Fischerfitness Avaliações 35

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik Fischer Fitness anbefalet via en veninde og havde et godt online forløb på 6 mdr. hvor meget god inspiration, motiverede beskeder og videoer tilflød. Flere af de råd jeg fik, følger jeg d... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et 6 måneders forløb ved…

Jeg har haft et 6 måneders forløb ved Morten, og han får mine varmeste anbefalinger. Der bliver lavet skræddersyede planer, og de bliver revideret med små tips hele tiden, så det bliver bedst muligt tilpasset dig og din hverdag. Man har daglig kontakt, og det er bare guld værd! Morten har en kæmpe stor faglighed! Kan kun anbefale det!

25 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det!

Morten er fantastisk! Intet mindre. Jeg har været i et 6 måneders forløb med ham, og det har været SÅ godt. Morten er støttende, opmuntrende og vildt dygtig. Jeg har kæmpet i 8 år med at tabe de kilo, og endelig er det lykkes pga Morten. Han har vist mig, hvad jeg skal gøre på en positiv og støttende måde, og hvor jeg ikke har følt det som en vægttabsrejse, der bare skulle overstås, der har ikke været begrænsninger men reflektion. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

1 de dezembro de 2025

Et super godt forløb

Et super godt forløb! Morten giver kompetent vejledning, masser af støtte og mange brugbare tips og råd hele vejen igennem. Forløbet bliver tilpasset ens hverdag, hvilket gør det nemt at følge - og resultaterne taler for sig selv. Kan varmt anbefales!

2 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super både trænings og vanemæssigt

Jeg havde et forløb på knapt et år, og det burde alle, der kæmper med vægten eller vanerne give sig selv. Morten er meget empatisk og god til at tilrettelægge programmet præcis efter den enkelte, og herefter tilpasse det i takt med at man ændrer sig undervejs. Jeg kæmpede med både overvægt og kroniske smerter, efter det år har jeg minimeret smerterne og tabt mig. Jeg har også taget en hel del mulskelmasse på og genfundet min glæde ved træning. Jeg overtænker ikke maden længere og spiser nu hvad jeg har lyst til, hvilket er en kæmpe befrielse. Stor anbefaling herfra.

21 de maio de 2025

6 lærerige og fantastiske måneder

De sidste seks måneder har været en rejse – ikke bare fysisk, men også mentalt. Jeg har lært utrolig meget, især om mig selv. Det skylder jeg i høj grad Morten, som har stået på sidelinjen med støtte, råd og ærlige tilbagemeldinger.

Da vi startede i januar, var mit primære fokus at få styr på mit madindtag. Det gik vi i gang med med det samme. I en periode på ca. to måneder loggede jeg alt, tog billeder og lærte virkelig meget – især om kalorier og proteiner. Min viden om proteiner er noget, jeg tager med mig videre som en fast del af min hverdag.

Noget, der virkelig har overrasket mig, er min kropsholdning – den har ændret sig markant. Det er jeg både glad for og stolt over. Takke være Morten.

Morten – skal have mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner (nej vent, 6 stjerner hvis man kunne gi det!). Morten har været der, når jeg faldt i, givet brugbare fif, anerkendt min indsats, stillet de rigtige spørgsmål og guidet mig med respekt

21 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et forløb der rykker mentalt og fysisk

4 måneders onlineforløb hos Morten blev det perfekte match for mig. Han tog først fat i det mentale, og derfra kom vægttabet hurtigt og mere naturligt end nogensinde før.

Efter flere mislykkede forsøg står jeg nu mentalt stærkere, med en bedre forståelse af min krop og ernæring – og uden at følge stramme madplaner og hård træning.
Morten har været der 110 % hele vejen med daglig støtte og opfølgning.
Kan kun komme med mine bedste anbefalinger.

22 de junho de 2025

Fantastisk

Jeg har lært mig selv og kende og har fået de bedste værktøjer mod overspisning. Samtidig har jeg lært at give mig selv lov til at nyde de ting jeg elsker samtidigt med at jeg taber mig.
Tak for denne gang. Og tak for din helt fantastiske måde at give mig en ny synsvinkel på mad.

22 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personlig træner der går den ekstra mile

⭐⭐⭐⭐⭐

Ingen ord kan beskrive, hvor fantastisk mit forløb med Morten har været! 🙌 Det lyder næsten for godt til at være sandt, men han har virkelig vendt mit syn på mad og træning fuldstændigt. Jeg har aldrig haft så meget balance og mentalt madro i mit liv før!

Morten har hjulpet mig med at bryde mit gamle "alt eller intet"-mønster og givet mig redskaber til at håndtere mine tanker om mad og træning. Han har været en kæmpe støtte, og nu kan jeg endelig nyde livet uden dårlig samvittighed!

Tusind tak, Morten – du er en ægte game changer! 💪✨

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et fantastisk forløb hos…

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Morten ved Fischer Fitness. Han er ikke bare ekstremt kompetent og professionel, men også utroligt empatisk og støttende gennem hele processen. Man føler sig virkelig set og motiveret, uanset udgangspunkt. Hvis du leder efter en træner, der kombinerer faglig dygtighed med personlig engagement, kan jeg varmt anbefale Morten!

16 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle bør forære sig et forløb

Et forløb hos Morten, fortjener alle at forære sig selv. At blive mødt med så stor respekt, så meget empati og professionalisme, har gjort det muligt for mig at udfordre mine egne grænser både rent styrkemæssigt men også mentale grænser er blevet rykket i en positiv retning. De mål jeg havde for at indgå samarbejde med Morten er fuldført og mere til. Morten får min største anbefaling!

19 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste jeg nogensinde har gjort for…

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!
Morten har heppet, givet gode råd, været der når jeg havde brug for det og guidet mig. Har tabt en masse kilo og nu skal jeg så stå på egne ben. Det tror jeg på, at jeg godt kan.
Af hjertet TAK Morten og mine bedste anbefalinger herfra.

7 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk forløb på 4 måneder hos…

Fantastisk forløb på 4 måneder hos Morten!!

Vi havde en virkelig god lang samtale inden jeg valgte et forløb hos Morten. Der var allerede fra start en klar forventning omkring forløbet og hvad fokus skulle være. Alle forventningerne er indfriet, under et yderst behageligt og brugbart forløb. Daglig kontakt med Morten, hvor han kommer med givende og brugbare råd omkring kost og træning. Hvad man skal have fokus på til næste vejning osv.
Der er ikke tale om kur, men livsstilsændring, da det altså bare er den mest holdbare løsning!

Personligt gik jeg fra 74 kg, til 69 kg på 4 måneder og tabt mange cm rundt omkring på kroppen.

Helt klar en anbefaling herfra

7 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra august 2024 til slutningen af januar 2025 var jeg i et forløb hos Morten. Målet var at opnå sunde spisevaner, bygge muskler og tabe nogle kilo. Efter knap seks måneder har jeg nået alle de mål, vi satte. Der er kommet ro omkring maden, jeg har tabt lidt over 9 kg fedt, og der er blevet trænet målrettet for at opbygge muskler.

Morten har været en fantastisk støtte gennem hele processen, og hans afslappede og positive tilgang har været helt ideel. Hos Morten handler det ikke om strikse slankekure, men om at skabe varige livsstilsændringer.

Hans nærvær, coaching og træningsprogrammer har givet mig redskaberne til at fortsætte på egen hånd.

Jeg kan på det varmeste anbefale Morten!

25 de janeiro de 2025

Stor anbefaling

Skønt 4 måneders forløb hos Morten. Vi aftale kun at have fokus på kosten og livsstilændringen i forhold til ernæring. Men Morten inspirerede og motiveret mig til også at opstarte en fysisk aktivitet, og begyndte på egen hånd at løbe flere gange om ugen. Morten er dygtig til at give råd, motivation og kærlige spark i bagdelen , man bliver ikke set ned på, hvis man ikke lige har tabt sig i løbet af ugen, men bliver motiveret til at gøre det endnu bedre ugen efter.
Hos Morten handlet det ikke om en slankekur, men en livsstilsændring, der gør plads til de ting man elsker at spise. Alt med måde

Mit forløb med Morten varet 4 måneder, og jeg har nu værktøjerne til at forsætte på egen hånd.

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et forløb med resulater jeg ikke havde fantasi til at drømme om

Fra september til december 2024 var jeg i forløb hos Fischer Fitness ved Morten Ladefogde. Målsætningen var at smide 4-5 kg med særligt fokus på mavefedt og samtidig opbygge noget muskelmasse. Efter de fire måneder havde jeg næsten smidt 10 kg og samtidig fået en mere markeret og større muskelmasse end jeg selv havde fantasi til at forestille mig.

Det er selvfølgelig mig selv der gjorde arbejdet, men jeg kunne ikke have gjort det og lært hvad jeg lærte undervejs uden Mortens vejledning, principper og system. Det er en kombination af nærværende og konkret inspiration, hvor man bliver udfordret i en venlig men fagligt funderet tone. Og så gav han mig både en ny begejstring for styrketræning og en masse brugbare tommelfingerregler om kost og måltider, der har hjulpet mig til at danne nye vaner og rutiner.

Fischer Fitness ved Morten Ladefogde får selvsagt mine varmeste anbefalinger.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du ønsker et forløb hvor du når i…

Hvis du ønsker et forløb hvor du når i mål med et varigt vægttab og madro så er kan jeg virkelig anbefale Morten!
Dette er ikke et forløb hvor der kun er fokus på hvad du har tabt dig.
Dette har ikke været et forløb hvor man blot får en kost og træningsplan stukket i hånden og så ellers derud af.
Her har været fokus på alle de mentale aspekter i forhold til mad og vaner, og dét har gjort forskellen!
En kæmpe gave at have Morten på sidelinjen til at støtte og vejlede, han ved hvad man har brug for at høre før man selv ved det.
Kan så varmt anbefale Morten!

28 de novembro de 2024

Bedste 6 måneder hos Fischer

Bedste 6 måneder hos Fischer. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Morten. Sjældent har jeg mødt så powerfull og dedikeret person. Daglig kontakt, opmuntring, sparring, feedback og gode forklaringer på kroppens forandringer med kostplan og træningsprogrammer som er skræddersyet til det jeg ønskede af mit forløb. Hos Morten får du en dygtig coach Tak for 6 fantastiske måneder. Jeg vender tilbage efter min lille pause 🏋️‍♂️

23 de novembro de 2024

Fantastisk forløb !!

Fantastisk forløb !!
Morten gav super gode og velafbalancerede råd - og jeg fik ny inspiration og endda lyst til træning igen.
Gode råd om kost og vaner som jeg kan bruge fremover -

6 de novembro de 2024

13 kg vægttab uden kostplaner og med almindelig mad

Jeg har været i forløb hos Morten i 10 måneder. 3 måneder inden forløbstart hos Morten havde jeg stoppet et forløb hos en anden træner, hvor jeg kunne se jeg begyndte at tage på igen fordi forløbet havde været for stramt med hvad jeg måtte spise.

Det var ikke de nemmeste betingelser Morten fik at arbejde med, nybagt far, krævende job som chef for et team fordelt på flere lande, forretningsrejser og lange arbejdsdage, og i slutningen af forløbet også en flytning oven i der tog meget af fokus fra maden og træningen.

Morten formåede at hjælpe mig gennem hele forløbet og var hele tiden lyttende ifht hvor meget tid og overskud jeg havde til mad og træning. Min vægt faldt kontinuerligt fra start til slut (dog med nogle uger med samme vægt ind i mellem) uden at jeg har overholdt kostplaner eller har sprunget måltider over. Tværtimod lærte Morten mig at man skal spise for ikke at overspise, noget der har været rigtig brugbart for mig.
Vi har også trænet at spise slik, hvor jeg har spist det dagligt for at undgå at spise 500 gram på en gang når chancen bød sig, noget som jeg er blevet meget bedre til at moderere selvom jeg stadig er en stor slikmund.

Alt i alt er jeg mega glad for at have valgt Morten som min coach, jeg føler jeg har lært metoder der gør jeg kan vedligeholde den vægt jeg er på nu, men hvis det skulle skride af den ene eller anden årsag, så er det helt sikkert Morten jeg kontakter igen.

18 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais