Meget fair og fin behandling af et ellers, potentielt træls forløb i forbindelse med sommer destination som ikke levede op til det forventede i henhold til udbudsmaterialet. Professionel og fornuftig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skidt valg af busselskab. Veddebus...!? Ingen eller kun halv info fra chauførerne. Taler som om han er fuld over radioen i bussen. Har ikke styr på passagerlisten. Vi ankommer på destination 1 1/2 f... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
FJÄLLFERIE er et rejsebureau grundlagt i 1993 med speciale i kør-selv ferie i Europa. Vi tilbyder en lang række temarejser i sommerhalvåret og skiferie i vinterhalvåret. Vores fire grundsten har altid været: God service, tilfredse gæster, høj kvalitet og lav pris.
Informações de contato
Pindborggade 1E, 9300, Sæby, Dinamarca
- info@fjeldferie.dk
- www.fjeldferie.dk
Vi bookede en lejlighed i Hundefjället
Vi bookede en lejlighed i Hundefjället, Sälen, via Fjällferie. Bookning af skileje og spørgsmål til lejligheden er foregået via deres samarbejdspartner, SkiStar. Det gjorde noget kommunikation lidt svær at finde ud af. Nogle gange svarede Fjällferie på vores spørgsmål, nogle gange henviste de til SkiStar. Desværre oplevede vi ikke en god kommunikation med SkiStar, men den kritik skal vi nok gøre SkiStar opmærksom på.
Generelt har jeg skrevet rigtig meget med Fjällferie, fordi der ikke var meget info om den lejlighed vi skulle booke. Deres hjemmeside og udlejning af den lejlighed vi bookede var sparet, og ikke så gennemsigtig. De lavede også en fejl, da de kom til at booke os en lejlighed hvor vi ikke måtte have hund med, selvom jeg havde gjort opmærksom på, at vi skulle have hund med. Jeg måtte selv henvende mig til dem, og gøre opmærksom på fejlen. De var super søde og hurtige til at rette deres fejl, og fandt med det samme en lejlighed hvor hund var tilladt.
Men jeg har bare skulle henvende mig flere gange for at dobbelt tjekke vores booking samt stillet spørgsmål, og der har været lidt tidskrævende. Til gengæld har de svaret på alle mails jeg har skrevet inden for en dag eller to.
kæmpe indsats for at fikse et problem for os pga oslofærgen
Sidste skiferie, kom oslofærgen til at lave en fejl så vi ikke kunne komme afsted den dag vi skulle men i stedet dagen efter. Selskabet ville ikke snakke med os omkring det så Fjällferie gik ind og overtog al kommunikationen og sikrede at vi fik fuld kompensation for forsinkelsen.
De er altid klar til at svare på spørgsmål og forsøge at hjælpe os så vi får bedst mulige oplevelse. Så vi booker igennem dem for 3 år i streg og har intet fortrudt.
Charlotte fra Fjällferie gav mig super god rådgivning om en skiferie til Sverige. Jeg bestiltte turen men måtte så desværre lave datoen om efter at have betalt. Jeg fik igen stor hjælp og kom afsted.
Super service! Gode til at følge op på bestillinger og meget venlige. De har hjulpet os med at få en bestemt hytte hvert år, og vi er meget tilfredse
Fjællferie skaber tryghed og rådgivning på højeste plan
Tænk at vi er så heldige at have et firma som Fjællferie.
Vi har benyttet Fjællferie i mange år til at rådgive og vejlede om vores skiferie i uge 7 i Norge.
Altid dygtige og kompetente medarbejdere, som man har 100% tillid til at skabe den bedste ferie for hele familien.
Tak for det.
Elf.
Altid SÅ søde og hjælpsomme
Altid SÅ søde og hjælpsomme! Vi bookede allerede i februar vores juleferie og der har været nogle ændringer siden. Vi har kun mødt hjælpsomhed og venlighed fra alle, vi har talt med! Kæmpe anbefaling herfra!
Skuffende pakkerejse på ski
Vi bookede en pakkerejse med Fjällferie til dette års skitur.
Opholdet brugte de Skistar som underleverandør til. Transporten brugte de SneXpressen som underleverandør til. Begge dele var helt horribelt.
Vi kunne hverken sættes af eller samles op i den by vi havde betalt transport til, fordi rejseplanen ikke harmonerede med åbningstider. Det er det mest uprofessionelle forløb nogensinde.
Skistar har slet ikke kapacitet nok til den mængde turister, de fragter til Sverige. Der var kaos i biksen og ingen hjælp at hente trods lovning på det modsatte.
Vi henvendte os naturligvis til Fjeldferie.dk ved hjemkomsten, og de ville undersøge sagen. Man må gå ud fra at de er pænt ligeglade med deres kunder, idet der nu er gået flere måneder uden vi har hørt fra dem.
Hvis det var min virksomhed, havde jeg fundet andre samarbejdspartnere. Træls at blive trukket ned af andre.
Vi kommer ikke til at gentage turen.

Resposta de FJÄLLFERIE
Rigtig god service i forbindelse med…
Rigtig god service i forbindelse med aflysning af færge. Vi har 2 gange benyttet fjeldferie og begge gange fået hurtig og venlig betjening. Kan klart anbefale fjeldferie.
I sommers brugte vi Fjeldferie da vi…
I sommers brugte vi Fjeldferie da vi var i tvivl om vi ønskede en vandreferie i Østrig eller et Cruise ophold i Kroatien.
Vi fik super hjælp af deres serviceminded kundeservice og vi valgte at sommerferien skulle gå til Kroatien.
Tak for gode råd, vi skal helt sikkert tilbage til Kroatien.
Vi har både været i Norefjell på…
Vi har både været i Norefjell på Skiferie og på Cruise ophold i Kroatien og har alle dage været fuldt tilfredse med FJÄLLFERIE. Det er altid let at komme igennem på telefonen og mails bliver besvaret hurtig.
Vi har netop booket sommerferien også gennem FJÄLLFERIE og glæder os til at komme på bilrundtur i Norge.
Jeg har rejst flere gange med…
Jeg har rejst flere gange med FJÆLLFERIE både sommer og vinter, og har altid været tilfreds med den udsøgte service, som de giver. Det er yderst kompetente medarbejdere, og de ved rigtig meget om de enkelte destinationer. Jeg glæder mig meget til min næste skiferie i Stöten, som er bestilt😊
Umuligt at opsige nyhedsbrev
Nu har jeg ad 4 omgange forsøgt at afmelde e-mail nyhedsbrevet fra jer, men uden held. Det er meget kritisabelt det ikke kan lade sig gøre!

Let og ligetil
Vi brugte dem sidste år, og alt var som forventet og foregik gnidningsfrit.
I år har vi haft lidt spørgsmål til lejlighederne, og der bliver svaret hurtigt og præcist på vores spørgsmål, så tusinde tak til Charlotte for den gode service :)
Super hurtige og god service.
Super hurtige og god service.
Alt spillede bare. Priserne var lavere end andre steder og deres service er i top.
Kan varmt anbefales herfra.
IGEN flot service af Fjällferie
IGEN flot service af Fjällferie
Har lige bestilt den årlige skiferie, som i år skal gå til Norge (Trysil). Alt kontakt spiller max, rigtig søde piger ved telefonen, som altid er mega hjælpsomme.
Alt info om rejsen kommer som aftalt, og alt passer altid. Som kunde kan man næste ikke ønsker sig mere
Har brugt Fjällferie flere gange, sidst til en tur til Østrig (skiferie) Flachau, her i 2022, og glad for at i er ærlige om beskrivelse af hotel. Det lever til fulde op til beskrivelsen. Passer godt til prisen og ville prøve det igen, ren nostalgi, var her først gang 2019.
Kan kun på det varmeste anbefale Fjällferie - uanset om det er vinter eller sommerferie.
God og kompetent hjælp fra Carina.
Sender hermed Carina fra Fjällferie de bedste anbefalinger. Carina har hurtigt og kompetent besvaret alle min spørgsmål på en ordentligt og sober måde.
Undervejs er hun kommet med andre ideer, end dem vi selv har forespurgt på.
Vi endte med en uges skiferie i Branäs, Sverige fra d. 26/12 - 2/1 -22. I en skøn hytte Mattersstop, hvor der var god plads til os alle - fra 2-60 år.
Eneste minus var, at der ingen information var i Branäs. Der var ingen reception, så vi havde flere ubesvarede spørgsmål deroppe. Eks. Hvor afhentes nøglen til hytten? Hvad med skileje osv.

Resposta de FJÄLLFERIE
Super service. Hurtig, effektiv og meget venlig.
Karina hos Fjeldferie har været fuldstændig fantastisk. Lynhurtigt løst de problemer det gav at jeg undervejs ændrede mening om hvad det var jeg gerne ville bestille.
Og hele tiden med smil i stemmen
Jeg kan kun give Fjeldferie min bedste anbefaling.
Super service af Charlotte Simonsen fra fjeldferie.dk
Hej.
Jeg har været igang med at booke skirejse til Hafjell i Norge og været i forbindelse med flere rejseselskaber.
Men den service og imødekomen- som jeg har oplevet ved fjeldferie. dk har bare været helt i top👍🏻
Både i forhold til info omkring covid 19 og i forhold til deres skarpe priser på bookning af ferielejligheder.
Og fordi jeg havde nogle helt specifikke ønsker til mit ophold.
Og samtidig blev der sendt links til skileje, liftkort og færgeoverfart
Super service af Charlotte Simonsen
Tak- Det betyder mere end i regner med.
Kan kun anbefales.
gensvar til fejldferie
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse som fjeldferie har svaret på men hvor man stadig prøver at retfærdiggøre at tage betaling for en hytte ingen kan komme op til
Til trods for jeres lange svar og fine klicheer som
Denne Corona tid er ikke sjov for nogen, hverken kunder, skistederne eller rejsebureauerne, og hvis du tror, at vi som rejsebureau har kronede dage, og malker vores kunder, så må du tro om
Sikke en gang vås at skrive - selvfølgelig er det ikke sjovt for nogle det her og nej jeg ved da godt i ikke har kronede dage
MEN jeg bliver da i tvivl når i tager penge fra folk selvom de ikke kan bo i jeres hytter - det er fint i har et samarbejde med Skistar ( og skistar også har ansvar) men lad da hver med at smide jeres ansvar væk
I kan da ikke mene det er ok at tage penge for noget som ikke er muligt at bruge - hytten kan vel stadig bruges af en svensker og lejes ud til ham. ja eller stå tom ulejet.
Og det er fint der står en hytteejer der skal have penge, men han skal da ikke have mine penge hvis jeg ikke må komme ind hytten eller landet den ligger i.
I må da som virksomhed have noget selvrespekt som alm mennesker, jeg synes stadig det er helt absurd i prøver at gøre det ok ikke refundere fordi i tidligt har spurgt os om vi ville aflyse..
Det underligt det er blevet ok for virksomheder at opfører sig uden etik og moral hvis bare man kan retfærdiggøre sig med en tekst eller regler man selv har lavet
Altså i min verden kan man sgu ikke bare stjæle på den måde og så skrive sig ud af det.
Faktum er at vi er 8 personer som har mistet penge til jer for en hytte vi har lejet gennem jer - det er ligesom ulovligt hvis vi tager op i hytten så det kan vi ikke.. burde i så beholde vores penge eller burde vi have dem igen,., ja det er ikke så svært vel - i kan helt sikkert henvise til alle mulige tekster hvor man så kan læse sig til at rent juridisk har i ikke et ansvar osv osv osv osv osv bla blab vi er ligeglade med kunden , det handler om penge
Bestilte skiferie i Sverige uge 12
Bestilte skiferie i Sverige uge 12, men blev desværre ramt af lukningen af grænser sammen med en masse andre skiglade danskere. Håber de andre, der ligeledes har været nødsaget til at aflyse deres ferie, alle har haft en lige så tilfredsstillende oplevelse af denne del som vi har!
Fjällferie - Jeg er meget imponeret over jeres måde at håndtere denne situation på. STORT skulderklap herfra! Vi er helt sikkert klar på at bestille rejse hos jer igen. Skal bare lige ha lidt tid til at fordøje den nye virkelighed ;o)
Vi håber at I kommer styrket ud af modgangen. Det virker i hvert fald som om kampgejsten ikke fejler noget.
Keep it up!👍🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.