikke er gjort klar til egen ladestand. Det siger loven ellers at nybyg skal være gjort klar. Udlejer siger som undskyldning at det har de ikke kunne få godkendt.

Den del kører jeg en sag i boligstyrelsen om.

Affaldssortering kører ikke super godt herude, men er nok et spørgsmål om lejerne tager sig sammen, men del vil jeg mene udlejer også har et ansvar i.

Ved ikke om jeg ville anbefale nogen at flytte ind, ihvertfald ikke hvis man ikke vil bruge tid på at lave en huslejenævn sag og følge op. Utroligt at det er nødvendigt for at få en udlejer til at vågne op og indse at deres sprit nye lejeboliger er fuld af fejl og de er åbenbart ligeglade.

Rigtig mange har nu huslejenævn sager kørende - utroligt at det er nødvendigt. Virker som udlejer vil lave mindst muligt og håber på ingen klager eller opdager at 100vis af deres lejere bor i fejlbefængte boligere.

Fatter ikke det er sådan man vil behandle lejere, folk flytter jo ofte igen, og der står virkelig mange tomme boligere.

Svar til Fischer ejendomme;

Der er et lovkrav om laderstandere og den ligger nu boligstyrelsen i Odense kommune, hvor jeg venter på deres afgørelse og evt. skriv til jer.

At i ikke kender til huslejenævn sager må enten være en omgåelse af sandheden eller en direkte løgn for jeg er i dialog med andre lejere som jeg har opfordret til at oprette sager, og har set huslejenævnets kendelse mod jer. Desuden findes der Facebook grupper hvor folk skriver om deres oprettede sager i huslejenævnet eller om at de også laver en oprettelse. Eller læs jeres trustpilot så vil i kunne se hvad folk herude beretter om.

Igen - utroligt at det er nødvendigt- I har så fint et område og gode boliger, men servicen ved fejl er ikke eksisterende.

I øvrigt er det i dag en uge siden jeg blev kontaktet om den sidste mangel men stadig er intet sket.

30 de novembro de 2024

Resposta de Fischerejendomme

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser – også selvom det tydeligvis har været en frustrerende proces for dig.

Vi beklager oprigtigt, at der ved din indflytning var fejl og mangler, som ikke blev håndteret tilfredsstillende fra begyndelsen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores lejere, og vi forstår din frustration.

Vi er glade for at høre, at hovedparten af forholdene nu er bragt i orden, selvom det desværre krævede en huslejenævnssag.

Med hensyn til installation af ladestander vil vi gerne præcisere, at lovgivningen på tidspunktet for udstedelse af byggetilladelse stillede krav om klargøring eller etablering af ladestandere. Der er heller ikke i dag et generelt lovkrav om, at hver lejer har ret til egen ladestander. Vi er i den forbindelse ikke bekendt med, at der skulle være en verserende sag hos Bolig- og Planstyrelsen, omhandlende dette forhold.

Vedrørende affaldssorteringen er det korrekt, at der til tider opleves udfordringer i bebyggelsen. Vi deler din holdning til, at både lejere og udlejer har et fælles ansvar. Vi har forsøgt os med flere tiltag, herunder informationskampagner og ekstra affaldsopsyn, men det kræver, at alle beboere bidrager til at holde området pænt.

Afslutningsvis må vi på det kraftigste afvise, at der skulle være “rigtig mange” igangværende sager i huslejenævnet. Vi har aktuelt ikke kendskab til andre aktive sager, og vi bestræber os altid på at håndtere henvendelser direkte med vores lejere.

Vi tager din kritik alvorligt og arbejder fortsat på at forbedre både dialogen med vores lejere og den oplevelse, man har som nytilflytter.

Løgnere hele bundtet

Vi er flyttet til Lunden i februar. Det vil sige 5 måneder har vi nu boet her. Og vi har ikke fået lavet en eneste fejl og mangel fra vores liste. (Maling på gulv, revner i væk, dør der ikke kan lukkes, brændemærker på skab, ingen toilet rulle, glas i orangeri der ikke er lavet og jeg kan blive ved.

Viceværten har været forbi 4-5 gange bare for at gå igennem den samme liste som vi har sendt til dem. Undskyldninger om stjålet værktøj og sygdom og jeg kan blive ved. Fisher ejendoms kontor er heller ikke noget værd. Når man ringer og klager, lover de at der sker noget også høre man aldrig fra dem. Støt aldrig op om dem. Flere beboere herude er så skuffet over at bo her hvilket man kan se hvis man går ind i Facebook gruppen lunden-agedrup rækkehuse udlejet af Fischer ejendom

2 de julho de 2025

Resposta de Fischerejendomme

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – vi er kede af at høre, at dit indtryk af både indflytning og opfølgning har været så utilfredsstillende.

Det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores beboere, og vi beklager dybt, at de fejl og mangler, du har gjort opmærksom på, endnu ikke er blevet udbedret efter aftale. Vi forstår fuldt ud din frustration over gentagne gennemgange uden fremdrift, og det beklager vi oprigtigt.

Vi kan desværre ikke kommentere på konkrete sager offentligt, men vi er opmærksomme på, at der har været udfordringer med både ressourcer og planlægning.

Vi vil meget gerne følge op og sikre, at der bliver handlet på din konkrete sag. Du er velkommen til at kontakte os direkte på drift@fischerejendomme.dk, så vi kan få en konkret aftale på plads og afslutte sagen ordentligt.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil også se nærmere på, hvordan vi kan forbedre kommunikationen mellem administrationen, driftsafdelingen og lejere fremadrettet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi er lige flyttet til lunden idag og…

Vi er lige flyttet til lunden idag og jeg må sige at jeg og min partner er skuffet over at man skal betale så meget i indskud og der er ikke styr på noget som helst. Der er ikke lavet et hul i væggen til vaskemaskinen og opvaskeren. Det bliver jo lovet at gøre med det samme, men der er kun en vicevært til så mange rækkehus. Hello altså. Der er revner og og huller i væggen og så mange ting

1 de maio de 2025

Resposta de Fischerejendomme

Tak for din anmeldelse og for at dele dine første indtryk efter indflytning i Lunden. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til forventningerne – det er selvfølgelig ikke den start, vi ønsker, nogen skal have i deres nye hjem.

Med hensyn til installation af vaskemaskine og opvaskemaskine, vil vi gerne gøre opmærksom på, at man som lejer selv skal stå for etablering af eventuelle huller i skabsvægge til tilslutning. Boligerne er forberedt med vand, afløb og strøm – men den konkrete tilpasning af skabsgennemføringer foretages ikke af os som udlejer.

Vi beklager dog, hvis det ikke har været tydeligt nok, eller hvis der har været forventninger om andet.

Vi tager naturligvis gerne imod henvendelser om fejl og mangler – og bestræber os på at følge op så hurtigt som muligt. Vi vil meget gerne høre nærmere om de forhold, I nævner, så vi kan få dem håndteret. Send gerne en mail til drift@fischerejendomme.dk, så vi kan aftale nærmere.

Vi håber, I hurtigt falder til i jeres nye bolig og får en god oplevelse fremover.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Non kommunikation

Jeg flyttede ind i Lunden for 3 uger siden og Fischer Ejendomme er nærmest forsvundet. Vi mangler hyldebærere i alle køkkenskabe samt garderobeskabe. Noget der burde kunne smides i postkassen. Der bliver ikke fulgt op på aftaler og vi kan overhoved ikke komme på plads. Vi mangler også at få tilsluttet vores opvaskemaskine fordi der ikke er boret hul så den kan tilsluttes. Dette blev også lovet for 3 uger siden. Jeg underskrev lejekontrakt 6 uger inden indflytning så disse ting burde være i orden ved indflytning. Fisher Ejendomme hvornår bliver man hørt? Eller bliver man bare glemt når først man står med nøglerne og har tilmeldt sig PBS? 🥴

3 de abril de 2025

Lunden

Lunden, Agedrup har aldrig oplevet noget ligende, fejl og mangler som overhovedet ikke bliver udbedre, samt skralde rum, fylder med skrald selvom der er lovet der bliver sat overvågning op intet sker, renovation nægter at tømme området. Samt haver omkring står med ukrudt i knæhøjde og rod. Hvor er Fisher ejendomme og hvodan kan de tillade det til den huslejer. Forfærdeligt

28 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været utrolige glade for vores…

Vi er utrolige glade for vores Fischer lejlighed i Bladhusene i Fredensborg. Når der er noget med lejligheden er Fischer ejendom altid hurtig til at få det fikset. Og folk siger de er meget dyre men da bestemt ikke dyrere end andre steder- og det er lækre lejligheder, god kvalitet. Vil klart anbefale Bladhusene Fredensborg Fischer ejendomme.

25 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ejendomsselskabet Fischer Ejendomme har…

Ejendomsselskabet Fischer Ejendomme har udlejet rækkehuse i Lunden syd for Seden, selvom de ikke har været godkendt til beboelse, og mens der ifølge kommunen har været stor fare for beboerne med løse strømledninger, åbne brønde og tung trafik. – Det er ikke ualmindeligt i ejendomsbranchen, forklarer adm. direktør.
Deres ejendomme burde lykkes ned så familier ikke kan bo i dem

25 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk fra deres boliger.

Hold jer væk fra deres boliger.
Meget Høje huslejer .med under standard materialer fra top til bund.
Deres a+ huse ned varmepumper banker derud af. Så i kan være sikker på ud over kæmpe husleje kommer der også kæmpe elregninger

12 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais